Цоков: София не се приближава към грипна ваканция, в София-област се очаква да бъде предложена

С отпадането на таксите за студентите целта е висшето образование в България да стане още по-добро, заяви просветният министър

Обратно в новината

Коментари - Цоков: София не се приближава към грипна ваканция, в София-област се очаква да бъде предложена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой болен, болен! Все Ви е тая, нали! Ама не разбирам защо лекарите протестират срещу издаването на бележки на ДЕЦА за училищата? Май няма друга причина, освен че ще загубят едни пари нали?

Какво стана със Школо-то? Нещо замлъкнахте, ДАНС ли чакате още, какво ли?

в БЪлгария в много специалности е или безполезно като обучение... или безполезно на българският пазар на труда... реформата не е в тази посока според мое скромно мненние... това което съм учил аз в провинциален университет.... помогнало ми е донякъде, повече с лична организация и някакво висше-учебно възпитание, или как да го нарека..., но да се свети ИНтернета и достъпа до чужда литература по специалността...

и по грипната тема май ще се включвам. Тия дни бях писала как 90-те баща ми беше решил казуса - здраве или диплома. Като у 10-ти клас ще да е било, а не 9-ти ме видя с цайси от цялото ненужно учене у елитната гимназия, където сама си се наврях, заяви, че ако толкова много държа на тази безполезна хартишка, просто ще отиде и ще ми я купи, защото с всичките си милиони нови очи и да искам не може да ми купи! А тук не говорим за очи 1бр, а за грип - заразно заболяване с летален изход и/ли доживотни поражения! Да пукнат дано!

Имам грипа от 3 дни. Предната нощ 38.5 градуса, а по-предната 38.8 . Може да не е толкова безобиден този грип.

По Коледа май корона пак изкарахме, миналата седмица некво леко грипче, но понеже сме тъпи тъкмо се пооправихме и пипнахме нещо новичко. :( Новичкото е по-гадничко! Поне при мен и някои близки е без температура, но с лека кашлица, удари ни в гърлото, а най-гадното е ужасната отпадналост - усещането не че ще припаднеш, а че ще се разпаднеш направо! :( И това е при положение, че все пак се пазиме, особено бабичките доста ги пазиме!

Като гледам на образователната мафия хич не й пука за здравето и живота на хората и направо у болници и гробища ще ни прати, ама бизнесът им да върви! П.С. Дори и най-ръбатите мутри у квартала навремето имаха пъти по-интелигентно излъчване от министъра на образУванието!

Защото университетите в България не струват. Нароиха се стотици, държавата им плаща "на парче", всеки гледа да дръпне колкото се може повече "парчета", свалят се критерии за прием (някъде направо се махат). Резултатът? Тази година, най-добрият ни университет - Софийският, дори не е в класацията на Times Higher Education Ranking. Дава го 1,500+, а те броят до 1,500. За сметка на Московския Държавен Университет "Ломоносов", например, е №95 в света тази година. Гадните москали, представяш ли си. Топ 100. Всеки сам да си прави изводите.