Трюдо направи големи промени в канадското правителство

„Зелен” става министър на околната среда, дами поемат отбраната и външните работи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трюдо - на Башар Рахал брат му....

Гледай какво нещо, сменилин са ни правителството а даже не съм разбрал!

Ше разбереш, като ти дойде сметката за тока, газта и като си напълниш колата или си напазаруваш в магазина Не си разбрал щото с прозд и копаш дупки

Ами не си прав, не съм прост и не копая дупки. Разходите за ток, газ и вода не са ми най-големият проблем тук. На хората тука малко им дреме кой е на власт, все е що годе добре. Мислете му там колко дупки ще копате. Гледам сте ги докарали по 200 на ден.

Мелани е като бившата външна министърка Лайа на Испания. Така ще защити интересите на Канада, че май ще отстъпи територия на съседните държави. Ха дано Путин намаже.

Този боклук е един от върлите членове и защитници на психопатите от Давос. Демек- мисли се за един от владетелите в новата нормалност. Сигурен съм, в недалечно бъдеще че, мосю трудо ще бъде пребит с камъни от обичащият го народ

Надявай се, народа е отдавна приспан, ваксиниран и гледа риалита в дървеното си бунгало

Господин Трюдо, моля да направите канадски министър вашия съгражданин Кирил Петков. Той е много харизматичен, пълен с щури идеи и нещо, което сигурен съм ще оцените - чувства се и действа НАД ЗАКОНА.

Нещастници! Вие само можете да духате студената си супа. Кремена ненормални. Канада Ви изпреварва 1 000 000 пъти по всичко, а вие в България сте в канала на най-пропадналите страни в света. Духайтееееее.....боклуци

А ти разнасяй пицата, че току виж са те уволнили ...

Изпреварва по мангусти и педали ,това е сигурно. Монреал е столица на педерастията пък Едмонтон му викат Могадишу, демек Сомалия. Така че вие си правете извода!

Кире, мога да ти кажа от първо лице че, историите за канада са само мит. Не можеш да си представиш нивото на интелект на средният канадец какво е. А това че в Канада взимат повече пари от България е сами въпрос на политика, печатане на пари и кражба от по-бедните. Пример- златото на България

325, мит е златото на България, ние нямаме никакви природни ресурси. Канада знаеш ли какви мини има, като Русия, останали са на въшливото ви македонско злато.

Prav si che izprevarva Bg po prostotia, podchinenie i nivo na vaxi. Samo Albertenski goveda vireiat po tezi geografski shirine. Vsichki sa hvanati v martvata hvatka na zaemite o6e ot studenskite godini i se manipulirat lesno kakto stadoto s kravi ot cowboy, koito sega se kazva DT.

Моите съболезнования !