Цацаров отговори на Мая Манолова за сигнала за купуване на ромските гласове

Главният прокурор заявява, че липсват каквито и да е конкретни твърдения за извършени престъпления

Обратно в новината

Коментари - Цацаров отговори на Мая Манолова за сигнала за купуване на ромските гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Случайно преди 1-ви тур минавайки по улицата в Хасково реших да попитам една жена от ромките по чистотата. Интересно ми бе в този град, кой би спечелил?!?? И отговорът й, бе, още не са ни казали За Кого Да Гласуваме. Не ме интересуват партии, а хладилника у дома.. И на мнение-много изнервени народ, къде ли не в провинциите

А вие какво очаквате от това прасе?

Този не беше ли от Пловдив?

Ами щом всеки сам ще събира конкретни доказателства какво ще работят полицаите и прокуририте?

Аз ако го докажа, тогава прокурорите за какво взимат заплати??? Ами самосезирайте се и разследавайте. Свършете някаква работа най-накрая.

Ами те вършат това за което им плащат.. задачата е Фандъкова да бъде преизбрана! Действат хората, като не пречат!

Всички в България Знаят и са Виждали и са Консумирали купуването на Гласове - само Прокуратурата , МВР и Съда не ЗНАЯТ - тези трите Джуджета имат Бюджет в размер на 50 милиарда Лева Годишно .

Вероятно има пазаруване на гласове. Да го отричаш значи да си идиот. Ама да пратиш сигнал в който пише, че доказателство е броя гласували за някой в секция от 8 до 10 сутринта е по-голям идиотизъм. Да искаш от прокуратурата и от мвр да сложели патрулка до секцията и 100 полицая в маалата е най-големия идиотизъм. Нещо друго да иска майче? По двама комондоси на чонек от маалата? Чип да им сложат? Микрофон на всеки? Тая изтрещя окончателно.

залейте еврокомисията с жалби - онлайн е, безплатно е, после Цацката да се обЕснява :)

Гласовете са купени ПРЕДИ 3-ти, тогава само наблюдателите люпат семки и бройкат кой дошъл и кой влязъл да гласува...

Цацаров: Купуването и продаването на гласове НЕ е престъпление! ;) Това на майтап. А не е агитация. Пример взет от някъде: Една секция в София впечатлява с горещата си подкрепа за столичния кмет и кандидат за нов мандат Йорданка Фандъкова (ГЕРБ-СДС). Тя се намира в кв. "Красна поляна 2" и е в непосредствена близост до ромския кв. Факултета и бившите виетнамски общежития. Разпределените в секция № 224611075 са гласували почти вкупом за Фандъкова, показва протоколът. От 176 действителни гласа 160 са за Фандъкова. Малцина са се отцепили от забележителното единство. Четирима са предпочели Мая Манолова, трима - Стефан Иванов (НФСБ), по един глас имат четирима други кандидати (Борислав Игнатов, Тодор Славков, Минчо Куминев и Николай Дренчев). От мен: Така било и по други секции, като в една взима 242 гласа, а Манолова 13. Едва ли не твърдят, че на места взима 90-95% от циганските гласове. Сигурно циганите са най-десните в тази държава! ;) Не че Фандъкова е дясна. Тя е била все държавен служител. Преди учителка по руски. Но циганите не са леви и не разчитат на помощи. ;) Не знам дали това има значение за кмет, това разделение на леви, десни ... Мирно! Ходи и гласувай за ... ;)

Некой да е очаквал нещо от номенклатурките? Поне да мълчи.

И да освобождават законно ,демократично избраният кмет на Несебър, че ще им се връща тъпкано!

бе тоя все повече заприличва на Ким Чен УН гаче ли

Ама Уважаеми Главен прокурор, Вие какви доказателства искате? Струва ми се, че събирането на доказателства е работа на Следствието, което между впрочем е пряко подчинено на Прокуратурата, а не е работа на гражданите. Иначе защо сте там? Само да получавате тлъсти заплатки, а друг да ви върши работата, така ли? И на децата е ясно, че ромските гласове са купени, особено, ако обърнете внимание на колективното гласуване в късните часове на изборния ден. Нима това не ви прави впечатление? Хайде де!

