Кирил Петков: Цацаров е с отнет допуск до класифицирана информация

Според премиера шефът на Антикорупционната комисия в оставка се е провалил на контрола за надеждност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, кво е станало тук? Кой изтърва педерастията (герберастията)?

Браво на Кирчо и Кокорчо! Давайте сега оправете и Македония,обере те паричките и се изпарявайте от тук ! Поръчкови !

Цацаров трябва да бъде осъден на поне 20 години за предизвикания фалит на КТБ и за ощетяването на държавата с 4 милиарда.

ми то и министъра на вътрешните работи е с отнед достъп до квалифицирана информачия!

Разследването на обществените поръчки,кражбите от "Хемус", шкафчетата и просташките мютренски записи, задължително минава през отстраняването на Цацаров и Гешев. Човек, който се обръща към Борисов с "Шефе" бил независим главен прокурор. Бре-й-й-й!

корупцията на педерашков

Петков го е съобщил час и половина преди подписването на документа. Вадете си изводи.

Пуделите на мунчо виждат най голямата опасност за себе си и главатаря им в Иван Гешев и искат да го разкарат по всички възможни и невъзможни начини, защото са комунисти и следват завета на Сталин “има човек, има проблеми, няма човек, няма проблеми”

Кирето от симпатичен гей се превърна във отврътителен педараст

Има разлика между Сотир и Гешев. Да знаеш кога да си подадеш оставката. Еднакъв резултат, но все пак различни класи.

Жалко, че Радев не е на тази висота.

""Приветствам ДАНС и българските служби за сигурност - трябва да показват решителни действия, всеки пък, когато виждат нарушение на закона, трябва да действат, да бъде ясно, че няма човек, който е над закона", заяви той." (Кирил Петков) Доста лицемерно изказване на г-н Петков. По казуса за неговото назначаване за министър на икономиката в служебното правителство докато той все още е бил канадски гражданин (в нарушение на конституцията на РБ) беше решено, че няма данни за нарушение т.е. Кирил Петков беше поставен над закона. А сега самият той ни обяснява как не трябва да има човек, който е над закона. Значи за него може, но за другите не може. Много странно разбиране за промяна има г-н Петков. Нарича промяна една най-обикновена подмяна на едни управляващи с други.

се опитва да е новия Цар Киро но е Просто Киро ..........

не изнервяйте човека, ше вземе да се ядоса най-накрая

Бай Ставри вече е объркан! Не знае кого да очаква, Бойко ли, прото Кирчо ли!!! Започнал е да се чуди. Да не би пък Рашков да му се яви!! Съвсем се объркал.

Това па ДАНС егати смехотворната организация, издава и спира достъп на който се сети. Щом навремето на Пеевски му дадоха достъп за отрицателно време какво да говорим.

"Приветствам ДАНС и българските служби за сигурност - трябва да показват решителни действия, всеки пък, когато виждат нарушение на закона, трябва да действат, да бъде ясно, че няма човек, който е над закона", заяви той, очевидно смятайки самия себе си за някакво изключение от правилото.

Е какво няма да приветства ДАНС нали е на негово подчинение.

Това с ДАНС се опитаха да го направят при Орешарски с Пеевски ама народа се усети и подскочи. Но урока е научен и сега схемата се повтори но с лицеприятни играчи и хората даже се радват. Обаче резултата и в двата случая ще е крах, при сегашната ситуация най-късно следващата зима. Жалко наистина много жалко как тука хората разбират впоследствие кое е било в техен интерес и кое не. И на фона на толкова алтернативи точно Румбата да се избере за президент и Кирчо за премиер - определено най-лошия вариант в точно този момент. Даже Пацо Шнорхела щеше да свърши може би по-добра работа.

Мястото му е при бай Ставри - южното крило, строг, но справедлив.

