ЦРУ разсекрети доклад: Хитлер е бил бисексуален садомазохист

Нацисткият лидер не позволявал на никого да го види разсъблечен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъвто и да е бил няма значение днес света има много голяма нужда от него за да се оправят нещата ще има ред и дисциплина в европа поне . Сега кои ни управлява от брюксел те много ли са нормални има ли един управник с нормално и читаво семеиство почти всички са стари ергени и моми а за да са такива значи не са нормални хора откъм сексуалната им ориентация затова ни натрапват всеки ден обрагните и ни задължават да им търпим и парадите и крясъците

Дъра бъра. Глупост след глупост.

Единственото нещо за което го презирам е, че не си е свършил работата докрай...

Стига са лъгали , победителите пишат историята . Истинанта е , че ако не го бяха вкарали във война с СССР , янките щяха да населят плътно Аляска , мамицата им .

Vgaza podpuhnal i debel

С една дума джендър ....

Сексуалноста на Хитлер няма никакво, ама никакво значение. Въпросът, на който няма отговор е как дребничък човечец, говорещ на диалект е съумял да замае цял един народ (при това не кой да е, това е народът дал на света Хегел, Кант, Шилер, Бетовен) и хвърли този народ в най-свирепата война в историята на човечеството.

Отговорът се съдържа във въпроса...и показва интелектуалния потенциал на въпросния "народ"...Първата,Втората световна война...прекрасната емигрантска Европа сега дават също свежи щрихи върху "унищожителния" германски "интелект"

Никой не познава по-добре Хитлер от онези, които са го финансирали. ЦРУ само дава гласност на документи. Като се имат предвид извратените медицински опити с хора и като цяло садизма в концлагерите, избиването и осакатяването на милиона хора в войната на фашистка Германия срещу човечеството, Хитлер наистина е бил със садомазохистични наклонности.

Ам Сталин?Какъв е бил?И кой е индустриализирал и електрифицирал Съветска Русия?САЩ!Кой въоръжи,облече и изхрани Яервената армия и голяма част от съветската популация?Отговор:САЩ!

дето са на 10 000 км.. Русия и досега е един от най-големите производители и износители на пшеница в света... Това фащ ли им го направи? Или им пъхна под земята цветните метали и им направи просзводства... Ходи яж на баба си опинците, че акълът ти е като на хлебарка...

по евростандартите - изпреварил времето си

Добре, Хитлер бил такъв, Хитлер бил онакъв. Но всъщност Хитлер е постъпил мъжки и с ее самоубил. а др. Сталин се е въргалял повече от 24 часа в собствените ли лайна и пикня след получения удар. Др. Ленин пък е бил сифилистик. И педераст. Били с адвойка с др. Зиновиев. Но не са били само те - цялото ръководство на ССС след 1917 са били откачалници. Др. Ленин е бил подпомаган от немското разузнаване. Всъщност той е дошъл в Русия с помощта на немските спец-служби. Демек, национален предател отвсякъде. А през 193701938 г. повечето висши съветски функционери са осъдени като врагове на народа и чужди шпиони. От най-справедливия съд на света - съветския. Значи др. Ленин е бил ръководител на шайка врагове на народа и национални предатели. По-късно и самия Сталин е обявен за престъпник. А преди това разстрелват като най-голям престъпник неговия най-близък приятел - др. Лаврентий Павлович Берия. За когото се знае че е бил абсолютен развратник и педофил. Лично др. Хрушчов е изнесъл тези данни. После пък след преврата на Брежнев се оказа че и др. Хрушчов не бил света вода ненапита. Та какво искам да кажа? на фона на цялата тази пасмина може да с екаже че Хитлер е бил по-нормален от всеки от тях. Но родните комундета манифестират с плакати на Ленин и Сталин, а никой не разрешава да почитаме Хитлер. Поне като спасител на Зап Европа от болшевизма.

Тц,тц,тц ! Много помия си изчел бре, помияр! От кой фашистки сайт си пълниш психократуната с помия? Хитлер и мъж, леле! Ако в това чучело, отговорно за избиването на 52 милиона европейци, виждаш мъж, то ти истински мъж никога не виждал, а в теб със сигурност прозира джендър от п-тия пол. Ами чифут Адолф Хитлер отдавна и доказано е известен с психопатиита си. Цял свят го знае само джендър Кретен Гъзаров Боклуков - не. Що бре, джендър, щото си тъп или като всеки извратеняк си и ненормален! Останалата лудост в постата ти не заслужава внимание, нито е новост, нито е изненада - фаши психопатите, ръсят клевети, омраза и лъжи, понеже не могат да се примирят с унищожителния урок и пердах получен от Съветския съюз. Налягай си парацалите, Кретен Гъзаров Боклуков, да не заквичиш, че си репресиран!

