Цацаров поиска отстраняване от длъжност на прокурорка

Райна Бачева е обвинена, че е осуетила наказателно преследване срещу мъж, причинил телесна повреда при катастрофа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

видя ли дебел човек, за мен е ясно, че ни ебе, ни работи, само пълни гърнето

Цаца къде да се подаде някакво искане за твоето отстраняване защото за тези години не едно и две разследвания срещу дружките си си осуетил??????Няколко месеца още цаца и дано да няма възможност герберите да си назначат поредния послушник та да има възможност и теб да подхванат..

А кога ще подаде своята,че за близо 7 години няма нито едно приключило дело!За какво получава заплата не е ясно? Ааааа,сетих се. За да прикрива бандитите!

Свински черва!

само на мен ли ми прави впечатление, че деянието е от 2015, а повдигнатото обвинение 2019? Почти 4 години по-късно? Дори случаят с КТБ дето обвинението е десетки хиляди страници го вкараха след около 2 години ?!!?!?!?!?

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕХОДА? Да, със смъртни присъди 45% (1117) Да 48% (1193) Може би 2% (51) Не 5% (121)

Трябва да има публичен разстрел на около 30 000 човека които са отговорни за всичко случило се у нас след падането на Тодор Живков от власт и последвалите събития от там нататък.

правим без цвета на нацията.

Скоро, ще ти се наложи да подадеш оставка заради имоти.

Kakвиса"резултатите"от работата нагл. ПРОКУРОР за толкова години на "БОРБА СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА"?

Иванчева е в ареста......Какви "големи" резултати........Не разбрахте ли, че сме "Прокурорска република"......Пред ниКОЙ не се отчита, ниКОЙ не може да му поиска оставката, ТОЙ назначава, ръководи, наказва и т.нт.....Добре спретната кОНСТИТУЦИЯ и те така зо години.....Отврат!

Браво на Цацаров! Достоен главен прокурор! Ще гласувам пак за ГЕРБ!

Особено и най-вече за ГУМЕНКАТА ..

че това е Самата Гуменка Ушева, ве!

Хвърлят на вълците дребни риби за да кажат, че има и разследвани магистрати.

Вече 5 / ПЕТ/ години се опитвам да се съпротивлявам на абсолютно неграмотни или подкупени прокурори от Соф.р-на прокуратура, който пишат в разни техни постановления,че крадеца на кемпера ми е собственик заедно с мен.ПЕТ години се опитват да ме направят на малоумен..... и ще го направят. Във началото се надявах на справедливост, оказа се ,че съм голям тъпак.Те са силни, аз съм никой. Писах до Цацаров- никакъв отговор. Хора, бдете!

кой ще го вкара в кочината където му е естественото място.

А на Гешев кога?

Г-н Цацаров, а кога ще проверите и някои прокурори в Плевен?

Това става 4 години след деянието!! Чак сега ли са се сетили да я отстранят?

избори идат!

Господин Цацаров, това е най-малкото нарушение направено от прокурор или съдия в България. Корупцията и беззаконието така е обхванало Съдебната власт, че единственият начин да се изправи родната Темида на крака е... половината съдии, прокурори начело с теб, да си хванете дрешките и направо в централния софийски при бай Ставри!