Цачева за килията на Иванчева: Няма ВИП арестанти

Формалните критерии - наличие на 4 кв. м, пряка светлина, санитарен възел, течаща вода, отопление, са изпълнени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецке не говори глупости и вземай своевременно мерки, че ти е наближило да сменяш Иванчева. Вземи се в ръце и се погрижи за своето бъдеще

Строга но справедлива. Цецка е истински министър на правосъдието. Никаква милост към корупционерите, пък било и без доказателства.

Когато държите в ареста две жени 8 месеца без доказателства,сте длъжни поне да им предоставите нормални условия за живот! То според вашите калинки може 10 години да събирате доказателства!Народа ви мрази и на избори ще паднете скоро!Тогава ще видим кой в коя килия ще бъде!

Цачева видя ли в какви условия ще я вкараме след 3-4 месеца ! Тази скандална Калинка ,Султанка кой я сложи за Министър ,отвратително е !

към Иванчева, но изказването на Цачева е абсолютен цинизъм!

Нема заспиване след като видях това чудо на снимката.

Това на снимката какво се явява ? Баааф маааму откъде ги намира боце такива. Тая я отсвириха нейните гласоподаватели в Плевен и шеше да остане извън Парламента, ама Вожда тропоса начело на затворниците. Те па взеха та се разбегаха и тая оше не миже да ги събере. Мъка .... Баце.

Да пиша като тебе коментари нали лайньо. Мога даже да ги пиша в различен стил като тебе за да лъжа хората че сме различни писачи. Но не съм толкова психопат като теб

Откъде взе пари тази мърша да плати на няколко от най скъпите адвокати за да проточват делата с месеци. Шяла била да вземе парите от Страсбург хахах. В Страсбург много обичат корумпирани кметове. Ще и треснат още десетки хиляди евро наказание заради наглоста и

Само гледаи и като ти вдигнат данаците и ти наложат една камара такси за щяло и нещяло да не мяучиш.

нейните гласоподаватели от Младост събраха пари,за адвокати защото държат и двете без доказателства!Други въпроси ако имаш знаеш къде е кантората на Марковски там ще ти обяснят!

Гостуването на Цацаров при Слави на същия му беше зададен въпрос.Цветан Василев всеки месец е давал на Пеевски 100000 евро да му ги предава.на което Цацаров одговори че може и да е било така но тои не ги е получавал.Ваклинов е дал 70000 евро подкуп на посредник не му помня името но тои също не ги е дал на Иванчева лично.защо тогава Цацаров е на свбода а Иванчева е в ареста Тази " красавица" изпълняваща длъжноста министър на правосъдието дава ли си сметка каква огромна сума ще трябва да платим всички ние когато Иванчева и неината заместничка осъдят България а те ще я осъдят в това няма никакво съмнение в Стразбург.Парите потхвърлени в колата на Иванчева уж като подкуп са пари за семки в сравнение с тези които ще платим всички ние като обещетение към двете за гаврата и унижението на което са подложени.Нали виновните за това няма да се бръкнат в джоба Те бъркат в общия кюб.За това и парламента не прие закона които е виновен за това ако някои осъди дърцавата тои да плаща.и бъдещите парламенти няма да приемат такъв закон за това гаврата и униженията към всеки от нас ще продулжава.всички ние сме овце за това и стриженето ни ще продължи с пълна сила .Дерзаите овчици.

учител по български, веднага!

А Митьо Комбълите какъв е?

на две магарета сеното не може да раздели те я турили за правосъден министър

Другарката цачева да почне да строй вип килий ,че след изборите да ги напълнят с крадци от герб

Предлагам тая дропла да постои седмица на такова ''уредено'' според изискванията място и тогава да я видим.. Трябва да си пълен гьонсърат като фандъка за да кажеш че всичко е ''наред'' след ремонта като се виждат снимките..НЕФормално да знаеш си за това място и дано хората дочакат тази радост..

В същност, дали гражданката от село Драгана може да обясни -ЗАЩО СРЕД ЛЕЖАЩИТЕ В ЗАТВОРИТЕ И ПРАДВАРИТЕЛНИТЕ АРЕСТИ Е БЪКАНО С ТУБЕРКУЛОЗНО БОЛНИ! Нали всичко е O'k според " формалните критерии". И май ще трябва да изкарвате леките присъди да строят нови "институти", зер и вие се намножихте, ще се появят изисквания за 10 кв/м не само с отопление ами и климатизирани. Така че напред към ЕВРОСУБСИДИИ, защото май доста станаха и случаите в които ЕСъд осъди България за правата на доживотно осъдените

Интересно, но как Цачева би коментирала грижите за килията на убиеца от Русе ? Там май повече приличало на хотел с доста звезди?

А ми той е от ГЕРБ! Друга мая е!

