Цацаров: Арестът на Иванчева е просто спазване на закона

Главният прокурор заяви, че не трябва да има укори за спазването на закона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацаров: Арестът на Иванчева е просто спазване на закона Главният прокурор заяви, че не трябва да има укори за спазването на закона ============= Аз имам един прост въпрос към Цацаров. Иванчева каза, че е писала бележки, както всички видяхме, защото ... ПРОКУРОРЪТ Й ЗАБРАНИЛ ДА ГОВОРИ С ЖУРНАЛИСТИ!!! Но и без да го казва всички видяхме как още при задържането й една мутреса с маска и джинси и запушваше и публично устата... Разбра се още, и никой от прокуратурата не го отрече, че много време, дълги часове след арестуването й И Е ОТКАЗВАН И АДВОКАТ!!! И аз питам главния прокурор Цацаров, ИМА ЛИ ПРАВО ПРОКУРАТУРАТА ДА НАРУШАВА ЗАКОНА!?! По силата на кой закон точно, на кой член, параграф и алинея задържан няма право на защита и адвокат, и няма право да говори и да се зашитава? И защо толкова ги е страх от това, което ще чуе обществеността от Иванчева, ако и след като доказателствата на пролуратурата жбили мнго и железни!?! И защо ако тези доказателства са такива, ТЕ ИМАТ НУЖДА ДА НИ ДАВАТ ФАЛШИВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ГЛУПОСТИ ОТ РОДА НА "СВЕТЕНЕТО КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА"!?!?! Аз искам да раазбера от прокуртурата, а и от Висшия Съдебен Съвет, който втърди, че е толкова загрижен за репутацията им и че ще взимат отношение по критиките към тях - ИМА ЛИ ПРАВО ПРОКУРОР ДА ЗАБРАНЯВА ДОСТЪП НА АДВОКАТ НА ОБВИНЯЕМ И АРЕСТУВАН И ДА МУ ЗАБРАНЯВА ДА ... ГОВОРИ, ТОЕСТ ДА СЕ ЗАЩИТАВА?!?!? Отговорете - ИМА ЛИ ПРАВО ПРОКУРАУРАТА ПО ЗАКОН, ИЛИ ТОВА Е ПОРЕДНОТО ИМ ГРУБО НЕЗАЧИТАНЕ И НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА!!! Дори и Иванчева да е виновна и да е извършила всичко, в което я обвинява прокуратурата, ПРОКУРАТУРАТА ИМА ЛИ ТОВА ПРАВО? Ами ако излезе ПАК, че прокуратурата ни "се е объркала" и "сгрешила"!?!? Кой ще плаща пак грешките ви, Цацаров и има ли не само право, но и морал в тази цялата поредна ваша исто(е)рия?

А,бе,мунчо-дебелунчо,когато станеш непослушко към мафията българска,която управлява България от края на миналия век,ще ти спретнат същия пасквил като на младоската кметица!! Но за сега няма такава опаснот,защото в гащите си имаш топки като дренки и си едно жалко подобие на главен прокурор на държава !Но не забравяй,че рано или късно всичко се плаща !!

Аз имам въпрос към Цацаров - защо най-бедният народ в Европа - българският, плаща досега ТЕХНИТЕ БЕЗОБРАЗИЯ И "ГРЕШКИ" след толкова много отменени присъди в Страсбург? Защо когато той беше председател на Пловдивския окръжен съд, точно този съд бе с най-много отменени присъди от международния съд и респективно най-много глоби, платени от БЪЛГАРИТЕ за ... НЕГОВИТЕ ГРЕШКИ?!? За какви закони, за какъв морал изобщо става дума! И още нещо! Защо след като изкараха тази Иванчева най-големият престъпник в държавата и най-корумпираната, Цацаров не обясни как така хем тя е най-корумпираната, ХЕМ РЕДИЦА ДРУГИ ЛИЦА, вкл. управници и магистрати, ИМАТ, ПРИТЕЖАВАТ СОБСТВЕНОСТ И ПАРИ МНОГО ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ НЕЯ, след като всичките са на държавни заплати!?!?! Да каже Цацаров КОЛКО И КАКВИ ИМОТИ И ПАРИ ПРИТЕЖАВА НАПРИМЕР ТОЙ И СЕМЕЙСТВОТО МУ, а и ред други около него, като например бившият зам. главен прокурор Сарафов, и много други - да не ги изреждам! Как хем Иванчева е толкова корумпирана и най-корумпираната в тази държава, хем самият Цацаров и семейстгвото му и почрти всички от шайката около него ПРИТЕЖАВАТ МНОГОКРАТНО ПО-ГОЛЕМИ ПАРИ И ИМОТИ ОТ НЕЯ, при положение че всичките са и са били на държавни заплати?!?!