трай си смехо, тая помия дето ти е между ушите си е добре там, няма кво да я изнасяш в публичното пространство

Поредната измишльотина. Те "ЦРУ", които впрочем по времето на ВСВ не са съществували, може да пишат, че и Ченгис Хан е паднал от луната и със сигурност малоумните американци ще повярват на това.

Поредното доказателство,че Гитлер( първият Джендър) е агент на ФАЩ. Още нещо. "Ернст Седжвик Ханфщенгл - германски бизнесмен и политик. Той подпомагал финансово Хитлер и бил е негов близък приятел през 20-те и 30-те години на миналия век. Издига се до пост говорител на Националсоциалистическа германска работническа партия. По-късно емигрира в САЩ и работи за президента Рузвелт" Пазят си агентите.

Какво ново? Ние това го знаем отдавна! Най-злия и извратен "човек" в целият свят! в никакъв случай "гений" както го наричат някои!

Обаче, едва ли знаеш, че ирландците са продавани като роби и в повече, отколкото черните в САЩ. За Хитлер всичко може да се напише....но с това светът не е станал по-добър от тогавашното време. Какъвто и да е бил Хитлер, той има един недостигнат от никого успех досега и в близкото бъдеще - превръща Германия в икономическо чудо за десетилетие чрез мотивиране на работниците и превръщането на работническият труд във валута. Като контрамярка на световните капитали владеещи в това време германската банкова система. Хитлер е водач на германската националСОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия и блестящо показна как се строи реален социализъм. Аутобаните, Сименс и Фолксваген до днес са символ на работеща икономика и държавна собственост.

По-полека с пропагандата,че след "великия" Хитлер идва "великата" цена на разделена Германия и комплекса ,който днес мирно въдвори над 1 000 000 тарамбуки сред "чистите арийци" с хартиените чорапи

Щото краварските главатари са цветя...

педеруските главатари са цвете

очакваше се такова нещо от този луд психопат. сталин е другият изверг за който още не се знае всичко

Точно защото се "очакваше" - за това ти го и изфабрикуваха! При англо-саксите всичко е "хайли лайкли" според каквото на тях им се иска...

- Прощавайте, изгубих сина си в магазина ви, може ли да направя съобщение по микрофона? - Разбира се, господине. Заповядайте. Посетителят се навел над микрофона, поел дъх и изкрещял: - Аз съм веган!!!!!!!!!

Това не е проблем. Проблемът е ,че е бил луд за връзване, но е нямало кой да го върже. Нищо ново за човешкия род. Само една хубава традиция - лудите да управляват, докато се налудуват. А овцете, наричащи себе си разумни същества, да им лижат задниците. И днес е пълно с такива като Хитлер. И на Изток, и на Запад. Всеки ден ги дават по новините. А овцете продължават да им лижат задниците. Да са живи и здрави!

Историята се пише от ,,победителите,, ако Хитлер беше победил щяхме да четем друго !!!

не само че нямаше да четеш, ами щеше денонощно да копаеш в рудниците на сибир.

Или в Аушвиц !

Ако всичко, което е писано за сексуалността на Хитлер е вярно, той е човекът с най-разнообразен сексуален живот в историята.:)

Народът казал - За умрял или хубаво или нищо (защото не може да се защити). Ама най-лесно е да риташ умряло куче

Сега последно да те нарекат педал обидно ли е или не е обидно, обърках се

Едно време беше обидно, а сега е гордост и на мода...

Каквото и да излезе от устата на дир-ниците, все не мога да съм сигурен, че е истина. Така че - четете си сами глупостите. То поне да беше на вестник да го ползвам за нещо поне в тоалетната, ама то на сайт, полза няма

Мили, неграмотници, думата е двойствен, а не двойНствен!

След "мили" няма запетая.

Запетаята не трябва да я има, а и думата е двойНствен, Райкова.

трее си откачен да чукаш измършавелия луд задник

лика прилика с Волен Сидеров

Ето виж те се.Ако това е ГЕРБ "ГЕРБ ПОБЕДА (нерегистриран) Хитлер е номер едно сред най-великите личности.Номер 2 е Борисов .Номер 3 е Сталин

Ето виж те се.Ако това е ГЕРБ "ГЕРБ ПОБЕДА (нерегистриран) Хитлер е номер едно сред най-великите личности.Номер 2 е Борисов .Номер 3 е Сталин

да бе да верваме ви ….а ислямиста Хюсеин обама куклата на сатаниста сорос е най великия президент и лауреат за мир че разруши Сирия изби и прокуди милиони . Хитлер е знаел с какви чудовища се бори и предвидливо е наредил да го изгорят за да се гаврят с тялото му и да няма никакво ДНК материал за манипулации. Супер елементарна пропаганда …..как така е бил комплексар и не можел да си намери гадже ама и бил садомазохист . Истината е че е бил идеалист и никога не се е възползвал от властта да изнудва жени за секс а много жени са умирали да се докоснат до тази велика личност.Как така не казахте че Еврейката Ева Браун го е обожавала и сама гордо го е последвала в отвъдното . Истината е че Хитлер е най великата личност на 20 век както Наполеон на 19 век

Обама не е ислямист, а чернокож евреин!!!

