Ципрас обяви предсрочни избори заради резултата на "Сириза"

Очаква се гласуването да бъде насочено за 30 юни, след като мине вторият тур на местния вот в Гърция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагледен пример за това как се прави политика. Нашите могат само да се учат. Заради това никога няма да стигнем гърците или някоя от развитите европейски държави....

А у нас БСП ще обяви победа, вярвайте ми! Ще кажат, че са взели глас в повече.

Мухите и бръмбарите съжителстват в главата ви защото така и не сте проумели че БСП не е на власт за да има оставки и да насрочи избори.. Попитайте ментора си защо след такава ''навалица от партийки'' около герб че самички виждат че вече за нищо не стават продължава да се хвали и не уважава искането на хората да се махне,, 9% одобрени от българите дали е основание да остава да властва?????

След като са взели глас в повече без да разполагат с властовите инструменти значи са постигнали нещо колкото и да не ви се вярва..

имат да вземат ако бях Азе!

тъ.пи, борисов два пъти подава оставка! и днес спечели избори за 14 ти път!!

Това е наградата за тези, които служат на нацията! И затова реформите не са по вкуса на никой! Все пак историята няма да забрави това управление на Ципрас!

ти в гърция ходил ли си? имам предвид преди ципрас и по време на ципрас?? явно не си!

Това да глупости. Неслучайно си има мандат. То избори има през 2 години, ама да са за различни неща. Иначе дайте направо с едно гласуване да избираме всички позиции.

И на много от местата за местни органи на властта СИРИЗА отстъпва на Нова Демокрация... Гърците се умориха от реформа...

Няма как. Имат да връщат много пари. Трябва да се примирят и да платят и да започнат да си плащат данъците. На Кулата, за 2.5 евро масово гърците заобикалят пункта за таксата за магистралата към Солун ... Общо взето и гърците са като нас - искат само да взимат без да дават, ама така не става ...

Интересно какво очакват от Нова демокрация, да почне пак да раздава пари? :) Ако наистина е дясна партия тя трябва още повече да затегне коланите :)

Гърците се були уморили от реформи...а случайно да имат друг избор? От хубаво на лошо никой "не свиква ",но историята е доказала,че за да тръгнеш напред понякога е нужна крачка назад.

а у нас докога бкп ще ламти за власт

Вие можете!

"Той обясни, че решението е било "неизбежно", след като лявата СИРИЗА, оглавявана от него, взе 27% от вота - 7 пункта под "Нова демокрация"." Не случайно Гърция е люлката на демокрацията. Кога Боко Ганьовски Банкянски Филия Мас II ще обяви предсрочни избори, защото неговите тиквеници са взели едва около 9% от имащите право на глас?

Ей затова вече само ще губите. Прости, арогантни, продажни - кой харесва такива?

Бойко Борисов на два пъти подава оставка,ако си спомняте.Кажете кога БСП или някой от тази партия е подавал оставка?

хахаха , ще им се на червените хунвейбини предсрочни избори , но за какво ? Да паднат там за пореден път ли ? Не ви ли омръзна , мурзилки ? Питал бил.....АЗ ПЪК ПИТАМ кога Нинова ще ПОЕМЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ ( това е НЕЙНАТА любима реплика ) и ще ПОДАДЕ ОСТАВКА заради изборната загуба ( поредна ). Знам , че няма как да се случи , подобен политически морал не вирее при комунягите. Естествено ще има оправдания за наредени избори , няма как ( нищо че това е патент на червената мъгла ). Постоянно плючт Европа,ЕС , пък на евроизбори - драпат натам като невидели. Трябва да спретнем една програма за културен и научен обмен с КНДР и Куба да поразкараме малко червенушки по "братските" страни

а ми когато бсп вземи с 7 пункта повече гласове от герб! ще рече нивга!