Коментари - ЦИК обяви резултатите при обработени 100% от протоколите в 26 областни града | Днес.dir.bg

Коментари - ЦИК обяви резултатите при обработени 100% от протоколите в 26 областни града | Днес.dir.bg

Коментари

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto

Нищо не си разбрал за София. В момента на балотажа реално ще се гласува за един човек. И тоя човек се казва Богомил Бонев от загроби София. Така че като смяташ общинските съветници смятай тия на подмяната и на БСП заедно.

Как разбраха какво всъщност пише на не малка част от тях? А на колко са сбъркали въобще при броенето?

На прекалено много места резултатите от бюлетините и вписаното в протоколите леко се разминава, ама да не издребняваме. Най- много ми харесва, това че, голям процент от избирателите влизаха с пръчка. Поставят я на бюлетината и слагат "Х" там където пръчката свършва.

За това искаха хартиени бюлетини. Момичето брои бюлетини и където има пропуснато - попълва: https://www.facebook.com/100001142160920/videos/3743138029239849/

Циганите в Пловдив от кого са купени да гласуват? Зер, крива му е излязла сметката с толкова много недействителни хартийки! Тъй става, когато електората ти е неграмотен, фърляш на пари вятъра, майна...

Коя ЦИК обявява резултатите, тази която би трябвало да е в оставка ли че се компроментира с едно решение според отсъждането на ВАС.

Да, според ВАС ЦИК е некомпетентен орган, поставил се в услуга на хартиената коалиция и решенията и са нелигитимни,но Пеев и баце продължават да ни плюят в суратя.

ДРУГОТО Е СЕЛЯНИЯ. ДАДЕ 5 МИЛИОНА– НЕКА ДА Е ПЪРВЕНЕЦ !ШАРЛАТАНИТЕ ЩЕ МУ ПОМАГАТ !! ДАНО ПОНЕ ВИТОШКА ПОЧИСТИ ОТ ТЕЗИ КИМИЗАРНИЦИ !!

ㅤ

"... 31,82% от столичани или 118 138 души...." Не знаех, че София е численост само от около 400 000 човека...

Ниска избирателна активност, що се чудите.

ㅤ

Именно - не от всички столичани. Но със съвременните мисирки - толкоз!

ГЕРБ УМРЯ...КАТО НДСВ

Обаче не съобщават, че недействителните бюлетини са над 20%

Това си е директно фалшифицираните резулти от овчек

ПП-то е като насрано- водят в София, но без мнозинство в общинския съвет и с неясен балотаж. А в страната - пълен провал. /ПП/

ПП ППодмяната ".да си вземем сбогом, любима, ще те помня до сетния час с теб танцувахме цяла година." Гласувай! Купи на Хардвардските Измамници билет за Канада с Титаник! Спаси София, НЕ! Спаси... България....!

От Пасивни П какво друго да очакваш освен насиране

Ако Герб решат да унижат партньорите си от Не коалицията(коалицията под прикритие) да гласуват за Ваня Григорова. В противен случай Бойко няма да може да се оттърве от ехидната усмивка на Просто Киро.

БСП все пак е от хартиената тройна коалиция и е една от системните партии с Герб и ДПС.

Русенци излязоха най-големите простаци ! Язък за хубавия град, за културата му, за всичко ! Заслужавате си обгазяванията и смрадтта !

Очаквайте яка джендър пропаганда по училищата много скоро. Поздрави на Ицето, Мартинчо и Раданчо. Ще се видим в гей бара.

Ти ли си атракцията на гей бара ?

Атракцията на гей-бара е точно от ваште - кака Васка Педераска и Рада Дълбоката! И Емо мутроманафа дет ги пердаши и двете!

Много прост народ се пренесе да живее в столицата.

да, и гласуват за ГЕРБ и БСП !

На тези избори , всъщност няма лоша новина , освен ако не я произведе София. Но там пък Общинският съвет е ясен. Така че, се оказа истина - България е устойчива демокрация.

ДС отново спечели със 100 процента. От 1944 година и сега ДС печели всички избори в Територия БГ. От 1878 до 1944 година избори са печелили Бай Ганьо, Гочоолу, Дочоолу, и Данко Харсъзина. Преди да ги назначат в ДС при Революцията от 9ти Септември, защото са активни борци. Така, че Путин много да не се прави на освободител. Свободна България няма!

