Цацаров не е съгласен председателят на Атикорупционната комисия да се назначава от президента

Комисията има потенциал и мога да допринеса тя да получи мястото, което й отрежда законът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цаца цаца, ама риба... тъй де шеф...

Съд и затвор за престъпно бездействие с КТБ! Какво го цитирате...

И на мен не ми харесват някои закони , но съм длъжен да ги спазвам.Същото важи за настоящи,бивши и бъдещи главни прокурори.Древните римляни са казали dura lex sad lex/Лош закон , но закон/.

цацаров, като слезнеш от високото на стола на който си седял и станеш обикновен данъкоплатец никой не те пита дали си съгласен или несъгласен с нещо си. това e шаячната правда на т.нар. "демокрация". и изведнъж става така: "властта високо - прокуратурата далеко"

Цацаров си мечтае за Чл. 1 от Конституцията на НРБ, нали! Вся власт Советам, нали, цаца!

Незнам как никой неможе да го задължи този да каже къде се ''избират'' и назначават ''тримата големи'' в правосъдната след като сам заяви че ДРУГАДЕ ги избират а тези там във ВСС само бутона ''да'' натискат ама седнал и срещу ''корупцията да се бори'' сега явно по същото назначение както за главен прокурор... Такива хора не трябва да имат допир със съдебната камо ли да я оглавяват..

Е, как ще е съгласен. Нали тогава ще види поста през крив макарон.

То и аз съм против Цацаров да заема такъв пост ,тъй като го смятам за неудачен избор и без потенциал .

Дир услужливо трие подходящи коментари и работи усилено да стигнем 130 място по свобода на словото

за 7 години тандемът Цаца-Геш има точно 0 обвинени и 0 осъдени за корупция по високите етажи на властта и като цяло от парламентарните партии. 0. Нула. Зеро. На някой да не му е ясно защо всички в парламента го обичат, смятат за национално богатство и ще го преизбират докато могат?

Е, щом Цацата не е съгласен, значи и Агент Сава не е съгласен, значи и ШиШиМин Прасевски не е съгласен! Значи никой не е съгласен! Аз само се чудя, не му ли е малко нисък този пост на "националното богатство" Сотир Цацешки? ЩЕ успее ли да разгърне до край капацитетът си?

Тоя освен да седи в парламента и пие кафета с "другари" нещо свърши ли за 7 години? Явно каквото трябва е свършил, щом тия, които трябва да обвинява го издигат за нови високи постове.

Да, може да пие кафета и в ЦУМ при Гергов, или с Цецо Асансъора или шефа му Делян Катарзиса по разни тайни явки и кабинети...

Няма никакъв смисъл от КОНПИ, от Специализираната прокуратура и подобни, просто нека прокуратура и съд си вършат задълженията както трябва.

Цацаров не бил съгласен председателят на Атикорупционната комисия да се назначава от президента?! Ами, да! Пацо Терасата, шеф на КПКОНПИ, разследва Пацо Терасата; Външният министър Марин Райков поиска и получи одобрение от премиера Марин Райков посланикът в Париж Марин Райков да бъде назначен от президента Плевнелиев за посланик в друга евростолица; какъв е проблемът новият шефът на Антикорпуционната комисия да продължи линията на пацо Терасата?! ... Цар Бойко мести пешките; А Системата се запазва...

Вицове: 1. В един бар влезнали главния прокурор, шефа на КОНПИ, шефа на ДАНС, шефа на МВР и премиера и барманът веднага попитал: - Г-н Пеевски сам ли ще сте или очаквате някого? 2. Росен Плевнелиев и Деси Банова си говорят след секс: - Деси, страшна пу...тка си! - И ти Росене, и ти.

че то и сега този председател не се избира от президента. Избира се в боянските сараи от един друг почетен председател ...

"Цацаров е консенсусното предложение на ГЕРБ и "Обединени патриоти" и днес се среща с депутатите от НФСБ." Ми да;)) - коалиционерите даже два консенсуса постигнаха - един за цацата, и един - за Валерко, дето го върнаха на бял кон на трибунката на НС!;) Ми не мой такъв дисбаланс наистина - единият "патриот" министър с милиарден портфейл, а другия - никакъв;)

ЦАЦАТА НАПЪЛНИ С НИЩО НЕСТРУВАЩИ ДУМИ КАКТА А дд ! строи пирамиди от нищо неструващи думи ,подсказващи за тапня!!

Цацуне, ма то скоро и премиера няма да е същия. Какви ще ги вършиш тогава

"мога да допринеса тя да получи това място, което й отрежда законът" Излиза, че досега не е имала това място...деликатен камък в градината на Пламен Валенсиански.

Абсолютно Ще Вземат да им нарушат монопола над карупцията !

