Цвета Маркова: Ще освободят Цацаров по-рано от 1 март

Искат оставката на главния прокурор, но в Конституцията и законите пише друго, заяви още юристът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската Мафия и нейното политическо представителство ГЕРБДПС, имаха две непробиваеми Брони...Цацаров и Гешев. Мафията сама си избра. Едната броня беше премахната и ГЕРБДПС са беззащитни откъм гърба! Скоро ще си го получат. А член на ГЕРБДПС ще бъде приравнено до Съучастие в Организирана Престъпна Група.

как корупцията спря?

Тоя Дир се е превърнал на една клоака. Простащината е взела връх. Прости Тикви се мятат да защитават едни изроди...дебели, тънки.

Маджо премиер ,Божков главен прокурор

Прочетох изказването и на премиера,чудя се ,колко дебелоочие трябва има точно точно този премиер,който така подло погази конституцията ,а сега е за спазване на конституцията. Иначе ,е вярно,че хора като него ,от високите етажи на властта ,винаги намират вратички, и той е точният пример! Дори при него не е вратичка ,а голяма подлост и измама! Такива са всички, боклуци!

Ще се прехранва? В коя фирма ще отседне на паша?

Не го мисли, той беше читав съдия в Пловдив и е юридически грамотен за разлика от тази гугутка, влезла в службите с полит. протекции

Във ВКС се подвизава все още съдия Майя Петрова Русева (50 г.), която през 2014 г. подаде документи за участие в конкурс за избор на съдия в Страсбург, но на изпита за владеене на английски и френски език не се яви, което я дисквалифицира.После обаче е била назначена за съдия ad hoc в Страсбург. Много странно. Живееше със съдия Велислав Спасов Павков от ВКС. И сега още е съдия ad hoc в Страсбург. Виж ти.

Кака Цветка е име, но явно е прекалила с винцето. Цацаров не може да работи с КИ, след като му отнеха боклуците допуска. Т.е. всяка сряда, когато се събира Комисията, той няма право да присъства и съответно да подписва актовете. Към момента може да гледа обществени поръчки по ЗОП и да разписва доставки на санитарни консумативи.

Както е тръгнало и тези нищо няма да направят! Върррви усилено старият процес - да сложим наши хора....

Пляс пляс педалите.. Водно колело..

Цацаров трябваше да опука прост Киро за документна измама и нарушение на Конституцията , потвърдена и от Конституционния съд., а не сега да се вихри със заплахи . Простотията е безкрайна като вселената . машините го избраха, а не хората.

нерез от снимката, бе? От свински бузи не се побира в кадър. Аре, марш обратно в кочината, там да грухтиш.

Треска ги тресе от Президентската партия от отчета на Цацаров. Софиянски, Масларова, Христо Бисеров, Прокопиев с Трайков и Дянков вече са оправдани от съда. Само тройката на Прокопиев не се е откачила от КОНПИ. А на опашката са Цветан Василев, Васил Божков, Миньо Стайков, Баневи... Много работа ги чака от президентската партия и евентуално съда да отърват кожите на спонсорите си. Да си знаете.

КОГАТО И ДА ГО РАЗКАРАТ ЦАЦАТА - "Ти си го ИЗБРА" (за не разбралите ИЗБРАН ОТ ЕДНОКНИЖНИЯ, ВИНЕТУ, ВОЗЕЩИЯТ НАЙ-ДОБРЕ до ВИТОША, БОКО - НАЧАЛОТО И КРАЯТ НА ОПГ ГЕРБ, става дума) ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО ….

Еднокнижния Винету ще излезе по-грамотен от харвардите с нереално самочувствие и елементарни знания. Харвардският университет скоро публично ще се откаже от тези наши, пишман политици

мръсни долни политици, махнете се! върнете се към професиите сиююю1!

""Университетът ми е много по-добър от университета ти" Това не е Ицо Хазарта. Това е заглавието на академичното слово на проф. д.ик.н Стоян Денчев. С тези думи ректорът на Университета по библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ) открива новата учебна година на 1 октомври 2014 г. ... Малко преди да бъде освободена от поста си през 2012 г. дългогодишният директор на ДКСИ Цвета Маркова става доктор. В Университета по библиотекознание. Не се изненадвайте, научен ръководител й е проф. Стоян Денчев. А темата й е... организационната култура. В ръководената от самата нея в продължение на 10 години комисия за сигурността на информацията. И точно както Йовчев и Казаков преди нея - Маркова "построява" модел на базата на емпирично проучване, за да разкрие връзката между управленските решения на ръководството на комисията и организационното поведение на нейните служители. ..." По-подробно в https://webcafe.bg/obshtestvo/1041940946-magnaurskata-shkola-na-dans.html В ход е операция "възраждане на ДС" и БКП. Води се от "Майстора" и и други подобни от пРезиденството и правителството на Кирчо.

Всичко хубаво, но песента на Хазарта е поне от май месец 2014г. Така, че този академик все пак е взаимствал.