Цаца когато правиш шоу за задържане за някакъв ''подкуп'' няма как да е законно съда да ги остави в съда като ''обществено опасни'' за някакво административно нарушение когато обвинението не е такова..Не законно съда да не се занимава със ''светенето като коледни елхи'' с което се хвалхте когато гледа такова дело..Всичко това говори единствено че се изпълнява поръчка , защото нещо законово и човешко е останало все още в тези съдийки та да си измислят административно нарушение натягайкии се да изпълнят поръчката..

Законите са задължителни за всички!Дори и за гл. прокурор! И трябва да се знаят и спазват.Поставянето на белезници е регламентирано в. чл. 85 от ЗМВР и реда за това е в Наредба на министъра на ВР от 2017 г.Всяко нарушение ес квалифицира,като незаконен психологически натиск и останалите процесуални действия се тълкуват под съмнение. Така,че имат много здраве господата магистрати,гдбоп и сдвр.

Прекалено показен? А какъв да е? Да я поканят на кафе и да иде първо да си измие ръцете, че е пипала пари? Тия луди ли са? Да върви в затвора и да не се връща.

Браво на съдебната власт. Сега да я осъдят на максималното, та другите да си знаят.

ТОЧНО ПО ЗАКОНА!

Прав е Цацаров така е по закон! Който не му харесва да промени закона! В много други държави щеше да лежи по корем с разкрачени кака и белезници на кръста... Да бе после за процедурни пропуски на международния съд. Точно по закона,стига адвокатите/по-добрите юристи/да измъкват престъпниците ,защото обвинението не си е свършило работата!

Не вярвайте на Главния прокурор. Вярвайте на Г-жа Лъжа.

Жалко подобие на прокурор

И Цацаров лъже, и ЦЦ лъже и Бико лъже. Всички от Герб лъжат. Щом като са против Бсп - значи лъжат. За нас единствено г-жа Лъжа казва истината . Г-жа Лъжа е най-честната , г-жа Лъжа е най-почтената. Това с Техноимпекс е само един дребен щрих от приватизацията. Ние верваме на г-жа Лъжа. Г-жа Лъжа ще достави довас най-чистата истина. Хора вервайте!

Дебелокож, дебелоок, дебел и нагъл както винаги.

Задача за приемане в ДАНС и Конг...... 100 топ служители работиха 2 месеца за да проследят и докажат движението на €70 000 в 1 кашонче. Колко години са нужни да работят за да хванат 5 милиарда от КТБ? Колко кашончета са нужни за поместване на 5 млд?

Питай орешара , може и да ти каже .

да не ти се случва рибке,че ще има много доволни зрители на твоя КРАЙ

Цацаров, искрено се моля и тебе да те заковът по-същия начин. Със същото спазване на законите . Но дано светнеш истински, а не като коледна елха. Не ме интересува дали е виновна или не. Всеки е невинен до доказване на противното. Или тази част от закона не важи . Щом прокуратурата е казала- виновна, значи няма съмнение - виновна е. Темида май отдавна е със затворени очи в България. ДАли и в Страстбург обаче е така, предстои да се види. Но тогва глобата е редно да бъде платена от заплатите на всички вас, които твърдите, че закона бил спазен....

Няма начин. Цацко е послушен. Подобни заковавания в тая изтакована държава сполетяват само такива, които примерно пречат на "интересите" на "инвеститорите".

Е, добре. Първо ги нарисувайте добре, след това ги арестувайте човешки,, дожете, че са престъпници и ако съда и гражданите се съгласят с вас, то тогава.... ще Ви кажем "евала" , та и заплатите може да Ви вдигнем за с-ка на нашите данъци.... Чакаме резултати! Не чакаме мъгла.