Ами като гледам мивката -почти ми е набор, чугунена, слагаха я на междустълбищните блокове за да има къде да изперат парцали или стирката, когато пък съкооператорите си чистеха и се познаваха. Ромляните посетители на тези арести, "демонтираха" почти всички такива и като костенурки нинджа ги занесоха на пунктовете за скрап. Пака че Цепке, не се изцепвай, ами се обърни към постоянните си клиенти -те ще намерят и заменят на бартер вашите луксозни тоялетни и мивкии които са по Европейските стандарти! А с шегите -не прекалявайте да не стане ВИПовете които очаквате да осъдят България за равнопоставеност в арестите! Нали знаеш какви санкции се предвиждат за броя на кокошките носачки, за чистотата в свинарниците и кравефермите, за приютите за кучета.

stankow

Ще има Цачева, ще има. Скоро ще има ВИП арестанти ! :) Току стягайте ги тези килии, ще си викате, ей, добре ги ремонтирахме ! :)

Във връзка с постъпилите оплаквания за мизерната тоалетна на Иванчева и Петрова нареждам: На мястото на клекалото да бъде поставен моноблок Roca с плавно падаща седалка.Освен това да бъде монтирана и вана,захранвана с минерална вода. Аварийното осветление в килията,което силно изнервя Иванчева да бъде заменено с LED-лунички,кристален полилей и цветен лампион.

Обещаните подобрения от министърката са крайно недостатъчни! Нуждаем се от цифрова сателитна телевизия,високоскоростен интернет и денонощна видеоконферентна връзка с адвокатите ни.

Бай Тошо обяснява на Милко Балев защо е предложил порциона в затвора да е 2лв, а на студентите 1лв.: "Защото Милко ние с теб никога няма да бъдем студенти". И Цачева да се погрижи по същия начин че не се знае един ден да не се наложи и тя да е там.

Да няма ВИП там, но толкова ли не може да има нормални тоалетни и да се поддържа чистота. Не може да се държи който и да е в такава кочина. Просто държавата е абдикирала от всички свои задължения. политиците мислят само за собственото облагодетелстване и това е причината поради която се натискат да управляват.

Патицо,като се кълнеш в ЕС тази килия отговаря ли на евроизискванията?

Цецка Цачева може да коментира какви са тоалетните само и единствено в родното си село. Тя ако е свикнала да си върши големите и малки нужди на двора, и то под погледите на комшиите, не значи, че така трябва да бъде и в подопчените ѝ затвори.

Не сме и очаквали друг коментар от "министърката",само,че госпожо дано утре и ти заедно с останалите гербаджийски мутри попаднеш там,много ще се изкефя и не само аз ами целия народ,то не беше гавра,то не беше простотия , злоба ,които демонстрирахте по долен и просташки начин ,но времената се менят и много бързо може да паднете от върха и ти драга може да се отзовеш в същата килия и тогава ще имаш много време да разсъждаваш за туй-онуй...а пък как ще ти отиват прангите на дебелия ти гъз...майко мила...

Някой ден, Цацке, и ти може да попаднеш там.

Ми то няма и ВЕЧНИ човеци, нали важното било, с какво ще го помнят един човек след края му!!! ..., Аз "Майката на нацията" няма да я запомня с НИЩО ... честно с НИЩО ... нито с добро, нито с лошо ... с НИЩО!!! Разни други политици ме дразнят, ядосват, на някои от време на време симпатизирам ..., ма за нея ми е едно никакво ... въобще не я отразявам ... надявам се Историята /не слугинажа, които я пише/ и тя да не я отрази!!!

Иванчева има вид на селска минетчийка, с кой акъл е избрана за кмет на Младост?

Арабаджиеви, Бенчев..... Ще протестират. Всеки от тях има пари да купи сградата на затвора и да я ремонтира до ниво - три звезден хотел.

Бившия хотел на МНО до НДК трябваше да бъде превърнат в затвор за ВИПаджии, каквито потенциално са почти всички политици от 1944 година до сега. Тази сграда не трябваше да бъде давана на Софийския Съд, защото той и без това не върши никаква полезна работа, а е подгизнал от корупция. Казармите на стария разклон за Аерогарата също можеха да бъдат превърнати в затвори. Нужни са ни много затвори, защото има много кандидати..

Пак тежка неадекватност от "министърката" - как може да "формализираш" неща, касаещи основни човешки права !? И що за идиотско сравнение със санитарните възли из нашенската селия. Дай сега, като тя е видяла ке--ф и мивка насред двор някъде си, това да го практикуваме и насред София. Просто незман Бойку с какъв акъл я сържи още тази глуповата женица на тази така важен пост.

Имате ли право повече от 24 часа да ги държите в ареста.Та вие всички сте за затвора.Ако има вина осъдете я,а вие я държите без вина виновна.

pregomi@

Имат - "мярка за неотклонение задържане под стража" (всички молби на адвокатите за "гаранция" и "домашен арест" са отхвърлени), но не това е въпроса в този случай. Екипът, който г-жа Манолова изпрати на оглед, би трябвало да има база за сравнение. Нека стане видно за всички ни, какви са УСЛОВИЯТА в другите килии, защото определено са много различни от тези, в които са поставени бившите кметици на "Младост".

Със какво тези две клети женици така разлютиха мафията?

Е как с какво, строежи за милиони евро където си поискат! От къде на къде Иванчева ще им пречи, дори не е от ГЕРБ.

