ЦИК: Машината в Сърница не е спряла заради прегряване

Регистрираната избирателна активност в Благоевград към 13.00 ч. е 10-11%, заяви Росица Матева, говорител на комисията

Обратно в новината

Коментари - ЦИК: Машината в Сърница не е спряла заради прегряване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво ме занимавате 3 дена с няква тъпа машина ве ?

Полпвин България е зад ГЕРБ. Опита ли се Радишеско да маниполира машините може да стане мазало и той знае съдбата на чаушеско. И. ДА ВСЧКИ ЧЕРВЕНИ ЛАТИНО ПАРТИЗАНИ ГЛАСУВАТ СЪС ТАКИВА МАШИНИ ВЪВ ДЖУНГЛАТА. АБЕ НАИСТИНА ИМА ТАКЪВ ТЪП НАРОД

Изборите в Сърница, като изборите в Северна Корея. До там ни докараха герб и ДуПиСе

Ниската избирателна активност е,защото циганите не гласуваха,българите по принцип не гласуват и останаха деменциите да избират БСП-то на власт...

Трябва да се проучи, дали циганите са гласували с машините. Ако не са успели заради машините, трябва да се отмени машинното гласуване защото иначе това е дискриминация. Могат да осъдят България в Съда по човешките права за което.

Или пък циганите не са отишли, защото никой не им е платил. Би било дискриминация, ако някой ги спира, ама да не им се плаща за гласуване не е дискриминация. Всички цигани имат смартфони и таблети. Как с тях се справят?

И загубени ли са резултатите? Защо е спряла не ме интересува!

загубила е връзка с хакерите

еми сега към всяка машина да купят и по два вентилатора.....

До всяка машина да сложат по още една - топъл резерв. Ако спре едната да тръгва резервната. Като ще е гарга - да е рошава.

Обяснението, че машината не е прегряла, защото с такива гласували в джунглите, направо изби рибата и по брега. Но безбрежна е глупостта на правителството и ЦИК.

Ееее, уж не било от прегряване, пък СЛЕД ТОВА БИЛИ ОСИГУРЕНИ ВЕНТИЛАТОРИ И ПРОВЕТРЯВАНЕ И ГОСПОЖАТА ОТ ЦИК ПРЕПОРЪЧВА ПО- ПРОХЛАДНИ ПОМЕЩЕНИЯ.... Е НЯМА ТАКЪВ БЪЗИК С НОРМАЛНИТЕ ХОРА!!!

където си ги завират в гъзовете и мастурбират с тях.

Абе за по-сигурно си носете вентилатор

Тая верно ли е правила паралел с джунглите?!? Ама ние вечв открито се сравняваме с джунгли и туземци... Даже не и завоалирано... Къде отиваме? Народа дал на света кирилицата днес две кощрамби да ми го сведат до джунглата и Африка ...

PEYTSCH

Машината е спряла защото и е писнало от хората !

Е такъв майтап никога не е имало. Некадърно правителство, некадърна ЦИК.

Спрели, неспрели, за парламентарните избори резултата от преброяването е готов. Бойко ше го ду.... А вие ще ставате всичките милионери!

Преди много луни индианците вярвали, че този, който ги снима, взeма част от душата им, обаче се оказало че ако ти снимат тумбака и долапа, ще ти вземат трона, а преди една луна ВинеТоо получил видение и пратил старейшаните да плашат индианците, че машината ще ти им открадне гласа

Махайте ги тия идиотски машини. Те са за туземците в джунглата. Аз не се считам за такъв.

В колко държави в света се гласува с машини,изобщо не им вярвам.Вие ще ни унищожите като нация,особено един алчен евну.......

За изборите така или иначе всички ще духаме. Няма да прегряват машините.

мойте кауни им казах че машините ядът хора - всеки 3-ти или 5-ти ще бъде изяден

Тъпотата е заразна, другарю

Бойко Борисов е виновен.Имам доказателства, че лично е повредил машината. Виждал съм ги тези доказателства, пред мен са. Но не мога да ги покажа на обществото, защото са класифицирана информация и нося наказателна отговорност. А пък ако ги дам на Гешев, той ще ги покрие. Но да си знаете Борисов е виновен и има доказателства. Казвам ви - вижадл съм ги.

За машините може и да сте скептични, но пък чувалите с протоколите със сигурност се манипулират - дописване, подправяне, дори подменяне. И невалидните бюлетини - знаете ли че над 100,000 бюлетини са били невалидни на последните избори. Това е огромно количество. Да, някои са написали "всички сте мошеници" например, но едва ли са 100000души. Това е огромен брой загубен вот, хората са си загубили времето. И това е отделно от манипулирането на протоколите. За каква честност на избори говорим с тези бюлетини и протоколи от миналото?

