ЦРУ извело от Русия свой топ агент, потвърдил намесата на Путин в US-изборите

Шпионинът имал личен достъп до руския президент, слушал, правил снимки и предавал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах... тези дългите ръце на Путин.... На калпавата ракета, космоса ѝ е крив ! Всеки некадърен политик се оправдава с Путин !

Политиците създават митове, а журналята създават легендите,,, Путин вече е легенда и съм му фен !

Тия от ЦРУ всяка нощ кошмари сануват като чуят Русия и Путин толкова са некадърни че дори не могат едно обвинение с доказателства да скалъпят

Над 20 трибуквени агенции в САЩ = коя от коя по "страховита" и добре финансирана и накрая ей този виц измислиха та го пуснали и по СиЕнЕн да види света колко са "ефективни и печени". Горд съм че близък роднина е служил в българското военно разузнаване преди 89г и е убеждавал разни натовци да си продават държавите за жълти стотинки - а често и безплатно, само базирано на идеология - в полза на България!!! От него знам че Запада и конкретно САЩ са невероятно слаби в вербуването на хора, макар МНОГО да им се иска да са добри. Всичките им успехи са или на базата на техническо подслушване - минал самолет снимал, включили се в подводен тел кабел и чули - или финасово: някой избягал и им казал за да му дадат пари. Един човек не са вербували по желание! Са се чудат как да си оправят имиджа и разправят разни сказки, които дори и да са верни, не е редно да се пускат по медийте...да не говорим че не би трябвало дори да е възможно..което те клони към мисълта че не е случайно и какво точно се опитват да постигнат с това (всички знаем че СиЕнЕн има тясни връзки със ЦРУ).

по полека щото счупихте тъпомела,избехте рибата и после пак Путин виновен!!!

Може,намесва се.Други не се ли намесват някъде?

Както се очаква, тази информацията за топ-информатора на ЦРУ е публикувана в The New York Times и CNN, които Тръмп нарича най-големите фабрики за фалшиви новини. Според руски медии , които не симпатизират на Кремъл, става дума за сътрудник в администрацията на Кремъл с име Олег Смоленков. Една от руските медии счита, че е открила сегашното местоположение на Смоленков, чрез информация на сайта на The Washington Post за покупка на къща на 5 юни 2018 г. , на стойност от $ 925 хил. В град Стафорд , щат Виржиния от Олег и Антонина Смоленкови. На журналистически въпрос по този повод говорителят на президента Путин – Песков е отговорил,че в администрацията на Кремъл наистина е имало сътрудник с такова име, който преди три години е бил уволнен с вътрешна заповед, тъй като тази длъжност е ниска и назначаването и освобождаването на такава длъжност не се извършва с указ на президента. Лицето на тази длъжност не е имало преки контакти с Путин и достъп до неговата канцелария.

Голям смях пада в Кремъл и КГБ!

Генерал майор Смоленков е потвърдил ЛИЧНОТО УЧАСТИЕ НА ПУТИН в изборите в САЩ!

И не е само това .... Този агент ЛИЧНО е чувал Тръмп и Путин да си говорят по телефона ...

Само един човек отговаря на описанието - хигиенистката!!!! ;)))

tonk11

Абе мине, не мине 2 месеца и цъфне нова информация. Я за Скрипал, я за уса изборите. До кога ще я топлят тая манджа?

Ама ние отдвна знаем, че Президентът на УСА е назначен от Путин !

Е и? Нещо да е прокопсал ?

САЩ е в пъти по-зле отколкото при Обама. Всеки ден губи все повече и повече позиции.

Топ шпионинът отначало не искал да ходи в USA, а после се навил. Да не се окаже че, КГБ са вкарали свой човек в ЦРУ? А документите и снимките му са един голям балон. Нека другарите от ЦРУ добре да огледат прехвърления агент.

На CNN може да се вярва ,колкото на дърта ци..ган-ка!Но за тази новина има и други аспекти ,които заслужават внимание.Знае се,че в шпионската дейност /както и в политиката/нищо не е такова ,каквото изглежда.Освен това има и известна еврейска поговорка-само децата и глупаците казват истината/а в САЩ еврейското влияние е много силно!/Външно тази история е типична холивудска интрига!Но след размисъл може да се предположи и атака против Тръмп-вижте Тръмп нищо не знае за това ,което прави ЦРУ!?Но и това не е сигурно!Големите истини остават скрити обикновено за 50-60 и 100 години!Знаете ли напр.каква версия има за присъединяването на Крим!Че американците нарочно са пробутали на Русия дезинформация,че искат да направят в Крим голяма военна база и всичко е подготвено -за Русия остава единствен изход да анексират полуострова!Цената -враждебни отношения с Украйна за дълги години,скарване и разстройство в отношенията с ЕС за дълги години,както и удар по руските икономически проекти!?IТази версия според мен също има право на съществувание тъй като американците знаят какви хора живеят в Крим и какви са проруските настроения-може би една тяхна база в Крим ще им създаде много проблеми!?А историята е показала ,че англосаксонците са изключителни провокатори...и сега са такива!Но пък руснаците са големи шахматисти,и обикновено са с един ход пред другите!?И бавно впрягат ,но бързо яздят!...Има и такъв въпрос -ами ако в ЕС разберат за тия интриги и провокации на САЩ,какво следва!?