Тебе прекрасно те знаем - олигофрен без грам мозък. Независимо от темата ти все до Путин и Русия го докарваш. Въртиш, сучеш, и хайде пак Путин. Влюбен ли си в него? Ами напиши му едно любовно писмо и готово - ще ти олекне на смахнатата, болна душица! Ти ЕПМ малоумна!

Сичкото руско кавал риве. "Народа" които така обичат да споменават му показа комбинация от пръсти - главна роля играе средния

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto

Най-големите комундета Ритьо и Гнома сега са първи евроатлантици

Каквото и да си говорим, София се оказа едно огромно НПО под открито небе на Сорос и "Америка за България"(т.е. американското посолство)! Много гнусно!

прост си като объл камък !

Терзиев достигна максимума си. Ваня ще разгръща. 34 000 гласа са нищо

Като гледам как масово България е гласувала за Герб или пп-дб, стигам до извода, че българинът си обича мутрите да го управляват?! Гнусно, ни факт

34 000 гласа е разликата. В Неделя го изпаряваме ДС синчето

Нема,нема.

Нема, ама има, ако наистина софиянци ги е грижа за София. Ако целта им е да продължат да живеят в свинската кочина, то тогава няма. Ще стане ясно свинете ли са мнозинството я София в неделя.

А оставка кога ще обявят?

ПП - ДБ са снимали кода и на бюлетините, но ГЕРБ и ДПС по познатата схема са го направили невалиден.

Ах колко жалко е да си бита и еванс копейка.

Явно копейки яко ти бърка в д-то, че 2-ри ден не спря да мечатаеш за него. Явно много те привлича, друго обяснение за обсесията ти няма. хахах

тука вгъзражданците имат много плюсчета . Ама като отидат на избори никой не гласува за тях.Щото няма как да гласуваш по 5 пъти а плюсчета в дира може да си слагаш по всякакви начини колкото искаш

Просто във Възраждане е онлайн интелигенцията и най-голям брой вишисти

Явно "вишуту" от свободния в Долно нанагорнище не помага

Кмет от БСП в София ше има, когато Костя стане президент. Никога.

София ще е червена

Значи искаш кмет от БКП, защото балотажа е между БСП и БКП преди 1989 година. За справка виж с какви пари е станал милионер терзиев.

Ванчито, общата синдикална ковра ще разчита на шепата смотаняци и аутсайдери от трупата на мургавия Костя и психопата Слави… Смех

Не видях кметове от Възраждане, нито от партията на Слави. Със машини, без машини все тая.

Понеже троловете сте неграмотни и мързеливи: В Габрово, при обработени 100 процента протоколи в OИК, Таня Христова от ГЕРБ получава 47,17 на сто от вота, следвана от Даниел Петров ("Възраждане") с 11,44 на сто от гласовете. В Ловеч, при обработени 100% протоколи, води Валентина Недялкова (ГЕРБ-СДС) с 30,1 на сто, следвана от Страцимир Петков, подкрепен от "Има такъв народ ("Български възход"), с 19,26 % от бюлетините. Тия двамата ще ходят на балотаж.

И кво от това, Генчо? Късопишкин го налапа цял с голямата си уста.

Който ще да печели, щом не е от възраждане всичко е точно.

Копейкин да внимава кой ще подкрепя, че след този грандиозен провал Митрофана ще му дръпне килимчето изпод тънките краченца и ще инвестира в устатото Ванче. Не случайно зад нея стоят путинския топ лизач Николай Малинов, Румен Петков - гащите на митрофаненото дупе и Волен Сидеров. Корнела играе двойна игра, ама скоро ще я напъдят турбопутинистите.

Явно е, че се върти някаква ДАЛАВЕРА с тези машини за гласуване. Затова е и тази истерична кампания да гласуваме с машини. Щото един чичко ще прибира пачките с милионите в джобчето си. А като няма машини, няма и пачки, няма милиони. Оттам идва и тоя зор който се дава на избирателите да гласуват с машини, а не с бюлетини.

С машини няма недействителни бюлетини ! И а на мен хартиените бюлетини са ми съмнителни и лесно стават недисвителни!!!

