Коментари - Цветанов: Връщането на Свободна Европа е заради фалшивите новини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като млад слушах Свободна Европа и радио Лондон и те разкриваха лъжите на на Тошковото руско марионетно прави а сега ще слушаме лъжите на Бойковото марионетно правителство потънало до гушата в корупция.

тиквата феднага се е распородил на кауня да организира глисти-герп да ловат теа новини още от въздухо и да му ги носат в папка

Закона за шума ли ? Нещо шумеше,ама що беше ?

Цветанов ни стига

"""Свободна"""" Европа е била създадена и финансирана навремето от ЦРУ точно за разпространение на фалшиви новини и манипулация на овцете в Соц лагера! Много от овцете им повярваха и сега блеят ли блеят жално тънещи в мизерия! Сега ЦРУ -бандитите се опитват да претоплят стари манджи, но кой ли ще ги слуша вече тези мошенници!?

В България е пълно с руски промити мозъци и като

Радиото е тука, за да води хибридната война срещу Русия. Дреме им за нас.

Така де, фалшивите новини по тукашните медии са малко, та се нуждаем и от радио "Свободна" Европа да подсили потока дезинформация!

Цецко е щастливец и по друга причина - ще слуша "Свободна Европа" без слушалки и без преводач.

Надявам се да не бъде "заглушавано" както по времето на социализма.Шега.Спомням си как с един транзистор с антена в къщи чаках емисиите на радио Свободна Европа.Все пак се криехме като слушахме анализите на водещите.Надявам се да пожъне същите успехи.

Свободна европа вече е официалното радио на Сорос ,Волгин е свободна европа сега

най големия проблем - червените бабички

Питам фалшива новина ли е ,че сме най бедни,първи по смъртност и изчезваща нация,а и ,че сме най корумпираните.А ИСТИНКА НОВИНА Е ,ЧЕ ПО ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ НИКАКВИ МЕРКИ НЕ ВЗЕМАТЕ. С ТЕЗИ БЕЗДЕЙСТВИЯ ВИЕ УМЕЕТЕ САМИ ДА СИ СЪЗДАВАТЕ ВРАГОВЕ.

Точно по това се различаваме с Цветанов.Той смята, че това е добро за България, а аз смятам, че то е много лошо за България. Първо защото самата "Свободна Европа" е генератор на фалшиви новини и второ, защото те винаги са очерняли България. По чисто идеологически причини по времето на комунизма създаваше една карикатурна картина на България, която нямаше нищо общо с реалностите и действителността. Цялата дейност на тази станция се състоеше в едно тотално охулване и оплюване на България! И аз трябва да се радвам, че се връщат. Да се радва Цветанов! Без мен обаче.

Абе един умник си и ти ... Повярва веднага че Цветанов има нещо общо със Свободна Европа. Милиони сте наивниците и преди и сега България е една карикатура.

А както казваше един познат: Най-ценното в медиите е онова, което те премълчават, и добавяше, че животът се нуждае от правдоподобност, а не от истината! И така кръгът се затваря. Пийте по една студена чешка бира и се въоръжете с вяра, 'щото според Св писание (ака Библията) "Вярата е живата представа на онова, на което човек се надява!".

Както не ги слушах преди, така няма да ги слушам и сега. Ще гледам и слушам различни медии от страните, чиито езици разбирам на достатъчно добро ниво и така ще си правя изводи. Медии от този тип имат задача да насочват общественото мислене в изгодни за някого посоки, затова не се интересувам от тях.

+1

Така ли бе Муньо?! Ами ако вземе да говори за наши и международни престъпници по висшите етажи на властта, за гербаджийска корупция до гуша и пълна некадърност на калинки с такива протекции?! Тогава какво ще кажеш, че не познава обстановката, или е подведено или....?

Фалшиви са всички новини, които не ни хвалят и не повтарят колко сме велики, единствени и незаменими!