То какъв друг отговор да се очаква от този хрантутник.

Уфф, да вземат тия избори да свършват, тази леко истетясала жена да си ходи в Кюстендил и Фандъкова да се захваща за работа, че ми омръзна от тия грозни и нелепи сцени и нещастни изказвания. То тия вече са ужасно смешни! Искам вече да гледам нещо нормално по телевизията!

Точно и това ще стане. Общо взето цялата помия която се излива от БСП идва малко в повече на всички.

ти да не си на антибиотици ? :)

А, помня Костинброд, помня ...

Трябва да си напълно сляп и не в час ,за да пренебрегнеш факта ….А какви доказателства имате за арестуваните от Несебър и защо още са в ареста ?

Всички да отидем ние да снимаме как се купуват гласове и после на цацата да ги предоставим.

Ще те опандизят веднага - нарушаваш човешки права. Разбирате ли сега защо Ви забраниха и да снимате?!?!

Така е когато хората от БСП не са им обяснили как да гласуват и сега обвиняват Данчето . Да внимават за 03-11-2019г !

Успокойте се. Напълно нормално е ромите в София да припознават само ГЕРБ, щото другите са им прекалено далечни. Я си представете ром да гласува за Игнатов или Бонев - ами той не можеда разбере техните послания. Друго си е като чуеш как говорят от ГЕРБ- ами те горовят по така за обикновенния човек, не високопарно и затова всички роми в радост и танци , доброволно от идейни съображения гласуват з атехните кандидати.

Тъпи шопи още един мандат на Фандъкова и мангалите ще заживеят в ЦУМ. Сега се пред портите около Мола София и на Мария Луиза. Превземат ви бавно. СЪвсем скоро ще дойде моментът на тоталната ви циганизация!

ИЗХВЪРЛИХА МЕ ЗА ТРИ ДНИ ОТ ФЕЙСБУК, САМО ЗА ТОВА, ЧЕ ПИША ИСТИНИ !!! НЯМА НЕЦЕНЗУРНИ НЕЩА, ПРОСТО СА ОБВЪРЗАНИ ТЕЗИ, КОИТО ДВИЖАТ ФЕЙСА, КОЕТО Е ЖАЛКО !!! ТОВА Е ЦЕНЗУРА,И ЛИПСА НА СВОБОДА НА СЛОВОТО !!

Успокой се, наборе, пий една ракия.

И пикай после на гроба на Баце :)

И без това не добавяш смисъл към коментарите , освен да тролиш за ГЕРБ .

Дрън дрън глупости. Тъпи по тъпи най тъпи. Какво извинение за загубата да измислят.

Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме. Здравей, прост рачо!

Рачоооо Рачевски, вземи се научи да пишеш първо ве, бастун xD

НИКОЙ НЕ Е КУПУВАЛ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА ГЛУТНИЦА В ГОДИНИТЕ СЛЕД 1989 ГАДИНА !!! СЕГА ТОВА Е ПРИОРИТЕТ НА ДПС !!!

Ей , голямо триене пада , цензурата си е на ниво , както винаги в дира :)))) Истината няма как да скриете : В неделя излизаме Българите срещу купената биомаса ! Аре , давай с баданарката :)))

Наистина го направете ….До кога необразованите ще ни определят бъдещето ?

ГЕРБ си избраха Цацаров и Гешев , за да бъдат Пазени от Закона ...няма изненада . Анализът на гласувалите по ниво на Образованието ..показва : 49.1% от Неграмотните .. ...хората с по-ниско от основно образование , ..са подкрепили Фандъкова . Или ..циганите масирано са гласували за ГЕРБ. Прочетено в сайт Св. Европа

Какво искаш от най-безличният прокурор известен с прозвището "Ти си го избра"?

