Коментари - Цачева свиква съвещание със службите след снимките от килията на Иванчева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези жени знаят неща. които не трябва да излизат наяве. Затова понеже не могат да ги убият, ги съсипват с терор и жестоко психологическо насилие.

Пълен цирк в територията - леля ти Цецка сега разбира, че имало нередности в ареста :) Абе що не взмете сите гербери по един пистолет и не се застреляте? Може и някоя награда Дарвин да спечелите :)

Да я вкарат Нея за 24 часа вместо да гледа снимки, като излезе сигурно ще заеква и пелтечи. Иванчева почти година в килия за убийци, викат му временен арест!?, а убиеца на русенската Виктория го пратиха в луксозен психосанаториум докато го забравим.

Снимките, които поставяте на тези лица са много показателни. Тези хора са похарчили прекалено много пари, за да изглеждат добре, но напразно. Винаги будят смях и отвращение. Наблюдавам, че сте си взели бележка. Избрали сте по-хрисим вид и изражение, но това няма да помогне да промените мнението на хората. Фактите са налице, цари масова безнаказаност, небрежност и некомпетентност. По-добре пишете статии, без да показвате настоящите политици и министри, защото само ще забързате процеса на тяхната подмяна.

на убиеца Северин му издействаха от Гемания нормални условия за престой в ареста за Иванчева и Петрова всичко било разписано в гербажийското законодателство,а убиеца е на път да го изкарат и луд е вие ми кажете какво става в БЪЛГАРИЯ

Ще обсъждат какъв да е размера на "доброволното" дарение което Иванчева и Петрова трябва да направят за ремонта на килиите и градинките в и около ареста . След превеждане на сумата на " доброволното" дарение по сметката на правилната фирма изпълнител - ще се промени и мярката за задържане. Така се прави !!!

И трябва да засадят няколко фикуса :)

абе тая специализирана прокуратура новото НКВД ли е? Пуснете Иванчева бе! егати и управлението, егати и прокуратурата дето само врагове на ГРОб задържа. КОмунизъма се върна.Ще дойде и за ГРОб видов ден.

И тая като ментора ''ни чула ни видяла'' ама заплата и аванта прибира на поразия...

Решението го знаем -като това, за партийната субсидия. Гольо си е гольо и гольо ще си остане.

Кайлъка е хубаво място за разходка,не за прибиране на изхвърлени отвсякъде боклуци

Боклуците винаги изплуват най отгоре. А у нас няма кой да ги изчисти.

Предлагам да се свика и съвещание на ООН, предвождана от пиара на Иванчева Кърджилов и да излезе закон, с който вземането на подкуп да се счита ни криминално, а високо-хуманно действие, с оглед опасността парите да бъдат изхарчени от потърпевшия за нещо не толкова важно като благоденствието на властимащите.

За Иванчева нямам думи от безумното отношение към нея. Как дана селяндана гледа с оФчия си поглед окованата Иванчева? Гаврата с Иванчева ще излезе през носа на цацаратурата! Осраха се до ушите... посегнаха и на съдията, определил домашен арест за Иванчева - това няма да им се размине и много добре го знаят! А, че Иванчева е невинна, е ясно даже и на кучетата в страната, които получават повече права и внимание от двете сготвени жени, позволили си да пресекат корупцията в Младост.

Ех,Цеце,как ми се иска да те видя на мястото на Иванчева.

Време и е да свиква,ама не съвещание,а с условията в затворите

Ми притеснила се е РабФака, щото е видяла, кво ги чака разбойниците и народните изедници!!!

Браво на баба цеца! Най-после ще се обсъжда нещо което разбира - затворническите нужници! Гарантирано от гроб!

това е чичо цецка...:)

Ех цецке, цецке и ти ако може да си министър, аз би трябвало да съм космонавт

Свиква,Защо?Виновна ли е?Когато човек е неграмотен от всичко се претеснява,няма самочувствие ,защото не е профисионалист. Условията в затворите са такива каквито са и в много болници в България.Даже са лукс за престъпниците.Престъпниците ,тези които са на свобода и в затворите имат повече права от честните хора.Съдят държавата ,защото няма кой да я защити.Некъдървици навсякъде,само марковски е най "кадърен"в цяла България.

