Трудно е да убедя колебаещ се избирател да подкрепи БСП сега

Ана Пиринска, от платформа "Социализъм 21 век" в БСП, пред подкаста "Директно в новините" на DIR.BG

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да кажа, че съм съмпатизант на БСП. Затова разсъждавам като страничен наблюдател: На тях им трябва някаква реклама, на предните избори нямаха никаква и видяхме резултата им. Традиционна реклама при тях няма да свърши работа, такива са нагласите в обществото. Под традиционна рекламна кампания имам предвид каквато имаха Да България, със страшно много изляти кинти за реклама в социалните мрежи. Навсякъде изскачаха ликовете на Тафров и Хр. Иванов. При БСП плакати с лика на Нинова и ко най- много да доведат до повече хейт и обратна реакция. На БСПто им трябва да си направят една нормална програма (те сигурно и имат такава) с цели, добре и кратко и ясно изразени и да се погрижат тази програма да достигне до страшно много хора. Всъщност това би следвало да е подход при всички партии, но както знаем в Бг нещата не се случват по логичния начин. Принципно БСП имат добри идеи и справедливи цели насочени към най- уязвимите групи хора (които всъщност преобладават в Бг), така че потенциалните им избиратели са голямо количество, а вече те каква част ще убедят да гласуват за тях ...

Може и без злобни поръчкови статии! Или - не може?!

ПОДКРЕПА ЗА АСОЦИАЛНАТА ВИ ПОЛИТИКА, ЦЕНЗУРАТА, ДОНОСНИЧЕСТВОТ??? ЗА 32 ГОДИНИ ЕДИН СПАСИТЕЛЕН МЕДИЦИНСКИ ХЕЛИКОПТЕР НЕ ЗАКУПИХТЕ!!! ПАРТИЙНОФИРМЕНАТА ИНФАНТИЛНА МУТРООЛИГАРХИЧНА МАФИЯ ЛИ ДС-МАФИОТИТЕ КОИТО РАЗПРОДАДОХА ИСТОРИЯТА НИ НА ЗАПАД, ПРИВАТИЗИРАХА ЗАВОДИ, ФАБРИКИ, ПРЕДПРИЯТИЯ, ЗАВОДИ, НАРОДА ОСТАВИХА БЕЗ РАБОТА, РЕЖИМ НА ТОК, ВОДА, КУПОННА СИСТЕМА, ИНФЛАЦИЯ, ДЕФИЦИТ.... СМЪТ... А ТЕ СИ ЖИВЕЕХА ОХОЛНО А ЧАВЕТАТА ИМ УЧЕХА В ПРЕСТИЖНИ ЗАПАДНИ УНИВЕРСИТЕТИ!!!??? .... ИЛИ МОЖЕ БИ ПОДКРЕПА ЗА ДС-МУТРИТЕ КОИТО ТОРМОЗЕХА И УБИВАХА НАРОДА... ПРОДАВАТ ДРОГА НА ДЕЦАТА.... И ТЪРГУВАТ С ЖЕНИ-СЕКС РОБИНИ...... ПОДКРЕПА ЗА ТОНОВЕТЕ БОКЛУЦИ.... И УБИЙСТВОТО НА РУСЕНСКАТА ЖУРНАЛИСТКА, ПОДКРЕПА ЗА БОЖКОВ, АЛЕКСЕЙ, МАРГИНИ, МИТЬОВЦИ, БОББКОВЦИ....СПИСЪКА Е ДЪЛЪГ..... 32 ГОДИНИ УМИШЛЕНО ДЪРЖИТЕ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ПОД СОЦИАЛНИЯТ МИНИМУМ..... СОДОМИЯТА И МИЗЕРИЯТА И БЕЗНАКАЗАННОСТА В ГЕТАТА И МАХАЛИТЕ, СОДОМИЯТА В ДОМОВЕТЕ ЗА СИРАЦИ, ПСИХИАТРИИ, ИНВАЛИДИТЕ У НАС СА КАТО ЗАТВОРНИЦИ ЗАЩОТО ИНФРАСТРУКТУРАТА НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ПРИДВИЖВАТ СВОБОДНО, СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ОБСЛУЖВА ВАШИТЕ МУТРИ И МАРИОНЕТКИ ПОДЛОГИ...

Хората като ти видят фамилията и ще се разбягат в потрес. Онаследяват се само местата в Камарат на лордовете в GB.

Тая кифла ще убеждава?