Мили клептомани от ГЕРБ, очакваме ви в Централния и другите затвори из страната! Няма да се плашите, и в затвора сме хора! Искрено ваш, Бай Ставри

Човек, който има достойнство няма да чака вас хората, който народа ви избрахме и се вижда какви сте малоумници.... Кирил Петков, предложи за шев на БНБ Румен Гечев, смисъл... над 70% от гласувалите за вас ПП, хората са в потрес и шок как можаха да го направят..... Така,че недей многоооо да знаеш щото си мокър парцал

казвам да изкарат пълен мандат та да му държи влага на народеца още едно известно време да не се занимава с експерименти. Щото ако сега паднат няма да минат и 2-3 години и пак некакви такива ше се навъдят.

Премиер на демократична европейска страна да прави такива "съобщения"?!?!? Това на поилитически език означава: " Аз го уволних". Печално е да се гледа как "харвардските възпитаници" вече изглеждат и се държат като кадрите на АОНСУ. Може би трябва да приемем че, Харвард Бизнес Скуул е американското АОНСУ?!

Дебелата цаца май скоро ще го изпържим в тигана ...

Мноо доброволци - матросовци са застанали на амбразурата на гешеф и сасаров

Нещо конкретно ли имате, или ей така бля, бля?

Бойко, ти ли си Ва?

По същия начин ще ударят и геша. Някой техен човек отказва хартийката достъп до класифицирана информация. Няма други избор освен оставка. Комунисти си евали майката - схеми върху схеми. Рашков многознайко една дума не каза за миналия ден протеста. Ако не е за герб не ги касае.

Това е законово недопустимо. Гешев има допуск автоматично, поради заеманата длъжност. Трябва си четене, не само писане!

Комунистите намират начини. Не го знаех за достъпа на Гешев. Работил съм в психологична лаборатория и постоянно издаваме на всякакви ЗЗКИ и други документи на регионално ниво разбира се.

И за кого работи Гешев, за държавата, за Пеевски или за Петьо еврото.

Киро е много нагъл.Все едно прокурора да помоли да се саморазпусне правителството.Променете законите и конституцията ако можете и действайте.Уволнят Цацаров,Гешев,държат се като диктатори.Ръководството на БКП се бърка и в собствения си вестник.Не знам в някоя държава от ЕУ да се бърка в работата на прокуратурата.Ще има пак наказателни процедури и мониторинг.Нищо полезно няма да свършат,само заеми и ще хвърлят едни пари насам-натам.

“Новите” лица на “промяната”!Костя се бори, за да си заслужи рублите от Кремълската клика. Същия боклук е като Волен Сидеров. Воленчо подскачаше и накрая си тури златния пръст и управлява с ДПС в любовна прегръдка. А БСП се целуваше на Орлов мост с Доган. Мая предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а сега се гушка с Христо Иванов, който пък сатанизира Пеевски. И всички тези циркаджии сега са “промяната”, “рестарта на системата”, и новото чисто лице. Цирка е пълен!

Изпълнителите на мръсни поръчки Янаки Стоилов - конституционен съдия и Бойко Рашков вътрешен министър, и Надежда Йорданова правосъден министър. Радев доказа, че е вредител на България. Такива като него предатели Стефан Стамболов ги пращаше на съд и от там на разстрел!

Смятайте колко добре си върши работата Гешев щом всички престъпници го плюят така и се нахвърлят срещу него. Това означава, че Гешев е точния човек за Главен прокурор! Четете коментарите срещу него по долу и ще ви стане ясно! Всички засегнати от него сега пишат срещу Иван Гешев от арестите и затвора! Бий Гешев олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб!

Та... Колко добре, викаш? С фалшивата диплома? С НИТО ЕДНА осъдеителна присъда? С това, дето мацката му се е правила на адвокат на фирма, която е "разследвана" от "прокуратурата"? По едно и също време. Нещо за всичките доклади, в които се посочва защо така наречената "прокуратура" има КРЕЩЯЩА нужда от реформиране? Да продължавам ли? Ама верно ебаси злетата сте. Грам мозък нямате, за да помислите. Но пък то на трол мисъл не му е нужна - върти там опорките и се радвай на надницата. Нали?

Не съм чула Боко и Пеевски да говорят срещу Гешев.

Само не си мислете, че тези в Брюксел пасат трева! Всичко се знае, всичко се следи! Първо ще предупредят разгонилите се и самозабравили се партийки на “промяната”, и после започват със спиране на еврофондовете. Гешев е подкрепян от Кьовеши и тя в прав текст каза: никой политик да не си и помисля да се меси в работата и независимоста на прокуратурата. Кратко, точно и ясно!