Съдът е този, който решава "виновен-невинен", а не милиционерите. Подозиран в престъпление не означава престъпник.

Коментар на един комплексар и милиционер. А такива като Иванчева съдят държавата - защото има за какво да я съдят. И печелят, защото са прави.

Рабфаг,при вас всичко е пост фактум.Пак ние ще плащаме ,ясно е.Бок..ци ,неграмотни за толкова години нищо не научихте .Гласуване ли?Никакво,30г.ще ми се менкате все един и същи тъп..ри,европейски заплати,безплатни квартири,храна на муфта,екскурзии,кражби ,охрана ....е от прост комунист и циганин човек не става.

Какъв човек трябва да си за да казваш на черното бяло срещу заплащане? Обвинен не значи виновен. Нали всеки е невинен до доказване на противното. Как като гледат снимките могат да твърдят че това е нормално? И не давайте за пример болници и детски градини - по усвоените пари от европейски програми те трябва да са идеални, но пак някой е прибрал парите.

Е да де - АМА - Тази си го е заслужила - ОЧЕВАДНО! Оооо - чаткам Ви всичките, които защитавате корумпираната Иванчева - щото или вече сте го правили - или ама много се надявате да го направите ("да гепите кинтите"). На мен ми пука - щото ги взимате от мен, от децата ми, от всички нас - който никога не бихме постъпили така!!!

Порочното в случая с Иванчева е, че е в ареста, именно защото е отказала корупционните пари и с това е затруднила силно строежа на "наш човек". Дори не се е докосвала до подхвърлените пачки. Тя е там за корупция, но за да бъдем точни, трябва да поясним: за ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на корупцията. А това е непростимо. За такова престъпление, трябва не само да бъдат унижавани. Даже цукало не трябва да им се предоставя. А какви пари ще плащаме на Страсбург за да престанем да се противопоставяме на нещо толкова естествено за капитализма, каквото е "стимулирането на бизнес интереси", по популярно като "корупция", тепърва ще го усетим (квадратния).

Юанчо супер заблуден си ! Бедна фризьорка която не знае как да прави милиони очакваш да управлява икономиката на хиляди граждани в нейния район ? Е как да се случи ? Когато не можеш нещо и не си го направил .... а имено да направиш успешен бизнес да управляваш хора и т.н. няма как да повярвам,че си за мястото на кмет ! Отишла е там помирисала е парите и е решила да си оправи живота. Това е истината :)

Условията на снимката са много по- добри от тез в някои училища, болници и детски градини. Омбудсманът да направи няколко снимки...Да не говорим колко българи живеят в още по- мизерни условия в домовете си....И тук става въпрос за хора, които не са арестанти... Ясно е, че Иванчева и съратничката й вероятно са свикнали на лукс, но това е защото са могли да си го позволят, предвид престъплението, за което се разследват и стоят в ареста, ама те сами са се поставили в това положение...

Ако някъде, в детските градини, има толкова плесен, особено след капитален ремонт (а и без него), е редно незабавно да подадеш сигнал в прокуратурата.

Я Кака Цецка се разбърза нещо , сигурно иска да оправи бита в килиите на затворите преди масовото настаняване там на Ръководството на Герб.

трябва да е гадно з а да се плашат и да не искат да стъпват там. НО Иванчева не е осъдена и изобщо не трябва да е там. Там трябва да се отива само след постановена присъда от съда!

Друго е когато имаме качествен професионалист за минитър на Правосъдието!! Камък кюшелия: става за председател на Народното събрание, става и за президент /ПОНЕ ЗА КАНДИДАТ/, това за министър-само посочете министерството и готово. Качествени хора !!

Решението след съвещанието е: който публикува снимки - издава държавна тайна-майна: на ешафода!

Гневен съм! Тая от снимката не става за нищо, а я бутат навсякъде! Ако не е знаела за условията в арестите не си изпълнява задълженията, ако не е знаела за какво е там - за красота ли ? Разкарайте поне такива некадърници, докато сублимирате всичките!!