Да, с машините няма недействителни. С машините напораво могат да се подменят едни бюлетини с други. За които не е гласувано. Това с недействителните е един голям надут пропаганден балон. Дори и да има такива умишлено направени, решението не са машините, а както при купуването на гласовете, строго безмилостно правосъдие. Което изпраща извършителя ЕФЕКТИВНО в пандиза, а не с някакви условни шашарми. Ние имаме тук едно изместване на проблема. Щото имало нарушения, ама няма да изпращаме нарушителите в затвора (неприкосновени "индийски крави" са! толерираме ги!) и вместо това въвеждаме всякакви манипулации, машини и прочее с цел само и само да заобиколим проблема. А проблемът е в неработещата съдебна система и либералното поощряващо престъпността законодателство. Ще купува гласове или ще драска някой по бюлетините в Царство България, ама друг път. Полицията и жандармерията биха го смазали от бой. Синьо-червен с цвят на патладжан щеше да излезе от полицейския участък.

Ако ПП ме спрат да се надуват и хилят самодоволно, усещам как протестния вот на всичко останали партии ще им намаже... ските... с вазелин. Терзийката после да не вика: "... оле, бате, защо така паднах лошо."

Чакай, чакай….

Как да защитим държавата от Постоянно назначавани от Нинова, 500 Червени БСП калинки, Нищоправци на ключови постове в държавната администрация на България? Сега и тази Ваня трябва да намърда 500 червени хрантутници от ЦК на БСП, в Сотолична община! Как да се защитим?

Мързеливците от ЦК на БСП, Вече са приготвили молбите си, за назначението си! Курнелия е казала че всичко е уредено!

Още 6 дни празни надежди за путиняците. Рубладжиите нямат нито един кмет в областен град! България каза .|. за копейките и шутовете!

Не може София да има кмет избран с по-малко от 5, ПЕТ!!!!!, процента от всички жители на града. Умнокресливите, жълтопаветните и купените са стотина хиляди. Нека не допускаме да продължат да унищожават София!

130 хиляди от 1, 1 милион са повече от 11 % . Ти с твоите 5% се върни да си доучваш…

Ако 60% негласуващите... Са съгласни с с другите после да не ревът..... Респектирам изборите за това: Повече оръжия за Украйна. Повече умрели животни на Газа. Повече гейпаради. И повече Памела на плажа.

а ваня ще се качи на влакчето за масква да плачка на путьо на рамото

Терзиев има само 40 хиляди гласа разлика с Ваня Григорова в двумилионна София. Хора, мобилизирайте се и гласувайте. Почти всички районни кметове са седеруги. И какво се промени? Стана ли по-чисто? По-уредено? Гейчето Бонев цял мандат взима парички в СОС-а, и какво? Пеят в хора на ГЕП и усвояват 2,65 милиарда. 35 години София е съсипвана от седерастията и прилича на кочина. Време е да сложим край на това изстъпление.

В София спечелиха ДС и "отворено" общество

важното е че путинските путки като костя пак го издухаха

Аз не съм убеден , че калинките от ЦИК могат да обявяват каквото и да е нещо.

да взимат власта ама нъц пак греда

Kalin

Изборите показват че освен в София ПП е аут в цялата страна.Даже и в София това има шанс да стане така че и там може да са аут.Както казват хората София не е България!

Точно аз ще гласувам с отвращение за Григорова, само да не е Терзиев

Ако бях на мястото на Тошку и Цончо щях да се гръмна. Ако бях на мястото на мургавия Костя и наркомана Слави щях да ги утрепам.

Възраждане дори до балотаж не могат да добутат в един единствен град.

0 кметове за Възраждане. 0 кметове за ИТН. С хартии. Без машини. Председател на ЦИК от ИТН. ПП НЯМАТ ДОРИ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ЦИК.

Предвид активността на умните и красивите, и непукизма и мързела на българина, кристално ясно се вижда къде ЛГБТ движението и соросоидите имат добри позиции в мамковината!

Нас във Варна не ни мързи ама единият наркоман, не ходи на работа и оцапа морето с лайна , а другия когато бил на 25 плащал откуп на мутри. Ами не не ни мързи просто си бихме камшика до гръцкото и турското море.

Колко е изборната активност???? 30% хахаха тези избори не са легитимни беее ейййй

Запознай се със Законите! Валидни са!