Наглост на 1000 степен! Започват с тояга, ще им се върне боздуган.

Киро Лъжата се опита да отстрани ръководството на ББР като подаде необходимото още преди да е издаден указа за назначението му. Киро Лъжата източи цял язовир само и само да клевети ГЕРБ по поръчка на шефовете си Киро Лъжеца одобри раздаване на заеми без гаранции от получателя. Гаранции ще дава българския народ... Киро Лъжеца доведе банда албанци, представи ги за немци и сега ще им плащаме 70млн лева, още не се знае за какво Според мен този човек има психични отклонения.. Сериозно го казвам. С такава лекота твори горните издънки и си вярва, че това не е проблем... Такива хора са опасни

Децата на Стефан Янев са назначени в БЕХ и БУЛГАРГАЗ като консултанти по европроекти без конкурс с 4500 лева заплата през 2017 година, когато Янев е бил замесник министър в първото служебно правителство на Радев. Това е явно нарушение и конфликт на интереси. Представяте ли си ако дъщерята на Борисов беше назначена в държавна структура на такава заплата при неговото управление. Къде са честните журналисти в България? Или действат като бухалки срещу заплащане!

Става въпрос за тежка криминална намеса от агентите на ГРУ от Москва в политическия живот и независимоста на съдебната система в България. Кьовеши ви каза да не се намесвате в независимоста на съдебната система! Простичко и ясно за всички кланове на Мафията. И на Прокопиев, и на Бобокови и на Арабаджиеви и Миньо Стайкови, и на Цветан Василев и на Черепа, и на Баневи и осъдената на първа инстанция за корупция Иванчева. Най-после случихме на Главен прокурор. Повдигна обвинения срещу босовете на Октопода и бе нападнат яростно от всички престъпници, включително и от Радевата военна хунта. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! И Бог е с теб, и Коьвеши те подкрепи, и народа е с теб!

Смях ти и Пеевски най голямите демократи,

ХА-ХА-ХА!

Ама, как само се кефеше Черепа от записа, че манипулира тълпата и как се уговаряше с Огнян Стефанов платената прости..утка от “Фрог нюз “ и депутата от БСП да инсценират и подтикват към протести и след това да назначават фигуранти като Радев на ключови места в държавата и да отнемат правомощия на Главния прокурор(както направиха и с бюрото за защита на свидетелите). Добре че имаше законни подслушвания разрешени от честни съдии за да знаем за всичко това.

Рашков също е с отнет достъп, а и е пенсионер...С него какво правим?

Просто тъпак,на Рашков допускаму е бил отнет от Герберистите,важело е 2 годинии когато беше назначен тия да пищеш .2 години са минали отдавна.

Е дойдохме си на думата,защитаваме Гешев заедно с Пеевски,чувства те ли се . горди ЛАЙНАРЧЕТА смърдели,айде че оня с дебелият гъз ще ви мине с 200 и вас и жените и мъжете ви.

на прокопа черепа и фащ разчистат неудобните и разграждат държавата Жална ни майка

Това гешевите тролове сте определено объркани и стреляте на посоки. Веднъж руснаците ви се месят, веднъж американците. А истината е че Гешев ви е навел в много удобна поза, него пък Боко го е навел, а Боко пък Пеевски го е навел, и най-отзад е Доган.

ПП и ДБ са проекти на Прокопиев. Разградското комуноидно чадо се е заел да овладява държавата. Има две партии в Парламента, Министерски съвет е негов, Радев сравнително лесно му пада за 20 в Президентството, Касационния съд е негов, съюза на съдиите е негов. Остана прокуратурата и комисията на Цацаров. И след това Червенобузко ще се размазва като Тони Монтана в Белязания, само че ще предозирва с власт.. Но и тя е наркотик. КУРУлацията е видна и с невъоръжено око

Аре сега. Руското посолство направи преврат защото ганя си е русофил и още милее за доброто старо време. Иначе се бара за европеец. Всички които си ги изброил са просто пионки на службите. Руснаците искат да си върнат Черно море и да прокарват тръби щото Киев даде фира...