Който социалист да гласува за която и да е партия с изключение на герб е гласувал за бсп

Евреи , майстори на интрижките,

гж.Пиринска, докато няма доверие в държавата, няма доверие в това как се прави бизнес, как се събират парите и как се харчат парите (включително за пенсиите), не може да става дума и за една стотинка в повече данъчна тежест и всеки който предлага такива безумия го чака народен съд на всеки едни парламентарни избори! НЕ е решение да вдигнеш парите които ще крадеш с по-високи данъци, а решението е прочистване на държавата и администрацията (и в общините) така, че сегашните пари да се изразходват оптимално и на 100% в полза на държавата и гражданите! Ако това ви е трудно да го разберете, то не мисля, че имате правото и капацитета да бъдете във властта и сред хората които взимат решения!

Нека да ви предложа друга схема: 1. В слеващите 10 години не пипате нищо по данъчната система, докато не направите реформи: - събирането на данъците да е ефективно и сива икономика под 10% - справедлива реформа в пенсионната система, в която се поощрява внасянето на вноски (данъци) - НУЛА толерантност към взимане на рушвети и рекет от чиновници, служители, министри и т.н. - НУЛА толерантност към търговия с влияние - всеки да се бори на пазарен принцип с печелене на поръчки, фондове и т.н. - правилно разпределение на сегашните данъци и връщане на ДОВЕРИЕТО в държавата 2. След 10та година, след като се свръшили безупречно горните точки: - плавно повишаване на данъка както за частни лица, така и за бизнеса - без сегашните схеми за запазване на 10% за бизнеса и да унищожавате частните лица. Примерно, за ЧЛ: До 5000лв - 10%, от 5001 до 10000лв - 12%, от 10001 до 15000лв 17%, от 15001 до 25000лв - 25%, над 25000 - 35%. За бизнеса, спокойно може да стане между 10 и 30%, тъй като той сега плаща 20-30% държавен рекет и тези пари влизат в джобовете на ГЕРБ, но може да се приложи този данък само ако няма кражби.

1. Коалиция с патриотите и Герб. 2. Сбогом

Нашето семейство ще гласува отново за Герб най-работливите и най-можещите.За комунистите и чалгаря никога.Само Герб и Бойко.Докато мъжа ми е на работа аз въздишам по баце и неговата експертност

Пък моето семейство няма да гласува за черепарски подлоги!

...И най крадливите.

Ха-ха, познавам млади хора, мразещи комунистите, които на последните избори гласуваха за БСП само и само да изгонят мутрите и слугите на мутрите. БЕЗ ОБЕДИНЕНИЕ мутрите ще векуват.

Или си чул от Славун че има такива? Че като гледам резултатите ...

По какво си приличат Георги Пирински, Сергей Станишев, Андрей Луканов,Соломон Паси ? Всички те са наполовина евреи, всички са били членове на БКП,правят всичко възможно да разрушат БСП Отвътре ! Ана Пиринска се оказа дъщеря на баща си Георги Пирински,и не е изненада ,че върви по стъпките на баща си.

БСП!!!-Партия с КЪРВАВО минало.-Коварно настояще.-Стопяваща се като сняг през лято, бъдеще.

И над 15 години крепяхте и поддържахте и поддържате все още най младия комунист а не социалист Боко дето дупе дава ама книжката си не....да ви унижава и ограбва??????

А имали такъв избирател на БСП дето да подкрепи такава като вас????? Защо ли всички дето се натискахте за председател ви отсвириха или някой предведливо се отеглиха да не ви се види резила.. От такива като тези дето са решили че са ''открили америка'' в БСП нямам никакво желание да ме ужеждават в каквото и да е.

PEYTSCH

В Германия не са малко бивши комунисти, убедени антифашисти или като тебе кариеристи-социалисти които без никакъв натиск станаха крайнодесни и членове на Алтернатива за Германия. И това защото сами се убедиха че е правилното решение на съвремието. Имаме дори русофили и руснаци които са по-германци и ревностни фенове на крайната десница. Намирам за комично млад човек да вярва в гротеската за социализъма...Това е пубертетна болест като чалгарщината.

Тази е керката на роденият в Ню Йорк комуняга!

Аз се чудя защо още същестува тази партия и около нея се определя социализма в България. Досега трябваше да е в небитието и да има истинска лява партия. Както стана с дясната такава. Лошото за дясната е, че е само в небитието, но още няма истинска такава.