всеки от нас дълбоко в себе си знае че кметицата е рекетирала. Всеки от нас носи в себе си една малка "Иванчева" Така са ни възпитали, да се наместиме на Солунската митница па после ела ни гледай сеира. За съжаление не сме германци. Ние сме анадолци и за нашият народ моделът " Иванчева" е нормата. Ние се чувстваме уютно в този модел и ни е някак си неудобно и напрегнато когато дойде чичко Гешев и ни изкара кирливите ризи на показ

Няма как да рекетира за такива пари след като НЯМА възможност да дава разрешение за такива строежи..За едно ''уведомление'' само изпълняващ нечия поръчка може да твърди за такъв подкуп дето даже и лично с нея не е говорил за това а чрез НИВШИЯ гербераски кмет на Младост.....Може да има някакви административни нарушения за които трябва да си понесе наказанието, но този извратен начин да можеш да си строиш където и както поискаш не биваше да се показва защото хората знаят че с пари си взема ''бизнесмена'' РАЗРЕШИТЕЛНОТО а не ''уведомлението'' дето при закъснение всеки истински строителен предприемач знае че може да се обърне към Столична..

Всеки строителен предприемач може да си се обръща към който иска но без крайният параф на кмета/кметицата по регион не може нищо да направи !!! Аман от родата на кметицата и екипа на адвоката , все пак доста хора са строили и са пределно наясно как стоят нещата . Дано подкарат обаче и другите общини защото навсякъде е същото !

Цаци, я раздуй случаите за Мишо бирата, Цвъки ухото, бялия Бисеров, КТБ, безброй убийства включително на ония дето пишеше кни срещу мафията и т.н.? Или те са наши хора и ние око на гарги не вадим?

некадърник до некадърника. И над всички свети Цар Слънце! Точка!

А не арестуването на Борисов по случая Мишо бирата е неспазване на закона!!! Или Цацата има нещо против?!?!

просто сте комедианти, и то по няволя... от най-калпавите, при това...

Ти ли си шутът

Като вършим поръчки на "мафията" - законът бил такъв, а като трябва да вкарваме в затвора истинските престъпници - ми то такова... то не е баш така, както си го спомняте, че беше... въобще спомняте ли си как беше? Не? Аааа, айде тогава, Ицко (Бисеров), не си виновен, мойто момче, те са се объркали нещо... (И така с всички останали...)

Кой закон бе Соте! Закона на онези с кирките по тенекиите на колите ли! Защо се правиш на михалца налапала въдицата! Май бригадата ти е от бивши колеги в системата във Филибе! И онзи Иванчо дето запява песничките на прокуратурата и дава тон на разследването -и той галиба е специализант от Филибе! Инаме кметицата кога кратун стана, кога и опаш навири -само за няма и година и отвори гърло като международен фланец.....Ама дали е така както казвате вие, дали е така както знаем ние! Ама ще е такава песента, какъвто тон и дадете! Като за онова моме от Плевен, дето с Меганчето обърна автобуса!

Унизително лош сценарии. Типичен за нашата прокуратура. Трябваше да се изч ака, за да се види къде ще занесе парите. В тях или да ги предаде на някого. Това правеше делото формалност. Иванчева нарочно беше арестувана в неправилно време и на неправилно място. В Страсбург ще не скъсат г..за

Синьоре, да се отчете, че герб са добронамерени! Какво следва сега: Иванчева ще я оправдаят, тя ще прибере едни хубави пари от Страсбург, а герб ще си прокарат строежите, докато Иванчева е в ареста. А можеше всичко да завърши много по-зле, нали?!

Пич -строежите та строежите погледни на какво заприлича Софето! Зимата печките на твърдо гориво, лятото автомобилите и все "финните частици" във въздуха... А като погледнеш все е далавера -едни ще борят замърсяването с линии за "ЕКО" брикети и пелети -те не замърсяват въздуха щото са от отпадна дървесина -друго е дървата за огрев. Други правят бизнес с труда на Никола Тесла (те пък плакали вредни емисии за да им пушат комините) пък бай Иван замърсявал въздуха със старият си автомобил, ами да го сменя с нов на ТЕСЛА -та пак тецовете да кярат, и преносните дружества. То както е подкарана историята ще ставаме ангели -ще фърчиме във въздуха от високите небостъргачи -ей -го опитите за хвъркане зачестяват -от покрива, от балкона, от стълбищната площадка, от мостове и виадукти. И да знаете САМО ИВАНЧЕВА Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО -КАТО НЯМА НЕБОСТЪРГАЧИ И АНГЕЛИ ФЪРЧАЩИ НЯМА ДА ИМА!

