Цветанка Ризова: Модерните политици стоят "под прикритие"

"Тъга. И гняв", така определя водещата на "Лице в лице" 112-то място на България по свобода на словото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е гномчето пуделче-духач, гълтач на мъжки саби от обкръжението “Боколенд” и водещо предаването “Пръдня в пръдня”.

Как може да показвате мутрата на тоя смачкан клитор от кичаджийницата на мафията отразено в “предаването” Гъз в гъз. Ужас!

ГЕРБерка фанатичка. Щом някой от интервюираните започне да говори против ГЕРБ или противно на нейните разбирания веднага го прекъсва. Такава е и Поли Златарева и много други. Те ни класират на 112 място.

Цветанка пита, гледам я от доста време и е една от малкото, които не замитат въпроси и отговори под килима. Друг е въпросът, че са все по-малко тези, които са склонни да бъдат питани от когото и да е...

Ризова е една от тези Мисирки ,виновни в България журналистите да са Сервитьори на ГЕРБ, САЩ и Запада. Мисирките Обретенова,мисирка Златерева, Евгения Атанасова,Иво Никодимов,и главният им мисир Кошлуков ...са другите които отвратиха хората от телевизията!!!

Всеки който е роден преди 1980 г. знае що е то потъпкване свободата на словото. Всеки който сега ми говори,че липсва свобода на словото,откровеното заблуждаваме обществото. Славуца и африканчо,Сашо Диков,Веселин Дремджиев,Бойко Василев,Иво Инджев,"Бивол","Bird","Алтернативата","Афера","Свободна Европа",кръга "Капитал" и още сума ти журналисти и online медий,говорят и пишат каквото си пожелаят.Аз това си го разбирам като свобода на словото. Ако те съществуваха преди 1989 щяха отдавна да бъдат кастрирани и пратени в лагера "Белене. Сега просто заблуждават и манипулират по младите,че нямало свобода на словото. КОИ СА ТЕЗИ "РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ"КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ КЛАСАЦИЯТА?ДАЙТЕ ДА ГИ ВИДИМ-КЪДЕ СА РЕГИСТРИРАНИ?НА БАЗАТА НА КАКВО ОПРЕДЕЛЯТ КЛАСАЦИИТЕ СИ.........? А иначе,навсякъде по света има медии, които се слагат и подкрепят управляващите,надявайки се на нещо. СТИГА СТЕ ЗАБЛУЖДАВАЛИ ХОРАТА!!!!

Много, много вярно !

Надупената на тиквата Цветанка от Дупница- колко ли свирки му е направила...

Ако мъжът и не беше мутра-бизнесмен, щеше да гледа студиото през крив макарон

Точно заради такива журналисти като нея, сме на 112 място. Тази жена води предаванията си абсолютно тенденциозно. Към противниците на Борисов винаги с нагли въпроси и прекъсвания. Като не спира да цитира какво казал Борисов, изкарва го последна инстанция и най - компетентен. Тя първа трябва да си ходи, за да се прочисти въздуха в тази гилдия.

Да и отрежат ръцете. И яка чалга

разбира се, че остатъците от университетския комсомол, които ходеха да "отразяват" летните бригади, са същинския think tank на България

Ало, извънземното, неможещите политици са изцяло онлайн. Скоро ще са завинаги оффлайн.

Фердо Мравката е много безпристрастна фенка на бабуина. с височината си от 1.20 направо е перфектна, ако и и е по плоска главата, още по добре

Kenn1111

Ризова е същата фурнаджийска лопата като почти всички свои колеги.Усеща че духа вятъра на промяната и се прави на неутрална и коректна.Реално не е така.Но и тя си пази работното място за след .....изборите.

Защо спряха да летят онези самолети, които оставяха дебели следи след себе си, които следи стояха в недебето часове наред? Някой знае ли защо спряха? Това спиране съвпадна и с намаляванто на заразените от ковида.