Бедата на България идва от фалшивите й управници. Най-ярък пример са ГРОБарската банда на мутарата и тоя цървул! Престъпници управляват в България - кой ли не беше го казал, кой ли не е разбрал!? Негодници и крадливи рушветчии! Ама те стоят като кукузели - ни чули, ни видели то не се отнасяло за тях! Вън от властта бе дебили продажни!

,,...Цветанов: Връщането на Свободна Европа е заради фалшивите новини...???Те имат опит в създаването им...!!!

Ами че те всите новини са fake! Отразяват се действителни събития, но представянето им не отговаря на това, което всъщност са! Справка: Онзи ам. филм "Те живеят", където гл. герой, като сложеше едни очила, и нещата придобиваха друг смисъл от този, който показваха: Рекламата на мадама с бански!...

едно радио как разбуни болши-духовете- представям си пък, ако нещо по-сериозно се направи, какъв вой ще е ...

кога ще се появи или то ще бъде нелегално.Ооо,забравих,че БСП.РУ ще правят партийна телевизия.Тя ще бъде равносилна на "Говорить Москва".

Омразата на червените дебили към всичко западно е патологична. И всеки, който се опита да каже нещо в защита на запада става техен кръвен враг. Омразата на БСП към "врага с партиен билет" датира от времето, когато се именуваха БКП. И тази омраза е поредното доказателство че БСп не са мръднали ни на йота от болшевишката си същност. Врахът с партиен билет има различни проявления - опортюнист, ревизионист, троцкист, маоист, абе каквото се сетите. Всичко, което не съвпада с официалната линия на Кремъл е най-отвратителното. Не дай Боже някой да започне да симпатизира на друг, озсвен на лидера на БСП. Става най-големия враг. Справка - покойния проф. Божидар Димитров. Но почти същата работа е и с ЦЦ. Нали и той и м е бивш партиен другар. как така изведнаж сега става враг? Същия човек, същите идеи и изведнаж - враг. Да-а-а..... не е съгласен с лидера. Те самия агент Гоце изхвърлиха като мръсно коте, та ще с ецеремонят с ЦЦ. Или с ББ. не че на ББ му пука особено от глупотевините на Курнела или от глупотевините на червените дебили. Най-вероятно, с усмивка под мустак, си го премества от единия крачол в другия. И Курнела и путьовците от БСП-то в безсилна злоба продължават да лаят. Амо то - кучето си лае, кервана си върви...

Шебек тъп слез на земята.Тръмпи започна война с Европа по всички фронтове. Я шматко светни народа кой дава парите на радио Свободна Европа и им трябват кухи глави като твоята да я пълнят с фейкове. Виж мнението на Тръмпи за американските медии и после пиши простотии.

Е как война- нали вече ни е приятел?

Тъп, по-тъп, най-тъп, червен дебил от БСП-то. Както е рекъл Шопа: "Уй да е да му го намамаш. Акъл не мож' му вкара". Кой дава парите за Свободна Европа е ясно - американския конгрес. Не Тръмп. Всъщност най-големия противник на Тръмп не е Путьо, или Курнела (кой ли я бръсне нея за слива?), а американския конгрес. Tака че там нещата ся ясни. За разлика от родните медии, които не се знае посмърно откъде са финасирани. 90% от социологическите агенции са свързани с БСП под една или друга форма - това се вижда и с просто око. А освен ТВ Европа и Алфа ( която по дефиниция си е партийна телевизия на Атака) всички останали медии повече или по-малко са свързани с БСП и путьовците от Кремъл. Както е речено в Библията "По делата ще ги познаете". Тръмп, даже и да изразява различно менние не е враг на Европа. Всъщност той е съюзник. И като основен финасов донор на НАТО няма никакво съмнние че САЩ не могат да работят срещу своите същзници. За разлика от Русия на Путьо. Които наистина водят война срещу Европа на всички фронтове. Самия факт че в американските медии може да се каже всичко за Президента означава много за нивото на свободата на словото там. Колко пъти в някоя българска медия са се появили компромати за Лайньо Радев, да речем. Например стенограма за срамното му поведение на дупедавство с Вовката Гундяев (оня треторазрядния КГБ-ейчик дето се правеше на руски Патриарх). Ето затова е хубаво да има медии, които да дават и другата гледна точка. В края на крайщата никой не те е задължил да слушаш "Свободна Европа". Нпо вас, червените дебили ви дразни именно възможността за независима медия и недзависима гледна точка.

