Коментари - ЦГМ приема е-сигнали за надписи с език на омраза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най много обичам да мразим

jingiby

За да няма език на омразата, циганите да си дупчат билети.

ако вие от ЦГМто си гледате работата както трябва, цигойнетата и амуджите няма да могат да прочетат надписите! Просто контролата ще ги е свалила от автобуса! Ама контролата като види "сиукси" си обръща главата на другата страна! Обаче ако набарат някое момиченце без билеееет, малеееей, стой та гледай колко са смели тия плашипутаци!!!!!!

да спре кражбите вътре, да спре схемите и корупционното обогатяване, след това със спестените пари да плати още курсове, за да се оправят разписанията, а след това тези от кръга на Кусеви, дето са измислили тази невороятност да ги изритат със 100 в час

Проблемите в транспорта в София ги създават само българите. Ромите щом се качат първата им работа е да се огледат къде да си валидират транспортния документ ( преди тази новост: къде да си продупчат билет) или пък да си закупят такъв от шофьора. След това тихо заемат скромно мястото си в транспортното средство. Тази тяхна пословична скромност особено се забелязва в метрото. С цел да не създават претовареност и неудобство на вечно бързащите недоволни българи, ромите свъзнателно не ползват този вид транспорт (въпреки, че повечето от тях са с карти за цялата градска мрежа, които включват и метрото) .

евроатлантика що не си земеш циганите от факултето и да си живееш с тях,вашта майка долнопробна и педераси

Това е ирония. Циганите не пътуват с метро защото там рядко може да си нередовен.

момент сметнах , че си саркастичен. Извинявай, моя грешка , просто ти тъп.

"Заедно сме по-добри!" Това факт ли е или мнение?

Човекът е едно същество са много недостатъци т.н. не чак толкова добро. И ако събереш две такива, или три по-добри ли ще станат .... по скоро по-лоши ! Само Богдана Карадочева събираше добри същества, ама ... тя самата с мъжа си бяха агенти на ДС, после СДС първенюта и гранатаджии ( освен че е реститутка на "кожодера" дето и е бил баща! ).

от няколко години гледаме "обидените джендъри отвръщат на удара"

обикновено надписите са такива като например циганите на сапун и вън мигрантите от България,явно има защо,а това се приема за език на омраза от евротупаните дето гледат миролюбиво как колибата им добива вид на халифат и катун