Ами то, от ТВ репортажите се виждаше и чуваше, как циганите чакаха за пилета и да дойде "човека с парите", ама като казва цацата че няма доказателств - значи няма! Кой малоумник ще отиде в съда и ще свидетелства, че еди кой си му платил 50 лв да гласува за него...

Никой не ходи с камера да се продава на драгия избирател. Но и друго е дразнещо, че гласуват такива, които не знаят за какво са избори и не знаят името си да напишат. Но ще замълча вече, всеки има право да гласува, всички избиратели са равни.

1000 лева данък месечно е == на 1000 лева помощи месечно...

само 'дето сикаджияте не плаща от джоба си, а крадне и он

Толкова ли плаща БСП за глас? И вместо кебапчета раздава пилета вече? Ама че глупак, който вярва на лъжи. Те и циганите не вярват на тази Манолова.

Горките комуняги. Като никой нормален българин не ги допуска и до най-дребното лостче на властта, сега правят проба с изпитаните през вековете шашарми, измами и уйдурми, белким нещо стане??? Под прозирното було на "гражданският" кандидат за новия кмет на столицата на България, сега се прави опит с Петата Колона и с Троянския кон, за да се превземе столицата отвътре. А после и цялата България... Дали има все още някой останал балама да се хване на въдицата за така рекламираната "промяна"?

Стори ми се, че вчера или онзи ден имаше инфо, как махалите са най-големи фенове на йф, а пък днес, че това са хората с виШО и средно. Поправете ме, ако греша.

Веднъж костинброд, втори път костинброд.... Алоооу света сестра галева костинбродската да измисли нещо друго, тоя сценарий се изчерпа вече. Няма ли стратези на позитано вече?

Разбрахме - ромите обичат Йорданка.

Как да се хванем, да не сме шизофреници?

Тази е луда! Да не би да очаква Цацаров да организира наблюдение на това как се купуват гласове за ГЕРБ. Другото, което Цацаров може да направи е сложи по един полицай под прикритие да след всяка кола, която превозва бюлетините от избирателните секции до ЦИК. Или да проследи протоколите. Но няма да го направи, защото ако го направи не само, че България ще му отеснее, а може да свърши като Мишо Бирата, Баньо Танов, Павел Чернев и Жорж Ганчев. Но ето какво Мая Манолова може да направи - нали има доброволци, нали има бюджет. Интернет е пълен с он-лайн магазини за шпионски джаджи, вклюително и мини камери и дори такива с микрофон. Има и видеорегистратори (малки камери, които се монтират на таблото на автомобила и следят какво се случва на пътя пред автомобила, някои дори качват заснетото он-лайн, така че дори да ви унищожат камерата, записа остава). Значи Мая си организира доброволците да се накичат с такива камери. И те и колите им. И започват да обикалят изборните секции и циганските махали. След края на изборния ден се качват на коли и проследяват чувалите с бюлетини по целият им път до ЦИК, защото именно в някоя тъмна уличка чувалите се подменят, протоколите също. След това избират "Best hits" и ги качват във интернет - FB, Youtube, Vbox, а най-добрите може и директно в Pornhub. Ето тогава Цацаров ще трябва да опандизи някои, а на всички ще стане ясно как Фандъкова е спечелила изборите. Въпросът обаче е дали на Мая Манолова й стиска да го организира и да го направи? Дали й стиска да застане срещу системата, която тя самата много добре знае и много добре познава? Аз мисля, че няма да го направи. Мисля, че и доброволците й няма да го направят. Тя ще си трае и ще чака пост на завет от ГЕРБ в замяна на мълчание и послушание, подобно на нейния омбудсмански и на европейския депутатски на Елена Йончева. А доброволците й ще чакат като послушни сътрудници и те "да влязат в парламента", или в общинския съвет.

Рашетниковите кутевчета вече хептен ги хвана шизофренията...

Данка да се връща в школото да преподава руски... ако Боко не се смили да я прати посланничка в Сибир.

Ние чакаме Мая при нас да ни учи на стрелби!

Какво да направи Цацата, че нали ТОЙ го избра и направи част от Шайката. Мутра на мутра око не вади!

