Цветан Цветанов: В БСП изпълняват под страх решенията на Корнелия Нинова

БСП не дойде в парламента в сряда, за да не гласува за присъединяване на Северна Македония към НАТО, смята вторият човек в ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩО РЕЧИ ? Може би имаш предвид вашата партия Не знам при тях как е ,но при вас обаче е видно -идва Бате и с един жест ви праща на ...кино..а вие като послушни и наплашени добри дечица рапортувате-рапорт-даден,рапорт-приет. то и по Татово време не беше така,изградили сте комунизма друже,отдавна,отдавна,затова не плямпай глупости ,че стана за посмешище Цецко,Цецко....

Абе Цецо,а вие по стар навик от БКП изпълнявате всички нареждания на вожда си Борисов под строй.Когато бяхте в опозиция не правихте ли същото.Та те са се научили от вас,но не това е толкова важно защото правите циркове за пред хората,а къде ходите всички по командировки,уж при избирателите си,а си ходите из страната със служебните си коли на почивка и какви са тези ненужни командировки в чужбина.И там ли ходите при избирателите си? Лично ти колко пъти си ходил до САЩ при дъщеря си и си го отчел като командировка.Всички крадете народни пари и играете театър в Народното Събрание за пред народа.Правите се,че много мислите за хората,но за кои хора?За тези които работят за вас.

99.99% от коментариите са негативни за Цветанов и го осмиват справедливо. Ако бях на неговото място с парите ,които е натрупал щях да се сниша ,да се скрия и да си живея спокойно в странство или в България. Необяснима простотия е ,защото тази алчност за власт и пари го кара да върви устремно към СЦЗ или нещо по-лошо. Препоръката ми е към Цветанов и Борисов е да последват примера на философа стратег Ахмед Доган.

Не се мори, Цецоооу, никой не ти слуша глупостите. БСП е по-демократична партия от ГЕРБ, това е очевАдно. Строявайте си там редиците на герберастите и си ги командвайте, както си знаете.

“Човек колкото и добре и спокойно да живее в България, идва ден и се появява някой Цецо в живота (и телевизора) зМУ!” ======= Стара българска народна мъдрост!

А ако искаме да коментираме наистина сериозно темата - но това не може да се очаква нито от Цветанов, нито от Борисов, нито от Корнелия, нито изобщо от депутатите, политиците и лидерите им, то трябва всъщност много внимателно да се вгледаме и анализираме ЗАЩО например парламентарните групи на всички партии в определени моменти гласуват единодушно за абсолютно вредни, лобистки, антигражданска и антидемократични решения и закони! Както например стана преди няколко дни с ГЕРБ! Или както стана с парламентарната група на БСП за Пеевски за шеф на ДАНС! Или както целият преден парламент си плю на сурата и подписа си и отхвърлиха ЕДИНОДУШНО!?!?! закона на Христо Иванов в опита си поне малко да промени и подобри тази кочина, наречена съдебна система с България, и това при положение че точно Борисов тръбеше, че това бе бил законът на Христо Иванов, а на ГЕРБ, щото те го били подкрепили.., И сега ми идва наум да попитам в тази връзка - абе, Цецо, ТК откога се извъди такъв голям правист и законодател, ме изкара магически ог ръкава си изготвен за една нощ “твой” закон, с който да падивираш и саботираш закона на Христо Иванов, който се работеше, коментираше, дискутираше месеци наред и публично? Толкова ли силно те държаха Доган и Пеевски чрез Цацаров за Та.аците, та точно ти да им свършил мръсната работа - а това тогава бе много важно за тези, по съвсем ясни за всички вече причини! Цецо наистина оценява нас, останалите пл себе си к шефа му, наистина си мисли, че всичкк са (сме) прости!

Защото чакат някой да ги сложи в листата за следващите избори. Я да минем на директен мажоритарен избор на всеки депутат, тогава този човек ще знае, че сам е отговорен за избора си. Освен това ще се отървем и от пасивните депутати, защото след 4 години, пак ще се борят за място и ще са по-активни и в парламента. А сега се крият в масата на партиите и гласуват под строи.

Колеги, шъ ви замола, не се бъркайте, тука няма, не става дума за тъпотия и примитивизъм, а само за УСЕЩАНЕ за тях!!!

Аз смятам, че има една огромна несправедливост по отношение на Цветанов, че ние всички сме много несправедливи с нашия Цецо на Кумецо! Убеден съм, че с него може да се създаде сериал, който успешно да съперничи на “Усмивки от старите ленти” и на Чарли Чаплин!

Което си е принос в съкровищницата на световния хумор и култура, откъдето и да го погледнеш! (Това - за 80 процентовите!)