Много точно. Каква я мислехме, каква стана, вместо дясна партия, направиха бсп.

Всичко казва!

Да си спомним, че това са формации, които произлязоха от БСП оригинално... не им се получи да се ребрандират като различни и сега пак си се събраха. ОТИВАЙТЕ В ИСТОРИЯТА

Пращаш ги при бсп ?

Пак да кажа, че в момента е по-добре да ги има!

БСП - минало свършено време.

Лесно е! Кажете, че ще легализират марихуаната

Това ще е коварен ход :)

Коварен ход за "Мутри вън".

_stankow

Не, кога ще направят жените общи !? :D

остави, имаш желания. Целта на новото движение е да изпревари бягство на червени мравки при младия бледен революционер с празни идеали Жан. "След събранието социалисти се шегували, че вече районът не е запазена територия на семейство Пирински, които са заедно и в Националния съвет на БСП, а на последния конгрес се стигнало до комична ситуация, в която за предложен документ гласували само баща и дъщеря. Отрицателна оценка на съпартийците си получил и собственикът на Поглед инфо Румен Петков. Той събрал едва 6 гласа за общински съветник от общо близо 5"

Какви мравки, какви калинки, то си останаха само роднини и някоя и друга бабичка с Ковид!

Може ли един прост чалгар да ви отмъкне електората? Вземете се замислете!

само баба Т. излезе най умна и ... най коварна де .

Ви си се карайте, а Чери и Славуца си пушат пуричките и пийват виски, с доволни физиономии :)

и се чудят по какъв начин да ти онодят майката .

Още се забавляват с твоята :)

Много несмислено изказване на тази явно купена женица. Именно сега БСП се изчисти от олигарсите и доби облик на истинска лява партия и всички платени безхаберници, като тази женица, гракнаха с пълно гърло срещу БСП. Немските НПО-та ли плащат на такива, или Борисов, или олигарсите - за мен е без значение. Фактът е, че без силна лява политика България си остава държава от третия свят. Показателни са и еднаквите постове повтарящи като замаени, че БСП са олигарси и т.н., правейки се, че не разбират защо така неистово се крещи срещу БСП. Ами след като БСП не е интересна, "отива на бънището" защо във всяка медия има поне по 3 статии на ден срещу БСП. Значи, бая агитация срещу лява политика пада тука.

Лява политика от партията на милионерите от БСП....

Ти прочете ли коментара, който репликираш, или ти е наредено да си пльоснеш опорката без значение има ли връзка с коментара? Точно там е написано, че милионерите бяха отлюспени от БСП и ревът по всички медии срещу БСП започна. Като нямаш смислена реплика не е задължително да репликираш.

Били отлюспени казваш. Какво прави тогава Нинова като лидер на партията? Дето по Костов време БСП я обявиха за престъпник заради приватизацията на техноимпекс.

Като говориш за олигарси що ги пропускаш кървавочервените такива?? Защо пропускаш че именно БСП създаде мутрите. Защото пускаш че именно БСП докара държавата до поредният фалит? И ти искаш сега на същата тая партиядоверие за да докара отново държавата до фалит?

Така беше, но сега вече има и много по-вредни партийки!

Проблемът на БСП е, че на практика "С"-то в абревиатурата е само на хартия, проформа! България има нужда от една истинска социалистическа партия, отстояваща интересите на по-бедните и на по-голямата част от средната класа. Комунизмът трябва да отиде в музея на грешките на цивилизацията. Социалната справедливост, социализмът - това не означава марксизъм и комунизъм в най-дивият му вид! Означава нещо елементарно - наличие на обществена справедливост. И още нещо. Партиите се наричат партии, защото отстояват интересите на части от обществото, на определени групи от обществото - било то социални, икономически, етнически и религиозни, ако щете, тъй като всичко това се нарича с една дума - политика!

А бсп умре , разгеле !

Да се радваме или да плачем? Че май скоро ще ги търсим ДПС и БСП!

Точно това е причината винаги да има фиктивни партии или партии патерици. Такива бяха БББ, НДСВ, АТАКА, Бареков, а сега ИТН и ИМВ. Целта е, за която и от тях да гласуваш винаги да гласуваш за комунистическата партия (БСП+ДПС).

Е те това сте жените! Едната я ебеш, тя ти носи чували за трупове, или пък ти снима шкафчето :) На другата и вдигаш субсидуята, тя ти вика мутра!

Не е никак трудно. ПРОСТО Е НЕВЪЗМОЖНО.