Интересното е как тези две малки еврейски пешки в ръцете на Ротшилдови обръщат историята на света. Шахмат: Ленин и Хитлер – Виена, 1909 - тази картина доказва че теориите за конспирации не са само теории.

Бе много занят тия кравари ама едно време кат ги срещнех не беше така....

Е ТЕ У БУНКЕРО 44ТА ПОЛСКИТЕ ВОЙНИЦИ СА ГО............ТАКОВАЛИ КОГАТО РУСНАЦИТЕ ВЛИЗАТ ЗАПОВЕДТА НА СТАЛИН(КОЙТО СЪЩО Е ПСИХО КАТО МУСТАКАТИЯ ПИГМЕЙ)Е БИЛА ЖИВ ДА СЕ ЗАЛОВИ ДА АМА ГО НАМИРАТ В ЪГЪЛА БЕЗ ДРЕХИ НАСИНЕН СЪС КЪРВЯЩ АНУС СТРЕСИРАН ВСЛЕДСТВИЕ КАПИТУЛАЦИЯТА И ИЗНАСИЛВАНЕТО ОТ ПОЛСКИТЕ ЕВРЕИ ВОЙНИЦИ ПОЛУЧАВА ИНСУЛТ И УМИРА

Хитлер е номер едно сред най-великите личности.Номер 2 е Борисов .Номер 3 е Сталин

Класирах Борисов на 2 място защото в раздел сексуалност отстъпва .Хитлер е по надарен.

Айде сега, понеже Едгар Хувър, шефа на ФБР е бил педераст, дайте друг да натопим!

то и тук някой хортуваше за пИдали в едни записи

Много често, взехA да говорят и пишат за Хитлер, изглежда взе да им липсва?????? В сегашният педерастки свят , Той щеше мълниеносно да реши проблема и с имигранти и с терористи и с педераси и с цигани убийци и другиte мекерета знаете ги кой са и.т.н!! Защото, светът не е вече и стадо, а разпиляно побесняло стадо и му трябва Корав Чобанин с яка тояга, иначе няма оправия!!;)))

Смешници! След 70 години и болшинство унищожени свидетелства, Те, братята американци открили доказателства, че Хитлер бил садо- мазо. Евреите не прощават. Имайте това предвид. Евреите са били и са собствениците на банки, те са тези, които са били социалисти. Чие лоби направи цял немски народ комплексиран заради Холокост? Затова и германците сега като марионетки седят с плюшени меченца " Добре дошли" пред всякаква паплач дошла да ги смуче- араби, български цигани, албанци, турци. Може би един ден всичко това ще роди един нов чичо с или без мустаци.

Загубилият във войната може да бъде вълк, лисица, пингвин или катерица ! Слава богу че не е спечелил - че голям зоопарк щеше да е сега !

Все едно чета за Вова Путкин. И той, горкия, не знае болшевик ли е или националист, мъж ли е или жена, но в нито едно от всичките си същности не е пълноценен.

Защо вие, евреите мразите всичко руско? Вярно, Путин ви изгони от Русия. Изгони ви от всякакво държавни управления. Беше разбрал, че евреите една от целите е да се намърдат в управлението на една държава. След което започват да я съсипват. Ами мразете си го в израиля, що трябва по български сайтове, представяйки се за българин, Що то си един. Посей интрижка създай врагове.

Майчице, аз също обичам уиски!! Дали не съм психопат. Не не, бисексуален садомазохист беше.

ЦРУ, моля ти се, не ме интересува Хитлер какъв е бил, интересуват ме сегашните лидери в света какви са. Чакам да започнете от най- големите та до най-малките.ЧАКАМ с интерес поръчката .......

След толкова години всеки може да пише каквото си иска и всичко ще е ВЯРНО. Към кого е адресирана тази СЕКРЕТНА информация, към американците ,или към европейците,Не дай си боже да е към българите,светът ще ни причисли към тъпаците. И може да е прав светът,като вижда кой ни управлява!