Дами и господа - това е Цветанът на мисълта, който ни води нас - гражданите с “европейско развитие на България”. А който от ДС-КГБ е измислил абревиатурата ГЕРБ, която дава реминисценция и е препратка към друг техен проект предполагам, че се изживява като гениален (конспиратор) сред “лошия материал”! Това е положението!

Ма верно ли бе Цвъки, не думай. Да не би Корни да ги подслушва както ти правеше?

Отварям сайта и гледам отново "умнотии" пръскани в безпорядък от човека на който още не са му дали банан за да се успокои - хахахах

"Цветанов е любим персонаж на ГЕРБ. И на всички текевизии и радиа ...."

Корнелийо, "гербаджийската шайка" вече достатъчно е окрала и се е наяла. Твоята лакомия обаче няма насищане и майка плаче на тази държава, ако дойдеш на власт с твоята шайка.

Тогава си трай и търпи геноцида, на който е подложена България.

Не съм привърженик на БСП ,но Цветанов както винаги лъже и не е в час.В БСП не се страхуват от Корни ,защото са модерна демократична партия.Показтелно за това е ,че след 1992 г. В БСП ,чрез избори на конгреси смениха четирима председатели на партията си. Докато ГЕРБ е авторитарна партия ,подобно на Северокорейската Комунистическа Партия. Непрекъснато си избират на конференциите с 100 % Бойко Борисов ,едно към едно както в Северна Корея Ким Чен . Даже при соца при избора на Т.Живков процентите бяха малко под сто.В България такива подобни партии на ГЕРБ са Атака,ВМРО ,Воля и НФСБ т.е.партии използвани за лична икономическа и политическа употреба.

Ситуацията ми намирисва на тази от времето наП Стоянов. В края на управлението му като президент на страната. Тогава , на финала на изборите, се изяви проклятието Богомил Бонев, което му отне сума ти гласове. Първанов никой не го слагаше като възможен победител. А и той не се напъваше особено, знаейки че синята идея има мощ , влияние и е непобедима за момента. Я то я виж какво стана. Първанов си изкара два пълни мандата и остави добри спомени - умерен, умен, добре изглеждащ, спазващ всички правила на поста.Сега Цветанов е тръгнал по същия път - бръщолеви, умничи, разчита на идеята, прекалено е убеден в силата.

ПАРАВАНОВ? АМА ВЕРНО ЛИ СИ МУ ВЯРВАЛ? ТОЙ ДОБРЕ СИ ОПЛЕТЕ КОШНИЦАТА,ДОКАТО НЕ ОСТАВЯШЕ НЕОПРАВЕНА ЖУРНАЛИСТКА,АРТИСТКА И ПЕВАЧКА В РАДИУС ОТ 100 КМ ОКОЛО НЕГО!!! УМЕН,ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩ?! ТОВА МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ И ЗА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ПРИМЕРНО,АМА КАКВО НАПРАВИ ТОЙ ЗА ТЕБЕ?! ЩО ЗА ЕВТИНИ КРИТЕРИИ? ПАРАВАНОВ НЕ Е ТОВА,КОЕТО ВИЖДАШ НА ПРЪВ ПОГЛЕД,МНОГО ПЪ-ТЪМНА ЛИЧНОСТ Е! КАКТО И НЕГОВИТЕ СЪПАРТИЙЦИ!

Комунисти БСП си избират лидер и имат вътрешнопартийна опозиция, комунисти ГЕРБ целуват ръката на Вожда и му събират данък " суджук"!

Напишете поне една добра дума за пъпешоглавият бивш кадър на БКП и настоящ на ГЕРБ. Не плашете децата си с втория български Гаргамел от прехода. Първият Бойков Гаргамел Костов поне беше учен с титла доцент преподавател по марксизъм ленинизъм. Втрорият Бойков Гаргамел Цвъчко разбира се ,че е простичък и некачествен завършил ВИФ с връзките на татко си в Шесто на ДС ,но се старае .Купи си 6 апартамента на ФЗЦ .Завърши курсове по национална сигурност.Съсипа бъдещето и здравето на много българи ,като шеф на МВР при правителството на. Буда 1. Стана член в Европол.В Европол ,но голям пъпешоглав член ,благодарение на Борисов ,за да изкара някое евро по бедност.Нали щерка му учи зад океана ,пък трябва подръжка и на къщичката там.Той е много набожен православен бивш комунист и всяка година ходи на молитвени закуски в САЩ.Даже тази година уреди и коалиционият си партньор Мюсюлманина Карадайъ шеф н ДПС да се моли по християнски на закуската платена от данъците ни.Старае се пъпешоглавия за добруването и богатството си,за това не го корете,защото сами си го натресохте преди 10 години и повярвахте ,че Той ,Бойко ,Плевнелиев и другите от Шайката ще ви оправят . Резултата е : Оправиха добре българи ,че свят ви се зави във вътрешен и международен план.