Напротив, ще бъдете изненадани колко хора ще гласуват за БСП.

Гледам някои други бяха изненадани на тия избори. Поли толкова хора на следващите ще успеете ли да съберете или ще са по-малко?

Дано сте прав! Но надали :(

Тази гнусотия с Дончева няма да ви донесе дивиденти!

Нямат край атаките срещу БСП и от вън и от вътре. Явно някой много се плаши от евентуална лява политика у нас. А няма как този беден народ да има по-дбър живот, докато на власт са олигарсите. Ще сме като в Индия след като нямало шанс да убедиш човек да гласува за БСП. Тази поредна отцепничка вместо да прави абсурдни анализи, да почне да работи за по-добрия живот на хората, а не да седи в БСП и да се прави на интересна. Раздробяването на лявата партия налива вода в мелницата на Борисов. Това ли искат всички критикари, които се хранят благодарение на БСП? И показателно е с какъв кеф Пеевските медии им дават думата. Нека да мислим с главите си, а не да се водим по плоските им тези.

Точно ГЕРБ ги пазеше, а Нинова за благодарност не спря да злослови!

Ти добре ли си,та БСП е точно най олигархичната и престъпна партия. Черепа,Баневи,Арабаджиеви,Трактора,Галевите са все техни спонсори,Гергов и той,в миналото Мултигруп,ВИС,ВИС 2,СИК възцаряваха при тях безнаказано... И понеже е социална партия при тях ударихме дъното на бедността в света!

Ти не си добре, на всичко отгоре си написал/а куп небивалици. Но е явно, че заработваш стотинки от гербавите калинки. И точно воят срещу БСП започна след като Нинова изчисти до голяма степен партията от олигарсите. Именно те сега крещят неистово срещу БСП. Ама гласувай си за бащицата и пордължавай да си живееш в кочината. Аз гласувам за БСП, т.е. за промяната.

Защо, сега не сме ли по-зле с тези млади меринджеи, които искат да натрупат богатство сега, веднага и колкото се може повече от предишните? Без скрупули, нагли, алчни! Кой го мисли бедния народ? Да се оправя както може.

FFF

Те всичките олигарси са свързани с БКП и структурите, които го крепяха на власт. "Такава демокрация ще им спретнем, че ще реват за комунизЪма". Мутрите на кого бяха креатура? Преходът по чий модел беше направен? Да твърдиш че комунягите където и да е по света искат нещо повече от това да съборят властта, за да я вземат те, е идиотско. Да го твърдиш за България е нагло. Хубавото е, че отивате на бунището на историята. Лошото е, че новите не са по-читави.

Ако БСП отиде на бунището, лошото е за теб и всички българи, живеещи в България. Не знам на какво толкова се радваш?! На възможността да слугуваш в Западна Европа, която се грижи у нас беднотията да процъфтява.

Преглътни тази гнила гордост и се коалирай с ГЕРБ ма! И без това всичките искате да вдигате пенсиите и заплатите! Иначе страната ще се управлява от престъпници и резиденти!

Терористичната партия на комунистическите боклуци трябва да бъде забранена и разтурена, не да се гласува за тях. Тези подчовеци само могат да крадат, убиват и унищожават и фалирват България. България ще пребъде само тогава, когато партия на комунистическите боклуци не съществува!!!!!!

А ти да не искаш от Дубай да ни управляват?

А алтернатива на тази партия са...?

Имате си телевизия, там си изливайте тъпата злоба, но не смеете да припарите до БСТВ!

Проблемът на БСП е в това, че от една "мъжка" партия, тя се превръща в партия на махленските клюкарки и в квартално сборище на женските сплетници. Ето и тази нова партийна "разбирачка"! Прекаленият феминизъм започва силно да дразни и отблъсква. На мъжката част на електората и писна от безкрайната говорилня и кухненски караници. И докато мъжката част не се заеме сериозно с дефеминизацията нещата няма да отидат на добре.

Не че не става биволицата, поне се отърва от олигарсите! Ама тази пуста гордост ще и изяде главата!

В 21 век само сексистки коментари тука. Гнусно!

Не бих си губила времето да гледам интервюта на безочливи, нахални, отмъстителни, безсрамни, глезеници като Анна ПИРИНСКА. Не обръщайте внимание и подминете напаните на една безсрамница!

Нинова си е виновна! Що и трябваше да хапе ръката която я храни (Боко)! А хората знаят кой даваше пари за всичко, по програми, за пенсии ... Да си беше мълчала, пък като се окопити, тогава да демагогства!