Да, и теб ще те сложат да оправиш нещата и да осигуриш на Иванчева нужния й комфорт....

Тая п@тка, където и да я пръднат, се дъни!!!

АБЕ ДИГНЕТЕ ЦЕНАТА НА ВИНЕТКИТЕ И ОПРАВЕТЕ ЗАТВОРИТЕ:)) НАЛИ НИ ОПРАВИХТЕ ПЪТИЩАТА СМЕХУРКОВЦИ И БОРИСОВЦИ ...............

Арестът трябва да е поне 5 звезди. Голяма част от олигарсите и кметицата ни са в него. Осигурете им лукс!

Работим по въпроса, защото ние сме следващите а сме свикнали на поне 180 м2 комфорт. Да е жив и здрав "Кръстника".

Чакам новия сезон!

Сега очаквам Борисов да се изкаже в типичния си стил: „Какво искате?! Арести и затвори са това, не са курорт. За да ги оправим, трябва да вземем парите на майките, пенсионерите, инвалидите..“ Разделяй и владей. Той го умее.

Даже в Диарбекир арменският поп имал право да посещава затворниците. В гербаджийските зандани някои влизат, други - излизат, когато и като си поискат, но за омбудсмана е забранено! Както беше казал на едно съвещание бай Тодор "напълнихме затворите с жан-вължаноовци, а истинските престъпници живеят на свобода", с тая разлика, че сега не само са на свобоода, но и ни управляват!

Държавата се изроди в диктатура

Някой трябва да дръпне шалтера в държавата -тая репресия на цялата държавна машина вредно със измислената от тях специализирана прокуратура над две жени невинни и опълчили се срещу цялата мафиотска шайка на бетоновата мафия начело с Фандъкова трябва да спре цялата власт е отговорна затова насилие над невинни. Затова веднага да подава оставка и да се маха -това е гестапо ГУЛАГ и народен съд

Какъв народен съд- разстрел на площада в името на народа.

Но герб стигнаха само до ... вимето на народа .

Много станаха гафовете: - Търговски регистър -Паспорти за българско гражданство - Състояние на затворите - Бегълци от затворите -Цачева председателства ВСС. Избор на председател на СГС-гаф И до безкрайност. Хайде стига. -

На майката (на нацията) всичко се прощава. Важното е да е послушна.

Пълна проверка на капиталовите разходи на МП и обществените поръчки за извършване на ремонт на помещенията в следствието. И тук корупция.

Преди няколко години ЕК подпока нашите управляващи заради мизерните условия в затворите и те тържествено съобщиха, че нещата са подобрени. Където и да погледне човек, все е това - асфалта при Своге, плочките по Графа на дана селяндана - усмихнатото лице на мафията, тройните ремонти на Славейков, около НДК и Витоша дори - вече не изглежда като нова, за каквато я подготвиха. СРАМ, ПОТРЕС, в безсилието си им пожелавам ГОСПОД да им го върне!

В тая дупка ще могат да държат всеки по 48 часа без да уведомят абсолютно никой.

Някой да е виждал, чувал, чел медия да зададе въпрос защо на кметове, чиновници, функционери от партии никога не им се случват такива неща?

Даже и да е правиолно последното твърдение, то зучи като вица "А вие защо биете негрите?"! След всичките изявления за прекрасните условия и питателната храна за двете "престъпнички" лъсна поредната нагла лъжа на управниците. Остана смао министърката пак да се разплаче по повод на дядо си...

Горката - пак с оплексни гащи... Край нямат лъжите на гробаджиите!

Само с едно едно прокурорско листче всеки може да се пренесе в един друг свят, Сигурен и стабилен. Пък ако има грешка - извинявай.

