Циганите от Войводиново изнасят багажа си от махалата

15 са опасните постройки, описани от общинската администрация

Обратно в новината

Коментари - Циганите от Войводиново изнасят багажа си от махалата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само след кастрация може да се случи интеграцията.

Оправянето с циганите е само Белене.

Само да попитам къде е полицията когато се вършат тези престъпления? После защо когато настане време за отмъщение полицията ни спира и защитава тези животни???? За 1300-1400 години българите във войни и робство са оцелявали а в 28 години мирно време в светлата и розова деMокрация сме на изчезване в собствената си държава. Правете си изводи.

Къде е Вожда боко бе? (нерегистриран) Да не е отишъл пак да танцува със саби по арабско? Или млъкна, както ВИНАГИ мълчи, когато трябва да изрази отношение към "братята" роми? Той, дето иначе устата не можеш да му затвориш, трае като бит задник!!!!! Аре, баце, издай си пристрастията и простотията! СИЧКО на тоя мек моркуч на пожарната е мижи да те лажем. Пак гласувайте за ГЕР(БКП) - сърп и чук плюс ДПС. Т обзалагам се с 1 на 100, (нерегистриран) че и този път НИЩО справедливо няма да се случи като санкция на милите ни роми. До следващия им зулум, когато шкембестия войвода пак ще надуе бузи да се прави на важин и значим. А БОКО пак ще се прикрие. Както всеки път в подобни случаи. Аз ги регистрирам и мога да издам календар. Например, когато ромляните биха децата в Асеновглад, Боко профуча с блиндираната си кола и многото охрана и личен лекар почти покрай тях и отиде да се кара на ресторантьора на морето, който беше удържал 20 лева за празен стол. ТОВА е нивото на една селска мутра тиквенска. Вари го-печи го, който е роден да пълзи, не може да лети и надскочи боя си. Но ние сме си виновни. ПАК гласувайте за суджука и гуманката е си пърдят в едно гърне. Само да попитам къде е полицията когато се вършат тези престъпления. После защо когато настане време за отмъщение полицията ни спира и защитава тези животни. За 1300-1400 години българите във войни и робство са оцелявали а в 28 години мирно време в светлата и розова делокрация сме на изчезване в собствената си държава. Правете си изводи.

Циганите трябва да бъдат избивани като плъхове.

Ами това е от пусто в празно.Тези няма да се изпарят,ще отидат другаде да мародерстват.

Не само при проблем, а трябва да започне масово събаряне на всичко незаконно по всички села и градове. Циганите или на работа, или в Германия и Белгия.

Ludiamaus

В същност какво нетолерантно има в поста ми за да бъде премахнат от форума!? Както винаги пиша единствено факти такива каквито са до мене, от другата страна на улицата, в съседното село, в Гривица до Плевен...Нито призовавам към напрежение, нито нагрубявам; съм съм потърпевш от безпардонноста и наглостта на хора от етноса Какво значение има дали постройката е опасна или по БДС при положение че е НЕЗАКОННА, при положение че е построена на чужд имот и земя. Багерите, булдозерите и ПРЕДПИСАНИЕ ТОЧНО КЪДЕ ДА ОТИДАТ РОМЛЯНИТЕ, ЩОТО УТРЕ В ДРУГО СЕЛО, В ДРУГ РАЙОН ЩЕ ИМА СЪЩИТЕ ЕКСЦЕСИИ. ПАК ПИТАМ КАК ТАКА В СЕЛА С ПРЕОБЛАДАВАЩО ТУРСКОНАСЕЛЕНИЕ НЯМА НИТО ЕДНО ЦИГАНСКО СЕМЕЙСТВО. ДОРИ ЗНАМ СЛУЧАИ ЧЕ САМО СЛЕД ГОДИНА ЗАКУПИЛИ КЪЩА В СЕЛОТО СА Я НАПУСНАЛИ И Я ПРОДАВАТ. Събарати по предписание Ти си от Кула -връщаш се в Кула и там редовно се разписваш в участъка! Ти си от Градец, обратно в Градец! Да се връщат под родна стряха! Не в квартала три ромски семейства до преди десет единадасет години днес вече не можеш да изброиш

Ludiamaus

Какво значение има дали постройката е опасна или по БДС при положение че е НЕЗАКОННА, при положение че е построена на чужд имот и земя. Багерите, булдозерите и ПРЕДПИСАНИЕ ТОЧНО КЪДЕ ДА ОТИДАТ РОМЛЯНИТЕ, ЩОТО УТРЕ В ДРУГО СЕЛО, В ДРУГ РАЙОН ЩЕ ИМА СЪЩИТЕ ЕКСЦЕСИИ. ПАК ПИТАМ КАК ТАКА В СЕЛА С ПРЕОБЛАДАВАЩО ТУРСКОНАСЕЛЕНИЕ НЯМА НИТО ЕДНО ЦИГАНСКО СЕМЕЙСТВО. ДОРИ ЗНАМ СЛУЧАИ ЧЕ САМО СЛЕД ГОДИНА ЗАКУПИЛИ КЪЩА В СЕЛОТО СА Я НАПУСНАЛИ И Я ПРОДАВАТ. Събарати по предписание Ти си от Кула -връщаш се в Кула и там редовно се разписваш в участъка! Ти си от Градец, обратно в Градец! Да се връщат под родна стряха! Не в квартала три ромски семейства до преди десет единадасет години днес вече не можеш да изброиш

