17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Семейството ми е потърпевшо от фалшива шофьорска книжка,племенникът ми почина при ПТП защото колегата му който е каръл не е бил правоспособен водач.

Лицето,което търси Пекин във Виетнам ли се намери. Като морален съдник

Ама и смъртта му ли сте приели вече, само и само Московски да си запази поста.

Босия хем е прав, хем е седнал, щото прав и гладен е трудно. Значи ако е прав и седнал той прав ли е или лъже? Те такива ми ти каламбури. На всички е ясно как са се омазали с ..йна гробарите.

Шепа мутри и калинки тласнахте един от най-старите народи в света към небитието мамицата ви гробарска. Я гроб кажете на софиянци дето ви избират защо в София дето е уж 1.5-2 милиона ще има само 12300 първолака наесен, което означава падане на София даже под 900 000 в следващите десетилетия. Къде тласнахте народа? Ами за тея 9 000мняма със средно от тази година. Да продължавам ли да смятам какво ще е реално пасмината от 900 000 няма дебила тиквопоклонници - тъмнокожа и неука най-общо. Тя ви го каза кухата лейка Цвета - ние Делян не даваме, ние и Московски не даваме и кокала не даваме и еврокражбите не даваме и службиците на нашите хора по администрацията не даваме за реформи и т.н.

ГЕРБ май задминаха БСП по наглост и безочие. Като си помисля, че съм гласувал за тях като алтернатива на БСП и ДПС.... срам ме хваща. Явно съм голям наивник.

ако си 3 пъти подред за тиквата гласувал наивността ти е най-малкия проблем шъ знайш.

не не, един път като сваляхме Орешарски. А Бойко ни се изплю в лицата и се прегърна с "враговете" и "убийците" си. Но си поемам вината и си навеждам главата. Никога повече за ГЕРБСП и патериците им.

Какви индивиди са във власта ,направо да напуснеш тази територия.

Младите да не се замислят. Масово дават смеши заплати мутрите из провинцията, а те охолно живеят, карат скъпи коли, ходят където искат по света и после ами то в нашия регион е така. Ама не е така. Има области, които от края на 80те години до днес са загубили към половината си население. Това са много области. Народа бяга и с право. Евролъжите на гроб са до време.

Тук не става на въпрос ,...ДАЛИ Е ИЗПОЛЗВАН БОСИЯТ , А ДАЛИ БОСИЯТ Е ПРАВ ! А ТОЙ Е НАПЪЛНО ПРАВ !

Босият е виновен , затова ПРОДАЖБАТА НА ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ,...........ТАКА ЛИ ?

Не съм виждал Босия бос, макар, че живее в съседство. В едно обаче съм сигурен. Той отговаря на повечето критерии за селски луд. Не казвам, че трябва да го затворят в лудница - все пак хвърлянето на домати по Народното събрание не е точно агресия, но трябва да се обръща по-малко внимание на лудостта му, защото това вреди на самия него. Иначе, за останалите хора той е толкова безвреден, колкото и безполезен.

Може и да е луд, но е искрен и вярва в нещо... Още Ботев е установил, че "свестните у нас считат за луди". Ние, които не сме луди, със съзнателните си действия, се самозатриваме и самоунижаваме. Само за сведение - всичките осем инспектори от ДАИ, срещу някои от които имаше документирани на видео подкупи и изнудвания, са назначени обратно на длъжностите им... Ако питаш мен, ние сме луди, че все още не летят павета.....

С една дума , да ''вярваме'' на Бг-политиците ли ? Кой луд би им вярвал , ....... а деде ?

