Цветанов готов да заведе дела срещу хора, които "преминаха границата"

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че не е извършил нищо незаконно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглец!

Супер! А сега остава да докажеш доходите, с които си я платил тая много по-висока цена. И да обясниш защо не са платени данъци върху нея...

Пинокио.

А бе наглец,нали държите изпълнителната и съдебна власт в ръцете си.Естествено ,че си невинен,но и твоето време идва.

Ми, аде завеждай. Какво чакаш?

Политически труп е, но няма потенциала да го възприеме. Шут.

От къде имаш пари, бе???????????

Мога да кажа САМО едно нагъл насран гъз.

Преди години те осъдиха, а ти ми се разхождаш и забогатяваш безконтролно. Отивай да си лежиш присъдата.

Цветанов не можа да разбере, че всичко му е законно, така както и всичко му е аморално ! Изместването на нещата към законност само потвърждават това. За мен липсата на морал е точно толкова страшна колкото и нарушението на закона.

Проверката от мен, срещу мен няма да докаже нищо :D :D :D

Тия от ДСБ на първо място, после другите. дуспата

Готов ли си да бъдеш разследван ти и роднините ти за произхода на средствата, както и дали си лобирал/внасял закони чрез подкуп - 1500 евро по-малко на квадрат от пазарната цена?

Жан Виденов дава панелката под наем, може и да я купиш

Водете дела, щом се чувствате ощетен. Започнете със Свободна Европа. Или вие всъщост имате нещо друго на ум - да смажете някое беззащитно човешко съшество за назидание на другите мишки? Само питам.

Цвъцко, отговори директно на следните въпроси: 1. Установявала ли е старата комисия КОНПИ, че за периода 2007-2013 закупените от теб апартаменти са, дори по обявените от теб цени, които явно са занижение, на стойност за която не ти достигат над 100хил.лв.? 2. Смяташ ли за законно, харченето на средства, за които няма платени данъци и не са придобити по официален път? 3. Колко други държавни служители, без предприемаческа дейност, изцяло със заплатитите си, са закупили и притежават жилища на стойност над 1млн. лв.? ... Кое от изброените по-горе е фалшива новина?

Хем грозен, пък и нагъл. А как ли е с интелекта?

НАХАЛЕН, ЛЪЖЛИВ КРАДЕЦ С ОГРОМНО ЧУВСТВО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ И ТОТАЛНА ЛИПСА НА МОРАЛ.

Бива наглост ама този явно ще спре ако отиде в затвора. И едно дете от началното училище ще направи сметка как на тези години с този стаж и заплата се придобиват такива богатства. Радвай се, че не сме държава , защото Белене ще ти се види рай!

Нищо не му е законно. Да съди “Свободна Европа”. И като го оправдаят като Борисов за “Ало, Ваньо, тоя съм казАл да не се закача”, сигурно си мисли, че от Америка за България просто ще кажат “браво!” на бг магистратите?! Доста самоуверено.

коя граница са премимали, тея дето иска да ги съди цецко?!? сигурно границата от 600 Евро.. на квадрат!

До кога такива типове, крадящи от народа ще се натрапват и никой няма да им държи сметка за машинациите и злоупотребата със служебно положение?!

Има си хас да са незаконни!!! че нали вий направихте така законите,че всичките ви кражби да са законни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цветанов ако реши да си продаде апартамента, става притежател на над милион и половина лева. Произхода на толкова пари не може да докаже по никакъв начин, който не включва измама. Пък платено ДДС към държавата, върху тези пари - съвсем. Така че не разбирам мераците му за правосъдие.

"Цветан Цветанов подчерта високият морален стандарт в ГЕРБ ..." Стигнах до тук и не продължих... Цвъчко, чувал ли си сентенцията "език мой- враг мой"?;))

Колкото повече шаваш в блатото толкова по-бързо потъваш :). Заведи дела срещу половин България, всички те мислят за корумпиран, престъпник.

ТОЙ бил доплатил много повече??? Този тип поведение ще се изучава един ден в учебниците по психология!! Относно извинението което чака,ще го получиш след като ти се извиниш на лекарите от Горна Оряховица които унищожи!!! За проверките е ясно,ще бъдат както предният път за ШЕСТЕ апартамента!! Този филм вече сме го гледали,първата му серия беше чудесна БЕЗДОМНИКЪТ ШЕСТ,а сега чакаме втората СЛУЧКА В АСАНСьоР!!!!!!!!!!!!!!!