Ама Вие, другарю "цаца", спазвате закона, както "дяв....чете Евангелието", много избирателно го правите, не бива така...

Не си струва да се коментира, изобщо !! Звучи доста тенденциозно и показно !!

Напротив! Незабавна оставка на Гешев заради политическата поръчка! Експериментът го доказа!

Искал служителя на прокуратурата,който направи публично изявление ''светят като коледни елхи'' ,ако не може да го докаже да бъде уволнен и съден за клевета. Такива хора уронват престижа на институцията и подкопават доверието в държавността!

Гражданина Цацаров по-добре да неспоменава "Румънския модел" че го тълкува както Дявола Евангелието , по-вероятно така да му отърва! А по въпроса за "простото спазване на закона" да се въоръжи с търпение, защото това в Страсбург накрая ще се разбере независимо Иванчева дали е взела или невзела подкуп! Няма да му се размине! Самочувствието му обаче се гради на факта от текущата практика че не той ще плаща! Това ще е така докато гражданите продължът да търпят да плащат за издънките на полици, прокуратура и съд!

От първата секунда има право на адвокат. Защо не е даден? Ако е била показвана по медиите, защо и е била запушвана устата? (Разбирам да бяхте разгонили хиените да не снимат). Някой лъже, че е спазен Закона.

Справедливост се постига, когато спазването на закона е едно за всички. Другото е употреба на закона за нечии интереси.

Защо носът на Негово Върховно Правоизмекярстване толкова е порастнал?

Статията в архува, другата пролет на първа страница след спявка в Страсбург...

Точно така,хората,които плачеха за Румънския модел с шумни арести и ефективна борба с корупцията..сега дават назад.Къде трябваше според защитниците на човешките права ,да арестуват госпожата с пачките пари... И сега виждате как адвокатите-защитници на тримата ,се хващат за всяка дума,за всяка запетайка,как говорят неистини,как съчиняват измишльотини..за да получат хонорара си.Какво значение има,пипнала ли е И. парите или не - при условие,че са намерени в колата и,при условие,че са използвани СРС,за да бъде закопчана в точния момент.. Парите си ги е поискала и са били дадени.На тепсия.А сега тримата се объркаха в лъжите,които изговориха.

"Само за 2016 г. в Румъния за корупция са били осъдени 1270 души, именно след като Кьовеше пое дирекцията. Сред предадените на правосъдието бяха трима министри, шестима сенатори, 11 депутати, 47 кметове, 16 магистрати и 21 мениджъри на държавни компании. Около 40% от осъдените рушветчии са пратени зад решетките. Едва 10% от изправените пред съда са били оневинени. Освен това магистратите са наредили да бъдат конфискувани общо 226 милиона евро от осъдени за вземане на подкупи." ТОВА е румънския модел, скъпа!;) Правиш ли разлика или да ти го обясня?!

Какво ще ми обясняваш ,скъпа... Браво на румънците.И тук може да стане по-добро място за живеене.

От написаното разбирам две неща: 1) ти хабер си нямаш какъв е "Румънския модел". Той не е да ги ловят с пари в ръка. Вземи се образовай първо. 2) за разлика от 44% от българите, които могат да мислят логично, ти не можеш да направиш разлика между "факти", "доказателства" и "твърдения на прокуратурата".

днес не си си пил хапчето,ясно е

Стефчо/Стефке или там както ти е джендъра, Толкова ти го повтаряхме... че научи най-сетне един лаф - за хапчетата.

"44% се съгласяват с твърдението, че това е постановка. 34% са на обратното мнение." (Галъп). Само Цацата и ЦЦ вярват, че някой им се връзва на пропагандните акции и клипове.

Браво Цаца!! Каза им го в прав текст!! Основно недоволството срещу ареста на тая мошеничка идва от страна на определени сили с комунистическо-путлерско самосъзнание!! Идеята дали случайно не е платено от някого не е нереална!! Но браво наистина, точно така се прави-престъпника заловен с неоспорими доказателства трябва да бъде унижен, за да има превантивен ефект върху останалите, които имат идея да престъпят закона!! Все пак е най-добре да връзваме по стълбове и дървета повечето престъпници с табелки на вратовете, преди да бъдат осъдени-но в 21 век не е цивилизовано!!

