Цацаров: Баневи се връщат утре, за Очите се чака подпис

Николай и Евгения Баневи ще бъдат върнати у нас с полет през Германия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как още на Терминал 2 ще им турят прашните и ще ги държат отвън поне 5 часа, без да ги пускат до wc

Да им турят!!!

Ще направят каре на бридж белот и няма да им е скучно.

Баневи срещу Петрова и Иванчева.

Там е повече като политическо решение. Решение на съда в Истанбул има. ?.." ?... Що не го арестува в България бе,тлъста каца с лой? Щото другия шопар---бою симиттлията ти нареди да омаскариш БСП!!!! .

От август и досега чакат един подпис. Да вземат пример от пощенският гълъб на Ердоган, той ги връща още преди султана да ги е поискал.

За мамин Владко чакат да забравим и да спрем да питаме.

Какво стана с мамин Владко? И страницата за проверката е изтрита в дИР-а!

Цацаров, а за ВлаТко кога??

Очите да си стои в Турция, там ще му оправят Окото.

Спомням си, че и Брендо така на времето го прибраха - изискаха точно от прокуратурата от Италия, и той бе вече с ефективна присъда затвор от техния съд, и след това го хвана липсата... Но пък Иванчева е в ареста, така че всички да са спокойни!

"В Турция този процес не е като у нас, а по-скоро като този в Сърбия. Там е повече като политическо решение." Не знам дали Цацаров осъзнава какво точно казва с тези си свои думи. No comment!

"Цацаров: Баневи се връщат утре, за Очите се чака подпис" - а каква ли вест "от Магнитски" ще донесе Цурко от Вашингтон...;)

В килията на Иванчева да ги вкарат!

Марковски вече потрива ръце и се облизва нетърпеливо...

Баневи ги връщат!

Предполагам, че ще ги посрещнат тихомълком, няма да има показност нито вериги за това знатно семейство.

най ми се иска Кеворк Кеворкян да интервюира Митьо Очките...да поразкаже за Бойко Тиквоний...

Веднага да покажат килията в която настаняват Баневи, и килията на Арабаджиеви. Ако не са като на Иванчева, оставка на Цацаров и Цачева.

Абе ще изтърпят има , няма 72 часа и после са вън, най-много домашен арест

Интересно, при същите условия като кметицата на Младост ли ще ги затворят?

Цацата казва - Баневи ги връщат утре. А вие дир беге пишете - Баневи се връщат. Прекалявате малко с лъжите.

Не се пенете и кахърете за Баневи,сценарият е ясен-малко шумотевица по медииите ,обвинения,които ще "паднат"след правилното "кихане" тук и там..това са хора с много пари,така ,че споко, няма да търкат наровете по затворите..то това да не им е Иванчева ...кой стои зад нея и кой стои зад тях..разсъдете малко и пак ще стигнем до порочната ни действителност, когато ще ни убеждават че 2 и 2 прави 5,а не 4...но какво толкоз..сефте..боба..нищо нова под слънцето...

Иванчева е дребна риба. Зад Баневи стои една цяла партия, сега в опозиция.

Се получи така - очите беше задържан заедно с бенчев в истанбул. Онзи ни го върнаха веднага, а очите още не са. Не ви ли се струва съмнително? Сина на арабаджиев също е в килия, покажате ни я и нея за да видим той в какво е настанен. А баневите в какви условия ще бъдат заключени , пак ли с теч на фекалии от тавана

Митьо Очите,който е свикнал с нашите арести е оревал света от оплакване,че в Турция в ареста условията били ужасни! Искал да си го приберат в нашия арест,който бил ,като хотел спрямо турския... А някой други се оплакват от нашите арести...

Дебил,не видя ли снимките? Все едно си в средните векове,затворен от някакви диктатори.

Ти в казарма ходил ли си бре??!?! Ама се навъдихте едни мъжленца,мале...

Ясно е че сереш във външна тоалетна и се къпеш по един път в годината

На госпожа Банева много ще и прилича Сливенския затвор....и без това чантите и за по 5000 лв и стояха неестествено.Идеална е за раиран костюм...нали е от малцинствата все пак.

Вярно ли, стига де?! Иначе много прилича.

Ikoottva

За какво са им на французите тия смръдливи селяни! МНого ясно, че ще ги пратят обратно в комунистическата кочина. "Бизнесменът Николай Банев".На партията майка приватизаторчето.Редно е да уточним, че е син на Йордан Банев. Йордан Банев е признат за най-млад БОРЕЦ ПРОТИВ КАПИТЪЛИЗЪМЪ. Овчарчето Калитко ряпа да яде. Обзалагам се на каса бира, че ще бъдат оправдани от независимият български съд. Нямаше ли начин да упълномощим, да им платим ако трябва, и френският съд да ги съди!?

Няма как, нашата ,,правосъдна система,, бърза да ги прибере защото има да си взима от тях едни пари/пардон почерпка/

А не е ли по-добре да си ги държат в Турция и Франция, там по има вероятност да са в затворническа обстановка.Тук в началото ще бъде плямпане по медиите а после някъде се покриват и до тук...

Логичен край. Ех, банев,банев, оти руча жабетата. Сега всичко ще ти вземат и ще тръгнеш в първи клас. Лакомията не един е погубила.

И как ще му (им) вземат всичко, като тези имат десетки милиони навън, в офшорни фирми и сметки? Нали ако това стане тогава ще се създаде опасен прецедент за всички големи крадци на прехода! И ако имат имот в чужбина, като луксозна къща в Испания за 3 милиона евро например, и нея ли казваш ще вземат? Например.

Малко ще се забавим, щото ще се отбием при Цв. Василев за обмяна на опит

Килийката, килийката да им видим. Че като ви знам какви сте гъзолизци.

Циганката да я затворят в килията на Иванчева!

Ще бъде интересно да покажете снимки и от килията на баневите, когато се върнат. Дали ще е аналогична като мизерия като тази на иванчева или кметицата е настанена умишлено във възможно най-мизерната килия. Вие как мислите?

Всички знаем че е умишлено настанена там и другата също Петрова