Цветанов: Винаги съм имал диалог с премиера

Не се грижете за микроклимата в ГЕРБ, обърна се към левицата председателят на ПГ на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според Цветанов какво ли е диалог? Ами според него диалог е да носи чантата на Борисов и от време на време да изпада в неопределено състояние, в което си мисли, че и той може да бъде премиер. Но бързо му минава.

Ми и двамата сте прочели само по една книга та не е учудващо че имате диалог. Предполагам че диалогът ви е като на молитвена закуска- на български на това му казваме- гробно мълчание.

Определено Цветанов го гони неадекватност .Този човек страда от комплекси с чуство за малоценост и във връзка с тово непрекъсното се заяжда и злобее без аргументи, за да бъде интересен на публиката и в полезрението на медиите.Диалога на Цветанов с Борисов ,означава монолог на Министър председателя и послушание на Цецо.

Диалогът е : - Да ,шефе! - Добре, шефе! -Ама ти оня ден обратното каза, шефе! - Ни са обиждай, ама от Америка така наредиха,шефе!

Те са водачи на Шайката (по Антон Тодоров).

"Винаги имам диалог с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов" . Че как? Нали са от едно котило...

То между Бойко Мутрата и Цецо - Миризливата гуменка, може не само диалог, но и секс да има. По този начин двамата да тренират целувките и прегръдките, които раздават навсякъде и с всекиго от когото очакват келепир.

А Премиера дали е имал с Цеко диалог , дали знае че Цеко е имал вече диалог с него ?

Са като гербови марки. Държат се взаимно с компромати и се хвалят взаимно. Надделее ли единият,другият ще се събуди в ЦСЗ.

Така си е. Само дето твоят принос към диалога се състои само в мучене, щото с пълна уста не може да се говори там долу...

Диалог?! От доста години е монолог!

Я, езиковият полицай бързо-бързо си свършил работата. Тцъ, тцъ, тцъ... Цецко и Бойко са неразрушим съюз. Държат се взаимно чрез компромати... Кътните зъбки си знаят...

Цецо Апартаментов Тъщин и диалог ,нима ? Това образно казано е все едно вълк да пази стадото герберско.Не може да се разбере Цвъчко ли определя политиките на Герб или Хаджи Бойко екскурзианта.Цвъчко и Хаджи Бойко екскурзианта се заплетоха като кюрави пилци в кълчища във вътрешен и международен план.За тези родоотстъпници Цвъчко и Боко пдложили българите на авторитарен натиск и мизерия ,нищо свято няма.За да са на власт те се отказват от идеии,съюзяват се с кой то им падне и крадът както им падне.

Не само имат диалог, но Цв.Цв е шефът. Той създаде партията на Борисов и той му движи делата. Б. Борисов и като ония хубавици, които СА ЛИЦЕ НА ЕДНА ФИРМА - т.е. популярни, харесвани,висят навсякъде , за да омайват и да манипулират хората. И им се дават много неща. Но ИСТИНСКИЯТ СОБСТВЕНИК НА МАРКАТА Е ДРУГ И ТОЙ КОМАНДВА.

Цветанов нарича свирките- диалог..

Диалога им е перфектен ! Боко заповядва , Цеко изпълнява без да мисли ! Мисленето му е забранено !

,... къде видя премиера?

Какъв диалог , след като Премиерът е постоянно в чужбина , нали ОПРАВЯ БАЛКАНИТЕ , ТУРЦИЯ , ИЗРАЕЛ , ПЪК И МАЧОВЕ ИМА В РУСИЯ ...

Цецо , раклата на тъщата няма да ти трябва вече , жалко !

КофтитУ е , че за Цеко вече няма да има 6 апартамента от Китай .

А с народа , имал ли си диалог , напоследък ???

Какъв диалог имаш като обяви Китай за враг №1. Не знаеше ли, че идва голяма делегация и БХ пак ще проси и целува.

Че Той ЦветанЪТ освен за партийния живот в БСП, и за нек'ви проблеми там за друго не говори бе...!!! :::))) А, говори и за най-големите врагове на световната евроатлантическа демокраДция и на България в лицето на Русия и Китай де...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

си говорили....Е как си говорят,като единя обявява Китай и Русия за заплаха на мира,а другия кани Китай да строи АЕЦ,а от Русия чака газ и хъб??????

