Циментовоз се преобърна при входа на Русе (снимки)

Пътният инцидент затрудни движението на бул. "Христо Ботев" с часове

Обратно в новината

Коментари - Циментовоз се преобърна при входа на Русе (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки качествено направен автомобил не би трябвало да се преобръща, щот има предпазни механизми за устойчивост при изместване центъра на тежестта. Има клипове, които показват как камиони с товар поднасят, удрят се в бордюри, въртят се на 360 градуса, но не се обръщат. В момента познат управлява такъв нов автобус марка Мерцедес, с който пътува само до Италия и Франция. Ето какво казва: Баирите ги изкачвам наравно с автомобилите, направен е така, че да не може да се преобръща. Във Франция спрял пред един Хотел, а през това време по централната улица минавали протестиращи, които като видели, че автобуса е български се събрали, наредили от едната страна и започнали да се мъчат да го преобърнат. След като неуспели, водача на автобуса отишъл при един от тях и го попитал, защо искаха да го преобърната, а той отговорил: Защото видяхме, че е български, а българите сте лоши хора и гадни хора.

Водачите на циментовози са едни от най-безцеремонтните водачи на пътя! Шофирам вече 30 години и не съм виждал накой такъв да спре и да пропусне колона, као ще и зад него да има 100 автомобила!

Слава богу, че не е помлял друг автомобил! Така става, когато спим зад волана и караме. Да не си мислите, че причината е друга?! Няма такова нещо! Просто е заспал!

Ако се е обърнала на булевард 3ти март , трябват още много циментовози.

Много влажно

Циментираха Русе.

Ако има дупки, да викнат един камион с пясък, който да се обърне на същото място и да ги запълнят.