Интересно до кога тези които подържат тази тъпа басня,а това са собствениците на русия, ше си мислат че на мангалските им лъжи некой ше се върже.Теа толкова ли са тъпи че да не разбират че не сме нито 1917г,нито 1933г,нито 1939г...Теа сигурно си мислат че никога нема да им се потърси сметка за всв която е техно дело.Баснята че идиота адолф е избивал евреи вече не върви.Те са го сложили на власт през 1933г, а след това идота адолф избивал евреи.На своя глава никоя пионка не прави нищо.Пионките за тва са пионки за да прават тва което им наредат господарите.Същото е и с бедния милиционер.Това което навремето картела е направил с германия в периода 1920-1933г,за да може идиота да стане приемлив и възможен в германия,същите теа тарикати го прават с щатите сега.Те от вътре разяждат страната ,тожно както са направили на времето с германия и са я превърнали в помийна яма. Вече телкова години президенти на америка да са откровени идичти като фамилия клинтънови бушовете,а сега и тоа кретен.Вижте му физиономията като млад,когато е фалирал фирмата на баща си...Виждате ли как НЕКОИ НЕЩА СЕ ПОДГОТВЯТ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАПРЕД.Сам се е гепил за косата и се е спасил от удавяне а и е станал "милизрдер"?Айде бе, ние доматите с колците не ги ядем.Видели са го на времето ква мърша е,харесали са го и ето сега този кретен разиграва панаири...Америка се разсипва от вътре,както и европа.За да може картела родшилд отново за кой ли път да съсипва човечеството за своя изгода.Картела съсипва америка а прехвърля вината на своята маша.Една страна обитавана от смачкани хора,начело на която стои един милиционер...

ПРИБИРАЙ СЕ ВЕЧЕ В ПСИХИЯТРИЯТА, РАЗХОДКАТА ТИ СВЪРШИ.

Задник,не искам да съм груб,ама не си ми от категорията.А и времето на такива "лековати" измъквания отмина.Сега са други времена.Разбра ли селяндур...

stankow

Желязно - потвърдил и изчезнал. Какво точно е казал, откъде го знае - въпрос на национална сигурност ! Идеална схема за фейкове.

Мисля, че ЦРУ ще прочетът тази боза и ще "поканят" бозажията написал статията на "Cреща",.. ако ГРУ не ги изпреварят и не доставят в чувал на Путин този бездарник !!;)) Смешник , не стоят така нещата в СЛУЖБИТЕ по целият свят !!;))

Ъъъъъъ, и въпреки всичко нищо. Тоест едно разбрали, ама друго или нищо не направили. Само тъпанари възприемат сдъвкани и изплюти псевдостатии.

Топ агент на МИ6 е имал личен достъп до руския президент, слушал,правил снимки и предавал видео как Путин ръководи отравянето на скрипалите.

пак не се получи с блокирането на айпита нали,вземи довечера пий една лимонада и се напикай като хората,а не пред хората

Това изтекъл сценарий за холовудски шпионски филм ли е? На тази измишльотина и децата няма да се хванат. Поредния фейлетон на ЦРУ! Като знаем за "ненамесите на ЦРУ" навсякъде по света излиза малко като, присмял се хърбел на щърбел.

сорос е редактор на статия която го препикава и е задължен да я постне в дира иначе му истиват грантовете

путкин е много ниска топка за Сорос

Тея от ЦРУ избиха рибата с тази история, достойна за комедиен шпионски филм. Представете си дами и господа как ЦРУ има ТОП агент около Путин, който държи плановете за саботаж на президентските избори на САЩ на бюрото си, и операцията лично я ръководи. И Путин отива да си пийне водка или хапне пелмени, оставяйки на бюрото си тези много чувствителни документи за да може ТОП ЦРУ агента да ги види и снима дори. Не, не е така, Путин е помагал на ТОП ЦРУ агента да заснеме тези чувствителни документи, блокирайки с президентския си ключ всички охранителни камери и системи в Кремъл - т.е Путин е и той ЦРУ агент. Няма начин да не е защото изборите за президент на САЩ бяха 2016-а, Кремълския агент отдавна работи за ЦРУ и им изпраща информация след информация как Путин им хаква изборите и най-вече как и го нахързулва на Хилърито и Демократите. ЦРУ знае всичко това и си трае, мълчи за да ПОБЕДИ ТРЪМПИ. Нещо е сбъркана шпионската логиката, май освен Тръмп и ЦРУ работи за Путин, а не обратното. Да и защо чак сега излиза тази шпионска пародия в медийното пространство, при положение че се водеше следствие под зоркото око на специален прокурор и конгреса?