Н.Колев -Босия ,стачкува за справедливи неща.Темата за протеста е смислена. И то много. Купуването на книжки обаче е свързано и с купуване на дипломи за основно образование.Това явление трябва да се изкорени.Изпратил е писма до всички инстанции,но няма чуваемост.Служители,които били набъркани в купуването на книжки,били уволнени и после пак върнати на работа.Има голямо разминаване в мисленето на Н.Колев и политиците.Той счита ,че тялото е една колиба на душата.Важна е справедливостта и моралността.А политиците считат ,че анархията е ред.Да ,ама не.В космогонията анархията ,хаоса ,това е ад,а редът,порядъкът е рай.На Земята е ада и рая.Пътищата в България са се превърнали в бойни полета.Все едно война се води и управляващите нехаят.Бездействието им е пословично.

Тоз, който падне в бой за свобода........

Какво е виновен Н. Колев -Босия , че в политиката няма правила и морал ? А другарката Караянчева , е задминала , и Станишев , и Плевнелиев , и Цветанов ,.... дава си мнението и когато НЕ ТРЯБВА !

ВИНАГИ КАТО СИ ОТВОРИ УСТАТА, ИЗЛИЗАТ ГЛУПОСТИ !!!!

и вие сте в това число

Кольо няма да умре, Партията няма да позволи да се затрие, тепърва му е приготвила и други партийни поръчения!

Интересно, според теб явно раздаването на шофьорски книжки и последствие зачестили катастрофи нямат нищо общо и това е поръчение???? Много пъти соросчо си явно.

"Много пъти соросчо си явно" ??? нещо не ти тече гладко мисълта май...

Опорна точка: Босия не се къпе. Клати стабилността. Луд е. Платен е.

Ми като го гледаме, май не се къпе... Аз не мога да разбера, защо къпането е обвързано с гладуването? Хубаво, решил си да не ядеш, голяма работа, това не трябва да ти пречи и да се окъпеш?

Г-жо Янчева, едни мой професор казваше:"ОТ ЗЕЛЕНА ТИКВА СЕМЕ НЕ ВЗЕМАМ" Така, че по кротко с квалификациите.

Колко човека трябва да умрат, за да си подаде оставката този страхотен кадър Московски? Деца, възрастни, жени? Кой нормален човек ще се натиска да е миснистър след такива неща? Кой?

Ще назначим проверки от "компетентните институции", "ще ги оставим да си свършат работата" и после всичко ще заметем под килима при КТБ, заменките, суджиците, оградите, Гинка, Белене. Голям и дебел килим имаме. Руски.

Браво за умозаключението, г-жо, обществото е съглано че: "Шепа хора тласкат Босия към крайности и аплодират пътя му към смъртта", защото това сте вие - шайката на герб! И г-жо, вече нямате публика за вашето театро!!!!!!!!!!

stankow

Босият не беше в ред още преди 30 години. А за тези гладни, стресови години още повече е разстроил психиката си. Къде е човешкият живот, къде са административните нередности ... Не се заменя едното за другото.

Преклонена главица, сабя не я сече, нали плазмодий? Някой се раждат безгръбначни блюдолизци, които цял живот търсят на баницата мекото и на работата лекото. Няма как да разбереш Босия.

Гусин Чиновник, все се каня да Ви попитам в коя България живеете?

Да, наистина шепа хора тласкат Босия към крайности и случайният "политик" Цвета К. е една от тях - алчните и ненаситните за власт управници!

Егати държават, щом като тази неграмотна кифла каратанчева оглавява висшия й форум - Народното събрание!

Виж ти, назначили ме за голшма работа без да знам!

босия кирливец е отдавна доказан капут, мизерник и за 1 водка всякакви стачки прави. смрад!

Друго си е с отрязани агнешки главички да браним Цацарон.

Къде е великата защитничка Мая?! Явно е много заета да си прави дивиденти в палатките, иначе до сега да е цъфнала и при Босия...

от такива като теб, няма време да посети всички нуждаещи се, има няма 5милиона.

БОСИЯТ Е ВИНАГИ ПРАВ , В НАЧИНАНИЯТА СИ !