Четох преди време спомените на Алберт Шпеер. За двайсет години затвор след Нюрнберг, той е имал доста време да се отдаде на спомени. За Хитлер пише, че не пиел алкохол, освен по някоя чаша вино в много редки случаи. За какво уиски бълнува този, не ми е много ясно. Наистина имал проблеми със стомаха и ядял повече диетична и лека храна, без излишества, най-вече супички. Виж сексуалния му живот не е обект на коментарии. А в много други изследвания пише, че всъщност Хитлер е бил асексуален. Въз основа на какво този бивш негов приятел го изкарва садо-мазо, не е съвсем ясно. Въз основа на войната и лагерите ли? ЦРУ е разсекретило едно нищо.-

че е бил асексуален ... всякакви сексуални неща гълтат ужасно много енергия и внимание. Днес са сексуалните освободени свине по върховете и ги виждаме какво и колко 'правят' - лаят по събрания, режат лентички, внасят вотове, плямпат и всякакви такива високонатоварващи дейности. Единствено човек със цел и смисъл на живота може да направи (реално постигне) това, което Хитлер е направил и постигнал. Другите такива хора са Наполеон Бонапарт, Александър Македонски, Чингиз хан. Е, Адолф е победен от комуникациите (електричеството) - ако го нямаше, то заобиколилите го от всички страни врагове нямаше как да се съгласуват толкова бързо и успешно и днес света щеше да е горе-долу като в последните 2 игри Wolfenstein. Което идва да ни покаже защо точно Бог е разрушил Вавилон (глобалното село).

И трябва да вярваме на тези глупости защото....?

Поредното доказателство,че Гитлер( първият Джендър) е агент на ФАЩ. Още нещо. "Ернст Седжвик Ханфщенгл - германски бизнесмен и политик. Той подпомагал финансово Хитлер и бил е негов близък приятел през 20-те и 30-те години на миналия век. Издига се до пост говорител на Националсоциалистическа германска работническа партия. По-късно емигрира в САЩ и работи за президента Рузвелт" Пазят си агентите.

А защо това, което е ял на закуска, е подчертано с одебелен шрифт? За малоумни ли ни вземате?

И всички негови почитатели.

Антрополог прави секретни доклади? Хенри Фийлд .... а Хенри Форд?

Хора ,предсавете си колко са са страхували от Хитлер и западни ,и източни "лидери" за да си отмъщават до днес с такива слухове!Четете спомените на личния му ординарец и ще се уверите!Ако не беше помощта на Америка сега нямаше да има Русия и международния език щеше да е Немският!

Ако не беше Русия, сега нямаше да я има Европа, а езикът със сигурност щеше за е немски, за това си прав. Защото когато Хитлер превзе цяла Европа без особени усилия, твоите покровители си мълчаха и дори му продаваха оръжие. Когато войната се обърна, се сетиха да открият втори фронт. Не помня кой американец беше се изказал тогава, че ще видим кой побеждава и тогава ще сме с него - ако побеждава Хитлер, ще сме с него, ако побеждава Русия - ще сме с нея против Хитлер. Европа - забележи, не социалистическият СССР, а добрата стара Европа беше под немски ботуш, а Щатите си мълчаха! Да ви имам нахалството на платените тролчета и манипулаторчета!

Всъщност ако не беше Хитлер сега нямаше да я има Европа. Ние знаем много добре "прелестите" на милиционеро-социализЪма, но на Запад и понятие си нямат какво ги е чакало, ако Хитлер не беше нанесъл превантивен удар на СССР. Това може и да било самоубийсвена стъпка но със сигурност е спасило Зап Европа от съветския ботуш. Все пак накрая Сталин стига до Берлин. Но я да помислим какво буи се случило, ако Хитлер не беше нанесъл превантивния удар 2 седм9ици по-рано от планираната кампания на Червената армия ( а със сигурност при 5,5 млн войска и 23 хил танка на зап граница е ясно че нападение е било планирано). Ако Сталин е нанесъл първи удара си за няколко месеца Вермахта е щял да капитулира. И от там нататък цяла Европа става болшевишка. Също както Латвия, Литва, Естония, Молдавия. Още 40 съветски републики от Норвегия до Португалия. Хитлер може да е бил всякакъв, но е спасил Европа от болшевишката чума. А това си е заслуга.

Престанете да облъчвате изстрадалото българско население по панелните блокове с тези жалки лъжи. Ние ще се върнем един ден.

С една дум ДЖЕНДЪР. Добре вървим.

ЦРУ се чудят как да препишат новите ценности на спорни личности. Доказателства? Няма. Доказателствата са отдавна унищожени. И сега се създават нови- бил хомосексуален, бил истерик, бил не знам какво. Ако беше едно от горните, нямаше да превземе толкова територии и да води такава война. Най- малкото англетата и италианците, а и другите, щяха да го ударят в " гейската" тема и да го смажат пред самия германски народ.

Путин трепе педераси

Путин и бандата му КРАДАТ и име все тая за псите. Хомофобията се сервира единствено за отвличане на вниманието на наивните глупаци (like yourself)

Кратко и ясно казано. Търси парите...