Чакам екранизацията на поредния краварски виц поне да погледам артисти и да се позабавлявам.

Тръмп си приказва каквото му падне... но заявлението му че ЦРУ е работило зад гърба му в полза на опозицията изненадващо,а може би не толкова изненадващо, се оказват верни;) Апропо, американчето което преписа на флашка кореспонденцията от сървъра на Хилъри Клинтън загина при уличен инцидент...

На ЦРУ не им ли е малко неудобно? Как такава мощна структура е допуснала и проспала намесата на Русия? Ами това говори за доста проблеми в тази организация! А сега се оплакват и хленчат вече две години, че някой нещо им правил! И сега хоп от ръкава на магьосника излиза топ агент. Не хубаво да го коментират този много, много. Руснаците не забравят и не прощават.

И не е ли леко странно, че ЦРУ се хвалят с такова разкритие, а от стеснителност не показват сниманите документи? Щом са "разсекретили" тази информация и я пускат на плебса, да бяха показали и самите документи. То и аз ще се похваля че съм таковал Мис Америка, ама хайде от стеснителност няма да ви покажа селфито си с нея. Просто вярвайте на думите ми и това е ;)

По-голяма глупост не бях чел.

Не им омръзна да пишат глупости !

казваше баба: Божкеее, жива да не бях! До там се докараха от ЦРУ-то вече ...

Баси малоумията! Колко ли трябва да тъпи и нещастни авторите ѝ...

Абе тия смешници от ЦРУ свинкя от кочина не могат да изведат а използват африканска чума, тръгнали шпионин от Русия да извеждат!!!

Открийте разликите: САЩ защитава своите разузнавачи и ги извежда на безопасно място. Русия-трови ги с новичок и плутонии или ги ликвидират . Да си правят сметка какво ги чака троловете на руското посолство..ха.ха.ха

Знаем ония дето го държаха в посолството докато заприлича на Робинзон Крузо и сега точат зъби да го приберат доживотно.

само малоумници могат да вярват на тея две "истории"

А в страна от третия свят като България е пълно в момента с такива джендъри.

И Щерев твърди, че Путин се месел в изборите на САЩ. Време е ЦРУ да изведе този американски агент от България

да го защитават и ръсят путопропагандни простотии под новината! Няма смисъл!Путин е толкова дискредитиран ,че никакви нови лъжи и внушения няма да помогнат!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Е и?!?! Значи като го маанем този от ЦРУ с едната лапа по врата, дръга песен ще почне да пее. Аз тия ги знам бе, къде отиват може би, на макя си в дундат!

Много пот се лее от русоробите под тази статия. Давайте ребята. Не се отпускайте!

Я не обичам руснаците но не ги и мразим, но американските окупатори и измамници мразим.

Аха. Я сега ЦРУ да обясни защо ли го разказва всичко това? Това едното. Другото: представете си някой си, който нямал близки отношения с Путин, но е допуснат до бюрото му с важните секретни документи разстлани на него и този супер агент най спокойно вади телефона си и ги снима. Това при условие, че за да се снима текст и той да излезе четлив се иска малко по голямо старание и отделено време да се направи такава снимка. Това в присъствието на Путин, който има школовката от КГБ. От ЦРУ по добре да ни бях разказали приказката за Хензел и Гретел или нещо подобно, все за деца под 7 г.

И за принцесата с граховото зърно с голямата катерица която похапвала слонове.

SirBob

Съгласен напълно. Цялата статия наподобява зле скалъпена версия. Агентът хем не бил близък с Путин, хем го познавал "от десетилетия". И правил снимки в кабинета на Путин, където най-вероятно хич не е имало наблюдателни устройства. Абе всичко напомня на истерията около Скрипал - плюещите по Путин и Русия са смешни в опитите си да измислят някаква що-годе достоверна история. Никак не ми се получава, ама никак.

Аз не разбирам какво искат да докажат американците с това си твърдение! Разбирам САЩ никога да не са се намесвали в изборите и вътрешните работи на други държави, а то страната с основна дейност - намеса в избори, вътрешни работи, подкупвания, ограбвания, преследвания, военна намеса с подмяна на правителства и т.н. тръгнали да правят пред света измислено разследване. На руснаците им е през оная работа кой джендър ще е президент на САЩ.

