Цветан Василев съди Иван Гешев в Кипър заради експертиза по делото КТБ

Счетоводната експертиза за фалита на банката била изготвена по инструкции на бившия главен прокурор, твърди бившият банкер

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев съди Иван Гешев в Кипър заради експертиза по делото КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Положението относно КТБ остава, че крадецът вика дръжте крадеца

Тоя пък с кои очи съди някого???? Той трябва да бъде съден.

тоя от кога трябваше да е обесен , ама сега ще съди ...

Гръмко е мълчанието и безвремието по делото за КТБ. Мълчи се, защото още са с много власт и са живи тези, които ЦВ. Василев държи с компромати. А тези, които не държи защо мълчат и бездействат ... явно са по-слаби и подчинени или тях пък държат другите. За КТБ обаче винаги е имало и друга гледна точка и възможни действия. Защо не е национализираха банката, оздравиха и продадоха, както направи цяла Европа ... а и фонда от Оман даваше пари, но там явно тихомълком платихме, защото замлъкнаха. А престъпленията с цесиите за избрани ... то е тотална помия всичко с КТБ - от генезиса с чувалите пари от мафиотска група, до пълния октопод с държавните институции и служители. И БНБ "проспаха", но нямаше дори уволнени, и иск спрямо одиторите, които са им заверявали отчетите... само едни милиарди ги няма, както и няма виновни.

Оманският фонд оттегли иска си само ЕДИН ДЕН СЛЕД като платихме хартиените самолети F16 на сащ ! А българският вложител ДС-арската паразитна псевдодържава го окраде.

Брей, ама тези съюзиха ли се- крадеца вика, дръжте крадеца!

Браво на Цецо, не спира да се бори....

Цветан Василев и Васил Божков имат един и същ шеф. Наивно е да си мислим, че са крали за себе си.

че и двамата имат еднакво странно влечение към антики и произведения на изкуството....

са абдалски. Виждате ли Гешев платил на кипърска фирма да натопи добричкия Цветанчо?! Друго беше ако бандита беше казал "дадох на Гешев 3 милиона да не ме закача, ама той искаше 10 и затова ме окошари" маса наивници щяха да му повярват. Но този за да е така спокоен, че и нападателен има логика да е партнер на руската мафия. И в затвор да го вкарат тя може да превземе затвора и да го освободи.

Опитваш се да манипулираш! Май твоят шеф ясно ти е дал указания... За да си получиш паричките!

да пускаш димки изберете си Пеевски за премиер и Мустакатия за президент. Нали сте "демократи"?

Защо никой от управляващите нема топки да обяви резултатите от швейцарското разследване кой източи българската банка КТБ?

1. Защо го пазят руснаци в приятелска на Москва страна? 2. Защо единствено притежателя на 10% от КТБ акциите - руската банка ВТБ нема нищо против фалита на КТБ?

1. защо за сърбия сме неприятелска страна и какво печелим от това ?

Боли ме че.па за Сърбия.

Ух мама, Бойко и Гешо може и да търкат наровете накрая..

ли са новите лица на демоКРАДЦИята и евроатлантизЪма??

старите са

Сега на Гешо да не му спретнат един атентат ама този път истински при риска да пропее в Кипър? Онзи Нотариуса и него май неговите дружки го премахнаха и сега ще му препишат цялата помия, която дружно са творили.

Индикация, че Барселона гейт ще се гледа в Бангладеш!

Бе те инструкциите идват асъл от Шиши и Буци, но Гешеф е имал необходимата власт за счетоводната експертиза-менте, за която е спуснат и поставен там точно от тез два айдука. Цв. Василев не е стока, но дано не клекне като Черепа. Така стоят нещата в България, сичко е точно...

Що не си стоя тук да опровергае експертизата, и да поиска нова и т.н.

Нямаше да има физическа възможност........

Върнаха мутренските години, големите мутри се разшаваха, знаковите убийства се върнаха, за битовите да не приказваме. Жълтопаветна кочина.

знаковите убийства не са страшни. страшно е когато почнат да убиват за да ти вземат апартамента

Власт в България отдавна няма. Има картели - ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС-ДПС, които властват чрез картелни споразумения за разпределение на териториите, пардон, областите на влияние. България е картелизирана, така да се каже.

е делото напред във новия строй

И тоя руски куц кон излази от сръбският обор!