Цветан Цветанов: Правителството трябва много спешно да преосмисли политиката си

Нищо не налага в момента провеждането на КСНС за Северна Македония, заяви лидерът на "Републиканци за България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецо Шестоапартаментчик пак ли се прави на непорочно заченал?

Ходи му се пак на закуски при фашагите

Тоя драпаше за покровителството на колонизаторите, но го изместиха по-млади и по-зомбирани от господарите еничари.

Цецо Бжежинския кърти. Момчето с диплома на тройкаджия от помощното училище във Вършец, ни обяснява световната геополитика.

Важното е, че има самочувствие..

Kазано от него , значи че нечии интереси са настъпени и този някой пак му е дал пари на Цецко да му защитава интересите.

Абе, Цецо, ти даваш ли си сметка, че правителството може да преосмисли политиките си САМО ако Румен Радев преосмисли политиките си. „Двете лица на Румен Радев”

С градския транспорт и железницата в Германия може да стигнеш навсякъде. В България е невъзможно.....такива ефтини аналогии не вървят

Май государя ще духа под опашката на теА момчетии, сега е момента да се подмажа яко, да сложа пак ръкавелите с чуждото знаме, току виж Бай Дън ме припознал за следващия проект. Ако не - поне едно апартаментче да лапна, че вече 2-3 години не се трае.

Днеска ви е рекъл да го постнете без брада, така ли?

Цвъки е политически труп. Няма нормален човек в България, който да му има дори капка доверие! На времето много бързо искаше да се захлеби и вече няма начин да му повярвам!!!

Пак Цецо... колко ви плати? :D

Цецо - президент !!

Прилича на платен рекламен репортаж! Физколтурника от кога е такъв капацитет по всички въпроси!?

Я, Цвинокио! Отдавна не се беше показвал...

Бръснат пъпеш. И слушате: Пъпешови премъдрости. Кога ли ще се спаружи напълно?

Политическите Трупове от 4-ната Ляма, ПП, БСП, ДБ, ИТН, явно се размирисаха, Лешоядите почват да кръжат!

Цвета не ,ста ни един брокер на недвижими имоти.Поне там си доказан специалист.

Беше от малкото свестни в ПП ГЕРБидж. Откакто го няма резултатите и чекмеджетата им непрестанно се свиват

Г-н Цветанов, когато управлявахте заедно с г-н Борисов това беше перфектния тандем за България. Хората имаха пари, имаха работа, децата купиха апартаменти без лишения. Беше златно време за България и Българите!

Изчезвай ! крадец !

Кой изобщо е гласувал за тия "републиканци", та да им се дава възможност да "разсъждават" и "творят" свободни съчинения? Какъв фактор в политически ни живот е този Цветанов, та да му се отразяват интервютата?!

Не че нещо ама са с най-адекватната програма

Кой бе? Сивият кардинал Цвъки ли?!... Ти добре ли си?

Ти какъв си, та даваш акъл бе? М? Твоят главатар лично те изхвърли. Смятай колко трябва да си тъп за да те уволни най-тъпото парче ...

Сериозно? Ама, верно ли?!... Американски демократи за България, а?

Цецо, липсваш ми!Такъв ерудит като тебе се ражда веднъж на 100 години!

Доста по-добре от анадолско-степната измет

Нещо по същество? Или по тертипа на ДС оплюваме автора, а не тезите му. Същото го правят троловете и на ЛСП, и ДСБ, които при Лийдуей бяха дори в една фирма. Коментирайте дали Кирчо може да промени поведението си без санкциата на Р.Радев.

Я , па тоя , дали си смени ръкавелите ?

капут от снимката не е ли издирвания за крипто-валутни измами, отвлечен от мафията?!

Тоя па бръмбар откъде изпълзя.....

наскачахте всички народни izednici, когато на вашия господар му припари под опашката. да не се бяхте раждали.

сопол дебело си плаща, за да му показват клюна по медийте. Боклук!

На този още ли му дават трибуна. Каква политика бълнува, като подпираше Боко.

Тоя полицаи и той стана икономист... Надява се отново да докопа парламента и току виж някой нов апартамент в Артекс... Артекс се оказа обаче,че се има с всяка власт,дори с новата,която също има жилища вече там...

Този американски агент Ц.Ц., където от молитвена закуска в САЩ, го привикваха в американското посолство тук, не трябваше ли да е съден. Например където ръководи избора на изтребители и избраха поне 1.4 милиарда по-неизгодната оферта и изпусната инвестиция за милиарди. А за Св. Македония няма какво изобщо да се занимават с нашите. Да дойдат онези да ни се молят и да видим дали ще предложат нещо приемливо.

Откъде изпълзя пак тая крaдлuва, малоумна, безгръбначна подлога?

Дир.ру защо ни навирате този кимпрометиран апартаментчик?

Забелязвате ли една не подлежаща на съмнение очевадна закономерност? Всички паднали от власт политици (не пиша помияри за да не ме изтрият, но това е точната дума) изведнъж започват да говорят много по разбираемо и логично, за разлика от витиеватите им речи преди това? Не мога да повярвам, че това се дължи на „реанимиране“ на закърнелите им чувствата за чест и почтеност, защото тази им „метаморфоза“ продължава само до евентуалното им поредно влизане във властта! В конкретния случай, въпреки „метаморфозата“ в цялата новина се разнася смрад на „Молитвени закуски“ в кравария, а този факт нормалните мислещи хора не могат (и не трябва) да пренебрегват!

Путин бил такъв, Зеленски онакъв. Я вижте нашите. Милиционеросоциализма какви корифеи е родил. Полицай, военен, нолицай, военен. Товва ли ни е политическата класа. Смях. Били сме , сме и май ще бъдем пак и само ченгесарска държава. Украинците такива, руснаците онакива, а ние пълните завършени боклуци на Европа. За съжаление. Какъвто ни е елита, такива сме ние, такъв ще ни е и халът. Последни. Винаги за всичко последни.

говоренето добре, трябва да го умеят ама апартаментите на смешна цена си стоят. Я ми дай ти няколко апартамента на цена 1/3 от реалната, че да им взема аз наема, па да видиш после как ще се препичаме по Витошка, барабар с реститутките и как добре ще си говорим, правилно и книжовно и т.н. Няма да псуваме, няма да обиждаме политици.

От чисто любопитство питам - Някой изобщо интересува ли го тоз пропаднал, набеден политик.

Кацнал бръмбар на трънка и започнал да дрънка три морета сол изпил задника си пресолил.... Алоооуууу, не се надскачай - помощнотоооо.

а вие господин ЦВЕТАНОВ и герб какво ДОБРО направихте за ДОБРУВАНЕТО на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

ПРЕДАТЕЛ !!!

Какво си, що си, жив ли си, къде мааш гащи? да не си пак физкултурник в някое школо, да повдигнеш така нивото на средното образование на ползу роду? Как са щерките, а унуки има ли, кажи де, кой се е прежалил?

Егати дългото интервю!!! Няма кой да чете тъпизми.

Този е парсшутист

Апартамента?? Кеша ?? Каде са Защо оня Псевдо милионер от Сащ , се отказа от партията? Колко пари получаваш заплата от Америфрейт Сащ? А дъщеря ти ??