Този пост е точен пример защо хората не вярват на нищо и фалшивите новини хващат почва. Хвърля се кал само върху политиците от БСП, сякаш не знаем кои са другите. Представянето на всичко в червено непременно за лошо е типичен опит да се гледа в криво огледало. Всеки има право на избор относно своите политически предпочитания, а почтено е да критикуваш своите, когато не си съгласен с тях, но да признаваш добрите идеи на опонентите, когато ги има. Опитах се да гласувам за патриотите, защото предпочитанията ми са насочени към социалната политика. Щом влязоха в управлението, измениха на онова, което бяха и ме тласнаха отново наляво. А KGB нека си пише каквото иска - нито е интересно, нито убедително.

Абе дрънкало, българските национални телевизии отдавна са станали жидови, провеждат гадна жидоянкина цензурирана политика. Толерират ГРОБарските изяви, Цеко цървула и мутрата, пенещия се въртишебек Антон Тодров напоследък пенещия се Бик, изобщо все в такава светлина! Каво БСП, какви 5 стотинки?! По едно време по телевизията се подаваха физциономии само на криптоевреи и подбни ашкеназита. А в ТВ Европа и до днес е така! Промениха ни представите ще е българин и има ли такова животно у нас!

Напоследък в българския ефир се разнасят само контролирани и фалшиви новини, д сега ще се разнасят още повичетакива.

И това го дрънка символа на истината който натопи тъста си с 6 апартамента.

Пример за правдивата и не манипулираща Свободна Европа са емисиите и за Саддам Хюсеин и Ирак. Как лъжеха,че Ирак притежава химическо оръжие и разработва ядрено оръжие.

Так и не разбрахте защо нашите ам. братя всъщност влязоха в Ирак! Че било заради петрола, и щото Садам им пречел! Е, те на това му се вика "Fake" новина!.

Комсомолец, физкултурник и полицай да решава, кое добро е за демокрацията?!

Извинявам се , но : Можеш ли да разбереш , коя новина е фалшива , в България ?

Мога!! Всичко което кажат гербаджиите обратното е истината ! Кажи ми до сега какво вярно нещо са казали ,нищо.Лъжат като за световно !!

Във всяка ''фалшива'' новина , има 50 % истина !

Екстра, екстра нека да има различни гледни точки. освен това, ние нали вече сме големи приятели с американците?...

Например : България , най-бедна , най-болна , най-неграмотна , и най-корумпирана държава ! Цеко , Цекооо , отивай на работна ГОДИШНА / не седмична/ закуска в САЩ , и там си намери работа !

''Фалшиви новини''.., с други ФАЛШИВИ ! Нали Цеко ! Всички новини които не устройват определени управляващи , са ''ФАЛШИВИ''!? АЙДЕ , НИЦ !

Я сега някой да ни светне дали Цвък е независим от американците. Прав беше Кошлуков като предлагаше регистрация на лобитата в България. Няма значение чие е, но регистрация и следене паричните потоци с които му се плаща.Цвък повече от 3 пъти вече е поканван в "молитвената закуска" в Белия дом.

-Добър вечер. Вие слушате радио Свободна Европа. -А, кой ме издаде?!

Прочетохте ли внимателно изказването на пъпеша? Трябвало да се намери КОНСЕНСУС МЕЖДУ МЛАДЕЖИТЕ И БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО! Алооо, ако някой пиян ти сгази щерката на пешеходна пътека, ще търсиш ли консенсус между законодателството и пияния или ще настояваш за максимална присъда? Баси лицемерите!