И какво, държавата ще плаща за събарянето на незаконните коптори, вместо да удържат парите от социалните на паразитите. Аман от привилегии за най-безполезната част от обществото!

Това племе не може да се интегрира. Кой от къде е и гетата с бетонна ограда 3 м. и пропускателен режим и пълна забрана за гласуване.

То ако подлежеше на интеграция нямаше да е прогонено от Индия

Еее, сега разбрахте ли защо американците са трепели индианците? Трябва да следваме техния пример.

Си и то доста неграмотен

Не само там, трябва да се разрушат всички цигански гета в България. Те са инкубатори на престъпници и септични територии. Крещящо нужно е Парламамента да приеме Закон за Защита на Българите ит Циганите (ЗЗБЦ).

Хора вие не разбрахте ли че законът важи за тези които го спазват а за другите просто властта се прави на разсеяна така че будали и овци колкото искаш за нас българите още трябва да ни мачкат малко ни е нали сме си робско племе силни сме на думи и на умряло куче нож да вадим

Късно е да бягат, хората. Виновникът е изял побоя, но случилото се показва миризливата страна на лъжите на пропагандата. Професионалната армия не подготвя бойци щом двама тинейджъри пребиват боец от специална част. В тази армия няма дисциплина щом боец слиза от колата си да се саморазправя с пешеходци. Обществото ни се е самозабравило щом се напада цяла махала, но не се вижда, че сме негодни да живеем и да оцеляваме. Трябва да признаем, че е налице заплаха за българите и тя е заплаха за живота на застаряваща и неспособна за бой нация. През друг век вече щяхме да сме поробени и избити поголовно. Явно с кръв ще си отвоюваме държавата и народа, който днес е негоден да се бие и побеждава. Това е болезнената истина - приемете я, за да знаете как да я преодолеете и да се готвите иначе ще ви избиват децата по площадите на гредовете и селата. Образованието вече не е приоритет ако не си годен да се биеш и да оцеляваш в такъв бой. Даже е вредно. Образованието ви прави негодни за живот, щом не можете да се опазите живи. А случаят показва що за професионален войн имаме в армията си и що за подготовка имаме в тази армия. Допускането до такова силно влияние на циганите е историческа грешка на бкп, която се опря на тях и избиваше и прогонваше българите цели 70 години. Животът с този етнос изисква напрягане на народното усилие за борба, защото циганите се държат като врагове на народа и го дърпат назад. Случаят изисква много анализ как така военен не е готов за борба и влиза в битка, която очевидно ще изгуби, като той е и водач на мпс и няма право да слиза от колата да се саморазправя с пешеходци? Хич не е проста тази работа, а самите цигани са му спукали шошоните, защото е нагъл и негоден да се бие.. Такъв не е за армията, защото ще падне лесно в плен и е мъртъв, да не казвам какви бели може да донесе при разпит. Той е изваден от строй до пълна негодност за няколко секунди, което е много показателно що за боец е. Обърнал е гръб, след като е създал конфликт, подценил го е и е проявил недопустима непредпазливост. Ще е удивително ако не бъде строго наказан и отговорните трябва да понесат наказание ако не го накажат. А сега бабишкерите вият. Хич не вийте, а учете децата си да се бият, защото лошо им се пише. И на вас лошо се пише.

На малолетните циганки децата трябва да се отнемат от социалните. На неграмотните също.

Тия трябва да раждат със секцио и още тогава - клъц тръбите и това е.

Запалете ги

Ето, пренасят си катуна в друго село, но няма да се променят. И ние пак ще забравим... Винаги така са правили. Но това въобще не е решението на задачата. Лагер трябва за такива. Лагер за целият им род заедно с чаветата. Лагер с принудително ограмотяване, култивиране и обезпаразитяване. И само одобрените екземпляри да могат да излизат от него.

Не само от Войводино, дажсе изринат от цяла България, техната мама разбойническа.

И къде се изселват ???

Където им посочат нашите политици. Те ги пазят като орлица малкото - нали от тях зависи кой е на власт.