да е гласувал пак са легитимни. Това да не ти е референдум бе путински охлюв

Коментари - ЦИК обяви резултатите при обработени 100% от протоколите в 26 областни града | Днес.dir.bg

Коментари - ЦИК обяви резултатите при обработени 100% от протоколите в 26 областни града | Днес.dir.bg

Коментари

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto

Нищо не си разбрал за София. В момента на балотажа реално ще се гласува за един човек. И тоя човек се казва Богомил Бонев от загроби София. Така че като смяташ общинските съветници смятай тия на подмяната и на БСП заедно.

Как разбраха какво всъщност пише на не малка част от тях? А на колко са сбъркали въобще при броенето?

На прекалено много места резултатите от бюлетините и вписаното в протоколите леко се разминава, ама да не издребняваме. Най- много ми харесва, това че, голям процент от избирателите влизаха с пръчка. Поставят я на бюлетината и слагат "Х" там където пръчката свършва.

За това искаха хартиени бюлетини. Момичето брои бюлетини и където има пропуснато - попълва: https://www.facebook.com/100001142160920/videos/3743138029239849/

Циганите в Пловдив от кого са купени да гласуват? Зер, крива му е излязла сметката с толкова много недействителни хартийки! Тъй става, когато електората ти е неграмотен, фърляш на пари вятъра, майна...

Коя ЦИК обявява резултатите, тази която би трябвало да е в оставка ли че се компроментира с едно решение според отсъждането на ВАС.

Да, според ВАС ЦИК е некомпетентен орган, поставил се в услуга на хартиената коалиция и решенията и са нелигитимни,но Пеев и баце продължават да ни плюят в суратя.

ДРУГОТО Е СЕЛЯНИЯ. ДАДЕ 5 МИЛИОНА– НЕКА ДА Е ПЪРВЕНЕЦ !ШАРЛАТАНИТЕ ЩЕ МУ ПОМАГАТ !! ДАНО ПОНЕ ВИТОШКА ПОЧИСТИ ОТ ТЕЗИ КИМИЗАРНИЦИ !!

ㅤ

"... 31,82% от столичани или 118 138 души...." Не знаех, че София е численост само от около 400 000 човека...

Ниска избирателна активност, що се чудите.

ㅤ

Именно - не от всички столичани. Но със съвременните мисирки - толкоз!

ГЕРБ УМРЯ...КАТО НДСВ

Обаче не съобщават, че недействителните бюлетини са над 20%

Това си е директно фалшифицираните резулти от овчек

ПП-то е като насрано- водят в София, но без мнозинство в общинския съвет и с неясен балотаж. А в страната - пълен провал. /ПП/

ПП ППодмяната ".да си вземем сбогом, любима, ще те помня до сетния час с теб танцувахме цяла година." Гласувай! Купи на Хардвардските Измамници билет за Канада с Титаник! Спаси София, НЕ! Спаси... България....!

От Пасивни П какво друго да очакваш освен насиране

Ако Герб решат да унижат партньорите си от Не коалицията(коалицията под прикритие) да гласуват за Ваня Григорова. В противен случай Бойко няма да може да се оттърве от ехидната усмивка на Просто Киро.

БСП все пак е от хартиената тройна коалиция и е една от системните партии с Герб и ДПС.

Русенци излязоха най-големите простаци ! Язък за хубавия град, за културата му, за всичко ! Заслужавате си обгазяванията и смрадтта !

Очаквайте яка джендър пропаганда по училищата много скоро. Поздрави на Ицето, Мартинчо и Раданчо. Ще се видим в гей бара.

Ти ли си атракцията на гей бара ?

Атракцията на гей-бара е точно от ваште - кака Васка Педераска и Рада Дълбоката! И Емо мутроманафа дет ги пердаши и двете!

Много прост народ се пренесе да живее в столицата.

да, и гласуват за ГЕРБ и БСП !

На тези избори , всъщност няма лоша новина , освен ако не я произведе София. Но там пък Общинският съвет е ясен. Така че, се оказа истина - България е устойчива демокрация.

ДС отново спечели със 100 процента. От 1944 година и сега ДС печели всички избори в Територия БГ. От 1878 до 1944 година избори са печелили Бай Ганьо, Гочоолу, Дочоолу, и Данко Харсъзина. Преди да ги назначат в ДС при Революцията от 9ти Септември, защото са активни борци. Така, че Путин много да не се прави на освободител. Свободна България няма!

