Цветанов и посланик Болтън обсъдиха ситуацията около нас след руската инвазия в Украйна

Председателят на ЕАЦС участва в двудневна конференция по въпроси на сигурността и разузнаването, провеждаща се в Конгреса на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецо има поне асенсьор.

Може ли такива отявлени крадци и мошеници да бъдат канени на такива форуми? Веднага белезниците на ръцете и шут обратно!

Срамувам се, че този човек е българин…. сто години срамота!

този физкултурник не разбра, че американците няма да го направят премиер на БГ. Много е тъп горкия

Мода е , американците да слагат на постове разни Неграмотни Малоумници ! ЦвЦв е от тях , завършил помощно училеще !

ЯЙЦЕГЛАВИЯ обсъжда военно-политическите последици за Балканите след руското нахлуване в Украйна...

Великият Евро-атлантик Цвинокио-Цветанов също е с комунистически произход. Баща му е бил шофьор в ЦК на БКП. Но комунистическото битие май е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всеки "евроатлантик", като "сладура" Ристю Бойкикиев-Мравояда...

Чрез Цветанов, някой се опитва да каже на Бойко да внимава. Предният път го свалиха (Бойко) защото, колкото и да му обясняваха американците на къде отиват нещата, не успя да проумее и да повярва, че всичко, което сме учили за Русия е само една пропаганда и една лъжа. Той не можа да прозре факта, че русия е просто една ИМПЕРИЯ и амбициите са й чисто имперски поне до ден днешен.

"Цветан Цветанов участва в двудневна конференция по въпроси на сигурността и разузнаването, провеждаща се в Конгреса на Съединените щати..." Пишман демократите ни газ пик.аят при тази новина, че някой си друг има наглостта да се радва на вниманието на Запада. Те толкова да се стараят да се направят на по укри и от укрите, а Хр. И. даже и в Косово не го канят. Срамота! Трагедия голяма!

В ролята на какъв Цв.Цв. разговаря с посланика ?!?!??? КОЙ го изпрати, КОЙ го упълномощи ?!? П.П. Или чакай да си включа мозъка: той е на върха на американското дистанционно, след като Боко набра мощност и стана неуправляем ?

"Именно поради тази причина, някои от глобалните телекомуникационни компании, които са под контрола на тоталитарни и авторитарни режими, следва да се разглеждат не като търговски дружества, а като външнополитически и военни инструменти на тези режими" Добре кой ще го обясни това на Гугъл и Епъл? На кой му стиска да направи тази саможертва? След като тези две компании диктуват всичко свързано с информация и дигиталните технологии! "Тревожни са тенденциите и от нарастващата военна мощ на Китай и непризнаването от тяхна страна на суверенитета на съседен Тайван" По тревожното е на какво е готов запада и Европа да направи ако Китай нападне Тайван? Защото нито военни помощи ще има, нито светът ще може да се оправи без различните китайски стоки и суровини. Пък и кои са Америка и ООН и НАТО, че да казват какво е тревожно когато това не им влиза в работите? То и без това е цяло чудо че Тайван въобще съществува като самостоятелна нация.

Жалка история . Много Киряк Стефчовци има пуста България. Гнусни хора.