Открит е овъглен труп на жена в Борисовата градина (снимки)

Овъглен труп на 34-годишна жена беше открит в четвъртък вечерта в Борисовата градина. Тялото е намерено малко след 21 часа близо до известното заведение "Маймунарника".

Обратно в новината

Коментари - Открит е овъглен труп на жена в Борисовата градина (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано тази изстрадала душа най-сетне намери покой и нека Бог да я прасти а за политиците довели народа си до това състояние вечно проклятие и нека наказанията следват и техните поколения -от това те няма къде да се скрият.

"*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" Нито съдържа обиди нито цинизми. Съдържа пожелания и то от 90% от населението към политиците.

Да ни обясни защо се палят хората? А Йовчев къде е? Кара ски, или спи?

А Бойко Борисов що не го питаш къде е? Нали той даде тон за песен!

Като пееш песни в този хор , вземи си драсни и ти клечката. Та къде е Мая , не разбрах .

Хората ще мрът по улиците а парите вместо за приюти за бездомни ще отиват в екоравновесие за кучетата и да пускат змий скорпиони и какви ли не гадини че били на изчезване.

Социалните спят - да, приюти за животни трябва да има, защото иначе ще стане страшно. И да - приюти и за хора трябва да има - но тук социалните просто спят или се намесват, там където се усещат силни. При циганите и бездомниците ги няма. Стига сте разделяли хората и животните. Всички живеем на едно място и ред трябва да има. Това, че се проспива грижата за хората не е по вина на кучетата - дори само като си го помислиш и звучи налудничево.

Парите за приюти за животни в повечето случаи се събират от самите кучкари и от даренията на неравнодушните хора- не забравяй, че точно държавата отне мястото от приюта за животни в Богров; парите за бедстващи хора се разотиват най- безсъвестно в нечии джобове- изяждат се и се изпиват от бюрократи и хора, поставени да служат на народа, но не го правещи. Сравнението Ви е леко глупаво- ако ми позволите.

Pesh0

овъглен труп ... борисова ргадина . сега чакам да кажат че никой няма идея .

с пиенето и лягай да почиваш!

Pesh0

2 години УСЛОВНО. да живее справидивостта .

Pesh0

ко тана .... като дойдете в къщи ще ви бия , ако не слушате. сега свободно . отивайте да спите .

Pesh0

няма нищо общо с мигрантите . те нямат нищо общо. това се е случвало и преди тях.

Pesh0

коее нередно ... труп в борисовата . няма проблеми, всеки които го е страх да си седи в къщи

ми да , мечка страх мен не страх. кой бръснат, кой епилиран, кой мигрирал. ето аз съм видяла какви ли не изроди и да ви кажа веднага ги разпознавам ама някой път им давам кард бланш да си мислят, че са важни и ето така се спасявам от опасностите.

Когато комунистите са на власт, не минава и ден без най-ужасни трагедии!

Ти си най-голямата трагедия

какви комунисти, бе?! фандакова и цялото кмецтво не си варшат работата! за 4 години и след убижство сложиха 100 лампи в борисовата! парка пред ндк тане в мрак, сащото е и с парка зад х-л хилтон - 1 лампа няма да свети! крадливи столични управници! само данаци знаят и тахи да взимат! а, ние, софянци си малчим! измет сме! бежаберни и бежарактерни хора сме балгарите и си заслуяваме тези крадливи управници!

кмецтво -> кметство варшат -> вършат убижство -> убийство тане -> тъне данаци -> данъци тахи -> такси софянци -> софиянци балгари -> българи заслуяваме -> заслужаваме бежаберни -> безхаберни.... С това ниво на правопис-интелект, управниците ни са 100% адекватни и представителна извадка на народа. Не се чуди. Всичко е закономерно. Само твоята неграмотност е извън закономерностите ;)

Хайде да не ми обиждаш даскалицата. Аз съм я сложил и все още е кмет на столицата. Няма власт за комунистите.

Война е !

3ч годишна жена клошарка , булгарио докога ше потуваш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Верно, големи изроди има на тая планета! Куките са едни статистици, които не си вършат работата и казват как няма пари за разследване, но за сметка на това се нагъзват с апломб към всеки от силните на деня.

казах го и в друга новина, когато веднъж се прибрах в бг и ме обраха, полицаите не се поинтересуваха от детайлите, когато пристигнаха, а единият от тях ме попита дали се бръсна отдолу.

Ами може и да са те преценили от пръв поглед ... Европа е прпищяла от родни секс труженички.

Ако й видиш коментарите в други теми, много се пали.

преценили не преценили, някой мен ме е обрал и прецакал. аз не съм искала от никой нищо еле па преценките им. някой пристига да си върши работата и резултата е бръсна ли се. ако бяха пристигнали някакви екипи от разкрасителен салон със сигурност щях да им обясня дали се бръсна(не не се бръсна, епилирам се) , но когато пристигат служители на реда мисля, че е по-важно да се разбере защо съм обрана, защо съм попаднала там. не се сърся на хората, които ме обраха. има по-дълга история.

Бръснеш ли се?

не