След като "НЯМА КОЙ ДА ГО НАКАЖЕ В БЪЛГАРИЯ" този човек ще почне да наказва.

Тоя погреба ГРОБ!

А от къде пари? Данъци, НАП?

абе народа дали може да търпи или не - то е все тая. Има си господари, има си началници - квото кажат това е.

А защо гражданите да не заведат общи дела срещу представителите на герб за това, че ги държат 10 години на смешно ниски заплати и пенсии, лошо здравеопазване, слугинско правосъдие, докато такива като цецко-то забогатяха на гърба на населението? Защо други строителни и всякакви фирми да не го направят заради това, че само фирми, приближени до властта печелят обществени и други поръчки? Населението е главният електорат на всяка партия, без значение бсп, бкп, герб или други. Никоя партия не е по-важна от хората, които с цялото си нахалство очаквате отново да ви избират, а още по-малко важни са партийните ви лидери. Така че вече е време не само да ви проверяват за апартаменти и други НЕполагащи ви се придобивки, а да се проверят източниците на средствата ви и да се проследят сметките в чужбина и офшорните компании. Защото всички ги имате!

Кои точно са компетентните органи? КПКОНПИ с шеф и заместник шеф балконаджии? Прокуратурата с шеф апартаментаджия? ВАС с съдия апартаментаджия? За кои точно компетентни органи говори гн. Ц.Ц.?

Някои имат повдигнато обвинение, а други са осъдени на две инстанции, голям страх от Йончева. На президентските избори мои познати гласуваха за Радев, за да видят дали Борисов ще си подаде оставката, ще накарат и мене да гласувам за Йончева, въпреки че на евроизбори не гласувам, на парламентарни и президентски също, само за кмет.

"Цветанов готов да заведе дела срещу хора, които "преминаха границата" - това са доста десетки хиляди мигранти! Дали срещу тези, които два и повече пъти са преминавали границата ще води отделни дела или ще са обединени?

Тоя Мунчо колко дела заведоха срещу него всичките ги загуби тъй че едно повече но по-малко все все тая.

ДОХОДИТЕ Цецо, ДОХОДИТЕ!! Тук в Германия е много просто,доказваш доходи върху които си платил данъци и можеш да имаш не ШЕСТ,а ШЕСТДЕСЕТ И ШЕСТ апартамента!!!!!!!!! Виж тук каква притча се разказва,Купил си модерно палто на любовницата,жена ти може никога да не узнае,но ДАНЪЧНИТЕ ЩЕ ЗНАЯТ НА МОМЕНТА!!!

Вън от политическия свят цветановците,най-ярко потвърждение на падението на корумпираните "политици".

е това е НАХАЛСТВО.. не стига, че виновен ами и постоянно твърди, че нищо нее извършил..айде си пак ги изберете... ама може и дургите от БСП дето крали..крали.. та се забравили..

Сладур.

Цеци, кой преминава границата?И както ти казваш - и имай предвид, че който преминава границата не е граничар, а по-скоро - турист или мигрант!

Преди ви писах, че този ще изкара накрая, че е надплатил и трябва да му се върнат пари. Те продължават да си правят каквото си искат. Ако има някой който да е преминал границата, то това са те- политиците на този Свят.

Как ли се съди половин България ? Цвинокио пак се наака

Ал Капоне е осъден за неплатени данъци.

Цветанов, МНОГОО, ама МНОГО си нагъл! Тоз наглец е за затвора, и ако остане ненаказан, може всички ние да му плащаме обещетение за нанесени морални щети.

Цуцолин безумний щял да съди хора, които преминали границите. Цуцолин ли определя до къде са границите ? Но за него граници няма ...

Пак заплахи а? Ти си заплаха за България! Опасен и вреден си човече!

Д-р Цнагълс, ако не лъже - ще плаши.

„Разследването ще покаже, че моята сделка е започнала на много по-ранен етап и разликата, която съм доплатил, е много по-висока от тази, която се тиражира. Дори е двойно по-висока от цената на президентския апартамент“, коментира той. Пак като Мирча Кришан за краставицата.

Върни откраднатото, излежи си присъдата и се откажи от политиката като искаш да не ти прескачат границата. Ти прескачаш на всички граждани границата и ние искаме да те съдим!