Как с какво?! Ми ти знаеш ли колко "дарени" или "безвъзмездно ползвани апартаменти" не могат да бъдат построени?;)))

Боже, кога ще ни отървеш от тия неуки хора?

"Бог дава, ама в кошара не вкарва." Стълбове, павета и сопи има навсякъде...Къде са хората?

Цеце, спомни си тези думи като ти сложат прангите заедно със дебелаците.

"в колко български домове все още няма течаща вода" Тая малоумна ли бе, къде са тия домове без течаща вода? И спиране на теч не е ремонт на килия и изобщо защо не посочи колко подсъдими за подкуп има да лежат по година в ареста?

Иди в някое цгнско гето в малък град и ще видиш дом без течаща вода. В България ли е? Иди в някоя вилна зона, изоставена след соца, където в малка къщичка се сместват двама пенсионера с пет кокошчици - без вода, без ток, преживяващи с това, което отгледат на половин декар. Не е ли в България? Аз знам такива места. Ако и ти си извадиш главата от канализацията в мухлясалата си панелка, може и да разбереш, че България не е само Люлин и Обеля.

което не означава, че не полагаме максимални средства за подобряване на условията

Това е затвор, а не хотел. На който не му харесва, да не ходи там. При тези рушвети, които взима Иванчева, бълха я е ухапала да дари някой лев на затвора поне за частичен ремонт на нейната килия. Но нея й е по- изгодно така, иначе няма за какво да се изкарва репресирана. И другият въпрос, администрацията пред хората- некомпетентна, но велика, надменна, корумпирана, без никаква капка човечност унижават всеки опрял до услугите й било като държава, било като община. Самозабравиха се изцяло и навсякъде

stankow

Откога се доказа, че е взимала рушвети ? Нещо не сме чули.

Щом е задържана под стража, значи съдът е преценил, че има достатъчно доказателства за това

Всички коментари в защита на Иванчева се пишат от един и същи човек. Има около 40регистрации в дир. бг. Пише и в други новинарски сайтове. Слага си сам плюсовете и съответно минуси когато някой пише против Иванчева.

Още един задръстен гербаджия! Никой не защитава Иванчева, защитаваме правото на осъдените и неосъдените все още да живеят при нормални условия! По това се познава цивилизованата държава! А не отявлени престъпници като тази да се подиграват на хората... А ма ти от къде да разбереш с този плосък мозък с една гънка!

В България престъпниците имат повече права от жертвите. Какво значи нормални условия за престъпници в държава, която не може да подсигури дори децата си?!

Госте, Иванчева не е престъпник, защото още не е осъдена. Ако срещу нея имаше читави доказателства, да я бяха осъдили вече. Така че не дращи глупости.

Единствената ми мечта е един ден , да видя Цачева, Винету и оня с апартаментите в такава килия! Обещавам дори, че ще ви нося цигари и вестници да четете! Самият факт, че се подигравате на хора, които не са осъдени и дори не е доказано, че са виновни говори, че всичко е скалъпено! Мафия! А за онези дето ги чакате от Франция със сигурност няма да ги сложите при такива условия, защото те могат много да говорят и да извадят много керливи ризи точно на управляващата върхушка!

Имам огромното желание някой ден да видя Цецка в същата тази килия.

Цвъцчке, въпроса не е във ВИП арестатите , а в нечовешките условия в които с месеци трябва да съществуват арестантите и то в 21 век.Определено трудно вдеваш,като бивш юрист консулт ,а днес министърка.Ако си мястото на арестантите друга песен ще запееш ,а не за цъфналият и прецъвтял Герб.По този начин може да говори само бивш партиен секретар от БКП.

DMS ZATVORI

Дано да доживеем времето да ви видим в тези "формално изпълннени" килии. Щото ще трябва оттам да давате показания не за за няколко стотин хиляди лева рушвети, ами за няколко десетки пъти повече. И после ще си говорим.

Амин! Вселенската справедливост го изисква....

Сдухана и глупава баба.

Toва е ремонтирана килия, колкото Цачева е мис Свят

А ти в каква килия ще лежиш ?????

Колежке цачева, как така да няма ВИП арестанти ? И нас ли с теб и Цецко в такива килии ще ни настанят ?

Баневи се връщат около никулден, е в тази кочина ли ще ги вмъкнат. ????????

те изобщоняма да бъдат в ареста- комунист комуниста око не вади

Честито драги сънародници! След 29 години преход и повече от 70 години след края на Втората световна война, доживяхме да имаме автентичен балкански фашист във властта и то начело на знаково министерство. Вече дори не се крият. Хайл! Бедна, бедна Българийо... с какво ги "заслужи" тези които те управляват... Всичко съм допускал, ама че Борисов-3 ще даде фашизоидно-кафяв отенък не го допусках. Какъв срам, какъв резил, не, това е просто трагедия.

Айде бе, а Брендо ? Кой го искаше в България, че да избяга по-лесно ?

виждате мухлясалите тавани черноэелени, клекалото мръсотия не говорете эа вип