Прав си мой човек. Само една корекция. Дъщеря му завърши и вече работи в Световната банка при леля си Кристалина.

До къде е изпаднал този Цветанов , жалка работа!Защо плачете за чуждо умряло , при врага си господине ?Радвайте се !Ама и Вие сте един слаб артист, като шефа си Борисов !Я хайде да се гръмнете и двамцата!

Грамотно е да се пише "докъде", а не "до къде"! А бе на Позитано не ви ли ограмотяват поне малко бе?

Преди малко го гледсах в новините как държи един нескопосен плакат с надпис WEBER. Имах чувството, че гледам Мунчо от "Под игото". Може ли такава тъпотия и такова подмазвачество. 100% е целял да бъде забелязан от шефа на ЕНП, който го гласят за следвцащ еврокомисар. Сигурен съм, че от посолството на Германия вече са изпратили грамата до Берлин. С такова лакейско поведение не се защитават национални интереси. Лични да.

немците такива си ги харесват защото им подхранват чувството за превъзходство

тошно гербер да казва такива неща за друга партия е ..ГОЛЯМ ВИЦ

уважаеми дами и господа, моля ви, не показвайте снимката МУ вечер. Детето тъкмо заспиваше, видя МУ снимката на компютъра и се напика от страх. Майка ми вдигна кръвното и започна да заеква. Моля Ви, бъдете милостиви, все пак ние сме и гласоподаватели.

Нагъл, и пак същото нагъл. Писнало ни е от неговата партия, както и от всички останали. Само човек без морал може да се меси в работата на друга партия. Нетърпима партия и партии от 30 години насам. Махайте се!!!

Тоя що не си гледа неговата партия, ами тръгнал да се тревожи за страха в БСП?

Спокоен е! България е гласувала срещу избирането на Кьовеши за евро прокурор.

А в ГЕРБ нещата не са така. През година-две избират нов председател на партията си.

Предлагам Цв. Цветанов за почетен член на партията. 102 % подкрепа - приема се.

ЦЦ: Времето на ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ да започне сега. Драги ми Борисов, Не допускай този индивид да говори от името на ГЕРБ. Иска да стане водещ в ГЕРБ и да стане ПЪРВИ - на твоето място. Още ли не си разбрал???

Цвък, колкото повече се пенявиш, толкова по-противен ми ставаш и губиш на 1000% шанс да гласувам за ГРОБ!

Няма разлика между БСП и ГЕРБ. И двете са крила на руската мафия . Докато не ги забрамят със закон няма да видим бял ден.

Още малко напън и цвъчко може да оглави Бсепе-то. И те са го ударили на едни приказки и на едни кинти.....дреме им на шмайзерите за голтаците.

Цецо е перфектен агент-провокатор !

Цецо каза " "Тя спуска решенията еднолично и те се изпълняват от техните депутати под страх" Питам те.На теб какво ти пука какво им пуска.Защо ревеш.Какво те засяга.Въпрос на стил.Може да им пуска каквото си иска.Нещо много те заболя че на теб не пуска.Сигурно и от мъка се намеси чак във вътрешните работи на Венецуела. Ще ти кажа две думи без злоба.По пътя който вървиш отвръщаваш честните хора от думата ДЕМОКРАЦИЯ.

Тези от ГЕРБ се взеха за голям фактор в международната политика. Вижте му само изгазването на гн Цветанов! То Македония и НАТО ,Испания и Станишев,Венецуела и Гуидо. Смешки.Цветанов готви преврат в БСП с тезиси за международното положение.

На тоя само като му видя тъпата физиономия и се чудя кой гласува за него!?

80% му се радват

Този господин Цветанов май има запас от безгранична наглост. Ако не е Борисов да го крепи партийката им тоя ще ги фалира от всякъде.

Тъпо,нагло,безочливо,продажно.Що е то?

Цуцко , ни то си и на акъла , нито си и на образованието на Нинова та да я коментираш.

"Тя спуска решенията еднолично и те се изпълняват от техните депутати под страх " - кой го казва само . Защо на конгреса на ГЕРБ гласувате 1001 % ЗА ?! Защото сте много смели може би !!

- Наскоро президентът Радев отчете две години от мандата си – успя ли да се наложи като обединител на нацията? - Отначало харесвах Радев, защото бе човек извън партийната кохорта, уж американски възпитаник... Но днес съм силно разочарован от него. Какъв генерал е, след като се остави да стане маша на Нинова и руски интереси. Може да е ас в небето, но като политик е нула - разединява нацията, противопоставя я, не се държи като президент, а като болшевишки агитатор. Разочарова ме и с безродното си поведение към жертвите на комунизма. Писах му две остри писма на тази тема, но не ми отговори, държи се като комунистически диктатор. Сега ще му пиша ново писмо и ще го призова да си подаде оставката, ако има все още малко генералска и войнска чест.