Само едно не мога да разбера (не ме разбирайте погрешно-не защитавам мангустите)-Как две тъмнокожи "манекенчета" от Рим се оказа с по-добра бойна подготовка от един наш командос? Искам да попитам министър Каракачанов - има ли в нашата армия часове по ръкопашен бой за командосите ни? Ясно ми е, че "на чудж гръб и 100 тояги са малко" и, че всеки си мисли, че ако е бил на мястото на жертвата, е щял да простне макенчетата с две крошета. Но все пак-командос, спец. части и да те пребият два сопола?!

Стига с тия две циганета бе, били са поне 10.

Ме обградиха 3 или 4 циганки които искаха от мен да им попълня молбите за помощи защото бяха неграмотни. Всичките имаха по повече от по 3 деца. Как мислите от тия деца какво ще стане! Не остана време за крути решения! Иначе жална ни майка!

Може да се разреши проблема като всички циганета за които еодителите им не могат да се грижат да се вкарват в интернати където да учат и придобиват професия! Иначе майка ни жална! Само ако се откъснат от средата си циганите ще могат да се превъзпитат и станат полезни за обществото!

чудно ми е как се активизираха сега за незаконните постройки? Те от вчера ли са построени и свързани към ток и вода?

по време на избори са законни, ако има обществено недоволство стават незаконни -да умрете всички политически утрепки

Аз съчувствам на командоса, определено човека е пострадал сериозно. Само едно не ми го побира ума, доколкото разбрах циганите, които са го пребили, са на 17 и 21 години. Тези циганета са деца, защото момче на 21, даже и циганин, си е момче. Предполагам са доста хилави и гладни циганета. От друга страна снайперистът е в разцвета на силите си на 33 години. Командос, снайперист, част от специалните части и т.н. Въпросът е щом две момчета пребиват Командос, на какво изобщо ги учат командосите в нашата армия. Преди известно време в Сирия един руски Командос уби май 50 бойци на Ислямска държава сам. Мен ако съм Командос и ме пребият 2 момчета на 17 и 21, би ме било срам да се върна на работа като Командос. Това е много лош пример за сегашната българска армия. Не ги ли учат на самозащита и ръкопашен бой.

Едва ли са толкоз хилави!

коментарите са към края си . Та за капак ще цитирам х . ГЕНЧО / Българи от старо време / Та когато попитали хаджията можели циганин да се черкова , хаджията отговорил ... МОЖЕ АКО МИНЕ ПРЕЗ КАСАПИНА ДА МУ ОДЕРЕ КОЖАТА . Мдаа ... та изглежда проблема е доста стар , не е от сега .

Chefo77

Не им трябва изселване, а изтребване на тези ...

Aut ot darjavata! Kato ne se darjat, kato grajdani. Vilneyat beznakazano, ne jelaya da uchat,rabotyat.Primatite iskat v koli da se vozyat, a na balgarska otnemat deteto, zashtoto nyamala kola I dohodi!? Kade sa gohodite na ziganite?

Пита се, защо се взимат толкова пари за интеграция, като по времето на Тодор живков всичките бяха интегрирани.После им изпуснаха юздата, щото им трябваха неграмотни избиратели..Просто трябваше да продължат с тях по начина по койтоТодор Живков ги държеше под контрол..

прав си , циганин не се интегрира с пари а с ... тояга !

Да се предава на живо по БНТ! Дори може да се направи предаване "Часът на булдозера". Всяка вечер от различна махала - пряко включване.

Всичките цигани да събират миризливите си парцали и да се изнесат вън България!!!! Амин

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЦИГАНИ. ТОВА СА БЪДЕЩИ УБИИЦИ, КРАДЦИ, БИЯЧИ, ИЗНАСИЛВАЧИ, НАРКОМАНИ... Колкото по-малко миризливи, неграмотни мръсни цигани има, толкова по-спокоен ще е живота.

https://m.fakti.bg/bulgaria/234100-voennoto-polojenie-v-stolipinovo

Учителка съм в голям областен град. Знаете ли колко са нагли циганетата още от 2 клас и безнаказани,защото такава ни е образователната система

Циганите са първични, при тях авторитет има само по силния.Вие се опитвате да ги образовате, а за тях това е наказание.Системата се крепи на овчите душици които и служат.Не се оплаквайте докато сте част от нея.

за да се настанят в друго село

А тия цигсни извиниха ли се че осакакиха този млсд човек.Но трябеаполитиците да бият от там е проблемс им.

Какво общо има рушенето на къщи с циганските вакханлии? Те ще отидат на друго място да правят същото! Въпросът е КОЙ ги защитава толкова години да са безнаказани? Кой трябва да носи отговорността! Първо се иска измитане на всички! партии били на власт през последните 70 години!

Другарю комисар нищо не сте направили и не сте си свършили работата.Вие само имитирате че работите и взимате заплати.За вас циганите не са заплаха независимо че много полицаи бяха бити от цигани,даже има и убити и какво от това.Вие ги вардите косъм да не падне от тиквите им защото са нужни на Бойко Борисов за новите избори.