Нагледно виждаме как се манипулира обществото. Първо пишат, че е предоставил сведения за намеса лично на Путин в изборите във ФАЩ, а после казват, че благодарение на тези сведения ЦРУ стигнали до ИЗВОДА за такава намеса. До до извод всеки може да стигне до нещо си, но това не означава, че този извод стъпва на почва и е правдив.

Да разбираме че САЩ никога не са се намесвали в избори на други държави?!?! Да разбираме че САЩ не са подкупвали служители от други държави! А да попитам подкупа не е ли противозаконен и не се ли наказва все едно използваш корупция? И като край, правя залючение че САЩ са най-корумпираната държава в света и извън света.

Ама да, аз лично вярвам безрезервно на ЦРУ. Те каквото кажат истина излиза. Ето на, либия фраш с химическо оръжие, Садам бил цар на биологичното оръжие, а Милошевич лично е избивал мюсюлмани с хиляди, даже не е заповядвал.

ЦРУ са майки на лекия смехотворен разказ и все още имат фенове както и телефонните измамници и царя от Банкя.

Струва ми се ,че напоследък в Холивуд страдат от липса на подходящи сценарии за шпионски филми.и подходящите артисти вече са кът,но със сюжетите е просто мизерия!? Според мен тази история си струва да бъде филмирана-това е поданение не само като сюжет !представяте ли си Ал Пачино напр.как ще се развихри в ролята на Путин!Морган Фриймън в ролята на Обама!!Ще има роли и за половина от холивудската гилдия!Агентът разбира се ще бъде представен или от Брад Пит или Леонардо ди Каприо!

Не го признавам тоя ''спец агент'' на цру след като не е показал ни една снимка на Путин из сащ как купува гласове за тръмп след като лично е ръководил предизборния му щаб едва ли не:)))))) Идват избори и там и се чудят какви сценарии за високобюджетните им ама без съдържание филми дето вече се чудиш кой филм гледаш....

Всичко това е чудесно и най-накрая се разбра,че Москва и лично Путин са всевластни и могат да правят какво то си поискат със САЩ.Простичкия ми въпрос е поради що чак сега 2019г. се обявява този факт а не още през 2017г?Та тогава нямаше да се назначава специален прокурор да прави разследване а чисто и просто правят инпичмант на Тръмп и той е пътник.Тук сериозно ама сериозно МИРИШЕ.

И да правят и да не правят руснаците, пак казвам, все същата. Всеки знае къде е Америка и къде е Русия! И във военно и в икономическо и във всяка една сфера са много напред. А къде е Русия, победителя от ВСВ? Една икономика на Италия е къде по-напред от руската (12 икономика в света!!) А минималната работна заплата в Русия е почти двойно по-ниска от българската! Факти товарищи! И друг факт- къде е икономически Германия сега, победения във войната? Всички знаем каде е...

ти изобщо разбираш ли за какво пише човека? или просто трябва да си напишеш дежурния анти-руски пост под всяка новина?

Като чета коментарите, явно много ги боли рашките.

По-скоро статията е в раздел "Хумор, сатира и забава". Дано поне от ЦРУ са усвоили достатъчно парици за "извеждането на шпионина" и "снабдяването с доказателствата" :)))))

боли ги да, оная работа ги боли от американски свирки

И как завалиите да разкрият името на 'юхигиенистката'' та съвсем да станат за резил, че резила им с тая ''намеса'' в избора на тръмп дето вече се готви за нови избори ще да задмине и скипаловата сага...... Ама тоя бил много ''невидим'' бре хора - слушал, правил снимки, предавал ама никой не го е ''забелязал'' сякаш Путин е наш боко с джипката по пътищата...

СНН будаят само съжалениее с подобни истории. Никоя нормална медия не би раздухвала подобни вицове. Абсолютно падение на либералбошшевишката социалистическа преса!! Не случайно дори готварските канали вече имат повече зрители от тези смешници!!

В САЩ Подготвят нов шпионски филм и това е трейлъра. Холивуд е превзел ЦРУ,очевидно .

ето и една сцена от филма: Американският министър на отбраната Джеймс Форестал започва да крещи уплашено „Руснаците идват, руснаците идват“, тръгва да бяга от тях, скачайки от прозореца и самоубивайки се от страх.

И да се месят и да не се месят руснаците в изборите на чужди държави, все същата! Какво топли това обикновения руснак в Русия? Ничево! Единствено номенклатурата която поддържа Путин има файда от такава намеса! А великият съветски съюз се разпадна с трясък и без чужда намеса и разни там шпиони. Или не правда? А освен това и всички тяхни бивши сателитни държави от източна Европа и те биха дузпата на Съветска Русия! Щото са толкова велики, че никой не ще да е с тях. Или не говоря правда? Сега ще получа на момента всички минуси в този форум, ама това е истината и тя боли! Нали??