Трюдо отново води на предсрочните парламентарни избори в Канада

Очертава се либералът отново да е лидер на правителство на малцинството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом и лудите имат право да гласуват в тази държава какви резултати искате да получите

Ма как бе ? Няма отърване от тия леви ултраси, другарите неолиберали... То бетер диктатура...до насиране са на власт.

Ей не се научихте че неолибералите са десни. Или си мислиш че Рейгън и Тачър са били леви? Ако тези работи не са ти ясни, къде си тръгнал да пишеш.

Операция "Налиберализрай им го!" върви по план! Консерваторите ги налиберализирахме отново. Пратих им резултатите преди 3 седмици, до запетаята са ги изпълнили. Когато умра, за мен най-много ще страдат консерваторите! Няма да имат дежурно оправдание, но подготвям Бил да ме замести, ще трябва да се задоволят с него.

Булгаристан и Канадистан са братски страни. Явно си живеят добре след толкова продължително успешни управления. Пооооочти им стигнахме стандарта и помощите.....

"Ако от изборите зависеше нещо отдавна щяха да са ги забеанили". Марк Твен

Ако от изборите не зависеше нищо, нямаше толкова хора да се опитват да ни обяснят, как нищо не зависело от тях... А, ти си стой вкъщи, няма проблем. Твърдите ядра на ГЕРБ, ДПС и БСП не си стоят вкъщи по изборите. :)))

бати тея канадци са или мазохисти или пълни идоти

Ти там ли живееш?

Хахаха пресмял се сульо на пульо, а вие сте малоумници трети път за една година на избори ще ходите, ебати и шаремската държава

Този смешко, тази либерална пионка, хората го мразят - всички, няма познат който да е гласувал за него .... и все пак печели?! Явно и в Канада е важно кой брои гласовете, а не как гласуват хората.

И аз не познавам някой който да гласува за бойко, обаче печелеше тиквата. Там не е по различно. Щом почна да ходи и Трудния Трюдо с охрана, явно има за какво. Даже се чудя онзи човек как не го уцели с голям камък.

Абе боклук, много ги разбираш тия роботи.

Кире, от рОботи не разбирам ... ама виж от други рАботи чукча разбира. Щом пиша, че никой от моите познати не го подкрепя ... къде мислиш, че живея бе?

Градски, на едни избори, всичките ми познати гласува за Витков за президент, пък той не спечели! Измамили са ни значи, а? :)) И явно смяташ, че само либералите живеят в мехури. Ти се срещаш с най-различни хора, ама всички мразят Трюдо, а? :))))) Честно, тука не може да се разбере, тъп ли си или нас ни мислиш за тъпи. :)))) Сладур. :)))

Кире, виж сега - живея в прериите, тук (провери ако не вярваш) либералите не печелят нито едно място от много години. Машинациите са в големите атлантически провинции - Онтарио и Квебек и то не за първи път ... така че не говори за рОботи, които не познаваш.

Киро, а ти все много ги разбираш от ошмулената си панелка в Люлин. Хората живеят в Канада и му сърбат попарата на тоя малоумен джендър, който съсипва хубавата държава, превръщайки я в мулти култи кочина и ислямски кенеф... А се оказва, че много го искат и "гласували" за него. Аз пък живея в Германистан. Същото беше и тука за четвъртия мандат от диктатурата на Меркел. Аман от люлински дървени философи !!!

Хахахахапа, тоя пък , та сякаш неговите познати голямо влияние имат на гласовете в Канада малееееееии, ти вярваш ли си ? Хахахаха

Ми то същото беше и с Меркелица и Макрона. Няма жив човек, гласувал за тях, а въртят поредни мандати... Просто ги назначават. Никой не ги избира. Както в случая и с този канадски джендър.

Тоя там го мразят повече отколкото тиквеника тука. "Управлението на държавата е прекалено важно за да се остави в ръцете на народа."

Това вече окончателно доказа, че волята на народа няма никакво значение. Пипаш там по някакви сървъри и хоп - твоя човек готов избран.

Саше, това да не ти е магия? :)) Простите хора, имате много просто разбиране за компютрите. :)) Ама, като ви е от филмите, така ще е. :)))

Оф, и тоя. Щом нашите губят, явно другите лъжат, когато нашите печелят, всичко е наред... :))