Децата на цървула Боко. Брани ги като да ги е правил той. Сега да поеме лечението на командоса и да обещети семейството му от джоба си. Нали мангите са негови протежета.

Да не е отишъл пак да танцува със саби по арабско? Или млъкна, както ВИНАГИ мълчи, когато трябва да изрази отношение към "братята" роми? Той, дето иначе устата не можеш да му затвориш, трае като бит задник!!!!! Аре, баце, издай си пристрастията и простотията! СИЧКО на тоя мек моркуч на пожарната е мижи да те лажем. Пак гласувайте за ГЕР(БКП) - сърп и чук плюс ДПС. Те си пърдят в едно гърне.

че и този път НИЩО справедливо няма да се случи като санкция на милите ни роми. До следващия им зулум, когато шкембестия войвода пак ще надуе бузи да се прави на важин и значим. А БОКО пак ще се прикрие. Както всеки път в подобни случаи. Аз ги регистрирам и мога да издам календар. Например, когато ромляните биха децата в Асеновглад, Боко профуча с блиндираната си кола и многото охрана и личен лекар почти покрай тях и отиде да се кара на ресторантьора на морето, който беше удържал 20 лева за празен стол. ТОВА е нивото на една селска мутра тиквенска. Вари го-печи го, който е роден да пълзи, не може да лети и надскочи боя си. Но ние сме си виновни. ПАК гласувайте за суджука и гуманката.

Само да попитам къде е полицията когато се вършат тези престъпления. После защо когато настане време за отмъщение полицията ни спира и защитава тези животни. За 1300-1400 години българите във войни и робство са оцелявали а в 28 години мирно време в светлата и розова делокрация сме на изчезване в собствената си държава. Правете си изводи.

Сега само трябва да пуснат двамата хубавци дето се правеха на мъже да бият 1 човек! И да кажат на циганите, които се изнасят можете да благодарите на тези двамата, че се налага зимата да се изнасяте, като няма да се търси наказателна отговорност каквото и да им направите! Така сами ще се дисциплинират!!!

Присъдите задължително трябва да се обвързват със спиране на всякакви помощи на домакинствата от където са изпълзяли циганите. На тая циганка (100 на 100 самотна майка) сме и плащали детски да ги отгледа и възпита - не се е справила , няма как да ги върне, но поне други пари да не и се дават. Тия които извозват да се проверяват с какви коли - платени данъци , застраховки , винетки, образование за шофьорските книжки . Трябва да им пари под краката на мангалите. Бараките да се събарят. Ако се пипа твърдо , които има мерак от тях ще заиграе по правилата , другите свят широк, да се изнасят от България други да им берат гайлето.

Какви актове, какви глоби? Съд за нарушаване на закон и принудително полагане на труд. Вместо незаслужено да си повишава заплатите, администрацията да се стегне и да проявява строг контрол. Това нашето вече не е държава - всеки прави каквото си иска. Дончев нищо полезно не е свършил, а взима заплата на вицепремиер!

И къде ще занесат този багаж???Нови коптори на ново място!!!

И тях ще съборим. Поне ще има работа през зимата, че строежите спряха.

Като скакалците.Сега ще налетят и ще опоскат друго място.

Да си ги прибират тия,които ги защитават-някакви измислени организации,комитети и защитници на животни.

Изобщо не сте наясно. Защитниците на животни никога няма да защитят цигани,защото най големите проблеми имаме с тях във връзка с животните. И към животните си,независимо какви са те се отнасят отвратително. Как защитник на животните ще защитава боклуци които си тормозят животните. Тези хора трябва да изчезнат от държавата ни.

Време е във всички населени места да се вдигнат хората срещу тези паразити. Сега ще има от трън та на глог. Ще отидат друго село да тормозят. Време е да разберат неработещите, че да изучат някой занаят и да се трудят честно не е позорно и не е задължение само на българите.

Страшна работа са свършили институциите, написали са хартийки, връчили са билетчета и са записали в тетрадките лошите ц.игани! И сега какво? Нещо реално ще се свърши ли? Написали актове на ц.иганите че нямали лични карти, че той като няма документ че е жив как ще си плати акта бе? Тука става по зле и от Индия!

И щяли да ги глобяват!!! Та те от шофьорите не могат да си съберат глобите, дето им имат и регистрации и адреси, какво остава за тези същества? Алоооу, ама по банков път ли ще ви преведат глобите, бе? А казахте ли им на коя сметка да ги преведат?

А къде го занасят този багаж , циганите? Някой дали се е сетил да провери това и дали няма циганите да започнат да издевателстват някъде другаде......

Тотю Тотев (от ГЕРБ) ли им е узаконил останалите коптори ??? и колко са му платили ???