Тебе прекрасно те знаем - олигофрен без грам мозък. Независимо от темата ти все до Путин и Русия го докарваш. Въртиш, сучеш, и хайде пак Путин. Влюбен ли си в него? Ами напиши му едно любовно писмо и готово - ще ти олекне на смахнатата, болна душица! Ти ЕПМ малоумна!

Сичкото руско кавал риве. "Народа" които така обичат да споменават му показа комбинация от пръсти - главна роля играе средния

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto

Най-големите комундета Ритьо и Гнома сега са първи евроатлантици

Каквото и да си говорим, София се оказа едно огромно НПО под открито небе на Сорос и "Америка за България"(т.е. американското посолство)! Много гнусно!

прост си като объл камък !

Терзиев достигна максимума си. Ваня ще разгръща. 34 000 гласа са нищо

Като гледам как масово България е гласувала за Герб или пп-дб, стигам до извода, че българинът си обича мутрите да го управляват?! Гнусно, ни факт

34 000 гласа е разликата. В Неделя го изпаряваме ДС синчето

Нема,нема.

Нема, ама има, ако наистина софиянци ги е грижа за София. Ако целта им е да продължат да живеят в свинската кочина, то тогава няма. Ще стане ясно свинете ли са мнозинството я София в неделя.

А оставка кога ще обявят?

ПП - ДБ са снимали кода и на бюлетините, но ГЕРБ и ДПС по познатата схема са го направили невалиден.

Ах колко жалко е да си бита и еванс копейка.

Явно копейки яко ти бърка в д-то, че 2-ри ден не спря да мечатаеш за него. Явно много те привлича, друго обяснение за обсесията ти няма. хахах

тука вгъзражданците имат много плюсчета . Ама като отидат на избори никой не гласува за тях.Щото няма как да гласуваш по 5 пъти а плюсчета в дира може да си слагаш по всякакви начини колкото искаш

Просто във Възраждане е онлайн интелигенцията и най-голям брой вишисти

Явно "вишуту" от свободния в Долно нанагорнище не помага

Кмет от БСП в София ше има, когато Костя стане президент. Никога.

София ще е червена

Значи искаш кмет от БКП, защото балотажа е между БСП и БКП преди 1989 година. За справка виж с какви пари е станал милионер терзиев.

Ванчито, общата синдикална ковра ще разчита на шепата смотаняци и аутсайдери от трупата на мургавия Костя и психопата Слави… Смех

Не видях кметове от Възраждане, нито от партията на Слави. Със машини, без машини все тая.

Понеже троловете сте неграмотни и мързеливи: В Габрово, при обработени 100 процента протоколи в OИК, Таня Христова от ГЕРБ получава 47,17 на сто от вота, следвана от Даниел Петров ("Възраждане") с 11,44 на сто от гласовете. В Ловеч, при обработени 100% протоколи, води Валентина Недялкова (ГЕРБ-СДС) с 30,1 на сто, следвана от Страцимир Петков, подкрепен от "Има такъв народ ("Български възход"), с 19,26 % от бюлетините. Тия двамата ще ходят на балотаж.

И кво от това, Генчо? Късопишкин го налапа цял с голямата си уста.

Който ще да печели, щом не е от възраждане всичко е точно.

Копейкин да внимава кой ще подкрепя, че след този грандиозен провал Митрофана ще му дръпне килимчето изпод тънките краченца и ще инвестира в устатото Ванче. Не случайно зад нея стоят путинския топ лизач Николай Малинов, Румен Петков - гащите на митрофаненото дупе и Волен Сидеров. Корнела играе двойна игра, ама скоро ще я напъдят турбопутинистите.

Явно е, че се върти някаква ДАЛАВЕРА с тези машини за гласуване. Затова е и тази истерична кампания да гласуваме с машини. Щото един чичко ще прибира пачките с милионите в джобчето си. А като няма машини, няма и пачки, няма милиони. Оттам идва и тоя зор който се дава на избирателите да гласуват с машини, а не с бюлетини.

С машини няма недействителни бюлетини ! И а на мен хартиените бюлетини са ми съмнителни и лесно стават недисвителни!!!