Лошо няма, Бойко ме кефи. Комундел се размазва като си бил мутра с червена книжка.

"Бил" е разковничето!

този потомствен комундел има ли изобщо българско гражданство

Селския тарикат Борисов се опитва да приложи плана, с който успя да разбие дясното пространство - ако не може да придърпа и удуши евентуалните политически опоненти, както направи с Реформаторския блок и СДС в момента, той започва да финансира продажници и предатели, чрез които се опитва да ги разцепи и раздроби. Обществена тайна е изключително топлата връзка на Кирчо Добрев и Бойко Борисов. Явно и малката Пиринска е част от проекта на Борисов за раздробяване на лявото политическо пространство. Криейки се зад името и авторитета на бащите си техните деца се опитват да феодализират БСП приемайки я за тяхна собственост по наследство. Да ама не. Свободата на избора и позволява ако нещо не и харесва да си тръгне свободно без никакви ангажименти. И тук е момента читателя да попита - освен, че носи фамилията на баща си, а сега се опитва срещу едни лилави евра или златни кюлчета да откъсне част от електората на БСП, какво е направила за тази партия и най-вече за хората, които споделят политиките и. До момента тя само е получавала.

Я ми кажи как по-точно Корнелия Нинова стана лидер на БСП? При положение че навремето БСП я беше обявил за престъпник? Заслугите за тоталния провал на БСП са си на БСП-няма как да ги препишеш на някой друг.

Това се нарича ПОЛИТИКА! А и бегай да търкаш талончета!

Много точен коментар. Браво!

Отивайте в историята

Не се и надявай!

Наследствена олигархия

Боко бил много лош! Ни биволицата не муча, като по нейна молба и вдигна субсидията и когато я лекуваха във ВМА!

Каква е тая и защо трябва да е важно мнението и?

Тати и е намерил работа.

Бог да прости БСПту!

Всички политици не разбраха посланието "Слави" на българите в чужбина. А то е: 1. Не искаме вече стари, захабени муцуни. Вотът за Слави е поколенчески, не толкова политически. 2. Никоя партия не ще да говори за армията от ненужни чиновници! Българите, които са напуснали държавата са свободолюбиви хора, чужд им е чиновническия манталитет, а партиите на статуквото разчитат именно на контролирания, чиновнически вот. Пак ИТН!

Певеца на мутрите бил новото лице? За хлапе като тебе това може да са нови лица. За всеки над 30 години-това са добре познати муцуни.

Изтекли "мозъци" :) Гастербайтери!

Може даже и да съм безмозъчен гастербайтер, на гласът чи ича тежест толкова колкото и твоя, дебелогъз чиновнико!

То това е проблемът-че такъв като тебе без грам мозък без да е забил и един пирон в тая държава и който на всичкото отгоре не живее и не плаща данъци в тая държава има същото право на глас колкото и хората като мене. Дето живее в тая държава направени са повече отколкото такъв като тебе някога ще направи за тая държава и които си плащаме данъците в тая държава. Но не се притеснявай това ще се промени и то скоро.

Така ще е, докато не се сложат рестрикции по постоянно пребиваване и изискване за поне основно образование!

Слава Богу заблудените смешници гастербайтери в чужбина сте малко! Чалгаропитека няма как да е носител на нищо ново и прогресивно! Той е носител на простотията! Да, има интелигентни, трудолюбиви и свободолюбиви българи. Както в чужбина, така и в България! Очевидно ти не си от тях!

Яз също съм в чужбино, но гласувах и пак щегласувам за герб, но съм в малцинство. Половината при нас гласуваха за чалгаря, другата за дпс. При това положение май наистита е по-добре българите навън да нямат право на глас, освен ако не плащат някакви данъци в България.

БСП пропадна при пълна липса на конкуренция! Боко им угаждаше, не ги закачаше, вдигна им субсидията и т. н. Сега направо ще изчезнат, при наличието на по-попусистка и по-голяма партия като ИТН и при наличието на толкова нови проекти на нови партийки и вътрешното им разцепление!

Чете тия партийки и партии са все на хора дето под една или друга форма са били в най-скапаните управления до момента. Ей на-нали дадоха вот на доверие на Слави-и какво стана? Показаха че освен простотия друго не могат да произвеждат.

Така е, но дърпат от електората на БСП, и то точно младите и красивите :) Останаха само стари, сдухани моцуни :)