Цвета Караянчева покани официално ЕК да наблюдава парламентарните избори

Народното събрание е изпратило писма до ЕК, ПАСЕ, ОССЕ и GRECO заради твърденията, че изборите няма да са честни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще има ли за наблюдателите от кюлчетата ?

Проста гербаджийска слива,миризлива..Пфу

Цвето, намерихме ти прашките в жабката на служебната кола. Ела да си ги прибереш.

ПКП

Аз се досещам как може да се е заразил този бургаски гинеколог, който почина от коронавируса - председателката на парламента може да е заразена и да отишла на преглед при него.

Нека дойдат и да има по един навсякъде, за да спрат онези мизерници от опозицията с техните приказки и фантасмагории.

Ако се случи наистина, много бързо ще лъснат внушенията на БСП, че изборите все им излизат нечестни.

Чудесна "Кърджелийска пта!". Да живее културата и ние покрай нея!

Пак шах с пешката.

И ко прайм са! Остава да покавим и наблюдатели от Русия и Турция. Ама пък ОСТАВКОПИТЕЦИТЕ от ДУБАЙ ли трябва да търсят налюдатели!?

Герберите пеят народна песен: Цвета ма, Цвета скочила, скочила от скала в Родопите, но не скочила от скала, най ми паднала от трибуна. Припев: И на Бойко думала: Боко ле, Боко хайдутино, защо ме ти одума, одума още омаскари. Че съм птка, съм птка, и още кърджалийска, но защо да съм проста, кат съм още по-проста. Цвета ма, Цвета казала, казала и още рекла, за града Пекина във Виетнама и на джадайски ги поздравила. Припев: И на Бойко думала: Боко ле, Боко хайдутино, защо ме ти одума, одума още омаскари. Че съм птка, съм птка, и още кърджалийска, но защо да съм проста, кат съм още по-проста.

Браво на г-жа Караянчева. Умен ход. Така червените кхери няма да се оправдават че са загубили изборите защото са фалшифицирани... А това ще им е опорката защото знаят че ще се провалят. Народа иска г-н Борисов да управлява.

музиката в 7/8 ли е?

Ква култура бе, 80% са дебили.

Агентино, резидентино или квото там си, нали искате честни избори! Нали плачат вашите агенти и в ЕС за нечестни избори, машинации в преброяването и купени гласове. Какъв ти е сега проблема та плачеш, като вдовица за хей

Още една от опорките за "честните" избори се утече

КОЛОС НА МИСЪЛТА! ВЪРХА НА ТУРЛОТО!

Проста кърджалийска путка- цитат

Из махалата тия наблюдатели дали ще се поразходят - да видят как точно се печелят избори

Цвето, Цветооо, нали заради парламентарните и президентските избори ОТКАЗАХТЕ председателството България на инициативата "Трите морета"?! Нали заради изборите спертнахте АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ?! ... А Цвета откъде знае, че НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ избори през 2020 г.?!

40 милиарда лева външен дълг 40 години връщане. 2060 година по точно.

Ама за 2021 не се знае. Току виж Естонеца дал фира

Кризата ще доведе до положителен резултат доколкото поставя под въпрос състоянието на съвремения свят на невероятната лудост която конструира свръхреалност на една особено консумативна фантазма да се потребява без ограничение икономическият растеж е фетиш който изтощава природните ресурси и моралните интелектуални сили на човечеството което не знае друго освен този неукротим бяс за по добър живот от нарцистичен тип отключващ психични отклонения с летален изход.

Младите са лесни. В чужбина и нищо не връщат. Трите ни милиона мигранти ще се удвоят.

Да сложат по един евронаблюдател до всяка машина около която се въртят хиените от БСП.

Ако ЕК беше честен орган, нямаше първо да има куп доказани корумпета, още от времето преди да ни набутат в ЕС и второ никога не биха подкрепили съмнителни лица, от сенчестите бизнеси, само защото слушкат и правят каквото им се заповяда..

до всеки протокол,когато броят,представител от ЕК.Не е важно да гледаш как протичали изборите,а кой брои.Предлагам дъртия ковстантинов да излезе в заслужен отдих и да си гледа старините,не се ли награби,ще се цадави,стига.

Как е възможно? Толкова простотия на едно място.

Не четник, а педал

След като повече от половин година се раздават "бонуси" както ще наблюдава ЕС/ЕС и т.н. Пенсионерите станаха равни на 50 кинти давани на циганите са "кебапчета". Това нещо ново ли е или всички го знаят и говорят за опростачването на изборния процес ? Какво стана с електронното правителство и похарчените над 1 млрд за него без резултат ?Да не говорим за машинното дето все още го няма като решение в реалното пространство. Не народа я нарече ….., а нейния премиер.