Докато не се обесят на площада няколко корумпирани от ДАИ, няколко от КАТ, няколко от парламента, няколко от всяко министерство и община, колкото и проверяващи на проверяващите на проверяващите да слагате, госпожо Караянчева, няма да има оправия. Като говорите за смяна на манталитета, помислете как се стига до подобна смяна. Историята е показала, че подобна смяна се получава само и единствено с драматични събития. Така че плаката с Анархията май-май ще се окаже съвсем на място.

Как няколко бе. Та те всички са за обесване.

Е то тогава няма да остане на кого да се сменя манталитета ;)

на ПП ГРОБ и виетнамската пекинка... И най-вече препрания, за кой ли път министърин на неравностите по горски път с Ариела.. Ма той е света вода ненапита, ценен незаменим кадър, гробар първи на БДЖ и т.н. Кой ЦАЦАРАТУРАТА не обвини за убийство по непредпазливост? Кой е виновен за мнението на ЕК - В България се саботират ж.п. проекти? Кой отказа новия път на коприната да мине през България и я лиши от китайските юани? (Дали сега китайците ша му повярват на лъжите, които ще забълва утре на форума?).. КОЙ МОЖЕ ДА СПАСИ БОСИЯ? Прост отговор - РАБОТОДАТЕЛЯТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НА КОЯТО ТЯ Е ПРЕЦЕДАТЕЛ.. П.П. А решението на това, което иска Босия е също в ПАРЛАМЕНТА. В мотивите на един закон от 1968-ма година. ЗА ЗАКРИВАНЕ НА ДАИ.. Ама то е на бай ТОШО, а Босия и нега не го понася, та не го предлага..Ама не прочита и законите на ЦАРЯ. Щото по един от първите АДМИНИСТРАТИВНИ АКТ за движение по пътищата от 1919 год в Европа - ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ ПОЛИЦИЯТА ръководи дейността. Министерството на транспорта и общините само са УЧАСТНИЦИ в комисии - било за изпити, технически прегледи и т.н.

Жълтопаветната анархия е единствен изход за престъпници ,платени грантаджии и серийни тъпанари,които нямата една поставена крушка някога ,защото и двете им ръце са заврени отзад генетично. Кои го подкрепят Босия - Вичев, Гацев, Глишев ,недоклатени реститутки и още неколцина пациенти на Карлуково от боец,башибоздука на цеко сръбския ,славуца и червените бабички майки на мая ! Нали сте наясно кой стои зад всичко това? Нали сте наясно, че ако никога не можеш да влезеш в парламента през парадния вход или като избран на избори депутат, може висиш на задния вход, за да те забележат. Не им вярвайте, че искат да срутят сградата и не се съмнявайте, че всички протестиращи мечтаят да са депутати и вътре в парламента, а не да излезе корупцията от него!Винаги ще са под 1 процент и никога няма да достигнат мощта на Герб и Бойко!

"Метеж" посредством гладна стачка на един единствен човечец? ПО-скоро вие искате тоталитарен режим за лично ваша употреба. И тези ви щения са ясни на всеки от тук до Луната. Не съм им от "сектата", нито съм им на акъла. Но за момента мога да кажа ,че те се държат по-нормално от цялоата държава. Което е срамота - шепа бедняци са , а срещу тях 500 000 охранени калинки. Чакл пък толкова ли нямате капацитет да се оправите4 с този проблем?

И Босия ще оплюят ведомствените медии и троловете за парче пица. Всички ние сме платени и престъпници, пък те са окъпани в бяло! На чело с най-чистия и честния Делю Мамин Сладък!

Да но вече не са на пица, а на "сладко грозде". Също така вече обиждат другите на "бедност". Разбирам човек спечелил от б изнес да се гордее с постижения2та си. Ама забогатели от "политика" люде дасе пънат с пари е безкрайно нечистоплътно - в ония по-лошия смисъл.

