Цветан Цветанов: Движещата сила, която трябва да обедини коалицията с ПП и ДБ, е България

Последните избори с машинния вот се забеляза, че ниско социалните слоеве се справят и могат да гласуват, заяви лидерът на "Републиканци за България"

Обратно в новината

Коментари - Цветан Цветанов: Движещата сила, която трябва да обедини коалицията с ПП и ДБ, е България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И той като папагала на портиера на болницата в Плевен сутрин Добро утро, сестра Иванова!; Добро утро доктор Пашова! Добро утро Дани, много си красива днесс! Доктор Петров да тъ е.а в газа! И като дошла проверката папагала се прави на заспал отиват си проверяващите а папагала Шъ, Шъъ, Шът и доктора като се обърне му показва среден пръст. България! Всеки, нарочил се за политик скандира името и. С нейното има се правиха доноси, в Нейно има предателства, В името и на бесилката и пред стената на стрелбището. Поредния предател с лозунга "Движеща сила България!" няма значение от къде изпълзяват от Канада, от Америка, от Израел от полицейската школа Симеоново.... Ех, Дядо Вазов няма ги онези които възпя " ....И ТВОЙТО ИМЕ САМО КАТ МЪЛВЯХА, УМИРАХА БЕЗ СТРАХ!" Днес името България е като САМОКРИТИКА, на партийните събрания

Поредният предател -ветропоказател се чуди та кого да се наведе. Гъзолизец Храбър! Ще обслужи поредният наивник, за да го предаде.

Пак търси да се закачи някъде лапачката е хубаво нещо

че по време на избори всички партии, коалиции, партийки тази клетва им е в устата, но не и в ума - благото на народа. Така, че, господине - нищо ново и интересно не казваш. А колкото до контрола на бюлетините по време на избори - нищо ново - не е възможно масова манипулация при хартиените бюлетини. Не се ли поучи от изказването на корефея на изборните дела - проф. Константинов. Единственият таен подъл, неуловим при тезе условия начин - това са машините. Неконтролираните от нас машини! Тези, ксоито твърдят обратното или са тотално невежи, или неспасяеми наивници, или участват в манипулеране на изборите чрез тях. Ще бъда убеден в противното, ако бъде позволен пълен кантрол на отрязъците и да се приеме за верен лроят от контролата. Всичко друго е лъжа.

Шестдесет години вече гледам, как родните ни ( така наречени) политици се гаврят с българския народ. Безбожни кражби, всякакъв вид предателство на национални ценности и интереси дупеблизачество. Сега, всички те решиха да направят коалиция - НППП. Тази абревиатура - НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ е пълната същност на сегашния политически елит.

Цв. сигурно иска да го поканят за обединител а после.......

Ох, и тази кукла на бат Бойко почна да се прави на политик. Този даже не беше на конци, а бат Бойко си пъхаше ръката отзаде му и му движеше ръцете и устата.

Крайно неприятна личност. Би трябвало да се срамува от миналото си и скрит някъде да си ближе раните. Но такива хора нямат срам. Затова и не могат да се радват нито на авторитет, нито на престиж . В България липсва един житейски морален кодекс, който трябва да се научи наизуст като таблицата за умножение в началното училище. Да се учи, какво и как трябва да се прави, за да си полезен както за другите така и за себе си.

беше тъп, досаден, но забавен, стана тъп, изгонен и забравен.

И откога за бившите ЗКПЧ-та и техните потомци има значение България ,а не дали са им пълни джобовете !

Добре че сме пред избори иначе нямаше да се сети да се обади. Какво значи това "дясно обединение", какво значи ляво, синьо, червено и прочие? Когато всички партии разговаряха заедно и стигнаха до извода, че не само имат еднаква визия за страната, но и напълно идентични политики за реализиране! Как може едните да са десни, а другите леви когато по един и същи начин управляват, имат един и същи модел на управление и политика? "Убеден съм, че ако разумът надделее и всички партии подкрепим и изведем каузата България, ще успеем" И кога се очаква този разум да надделее? След като за година и половина пет пъти организираме парламентарни избори и имахме редовен кабинет за едва 7 месеца през които нищо не се постигна? Утре се навършват 4 месеца от последните избори! И за това време имахме четири пет опита за експертен/малцинството кабинет защото всички бяха наясно че редовен кабинет няма как да стане.