МДА, простите кърджалийски тутки се разбирате. Избягвайте само Родопските канари, та да не вземете да дадете фира още през 2020-а преди Естонеца!

Щерев трол непоръбен, Борисов да ти го набие с 200 в дупарата и да ти се върти вътре.

Право черво може да се затапи само отдолу защото отгоре е с променлива геометрия.

Проста полицейска кърджалийска пу@ка. От това по точно определение няма. Много ми е интересно ако аз и кажа ,че проста кърджалийска пу@ка, дали на мен поне ще ми се обиди. Че няма достойнство, няма. Че е проста, проста е. Че не е честна, не е Че е мисирка, мисирка е. Че е боклук, боклук е Че е мръсна полицейска гад, гад е

камери задължително във всяка секция всяка бюлетина да се показва пред камерата и да се брои всичко да се записва онлаин на живо всички да гледат за да няма измами както сега става броенето онлаин на живо

Тъпата герберска си мисли, че е много оригинална. Канят ги, защото сигурно са получили информация отвътре, че не биха дошли. Но и да дойдат, какво? Колко човека ще дойдат? Могат ли навсякъде да стоят през цялото време и да наблюдават? Могат ли да проверят изцяло списъците за мъртви души - един по един? Дори да хванат нарушенията, ще държат да видят, че се започва прокурорска проверка. А тази проверка ще започне и ще приключи обичайно за гешката - няма данни за престъпление. Както стана с Костинбродската явна фалшификация.

К'во има да коментираш на ПКП... Овцете имат повече акъл и самоуважение..

Ох, ах, колко са честни. Като горанов е честен, и шефа на конпи, въобще цялата шайка са цветя и рози. Кърдж. смешка се изкарва честна, демек - от нищо не се притесняват, да идва който иска да наблюдава. Съмнявам се, че ще дойдат от ек, точно тук, в незначителна малка Бълария.

Смях без граници ! Направете машинни и електронно гласуване и тогава ги канете ! Ще падне голям смях с разнасяне на чували ! Пародия на избори !

Абе това на лицето и ,не е ли парламентарна сперма или от обо

Ако не си на ясно да те светна, като паднеш от власт тогава ще разбереш какви си ги вършила и каква е цената.

Значи всичко е организирано с участието на тези от ЕС, които искат да си имат Бойко защото той краде най- добре. А тази шунда да се скрива и да не се прави на вода ненапита, че хората не могат да гледат суратя и. Старите българи казваха- сурва все за чест плаче- толкоз за ГЕРБ.

Ха дано да я наврат в кучи гъз тази мастия заедно с другите.

Едно време татко работеше в БАН. Та дойде специалист от Австралия, но представител на немска фирма. Понеже татко говореше и двата езика та му тъпосаха този да вършат работа. Този представил щеше да се жени...Първо попитал татко дали ако покани колегите му на сватбата , дали те биха дошли до Австралия? Татко му казал, че такава вероятност няма и на съв. Тогава този чужденец най- тържествено поканил цялото отделение на сватбата си...

Да дойдат, ще ги шибам с 200.

Таа ПКП и ПП и пр. пък мноу сигорна че ше доживее някви избори. Дааа ти патката проста

Герберите пеят народна песен, вече в три куплета: Цвета ма, Цвета скочила, скочила от скала в Родопите, но не скочила от скала, най ми паднала от трибуна. Припев: И на Бойко думала: Боко ле, Боко хайдутино, защо ме ти одума, одума още омаскари. Че съм птка, съм птка, и още кърджалийска, но защо да съм проста, кат съм още по-проста. Цвета ма, Цвета казала, казала и още рекла, за града Пекина във Виетнама и на джадайски поздрав отправила. Припев: И на Бойко думала: Боко ле, Боко хайдутино, защо ме ти одума, одума още омаскари. Че съм птка, съм птка, и още кърджалийска, но защо да съм проста, кат съм още по-проста. Цвета ма, Цвета плашила, плашила и още заплашвала, че тя била острието на Боко и на Боко Му и на партията. Припев: И на Бойко думала: Боко ле, Боко хайдутино, защо ме ти одума, одума още омаскари. Че съм птка, съм птка, и още кърджалийска, но защо да съм проста, кат съм още по-проста.

Тогава да поканим наблюдатели от СССР и северна Корея. Те са братушки на БСП.

явно и липсва внимание и бърза да блесне пак с някоя тъпотия.

е от стадо прасета предложени за избор ,какво можеш да избереш ? прасе естествено , та и от луната да дойдат да наблюдават все тая