Теорията ти не се връзва много, защото Прокопи си бъркат пи дупките с Щатското посолство. Всичките му кадри са минали я през университети в Щатите, я имат вземане-даване с Америка за България и др НПОта. Медиите на Прокопиев непрекъснато грачат за Магнитски, което е пряко свързано с Щатите..

Тука има един драскач с име Цру а всъщност трябва да е Кгб ! Ей заблуден как може да си фен на тея недоразумения ? Познаваш ли историята да знаеш ,че тея стари курви са в нов бардак ! Такива платени фенове като теб цял живот са се продавали за 5 гроша!

Този Киро ги изпълнява олигархичните поръчения стриктно .Браво кире ,шъ съ опраим да знааш

Тази коалиция e орел, рак и щука! Единственото което ги обединява е да пуснат престъпниците, олигарси на свобода , да им спасят кожите, да им освободят запорираните от Цацаров пари, и да откраднат милиардите от Европа и заемите от банките. Трупат дълг след дълг. По-големи крадци не е имало!

Как ще се бориш с корупцията като се свързваш със най-големите крадци, престъпници, бивши сътрудници и офицери от Държавна Сигурност, с пРезидент предложен от Решетников от Кремълската клика на Путин и да твърдиш, че подкрепяш Румен Радев за президент заедно с неговите подгизнали от скандали и корупция съветници, а и самия той корумпиран до мозъка на костите, както и Бойко Рашков за вътрешен министър. ПП е проект създаден в разузнавателни школи и центрове на КГБ в сътрудничество с българските кадри на бившата държавна сигурност. В момента се наливат огромни пари от олигарсите и се купуват журналисти, тв и радия за да им създават медиен комфорт и помпат рейтинга.

Този кръжок " Сръчни ръце" започва да става опасен за държавата. Кой държи сметка какво харчат и какви, не калинки , а торни бръмбари назначават по всички възлови места.Отнели достъпа на Цацаров до секретна информация и Кирчо доволен. А трябва да се кахъри , че както са я подкарали, скоро ще им отнемат достъпа до властта и паричките.То добре,че още не са ни ги одобрили от ЕС , че както са набрали инерция МС да харчи за себе си по 4 милиарда на месец , ще са ги духнали до пролет.А ние ще лапаме мухите и ще се дърлим кой е виновен.

Цацата го виждам как излиза с пранги от работното си място ,където прикриваше бандитите !!!

ЯКО ЩЕ Е ,не е за испускане.И после Гешев,браво Кире.

А?

И после Петьо еврото

Иванчева, ти ли си? И с Бойко и без него пак ще търкаш нара в Сливенския затвор. Га краде не рива, а сега ривеш! И кучетата и котките в “Младост” знаеха , че крадеше с г….за си!

Ако успеете да махнете Гешев до месец ще се ваксинирам

Е,ще го пратят консул някъде,нищо ново под слънцето.....

И новата власт със старите ченгеджийски трикове. Същото правеха и от ГЕРБ, особено в началото. Май ни чака пак от същото. Дано не съм прав.

давай Кире мачкай тая толупска сган.

Пак да питам нещо! Как така Бсп има 1 депутат в Бургас а цялото местно ръководството на партията е назначено на директорски служби след идването на промяната !!!! Това какво е да назначиш 75 годишен бивш консумолски секретар за областен управител! Промяната върна всички дс-та и членове на Бкп !!!

Абе кво имаш в главата та питаш,кухо и празно ама питаш,

Ей клавиатурна мишка когато се редих за банани и то само за нова година благодарение на комунизма ти си бил проект още !!!

Добре питаш, и аз се питам как един тулуп който беше охрана на Бай Тошо, и след това беше подлога на ВИС и СИК стана министър председател.

Ебати кефа,ама трябват и белезници,за да чуеме икоя е мата хари,как беше убит мишо бирата,как откраднаха активите на КТБ,На путин потока за 2 години,а 12 години не може връзка с гърция,всичко ще си каже толупа В ЗАТВОРАААА.айде толупчета като пищите ми е кеф.

Череп, ти ли си?