Шепа хора от ДАИ и КАТ тласкат българите към смърт на пътя

Тия не чувстват никаква вина. Оперирани са от съвест и морал. Чак нападат. А медиите 20 дни жумяха и хвалеха "председателството", сега се сетиха да отразят... и то пак да правят имидж на работодателите си и да викат, че протестиращите са платени/немити/прости. Крадеца вика - дръжте крадеца!

не се опитвай да отклоняващ темата от ПРОБЛЕМА, който имаме с ВАС, крадливо, престъпно племе, та чак Земята се тресе и иска да не стъпвате по нея!!! Искаме да се даде ТРИБУНА и да чуем какво знае Босия за престъпните схеми за продажбите на бг документи!!!!!

За огромно съжаление няма как да се събуди този заспал народ. Явно някой трябва да се жертва, за да настъпи истинска промяна и да се отървем от червените менастази на КГБ-ДС, които макар и разделени в различни партии играя в един отбор против българите. Подкрепа за Босия!

Човека е прав в исканията. Всички искаме това, но не е това начина. Проблема е че като дойдат избори става нещо странно в Б-я.

А какъв е начинът? Да им занесем по кафе и на приятелски разговор да им поискаш оставката? Толкова беди докараха на България, че ще е много трудно да се намерят хора с достойство и морал, които безкористно да оправят кашите навсякъде, във всички сфери.

СЛучва се натъкмява... а исках да каже "преброяването" на резултата :)

Нека човека прекрати стачката си, преди да е станало късно. Ясно е ,че институциите няма да се размърдат, преди да получат шут в трибуквието - от вън или от простия матрял. Като им гледам самодоволните мутри, страданието човешко само ги радва. Садистични им мутрафоснки наклпннопсти, какво да ги правиш. По друг начин се преговаря с такива "хора". Съчувствие не чакайте.

Към Босия : Браво за куража и смелостта!!! Не ти трябват срещи с тези българоубийци!!! Братко, та те нали за това са сложени във властта, по-бързо да склопят мъртвешките очи на България!!! Сега трябва да поискаш ИЗПЪЛНИТЕЛНА ДЛЪЖНОСТ във АНТИКОРУПЦИОННИЯ СЕРВИЗ или създаване на НОВО за Света АНТИКОРУПЦИОННО МИНИСТЕРСТВО в РБългария!!! Целия Народ ще те подкрепим и ще работим заедно с теб, защото всички знаем за престъпленията с продажби на шофьорски книжки и на български документи за самоличност

ще наснане, ако на ограбените млади, предварително обречени на слугинаж и унижения, им свърши "моркова". По-възрастните, пък дори и тия на ранна средва възраст не стават за нищо. Еди8н по един да тръгнат да ги бесят посред бял ден, както през "Присъствието", няма да имйатсиладорида извикат. Ще си треперят мълчаливо и ще се надяват тях точно да ги подмине.

Прав си, но за съжаление и по-младите не стават за нищо, защото основната маса от тях е неграмотна и няма желание да се ограмотява.

Значи като цяло не ставаме за нищо. Тази констатация не ме учудва много. Отложих я с години и си самоприложих избирателна слепота от чист патриотзъм. на среща получих доноси, коварност, лъжи и готовност всеки да похарчи за щепа сребърници и собствената си майка. Поне другите общества нека се поучат от нас. Абсурдистан е само една малка точица на картата.

Сития на гладния не вярва. Но ние вече не вярваме на ситите 240 хрантутника и оядените им фамилии, обръчи и демагогия. Жабата ще скача от тенджерата, защото някой е забравил котлона включен.

Караянчева, как е подаграта? Слизайте от време на време от служебните мерцедеси, раздвижвайте ги тези туловища, идвайте в реалността, защото накрая реалността ще дойде при вас...

Подаграта вече не щади и жените, но напада след менопаузата. Заради дъждовното лято тази година също има пик на заболяването...