Защо ми поставяте МИНУСИ? Само питам :))))))

Защо, Защо спряха да летятонези самолети, които оставяха дебели следи след себе с, които стояха в недебето часове наред? Някой знае ли защо спряха? Това спиране съвпадна и с намаляванто на заразенитеот ковида..

Защото вирусите свършиха. наесен пак ще пръскат с тях!

голям урунгел ГЕРБерунгел!

Всеки нормален човек знае че Цветанка от Дупница е фенка на Тиквата и Шайката му.

Виждаме, че на Борисов много му се иска да изпрати Гешев отново да нахлуе в президентството. Той става все по- нервен. От вчерашната пресконференция се разбра, че най- високата смъртност Ковид за него е успех. Служебното правителство се проваля с ваксинацията, защото не е употребило всички докарани ваксини. Да припомним, че неговото корумпирано правителство поръча само некачествената Астра Зенека. Защото "случайно" майката на евродепутатката от ГЕРБ Майдел е представител за България. Когато от Европа дойдоха данни, че някои ваксинирани имат проблем и правят тромбози. Борисов отиде да се моли за други ваксини на Урсула и Меркел. Когато гражданите нямаха избор освен Зенека, но Пфайзер и Модерна се разпространяваха само за хора с връзки. Разбрахме, че са му източили и язовир Студена" под носа му.Така е, неговите министри му го източиха, но всички платихме всички платихме милиони за водопровод, който изби два пъти и не може вече да се ползва и т.н. Няма незаконно подслушване. Това са лъжи.

От манипулативни журналисти! Повечето са долнопробни клюкари и интриганти. Отдавна искат да играят рола на първа власт, а не на четвърта.Браво, на всеки, който се е скрил от тях.Докато не се промени цялото законодателство и не им бъде посочено точното им място - криене му е майката! И мълчание! Предизборните кампании си ги водете сред избирателите, а не пред чакалите върху мърша.

Цветанка Ризова беше прекрасен журналист, но от скоро време много тенденциозно си задава въпросите . От това как ги формулира, прозира нейното отношение и пристрастност към Новите и към Мънгъров . Тя е много чувствителна на тема чиста журналистика - не й се плаща , но пък прави лични внушение, които са недупустими за журналиста , който се бори да бъде на високо ниво. Повечето журналисти от БТВ - Антон Хекимян преди да стане шеф, Светльо Иванов и Канна Рачева отдавна не са безпристрастни.

Цветанка е готина, но й липсва оная специфична черта на хищник, която имат добрите журналисти - захапят ли не пускат. Понякога задава неудобни въпроси, отговаря й се полувинчато или с откровена лъжа, и тя спира да пита.

По принцип ми е приятна тази жена, но не мога да се съглася, че е свободна и независимима. Няма такъв филм, когато самите собственици на медии са зависими...

Нали точно тая лиже хъьа на Бойко бе?

112тото място си е тотално ваша заслуга госпожо (пази Боже!)! Това се дължи на тотално безхаберие, автоцензура, липса на професионални и общи познания. Но най-вече на подкупните ви аморални душици. В сащ ли има свобода на словото? Ами защо cnn и 90% от техните свободни медии не кажат нещо нормално за републиканците? Навсякъде има пристрастия, а вие сте едни от най-свободните, но и най-подкупните журналисти в света! DW ли е плуралистична медия или bbc? В сравнение с тях алфа атака, 7/8 и евроком са направо герберастки телевизии!

На мен ми харесва как води, има стил и не ги оставя да шикалкавят

А кога е питала нещо сериозно някой от герб и кога се е държала с противници на герб както с герберите ?

"Тъга. И гняв", така определя водещата на "Лице в лице" 112-то място на България по свобода на словото - с такива "журналисти" като нея - толкоз !!!

Цветанка да си смени името на слугинка. Ще е в унисон с поведението на водещата и идеята на предаването...

Всичко, което медиите не цензурират е лъжа!