Като знам кой ни облъчва и без това с партенки от чуждите ни национални медии, изкривявайки истината за нещата, направо се изкефих как именно "свободна Европа" ще ни разпространява "правилната позиция и гледна точка"! И как ще ни облъчават и те допълнително колко "светло бъдеще" ще ни осигури сегашната ни демокрация! Веднъж вече го живяхме това "светло бъдеще" при соца ( макар, че в сравнение със сегашното ни настояще, на много сънародници наистина им иглежда такова!). Сега сме на път да го живеем пак! Но.....в другия живот! А "Свободна Европа" ще ни помогне да го усетим, щото с румънците сме дебелокожи дебили и вече 30-тина години нито те , нито ние го усещаме, независимо от упоритите опити на наша почва ББ, ЦЦ и калинките им да ни го внушат!

И Бюреков правеше българския CNN.... някой май си търси марка, зад която да си скрие лъжите, щото на другите парцали никой не вярва и не ги ползва вече...

Това е доста странно твърдение. Точно Свободна Европа и повечето западни медии, при това маркови медии, доказано в последните 5 години са най-големия производител и разпространител на фейкови новини. Отдавна са се претрансформирали от новинарски медии в пропагандни и дезинформационни манипулиращи. Ако не вярвате на мен, според социологиеските проучвания конкретно в САЩ, доверието в медиите беше около 15%.

Колко ли е заклеймявал точно това радио, служителят на ДС Цвънкун? Сега пак в крайност... Постелката права не стои!

Какъв служител е бил ц.ц.? Бил е прост шофьор!

Радио Свободна европа е просто част от агреси

Цв.Цв ще се бори с фалшиви новини. Това е все едно...(довършете си го сами).

Това е все едно да се бори срещу себе си :)

Щом другарите от БКП допускат това радио - нямам особени надежди. Истинските новини не ги научаваме от националните медии.

Аиде още спам в ефира :)

Айде да стъпват, че на мама гениалното да си ги тури в колекцията;)

Ако радио Свободна Европа е такова, каквото беше през 90те години и журналистите са такива, каквато беше Румяна Узунова, не ви завиждам, господа управляващи. А ако самото радио е фейк на предишното и журналистите в него са папагали - един по-малко, един повече все тая.

Още една медия във хорът за възхвала на управляващите (които и да са те). Егати бутаницата!

Обаче журналята от СЕ-----съвсем друго казват!:)))))))) ....цецо миризливия----ще ги заглущава, както на бай генчо шефа преди 89!:))))))))))

Предполагам, че са се уговорили и да има в програмата Молитвени закуски, та Цецо да си поддържа формата от една до друга покана от страна на зад океанските му авери. Ще видите колко бързо тази станция ще си обере крушите защото никой няма да я слуша. Ако пък въпреки всичко се задържат това ще рече, че бая спящи храсти има в България.

Връщането на нещо дето няма да е по различно от вашите приказки само доказва чии интереси изпълнявате, на какви ''молитвени'' закуски какво обещавате и те сега по отблизо да ви наблюдават дали го свършвате обещаното...

И радио ''Свободна Европа'' ще ни разказва приказки за тъста , тъщата и шесте апартамента , така ли бе Цецуууу. Ама много сте го закъсали с Боце с таталитаризма щом ви връщат и радиото на ''свободата''

Цветанов пък откъде ги разбира тези неща? В помощното във Вършец не учеха нищо за ,,Свободна Европа" и за фалшиви новини.. А той? Откъде ги е научил тези думи? А като ги е научил дали ги разбира?

Цветанов ги усеща тези неща, има нюх за далаверата. Все пак е първенеца на випуска от училището за бавноразвиващи във Вършец с успех 3,20.

След като ще се лъжем, то флагмана е свободна европа. За къде лъжи без най-добрете в жанъра.