Бих се съгласил с теб,ако се брояха фишовете от застъпниците.......а НЯМА ДА БЪДАТ БРОЕНИ!Филмите на Майкъл Мур трябва да станат образователни за Чалгария!

"там се гласува включително в джунглите,"

чух, че в секциите ще пускат само ако носиш работещ мобилен вентилатор. вярно ли е? :))))))

Аз чух, че гербопитеците щели да саботират изборите на 11 юли, като не гласуват.

"Едната от машините е спряла поради технически причини - защото в продължение на 5 минути никой не е гласувал." - :)))))

В стаята не е било достатъчно топло тъй като никой от комисията нерде женско нерфе мъжко не е почнало да се съблича. Е навън е било малко по-топло към 30-35 градуса ама навън може. Имаше едни компютъри на HP, които бяха като термометри - щом се вдигне температурата и те се самоизключваха , защото от климатиците се получваше претоварване на ел. мрежа и токът спираше и батериите UPS не помагаха.

Духаме на машини всякакви.

На 11 всички на изборите, пред заспалите машини ще се вият опашки, всички с малки ръчни вентилатори и ветрила в ръцете да бъдат оборудвани

Какво става след като гласувам откажа да пусна разпечатката в урната.

Бойко няма да ти плати.

Нещо не мога да проумея, колко е трудно да гласувам с машина, машината да ми отпечата моя избор, виждам че е правилно отразен, и тази разписка да я пусна в кутия пред изборната комисия. Ако има съмнение че машината е манипулирана, изваждат се разписките и се преброяват!

Да, ама не. ЦИК забраниха със заповед броенето на хартията... Интересно ми е на кои принципи за демокрация и прозрачност почива това решение!

Тоя Илко от Благоевград сега хем е кандидат за депутат от партията на Слави, хем за кмет, преди беше от партията на Светльо Витков, преди от зелените, за малко беше и от Бареков, а баща му е техник, отговоря за машините в ромската махала в Благоевград, това е конфликт на интереси, Илко и жена му въртят далавера с бившия кмет на Благоевград, Камбитов, който призова да се гласува за Илко

Идиоти. Машината има технически параметри и това, че в Африка гласуват на такива машини и в горите тилилейски е без значение.

Да, да, знаем ги венецуелските параметри. От толкова демокрация при тях нямат какво да ядат

ЦИК са назначили пенционери дето са виждали машина само тип чушкопек , после се чудят що немогат да я събудят

ЦИК са ги назначили за застъпници пенсионерите в Пунта Кана да видат свят

Досега си мечтаех да отида в джунглата, пък то какво стана?- джунглата дошла у нас , маймуни имаме, само машини нямахме!

На 11 юли ще бъдат най-честните и организирани избори, които България е виждала! Избори, по вкуса на Радев, Божков, Рашков, Манолова, Слави.....КРАСОТА! Другари, вие сте просто ИДИОТИ!

Е те тва е... Англия, Холандия, Франция, Белгия... никога, ама никога няма да сатнат развити Западни държави, щото те наивните още гласуват с машини, а пък Смартматик дори гарантира честността на изборите в САЩ ,защото е част от тия дето дават акъл на Националната агенция за сигурност на САЩ как се правят честни избори, което ме навежда на мисълта че с последните изявления ГЕРБ отрича честността на изборите в САЩ, както и законността на Байдън, щото американците и те горките използват нашите машини при това от години-)

Май само ти не си разбрал, че изборите в САЩ не бяха честни! С цялата анти Тръмп кампания не ги спечелиха и накрая изманипулираха вота (забележи "машинен"). Същото се готви и тук. Първо ще се радвате, а после ще ревете като видите кой и как ще ви управлява!

Май само ти не си разбрал, че изборите в САЩ не бяха честни! С цялата анти Тръмп кампания не ги спечелиха и накрая изманипулираха вота (забележи "машинен"). Същото се готви и тук. Първо ще се радвате, а после ще ревете като видите кой и как ще ви управлява!

Важнуту е в Измир, Истамбул, Адана машинта да работи, че са програамирани правилну за 400 000 гласа!!!! Ха тука избирателна активност 10% ни е баш тамън! Аферим зелен чороп бей и Слави ефенди за добрат организация!!!

То не е случайно, че в западните, развити държави не се гласува с машини!! В Испания и Германия даже са забранени със закон! Да припомним къде има 100% машинен вот: Бангладеш, Индия, Венецуела.... До скоро и във Филипините, но тъкмо са се отказали сега, поради съмнения за манипулации.... Еееех, кога ще ги стигнем Филипините! Засега сме Бангладеш на Балканите. Ако предпочитате може и Индия на Балканите!

След тиквата вече трябва да се стремим към стандарта Бангладеш и Тамбукту , ще минем по техния път с машините и после ще гледаме към Германия.

А ти що реши да се сравняваш с Германия, а не с Бангладеш?

Компютъра дал sleep след 5 минути неактивните.