България окончателно се превърна в транспортно гето или пустинен остров, заобикалян от всички значителни международни транспортни потоци. И това е цената нцената на режима на ГЕРБ – най-антибългарското, най-корумпираното управление в историята на България, продължаващо да демонстрира всеки ден и шизофренията си към Русия, която ту е желан търговски партньор, ту, заедно с Китай, е заплаха номер едно за сигурността на България.

Е телевизиите ще се скъсат да канят Мерджанов да говори протим Нинова....защото тя пречи БСП да се подчини от старите муцуни и да се гушне с Герб. Беновска се опита да подхлъзне Янаки Стоилов...ама той се усети овреме и и даде отпор. Много са елементарни това гербаджиите,а приближените им журналисти-прозрачни.

съвет. Гербаджии, ако искате да оцелеете във властта още известно време, разкарайте веднага тази мутра -плъх от погледа на хората. На път е да се състезава с Иван Костов, който си остава най-мразения политик.

Диалога трябва да е по въпроса- Нормално ли е 4-ри членно семейство да притежава 3 апартамента плюс вила и да изтегли кредит за да си купи още 3 апартамента? Дали ще се цункат с борисов си е техен личен въпрос. А,дали курни ще се мляска с бойчев си е също техен интерес.

Само вие българските политици незнаете че порнографията е разврат.

Кой хлопа в този късен час? Аз хлопам - каза Цецо. Торбичка носиш ли за нас? Донесох! - шепне Цецо. Навън да дойда, да броим… Ела де… - вика Цецо. Нощес не можем да заспим! Ще можем! - смига Цецо. За Партийката, пет на сто… Добре е … - кима Цецо. За тебе също пет на сто! Тъй вярно! - мрънка Цецо. Останалото е за мен. За тебе … - хлипа Цецо. Ще ми дотрябват някой ден… Ще трябват!... - рече Цецо. Така по братски се дели! По братски? - пита Цецо. За нови порции върви! Поемам… - смънка Цецо. 19.04.2016г. Пламен Петров * По Робърт Бърнс

Монолог има - ББ казва ЦЦ слуша

Какъв диалог бе каун? какво могат да си говорят двама простаци, освен за далавери и пари - Боко Тъпото и Цецо Кухото.

Какъв каун, хасковски или петрички? А може би е пипонче или пъпълче?

Виж му кратуната на Тъпото и сам прецени от кой сорт е. За Цецо Кухото е ясно - той е от пъпешоглавите.

Диалогът / между Цецу и Боко/ как да ни обират всеки ден е безкраен!!!

Цецо, не бъркай предаването на заповедите с диалог!

От БСП така ги учат - насаждай и натрапвай в обществото това за опонента което е негативно за нас. БСП-то и Нинова си имат сериозни вътрешни проблеми и последната пуска пост във Фейсбука, че видите ли Цветанов и Борисов се карали и имало разрив между тях. За съжаление простолюдието, което е и основен избирател на Партията, вярва на всичко което му спуснат!

Диалогът как да се краде повечко от бедния народец е заучен и вече ни го предават 10 години! Цецо и Боко са уникални в в кражби апартаменти, имоти , богатства!

Да добавим и милярди заеми от наше име

тиквата нещо се е объркал. страната е парламентарна република, а шефът на ПГ на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, това е цвъко каунът, лауреат на помощното училище, се изходи за чайна като за заплаха нумеро уно. така че цвъко, като шеф на простия от банкя, е по-висша инстанция. какво става сега, объркахте ли се олигофрените, фенове на боко сингъл бук суджук джендъров, а, малоумници.

Диалогът между ББ и ЦвЦв е ясен - ББ заповядва, ЦвЦв казва "Слушкам"

..щото диалогът между Нинова и Радев е на друго ниво, а...? То затова един е лидер на партията, а другият му е заместник, тикво.

семките ли си броихте мамицата ви каунска тиквенска.

Чудите ли се защо БСП не спряха да нападат Цветанов? Много е просто - този, който социалистическите пумпали наричат "физкултурник", успя да изгради регионални структури на ГЕРБ, които са значително по-силни от тези на БСП и ДПС. А именно тези структури са решаващи за изборите. Това им е мъката - тъпият физкултурник отвя умните социалисти. Ама то това не е особено трудно - щом и тъпият пожарникар го прави...