Алооо! Боко, разбираш ли сега защо хората са на улицата. Защото им писна от безаконие и от скапаната правосъдна система. За убииство 14 години! затвор.!Смешните наказания водят до това, такива като този да имат абсурдни искания. Създават чуството за безнаказност, а от там и извършването на тежки престъпления, висока битова престъпност, самонадеяно каране, неспазване на правилата за движение и тежки катастрофи. Българският съд се е превърнал в пазар, където адвокати и прокурори се пазарят и ... правят пари. Признай се за виновен и ще получиш по-ниско наказание. Има извършено престъпление, за което има наказание в Наказателния кодекс, толкова. Получава си наказанието такова каквото е незавсисимо дали се признава или не за виновен. За това е прокуратурата и полицията - да си свършат работата с доказателствата и да го 'заковат'. Но за това се иска работа. Колко по-лесно е обаче виновиният да се признае, да му се даде смешно наказание (действащо като стимул на други подобни типове), да се отчете дейност и взима заплата. Имахме си пркрасен Закон и съдебна система докато ни натресоха този англосаксонски модел на правосъдие - признай се за виновен ти, да не те признаем ние - като част от мачкането (геноцида) на българският народ. Ей от това им писна на хората. Няма ли вече читава опозиция която да започне да назова истинските неща които бавно но сигурно ни унищожават, а не Боко и подобни да казват че всичко ни е наред. Преди промените такива като този с претенциите само щяха да се напикаят веднъж като ги изправеха пред стрелковия взвод за изпълнение на смъртните наказания и толкова. Претенци ли? Как няма да ги има като получава 14 години.....

Коментарът беше предвиден за статия по отношение на онзи дето си уби годеницата, дали му 14 години за това, а на него му се видяло много и тежко и иска да си ходи у дома ..

И за тука е добре да се направи сравнение

Ясно е че ще плащаме дебело обезщетение на кметиците , поне 1 милион !

В Страсбург ще има прецедент дори и за нашите стандарти. Да впрегнеш държавата, с всичките институции, включително и медиите, за да смачкаш две жени. Това такъв резонанс ще има, че свят ще ни се завие.

Някой виждал ли е кмет партиен член в шикозна килийка като тази? Ако видите кмет на ГЕРБСПДПСПФ в "предварителния" арест за корупция - обадете се на 555-цацаратура-гешевтура-спец

И Гилотен е измислил гилотината , а по късно сам я е тествал

Докога ще се пазите от обществото бе гадове мръсни! Срам ви е - да не види някой колкото сте гнусни. Тайните служби вече ги няма, ама вие така сте си свикнали от соца- на тъмно мръсотията и безчестието ви пазят рейтинга. Не сте хора, не сте .....

Уволнен ли е вече началника с онзиденшното писмо за райските условия в ареста? Или в Гербландия, лъжите в официален документи и по официален повод, отправени към данъкоплатците са норма?

Поканата към Манолова е огромна стратегическа и тактическа грешка от страна на г-жа Цачева!!! Щото, Манолова като почне да се заяжда и да пита къв е бяджета на затвора, колко се полага на еднъ главъ затворник и кво получава,кой доставя храната, сапуна и тоалетната партия,кой дизенфикцира,кой " пере" чаршафите дето ги няма, кой е библиотекар и кой си кара присъдата у дома.....Дано омбудстмана да се мота напред назад с влаците и да не отиде, че лошо става.Няма кой да я дръпне от гюрлутията! ТОЙ е на юг и му дреме на жартиерите.....Шибано ежедневие!

За дрогарите има специални затвори по 2000 квадрата с ливади, парна баня и 18 стаи. Подарък от кръстника.

Фантазирам си някой от Шишковците да потъне в този арестантски лукс и да яде от кренвирши увити в плик на тръбата над плесенясалата мивка.

Ще излезем със серия от мерки за широк консенсус и действително един по-широк кръг от всички проблеми, които всички знаем, че не са от вчера, така щото всичко да бъде както си е било винаги.

Преди няколко седмици даваха документален филм по rtl за България и , че сме с най мизерните затвори от цяла Европа , като показваха софийския , но тук по нашите свободни телевизии и медии няма как да видите истината , тук се дават само цветя и измислени статистики от спортиста на годината и грабливия тим на вмирисаната гуменка , но в един прекрасен ден те ще посетят спа услугите на местните зандани .