лай...

другарко...

Приложила протоколите...... Това е смешно. Та какво доказателство е това. Тя нали е юрист? Това не са годни писмени доказателства,които доказват престъплението. Боже, и тази жена иска да управлява София. О санта симплисима. /Свещена простота/ г-н Цацаров е твърде мек спрямо внушенията на госпожата. Абе от руса жена колко да очакваш.

Па никакви доказателства не са, няма как някой да докаже, че измежду 2000 роми, 1990 не са подръжници на Фъндъкова. Просто Фъндъкова е сторила много за тези граждани, приемрно безплатен транспорт, живеят в незаконни постройки, които се разширяват както дойде и други разни граждански облаги. Ако примерно на място има прокурор и полиция и ги видят как идат на тумби, а не си дежурят по офисите, може у някого да възникне съмнение. Ама пак няма доказателства, защото тартора на тумбата ще обясни на милицията, че те просто са задружна компания. Все пак от прокуратурата решават, че няма нужда да създават някакъв дискомфорт и страх у росмките ни съграждани, че някой ще бъде заловен, че купува или продава галсове, понеже тумбата от 1990 може да намелее на 1678, а всеки глас е решаващ.

ТЯ МНОГО ДОБРЕ СИ ЗНАЕ КАКЪВ Е РЕДА, НО ДРУГО СИ Е ДА ГО ИЗПЛЮЕ В ОБЩЕСТВОТО, ПЪК ПОСЛЕ ДОКАЗВАЙ ЧЕ НЯМАШ СЕСТРА...

Другарят Вапцаров какво ще каже за съпартиеца си Альоша Маков Даков, който превозваше бабички в изборния ден да гласуват за Мая?! Има и снимков материал, другарю!

Мая да излезе с обръщение към десните в което да обяви БКП и нейната нследница БСП за престъпни организации. Да внесе закон за пълна лустрация на всички членували и членуващи в тези организации. Да заклейми Путин като основен враг на човечеството и ще си помисля за балотажа.

Истинския наследник на БКП е ГЕРБ. БСП в момента е единственната демократична партия в България, накоято не е свързано съществуването и с нейния лидер.

Дреме ми за герб и техните комунисти.

Като стана дума за цигани и цигански гласове взех да се чудя... Дискриминация ... Расизъм .... Да не вземат да наложат наказание и да остане мача (изборния) без публика, ей?

Борбата е неравна! Гражданите срещу цигани, мутри, армия от държавни чиновници и платените медии!

На Мая - Костибродските номера отново в действие.

напоследък започна и да мирише...

Тя Темида си е с превръзка на очите - дали в зелено дали с обещания за поощрения, един баце занае. Как конкретно Мая ще докаже, че ромите не са съвестни граждани обичащи ГЕРБ и Фандъчка? ГЕРБерастия до последния българин в България гарантирано от цацаратурата.

Някакви голи твърдения има, че земята е кръгла. Цаци иска доказателства и петорна експертиза от избрани от него експерти. до тогава - това са голословни твърдения на група учени. друга група учени обаче казват, че земята е плоска!

Сравнете процентите на Фандъкова в ромските секции на тези и на предните избори и всичко става ясно. Каква по-голяма конкретика иска Цацата?

Хиляда човека,могат ли да променят нещо,а?!

следва 14:1...

Тогава да пуснат несебърския кмет. И да е купил някакви гласове, при тази разгромна разлика са без значение. Но нали не е гербераст.

Туй е нзависима власт ей, кво си мислите! Конкретика значи: кой е гласувал - списък с ЕГН и адрес; кой му е платил с ЕГН и адрес; колко му е платил сума словом , купюри и № на банкнотите; къде се намират в момента; по 3 свидетели, които да са видяли купуването и стенограма на разговорите; ведомости с подписи на купените гласоподаватели и ВСИЧКО друга, което се сетите.

Временно десните и левите граждани в София трябва да се обединим и да свалим емблемата на ГЕРБ от столичната община. После пак ще се разправяме помежду си.