Изключително, проницателно, умно и далновидно прозрение. Виж сега бе тарикат. Използвам хамалски речник, щото май иначе няма да вденеш. Това, което Цврък или там както го определят с право нормалните хора бяха структурите на полицията. Изградени отдавана, съществуващи. Никоя нормална и демократична партия, не ги пипаше, защото полицията и армията трябва да са деполитизирани. Схващаш ли за какво ти говоря ? Та, какво изгради Цвък или както там го наричат. Нищо. Просто Главния секретар тогава, нареди на Цвък, той отиде в провинцията и се започна кадрила. Този стария - Сталинския. Или си с нас, или ….към всички фирми и бизнесмени. Това ли е гениалното ? Аман от прости хора.

Използвате хамалски речник, защото отговаря на интелекта и нивото на разсъжденията ви. Структури на полицията? Цецко е наредил на Районните да влязат в ГЕРБ? Дори хамалин ще е повишение за вас ;)

Изгради структурите с мутренски похвати и цялата мощ на държавата! Мутрите също са изградили структури навсякъде! Крадци и безсрамници. Те си живят в лукс и ни ограбват всеки ден!

При опозиция като бесепе, всеки по-малко гнуслив би изградил не структури, а каквито организации си пожелае.

Цветанов продължава да се изживява на Лаврентий Берия. Дори физически е започнал да му прилича. Само му липсва характерното пенсне. Не е зле, макар и даскал по физическо възпитание, да вземе да прочете как Берия е удушен от собствените му съратници от комунистическата партия в мазетата на Кремъл! Перспектива, която е все по-близка и за него! Макар че днес методите за игнориране са доста по-фини. Виж Мишо Бирата, Танов и прочие!

Много думи и нищо неказано. Цецо Цецо какъв срам си за България и корена си.

Що бе? Какъв му е коренът? Доколкото знам баща му е бил шофьор в УБО. В УБО, ама шофьор! Колко да му е вътъкът? А сам Цецо е кадър на помощното училище във Вършец и заради баща си учил във ВИФ "Г. Димитров". Сал един тъст има, така по-окумуш, ама той не му е генетичен родственик!

Ей, преЦедател до преЦедателя , мила моя майно льо;))- то преЦедател на Партията, то преЦедател на депутатите на Партията, то преЦедател на Всички Депутати на Всички партии у НС, то ... ако съм изпуснала някой прецедател, да ме прощава..;)

"Лейтенанта" на Борисов е длъжен да изпълнява заповедите Му а не да има собствено мнение.

цвъцко ако имаше хитрата селска харизма на тиквата отдавна да го е отпърдял. той има обаче вродена азиатска хитрост и дори берия може да му завиди. дали вече има повече от шест апартамента - нали спестява цялата рода?

Е, като е тъй що се не разбрахте Китай враг ли ни е, или партньор.

Диалог с Премиера ? Доколкото си спомням, самия ТОЙ определи господина като " носач на папките ми " ! Тогава за какъв диалог може да се говори ? Що се отнася до проблемите в БСП, там картинката е ясна. Не са пораснали да приемат мнения различни от тези на Нинова. Има още много да се желае. Да не забравя простотиите по отношение на Китай. И по тази тема ли има диалог, или просто субекта се изказа без да мисли, което е обичайно за него.

За какъв диалог може да става дума? Единият "избран" от Народното събрание, но им "заповядва", а другият дава изявления противоположни на обявената от "шефа" си позиция.

Диалогът на този човек не интересува никого. Интересува ни, че борисов не проумява едно-единствено нещо, влязло в учебниците много отдавна и формулирано от Рузвелт така: "Може да не съм най-умният в света, но със сигурност съм си взел умни колеги". Ех, борисов, борисов, толкова малко се иска от теб...

ДА СПРЕ ДА ЛАНСИРА ПО МЕДИИТЕ И ДА ИМ ДАВА ПАРИ НА НАГЛИТЕ ДЖЕНДЪРИ !!! НАШИТЕ ПАРИ !! ЩОТО НЕЩО ТЪРПЕНИЕТО ВЗЕ ДА МИ СЕ ГУБИ !!! ТАКА МУ КАЖИ !!!