Значи тези които съчувстват и подкрепят Босия го тлаксали към крайности, а а не вопиющата корупция на разпасаната Шайка? По логиката на заелата височайш пост фуста излиза, че за да сме му от полза наБосия трябва : 1. Вместо ръкопляскания да му викаме "у-у-у", "бос и нехегиеничен еди какъв си" и прочие епитети, които употребиха вече от тролската групичка на коалицията. 2. А може би пшредлага приосто да не обръщаме нвимание? Има война по пътищата - да не ви пука. Има корупция - абе голяма работа. Някой се е самоизтезава сам с глад - "нека си мре" - пак от пиар агитката, у която Цвета кусури не вижда. Кусури вижда само в опонетите си, зер ще й отнемат салдкото грозде изпод носа.... Ако управляващите остравят човека даси замине пред ТВ камерите на центъра на София, нека не си правят илюзии че нямада е тяхна вината. На 101 процента!

Споко, караянева, вие от глад няма да..., а от уяждане...нали знаеш, че всичко си има цена?

Нагли изроди парламентарни (но не гладни). Вие сте едната шепа, която тласка България към смъртта. Страхувайте се, много се страхувайте да не се събуди този народ, защото само ако отвори едното око за вас ще стане страшно! Хора като Босия са катализаторите, а тръгне ли процеса... СТРАХУВАЙТЕ СЕ!

Цвети Караянчева отново е болезнено права,но истината не е приятна за зелено червените отрепки на рада дълбоката и цола нинова.Босия е събрал около себе си около 10 миризливи капсъзина и лепилара,некъпани от града на истината при желю,които виждат вода и сапун само на джулая.На всички общо не им се събира и седмица трудов стаж някога- вечните паразити,хрантутници и и нагаждачи и при социализъма и при демокрацията,повечето са си дали децата по домове,за да ги храни омразната им Бойкова България с нашите данъци!

Всеки ваш опонент вече е "джендър", нали, щото така било конюктурно удобно да се горвори. До вчера какво сте говорили - не ви пука. Не ви пука и това, че точно вашата коалиция е най-харесваната от "глобалситите и джендърите". Ей сега да пуснат материал за поредните похвали юнкерови, ще се разтопите от кеф. Замисляли ли сте се защо Орбан, Курц, Тръмп и пр. не получават похвали от същите места? Байганьовски въжеихрачи, алчни и безпринципни.

Какви ''управляващи , какво чудо !

---Примитивни ! Не се усещат , на бялото казват че е черно !

Нали в България , официално се тръби /едва не като ''геройство'' / , че ВСЕКИ 2-ри е неграмотен ? Та се питам , Караянчева , от кои е от първите или от вторите !?

Всеки втори е неграмотен, защото първия го е обявил за такъв. Налои, никой себе си не обявява. В следващия момент ролитъе се разменят и става 50 + 50 процента. Събрал съм кум ФБ умотвоюрения, обвиняващи ближния в "нерамотност", които сами по себе си са вопиюща неграмотност. Не казвам, че обвинените не сасъщо негрампотни. А казвам 50+50 процента.

Само един въпрос : --Вярно ли е това за което протестира , Н.Колев -Босия ,...или не е вярно ? И другото което казвате , ''Ако някой започне гладна стачка с/у Босия''? Единствено вие бих искал да започнете тази гладна стачка с/у Босият , ЗАЩОТО ДРУГИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ НЯМАТ ЧАК ТОЛКОВА ''АКЪЛ'' , КОЛКОТО ВАС .

Нагла малоумница!

Гладните стачки трябва да се криминализират, както терористите камикадзе. Все пак при демокрацията всичко се решава чрез гласуване и желанието на мнозинството се смята за правилно. Малцинството разбирайте Босия и компания първо трябва да станат мнозинство и тогава да имат искания. В противен случай много бързо ще стигнем до мисълта за въоръжена борба за правда, а резултатите от това сме ги виждали - поне по-възрастните от нас.

в мутроландия българите и мислещите вече са малцинство! Управляващите се избират от 80% дебили, това е...