Толкова им акъла на ЦИК и Информационно обслужване, че не могат да нагласят машината да не заспива.....Честни избори щели да организират!

Ако пет минути се мотаеш и саботираш,то машината се изключва.

Пешо откачи маймунарника че от прахоля нищо не се види машините ще зациклят хептен

С тези машини се гласува в джунглите на Южна Америка и в територията на Мунчо Злобният юмрук...

Всичко е точно , не търсете под Вола Теле ! Машините нарочно някой в Сърница е искал да дескредетира ! На добър Час !Долу ГЕРБ !

В Сърница кандидат кмет е от ДПС и е само един, сина на починалия кмет

В Благоевград тримата основни са некадърник, ненормалник и чалгар, няма за кого да се гласува

Иска си Ганьо торбите с бюлетините и да ги влачи по тъмна доба. Ама този път ядец.

Да, ама не! Не знам ти и ганьовците около теб какво искате, но нормалните Българи искаме нормални, прозрачни, честни избори като във всяка друга държава от ЕС!!! Където задължително гласуване с машини НЯМА!!! Не щем избори като в Латинска Америка!!! Във Венецуела ако знаеха що е честни избори, нямаше да са в гражданска война!!!!

Я мълчи бе Тиквопетек ! Майка ти ....

Бабите и дядовци в Благоевград казвали, че ги е страх от машините и не знаели какво да ги правят, затова не ходили да гласуват, повечето се притеснява ли, че трудно виждат и да не объркат нещо, нямали да гласуват

Ами супер. Тъкмо няма да гласуват за БСП и за ГЕРБ.

Доста недемократично и оскърбително изказване.... Може би си фен на диктатурите - беж в Северна Корея

А тия баби как виждат бюлетините,които са с по-дребен шрифт?Или те бюлетините са им попълнени предварително за "правилната" партия?

Ако ГЕРБ бяха изпълнили изискванията на приетия от тях през 2014 Изборен кодекс нещата с изборните машини отдавна щяха да са ошлайфани... но както обикновено става ГЕРБ първо приеха поправките, за да заприличаме на Белгия и Естония, а после стоплиха че машиннния вот не е като да носиш бюлетините на "бременните" членки на СИК и вместо още през 2017 да си имаме 12500 машини ГЕРБ орязаха дадените, от самите тях, права на избирателите.

Какви джунгли в Америка, кой гласува в джунглата с машини, тая Росица е луда

Защо няма снимки, срещу машините са пуснали два вентилатора, защото прегрели машините, като се охладили, тръгнали машините

Те и децата знаят,че електронните устройства загряват,ама гербаджиите са още в каменната ера с пишещи машини.

На комунистическите боклуци машинациите.... Щом до момента са гласували 10% работата е ясна, какво ще е след две седмици. Аз не смятам да ходя да гласувам, безмислено е да си губя времето. Победителя е нагласен вече, а вие си гласувайте....

Суглас съм, че всичко ще е нагласено, но все пак иди! Да перефразирам мъдростта на народа : залудо иди гласувай, залудо не си стой у вас

На 11-ти ще е такъв цирк с тези тъпи машини, че не ми се мисли.

Машината в Сърница не била спряла... Машината на Мадуро работи с пълна сила!!! Избирателната активност в Благоевград е двойно по ниска от предишни местни избори до момента - http://www.focus-news.net/news/2021/06/27/2881427/1055-e-izbiratelnata-aktivnost-kam-1230-chasa-na-chastichnite-izbori-za-kmet-na-obshtina-blagoevgrad.html От Мадуровци толкоз.

Да, излиза, че около 10% е активността.. Чудно, дали ще се признае вота при такава активност?!? И още, дали машините не отблъскват гласоподавателите? Коета пък автоматично повдига въпроса - това не ограничава ли правото на глас на гражданите?!

Активността е малка,защото този път ГЕРБ не могат да "стимулират" циганите.

Голям си гений. Нали идола ви Бойко Рашков каза, че има натиск за купуване на гласове в Родопите? Сега пък не можели да мобилизират циганите... Вие фейсбук келешите сте много прости щом си мислите, че гласове се купуват откакто има телефони с камера.... Гласове се купуват откакто има избори...

Да, според опорката с гласуването и снимката с телефона, излиза, че преди 2007-2008 никога не са се купували гласове. Малоумници от новото нормално!

Оня ден, на показаното в ЦИК машината не можа да стартира. Днес машина изключи - какво значение има дали е прегряла или не?! Въпроса е, че е изключила.. От 20 години имам право да гласувам, досега никога не съм виждал опашка в изборната секция. Сега съм сигурен, че ще се вият километрични опашки. И да си пуснеш гласа ще ти отнема по 2-3 часа... Горко им на възрастните на опашка с часове, че и като знаем колко климатици има по училищата... ще има и колабирали