къде го видя този "престъпник, заловен с неоспорими доказателства", който трябва да бъде унижен?! Неоспоримите доказателства са май подхвърлени. Ако бяха ги закопчали с парите в кафенето - може би щеше да си прав. Сега не си! В колата всеки може да ти сложи и на теб всичко, да те спре на пътя и да те хване ... дори с труп в багажника. Това не значи, че си виновен и "престъпник, заловен с неоспорими доказателства".

Хахаха, а то в кафето с 200 човека наоколо -хич няма да кажат после, че кинтите са подхвърлени от някой кафеджия?!?! Про3ти ли сте всички червени кратуни?!?!

Цацаров, ти удобно се спираш само на белезниците, а "преминаването на границата" не е в тях! Преминаването на границата беше в паравана от бронирани стъкла в съда, запушването на устата ѝ на улицата, първоначалната забрана да говорят с журналисти... Нещо което, прокуроре, не видяхме при арестуването на Марин Рачев например, както не видяхме и той да е зад брониран параван в съда! Нещо, което не видяхме и при ареста на прокурора на Куката - той дори РАБОТЕШЕ като прокурор доста време след като се установи за кого е работел. С една дума, драги ми главпрок, дяволът винаги е в детайла! И по тези точно детайли ние се ориентираме за "специфичното отношение" към един или друг задържан "корупционер";)

да предположим, че кметицата беше от ГЕРБ интересно как ще говорите. Комунягите винаги изопачават нещата. Сигурно не е броила парите - просто е отворила ч„антата и погледнала съдържането ѝ. Както казцва злобарят "четете повече" - няма да казвам кой е - винаги трият когато се споменала, а за ББ всичко може да се пише - и тиква, и престъпник - мед и капе на Моника. Аз ще кажа . гледайте повече кримита. Да сте виждали на открито да се броят пари - просто се отваря чантата, куфарчето или кутията и се поглежда има ли там пари.

Значи цаца аз разбирам така казаното от теб:)))До сега НЕ сте спазвали закона защото чак такава излагация не сте ни показвали??а кога сте правили такива сценарии винаги НИЕ плащаме обезщетенията от Страсбург за това ''апазване''..?И се питам щом толкова време НЕ стре спазвали закона не е ли морално и законно както все твърдите да върнете всичките мангизи дето сте взели от хазната????

Не беше ли твърде много режисурата на това "просто спазване на закона"?

Значи държат я часове защото трябва да преброят и опишат банкнотите,но тя ги била броила в кафенето преди това,часове наред явно,пред очите на другите клиенти. Би трябвало да е омазана цялата с химикалаот парите,но не е.

Прав си цаца:))))ама е спазване на вашия закон а не този дето трябва да спазвате:(((((( Цаца и сие с колко се бръкнахте в собствения си джоб да платите обезщетенията за всички тези ваши ''спазени закони'?????

ама прокуратурата добре направиха , че арестуваха кметиците в центъра на София , ако беше на женския пазар ,каквито са зелени щяха да се омешат с тъмно-синъозелените продавачи и край на акцията

А защо не го спазихте така стриктно този закон, когато арестувахте други обвиняеми, особено от ромски произход, когато са ограбили, пребили или изнасилили Българи ? На ръце ги носите и ги пускате послушно след 24 часа нали другарю цацаров ? Много избирателно се прилага този закон ... И не беше ли същият закон, който пусна на свобода Цв. Цв. след като бе ефективно осъден на ДВЕ инстанции ? И който пускаше на свобода с условни присъди доказани убийци ? Да обясняваме ли къде да си го завирате този ваш закон или сами ще се сетите ? Пълзите послушно в краката на мутрите и лаете по хората нали ? Докога така ? А после ? Адвокатче ще ставате - нали другарю цацаров, да ви пази страх ... Както бившият ви колега кокаинов, който сега защитава онази, дето уби 6-ма на АМ Тракия ? Достойно !

Понеже досега не бях виждал такъв арест, то той или е първият изобщо или е първият, при който е спазен закона ;)

Айдееее, тлъстичката цаца усети, че олиото в тигана се сгорещява и веднага даде заден ход. Невинничкият той!