Гешев, който наследи ЦВЪКИ, е кадър на ДС; Цвъки също е ПОТОМСТВЕТ ДС кадър: "Цветан Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София.[8] Според някои източници баща му е шофьор в ДС,[9] а майка му е работничка в текстилната промишленост.[10] Цветанов е лекоатлет в ЦСКА и учи в спортното училище, като тренира на стадион „Народна армия“.[11] От средното образование придобива специалност „полиграфист“ през юли 1983 г. с диплома № 032413. Отбива военната си служба в обикновено военно поделение 1983 – 1985 г. Няма данни за периода 1985 – 1987 г. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в изчислителния център на Централното информационно организационно управление („Седмо управление“) на Държавна сигурност, първоначално на длъжност „специалист“ (по управление на служебен автомобил „Лада 1300“) с шифров № 04500000 в секция „Експлоатация“ на Информационно-изчислителен център към ЦИОУ-ДС."

Гешев наследи Цвъки на МОЛИТВЕНАТА закуска. Едно ченге заменя другото.

И какво? Какво значение има кой бил от ДС или бил свързан с тях? Като баща му е бил шофьор на ДС какво значи това? Че до края на дните си му е в кърпа вързан всеки наличен шофьорски пост в България ли? Каквото било ДС било. От тогава минаха 31 години, тъй че да се възкрасява името на службата заради нечие минало е безмислено.

Трябва да е БЪЛГАРИЯ, а сега е посолство в България

се показа отново отнякъде. Как пък само боклуци има в нашата политика?!

в устата на този промяна е мръсна дума

Ниски социални слоеве, разбийш! Аристокрааат! Бря , бря!

хукнал по гуменетки да се коалира, та белким се катапултира. Ако имаше мозък, щеше да се капсулира и да ни остави на мира.

Цецо ти от нафталина ли се появи? Твоята полит кариера се провали. 10 апартамента малко ли са ти?

И тази гад пълзи към медеца. Абе в тая държавица освен мърша има ли и народец?

Ще иска един влизащ в парламента - Ц.Ц. Като в тефтерчето Златанов, кого да се удари и как да се рапортува: И. Ф. - Ц.Ц. - Б.Б. А в тефтерчето Д.П. става на 10. Между другото Златанов осъден на 3.5 години затвор, че е провалил умишлено разследване срещу Плевнелиев.

Мда, Пастирката била в ГРАФАТА "ДА СЕ ЗАБАВИ".

Извода: Не ползвайте тефтерчета. Поне ако сте на такива длъжности. Преди имаше виц: Ако искате да се обадите на Ц.Ц., изберете произволен номер! ;)

движещите сили са Нексо и кинти от хамериканските фондации... България им е последна грижа на тези продажници

Тово от путин ли го научи?

Къде си бее, боклук! От къде изплува и се носиш така миризливо?!?

Бойко своевременно се отърва от този наглец

И от този момент досега не може едни избори да спечели като хората Буци :)

Индивидуалният асансьор на г-н Цветанов още ли се движи от гаража до хола му ? Много ще е неприятно, ако се наложи г-н Цветанов да ползва общия асансьор. Някак е недостойно за него

НИСКО социални слоеве?! Господи, прибери си вересиите!

Комунист-републиканец агент от ДС

Човека със шесте апартамента говори за разум и обединение! И как така разбра че по ниско образованите се спряват с машните? На всички е ясно че това са машините на Мадуро и с манипулиране софтуера от специалистите на ДБ , бяха спечелени изборите! Да не говорим че липсваха контролните разписки! Цветанчо така соят нещата о затова в цяла Европа се гласува с хартиена бюлетина!

Ей каун, Гешев вече е в конгреса ти още се моташ тука!

Още един провален идиот към ПП и ДБ. Цецо юял да повиши избирателната активност и да привлече повече гласове за ПП и ДБ

Много ми е чудно как в българското политическо пространство, партии, които промотират ЛГБТ, глобализъм, отнемане на правата на индивида в ползва на обществото, зелен преход, абдикиране на националната държава и управление на националната политика от извън-държавни органи и организации се описват като "десни" или "консервативни"

Цецо забелязал, че ,,ниските" социални слоеве се справяли добре с машините. А самият той към ,,високите" социални слоеве се причислява ?

Цецо асансьора нали приключи с политиката. Бил републиканец, ама те са само в Кравария.

Ех Цвъки, само ти им липсваш в коалициата. Как хубаво ще звучи коалиция ПъПъ, ДъБъ и РъБъ

тоя сега от кой Е?

Обединява ги да разпродадат България.

Тоя човек е гений! Ама разбира се че всички т.н. 'политически сили' в България се обединяват около парите на България поради факта, че никъде на друго място няма да получат пари за пишкпипане и нищоправено!