С инсталацията на Цацаров на другата бухалкова организация, опозиционно настроени бизнесмени и издатели ще бъдат допълнително репресирани. Докато не заприличаме съвсем на Русия при Путин. Жалко, че Европа ни изостави тотално.

В "мутренската територия" - България НЕ СЕ назначава дори чистачка на коридори и тоалетни в Държавната "Администрация" без да е "НАШ ЧОВЕК" и "ПРАВИЛЕН ИЗБОР" от политическа и роднинска гледна точка !!! .... А да НЕ говорим изобщо за началник и по - нагоре някъде !!! ... А ако пък си мислите , че нещо тук зависи от "Партиите" , "Парламента" и "Министрите" сте доста заблудени хорица ... Всички те са абсолютни "КУКЛИ НА КОНЦИ" на определени Посолства и Корпоративни интереси ...... !!

Знае си човека че може да има вяра единствено на ТИ СИ ГО ИЗБРА:((((((

PEYTSCH

Впрочем...може. Може президента да назначава ако интересът му да не бъде разследван е силен....

Прочети Конституцията, чукундур! Имаше такъв прецедент, когато Цацаров докара някаква прокурорка от провинцията и я криеше, която се опитва да повдигне някакво нелепо обвинение срещу президента Плевенлиев, защото Пеевски го намрази откакто Плевенлиев разказа как Местан и Станишев са го преследвали да се промени закона за ДАНС Та да пасне на Пеевски за леф на ДАНС! К Плевенлиев тогава се извини на хората и обеща да се поправи...

Ми ако ма избира президента не е сигурно, че от ТОЙ МА ИЗБРА ша са стигне и до ТОЙ СИ МА И НАЗНАЧИ.. Да продължавам УЖ да са боря с УСЕЩАНЕТО за корупцията.. Щото тъй ний си хортуваме вече 7 годинки - В България корупция няма, само я усещаме..

И без това всички тези длъжности реално се назначават пряко от КОЙ под одобрителния взор на Сопола. Президентът накрая го карат да подпише по закон.

Ако КОНПИ е в кома, защо оня с барбекю то бе изпратен с фанфари и даден друг висок държавен пост!

“ На въпрос дали е възможно г-н Гешев да не е знаел за тези задължения, банкерът коментира, че "при такова тежко кацане с дизел на Луната може и да не е забелязал".” :)

Много е готино, хем да пишеш законите, хем да се позоваваш на тях, като на Божии заповеди.

И да твърдиш, че над теб е само Господ и ти пред никого не отговаряш. Хем после, когато видиш дебелия и наглостта ти повече не минава, и ти изнася да сд оправдаваш, че законите ти пречат и са такива, че трябва да ... “ГИ НАДСКАЧАШ”!!!

Защо ни занимавате с поредните вицове казвани от такива като този???? Най им е удобно да се назначават от изпълнителната защото у нас парламент няма а всички виждаме че се гласуват исканията на изпълнителната ама се крият зад приказките ''парламента го избра''...Как се проверява този който те е назначил и ти е шеф и преди и сега????? Всичко го видяхме.. НИТО едно обвинение стигнало до затвор за очевадни пресъпления на властващите не можа да направи защото иначе трябваше да не спази обещанияа си пред този за който всички знаем ''ТИ СИ ГО ИЗБРА''.. Наистина трябва да си много непочтен да продължаваш да се тикаш на държавната ясла от която цял живот си вземал само.

Интересно докога и Цацаров и Гелев, и Борисов и всичкк в Парланента ще се правят, че не знаят, ме от КТБ се откраднаха над 4 милиарда и с ПОБЕ 575 милиона от тях се е облажил Делян Пеевски?!? Докога според вас те всичките ще пазят тази най-голяма държавна тайна:)

Той предпочита да го назначава "Ти си го избра".

Изключително интелигентен човек, владеещ като материята, така и българския език. Удволствие е да го слушам.

Яка номенклатура...

Бабо, всичко това е много хубаво, както си го доловила. Но за тази длъжност са необходими още куп качества: честност смелост,безпристрастност, независимост и т. н. Пък тогава може да получиш и 400лв коледни.

Права си ,но основното му задължение е да налага справедливост .Но за съжаление определено е организатор на престъпна рекетьорска и репресивна група .

"Потенциалът" и "приносът" на Цацаров за последните 7 години в цифри: Осъдени: Олигарси - 0 Политици -0 Прокурори- 0 Съдии- 0 Депутати -0 Цанков камък- 0 КТБ- 0 Лукойл - 0 Газов и енергиен монопол - 0 АЕЦ Белене - 0 ТЕЦ Доган -0 Банковия грабеж през 90-те - 0