17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааа. Може. Ама досега от София само глупости излизат....

Първо оправете западна България и после говори за западните Балкани.

той и тато ни виждаше като център на нещо си, ама не стана.

да бъде и рай,но е ад за българите с такива като теб цвъко!

Покрай чеверметата за Гергьовден, тия семпли хорица не са разбрали, че главните точки в дневния ред на съвета в края на месеца се преместиха. Западните Балкани отидоха на 42-ро място. На първите места отидоха Иран и търговската война на Тръмп.

Егати смотана страна е България, след като прост физкултурник като Пъпешоглавия се изживява като незаменим политически фактор. И този е от жабите, дето не си знае гьола - вместо да работи в някое училище като даскал по физическо, той ежедневно е по платените медии и ръси невероятни простотии. Към момента, мястото му е в затвора. Тепърва ще става ясно колко много е крал, защото прост човек като него, няма мяра, краде като за последно.

Цв Цв гоулем Политик ще излезе ?

Няма спирачка пред този каун.Само боко да мръдне нанякъде и той изпълзява като червей.

София ще бъде центъра, а в център на центъра -> Цецо Гуменката! Хвала! Хвала на такъви ерудирани и талантливи вундеркинди! Да учиш за даскал по физкултура и после да въртиш цяла държава на кутрето на лявата си ръка!

"София може да бъде център на всички..." ме подсети за малко класика: "Васюки ще стане център на десетина губернии! Какво сте чували преди за град Семеринг? Нищо! А сега това градче е богато и известно само защото там бе организиран международен турнир. Затова аз казвам: във Васюки трябва да бъде организиран международен шахматен турнир." Илф и Петров

Може да, център на вселената- тея само си тропат устата, колкото да дкажат нещо.

Това е политика на отвъд океана.Избират се личности,на които могат да оказват влияние.Хашим Тачи -Косово ,какъв е?Самата Европа през 2011 год го обвинява в организирана пресъпност и износ на органи.Но въпреки това е на високи постове.Отвъд океана одобравят високият му пост,той е удобен за Косово.

Дори най-екзалтираните комсомолски секретари от времето на социализма не правеха такива плонжове. Срам и позор. Какво ли ще стане ако момчето с маркуча отиде да си гледа магнолиите?

Явно че изказванията на Цветанов се публикуват когато е нужно да се пише по форумите повече- е, това са пари...

Такава ''прозрачност'' се шири из медиите че вече дира не манипулира със ''спам, накърняване доброто име'' а направо не пуска коментарите ама със сигурност си ги пише в бройката за ''посещение'' че рейтин не се прави иначе..

Ватикана може да се дислосицира в района на Манастирски ливади. Географското положение на България предопределя водещата роля за региона генът на Хан Аспарух.

Има поговорка която казва, че дори за да харесваш и обичаш някого или нещо то трябва да ти го позволи- Дира е нещото което не се оставя да бъде харесвано или обичано, но ние българите се търсиме дори да сме в различни държави. Ето това използва Дир. Факти и Новини направиха огромна грешка, че не можеш да си пишеш коментарите без някакви си ,,разбирам,, , ,,съгласявам се,,. Иначе повечето хора щяха да изчезнат напълно от Дир- да си ядат сами бисквитките, да си гледат денонощно синият демократичен цвят на сайта съвсем сами.

Цвъчко Тъщин мамин сине,след като за 10 години с Герб оправихте България и ни докарахте в Европа до първо място по смъртност ,емиграция и на последно място по раждаемост , доходи , грамотност и съсипахте образование,наука ,здравеопазване,армия ,правораздавателна система ,вътрешна сигурност и медии , това на вас ви е недостатъчно и тръгнахте да оправяте и Западните Балкани.С този некадърен подход ,незнание ,лъжи и манипулации вярвам ще ,,оправите" и Балканите.

Римейк по Тошо Колев: "...София е братче----център на просветата... В София са братче---най-арабии герберчЕтата....." :)))))) ....... ...бах тоя каунь---от ден на ден поумнява!:)))))))

Може. Само че ти и некадърниците около тебе пречите това да стане. Днеска му го рекнаха на еднокнижника, че Европа няма да ни чака. Дано правилно да е разбрал,че това не е като мач на бистришките тигри - като не уцелиш с дузпа, съдията да ти даде да биеш пак!