Да, с машините няма недействителни. С машините напораво могат да се подменят едни бюлетини с други. За които не е гласувано. Това с недействителните е един голям надут пропаганден балон. Дори и да има такива умишлено направени, решението не са машините, а както при купуването на гласовете, строго безмилостно правосъдие. Което изпраща извършителя ЕФЕКТИВНО в пандиза, а не с някакви условни шашарми. Ние имаме тук едно изместване на проблема. Щото имало нарушения, ама няма да изпращаме нарушителите в затвора (неприкосновени "индийски крави" са! толерираме ги!) и вместо това въвеждаме всякакви манипулации, машини и прочее с цел само и само да заобиколим проблема. А проблемът е в неработещата съдебна система и либералното поощряващо престъпността законодателство. Ще купува гласове или ще драска някой по бюлетините в Царство България, ама друг път. Полицията и жандармерията биха го смазали от бой. Синьо-червен с цвят на патладжан щеше да излезе от полицейския участък.

Ако ПП ме спрат да се надуват и хилят самодоволно, усещам как протестния вот на всичко останали партии ще им намаже... ските... с вазелин. Терзийката после да не вика: "... оле, бате, защо така паднах лошо."

Чакай, чакай….

Как да защитим държавата от Постоянно назначавани от Нинова, 500 Червени БСП калинки, Нищоправци на ключови постове в държавната администрация на България? Сега и тази Ваня трябва да намърда 500 червени хрантутници от ЦК на БСП, в Сотолична община! Как да се защитим?

Мързеливците от ЦК на БСП, Вече са приготвили молбите си, за назначението си! Курнелия е казала че всичко е уредено!

Още 6 дни празни надежди за путиняците. Рубладжиите нямат нито един кмет в областен град! България каза .|. за копейките и шутовете!

Не може София да има кмет избран с по-малко от 5, ПЕТ!!!!!, процента от всички жители на града. Умнокресливите, жълтопаветните и купените са стотина хиляди. Нека не допускаме да продължат да унищожават София!

130 хиляди от 1, 1 милион са повече от 11 % . Ти с твоите 5% се върни да си доучваш…

Ако 60% негласуващите... Са съгласни с с другите после да не ревът..... Респектирам изборите за това: Повече оръжия за Украйна. Повече умрели животни на Газа. Повече гейпаради. И повече Памела на плажа.

а ваня ще се качи на влакчето за масква да плачка на путьо на рамото

Терзиев има само 40 хиляди гласа разлика с Ваня Григорова в двумилионна София. Хора, мобилизирайте се и гласувайте. Почти всички районни кметове са седеруги. И какво се промени? Стана ли по-чисто? По-уредено? Гейчето Бонев цял мандат взима парички в СОС-а, и какво? Пеят в хора на ГЕП и усвояват 2,65 милиарда. 35 години София е съсипвана от седерастията и прилича на кочина. Време е да сложим край на това изстъпление.

В София спечелиха ДС и "отворено" общество

важното е че путинските путки като костя пак го издухаха

Аз не съм убеден , че калинките от ЦИК могат да обявяват каквото и да е нещо.

да взимат власта ама нъц пак греда

Kalin

Изборите показват че освен в София ПП е аут в цялата страна.Даже и в София това има шанс да стане така че и там може да са аут.Както казват хората София не е България!

Точно аз ще гласувам с отвращение за Григорова, само да не е Терзиев

Ако бях на мястото на Тошку и Цончо щях да се гръмна. Ако бях на мястото на мургавия Костя и наркомана Слави щях да ги утрепам.

Възраждане дори до балотаж не могат да добутат в един единствен град.

0 кметове за Възраждане. 0 кметове за ИТН. С хартии. Без машини. Председател на ЦИК от ИТН. ПП НЯМАТ ДОРИ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ЦИК.

Предвид активността на умните и красивите, и непукизма и мързела на българина, кристално ясно се вижда къде ЛГБТ движението и соросоидите имат добри позиции в мамковината!

Нас във Варна не ни мързи ама единият наркоман, не ходи на работа и оцапа морето с лайна , а другия когато бил на 25 плащал откуп на мутри. Ами не не ни мързи просто си бихме камшика до гръцкото и турското море.

Колко е изборната активност???? 30% хахаха тези избори не са легитимни беее ейййй

Запознай се със Законите! Валидни са!

да е гласувал пак са легитимни. Това да не ти е референдум бе путински охлюв