Това че си дървена кратуна се вижда от писанието ти. Само че червените дървени кратуни се изродиха в тикви и кауни. Хайде за по лесно да те наричаме краварски екскрамент.

- 30 години след падането на комунизма, дочакахте ли справедливост за невинните жертви? - Не и това е най-голямата ми болка. Баща ми беше царски офицер, изхвърлиха го от армията, а на 3 октомври 1952 година го убиха в следствения арест в София, без съд и присъда. Майка ми от преподавател във френския лицей във Варна я превърнаха в чистачка. С братята ми гледахме как да оцелеем в годините на червения терор. Такава е била съдбата и на хиляди български семейства. След падането на комунизма не сме искали никакъв реванш, а само истината и едно човешко разкаяние. Но комунистите и наследниците им не са способни на човещина, не се разкаяха, а дори днес става все по-агресивни и нагли и са готови отново да тероризират българи в името на кремълските си господари. А сляпото русофилство е най-голямата утопия за народа - те не са истински русофили, а съветофили и путинофили, тоест безродници. За руския човек аз съм русофил, но за болшевишките негодници мога да бъда единствено ултра русофоб. И все пак вярвам и усещам, че въпреки всичките залитания, дълбоко в душата си българинът не вярва на БКП-БСП и няма да им даде властта.

Цветанов, не се прави на зам.председател на БСП, ами с началника си Борисов направете нещо за пенсиите на хората, пък и за заплатите на работещите, а не само на администрацията. Стига сте се оправдавали, че трябвали няколко стотин милиона, пък ги нямало - вестниците в Германия пишат, че само един от вас може да ги даде и все едно бълха го ухапала.

пред блокови интриго-информации ? или махленски ушеви истории ? винаги спорят на висок глас за маловажните неща , но са заедно в отбора по синхронно плуване стане ли реч за дране на кожи от народа

Тоз пипонестия какво образование беше завършил ?

БСП имат акъл за трима, гроб няма и за 1/3. Ко да прайш - Боюсъбрал кауни на мутралък. Голям прас Вечни няма да са я. Пътници. За пандиза.

гледай си гробарлъка и за БСП не миси. БСП е 130+130 години. Пък вие с лъжа и измам едва няма и 10 години и пндела. Пандиз за целия гроб по списък.

Корнелия Нинова БСП им спасяват декорацията. Кво доживяхме само. Хахахахахаха.Каун десарски Цецо е мзеен експонат - бих го наредил до мамута в русенския природонаучен музей. хахахааххахахахха

гроб у гроба, живите напред без кауна и без тиквуна. Гроб да мре у гроб.

Корни ви рапунди мутрифацията на гроб отвсякъде. Доде се докарахте яловата десница - БСП да ви спасява демокрацията. Кауни с кауни, еднокнижни семкоглавци. Крадци безбожни. Квото и да плещиш кауне гумренков - миризмата на гнило и крадено у гроб е нетърпима. Ако ще да се затрие България ама амо да не я управляват гробари ялови крадливи мутраки. Съвсем съм сериозен - даже да се затрие Бг пак за гроб не ща да чувам.

По - елементарен и най- мразен политик ,както от чужди така и от свои е само един и той е вифаджията ,храненика на Шесто и бивш член на БКП Цветан Цветанов. Човешкият и политическият му морал липсва.

Цвъко май бърка БСП с ГЕРБ. Цвъко, що не си питаш депутаите, колко от тях бяха съгласни да си легнете с ДПС? Или да подкрепите истанбулската конвенция? Май Нинова тоя път много здраво ви го е набила, щом толкова усърдно плюете по нея. А придворните социолози какво казват? Ще устискате ли докато си изберете нов главен прокурор, а?

В БСП се чуват много и различни становища изказани публично и това е отдавна така. В ГЕРБ никога не е имало случай някой да възрази на Борисов и да изкаже мнение различно от това на Борисов. Точно ГЕРБ е партията без вътрешна опозиция. Там каквото каже един човек, това става. Останалите слушат и изпълняват безпрекословно. Мълчат от страх да не загубят сладките и добре заплатени местенца. В БСП има солидна опозиция срещу Нинова, което не е лошо. Стига опозицията да е принципна. Дори днес има становище на Михаил Миков, което не се споделя от всички. На фона на всичко това, твърдението на Цветанов е направо смешно. Те не смеят да гъгнат срещу Борисов, а твърдят, че другите се страхували!