Трима украински служители на аварийно звено загинаха при разминиране в Херсон

Държавният департамент на САЩ изчисли в началото на декември, че около 160 000 квадратни километра от украинска земя трябва да бъдат проверени за опасност от експлозиви

Обратно в новината

Коментари - Трима украински служители на аварийно звено загинаха при разминиране в Херсон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да ги прости!

"В средата на ноември украинските сили отвоюваха контрола над град Херсон" Лесно се отвоюва празен град...

Поклон пред украинските герои загинали за свободата и независимостта на Украйна.

Колко са те? Призракът на киев брои ли се?

Да ви кажа и аз лятото се нажлембих на украинска мина на нашето море. Бях в "близко-приятелски" отношения с една засукана украинка, и след 2 дена такъв трипер експлоадира между краката ми, че се наложи 1 седмица на тежки антибиотици да кибича.

Че нали укрите се галеха и качваха клипчета как поставят мини… сега горките жертви били на тия същите мини, които сами са поставили!!!

Даже сащ щели да изпращат 10 000 мини на украинците... А как бяха минирали пристанищата, че нашия кораб седя месеци, докато руснаците премахнат мините, а и освобододиха българите, че да се върнат вкъщи, а украинците не ги пускаха, даже имаше поражения по кораба...

Поименно, ако може поименно другари

Във всяка сводка за сво медиите задължително повтарят че Русия е нахлула в окрайна! А би трябвало да повтарят че окрайна е е подарена тееитория на икрофашистите от СССР, и че ако зелвния гном спазваше минските споразумения война нямаше да има!

Баси и Укропитеците? Имат акъл колкото ТРИМА без акъл - трима разминират ЕДНА мина!

От Държавния Департамент на Щатите да обърнат внимание на следния факт: Това не са украиснки земи, а руски. Зеленски и групопиривката му са договорили присъединяване на Украйна към ЕУ срещу доставки за Западни страни. Добре знаете, че при индивидуализмът, който е сонова на Западното възпитание никой тук няма да си помръдне пръста за Украйна ако няма изгода. Въпросът е с кой е договорено; защото това би означавало дъмпинг на селскостопанска продуция от Балканските региони (имайте в предвид, че както и Косово, така и БГ, така и Македония, а и Сърбия са основно селскостопански производители.) Докато не се изясни въпросът с исканията на тази групириовка; връзките и със Западни страни; и икономическа стратегия за интегриране, те са само и единствено теросрити, които заграбват руски земи (ЛНР и ДНР вече легитимно гласиваха самоопределението им.) Трима терористи са загинали; не трума служители. Трябва да има Служби, за да има служители в тях.

Не трябваше да им давам тези мини. Ще се избият.

Ами вземете та кажете колко загиналите. да почиват в мир, са избили из двете области докато са защитавали чуждите интереси за да сте поне малко на този ден адекватни.

Укра си разминират собствените, сложени преди да навлязат руснаците. Гагагага ЗАЕЦ-а също си го обстрелваха руснаците нали.

Пак фейкнюз..."В средата на ноември украинските сили отвоюваха контрола над град Херсон"...нищо не са отвоювали, руснаците им трябваха 30 000 войника в Донбас, и пуснаха хохлите в града, с намерение напролет да ги изгонят от там. Сега това е град призрак, в който пияни бандеровци се самовзривяват.

а напролет орките ще отбраняват Масква , кой оживее от тях де

Днешните пенсионери сте изкукали тотално.

ви честитя празниците, защото за вас са си обикновени работни дни. Ден без новина от Украйна си е загубен ден. Интересно ще е да видя довечера кои са прекарали деня на клавиатурата. Ба си жалката история - да те зарежад всички по тия дни и да ти остане само да разаботваш /независимо коя от двете страни те храни. Аре чао - довечера ще ви проверя.

Грешка де: "заработваш".

Зеления МИНИРА и РАЗМИНИРА... И Черно море се напълни с УКРАИНСКИ мини.

Бог да прости геройте биещи се срещу Путя сатанонското изчадие.

Рашисти мръсни, които на днешния ден от рано утрин сте дошли тук да си сеете омразата и гнусната пропаганда, проклети да сте и Господ да ви се разплати според греховете ви. На нормалните ХОРА - Весела Коледа.

по това време тук? Къде е семейството? А нямаш? Хайде не пиши, че и твоите спят като моите.

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!

Не е Коледа зловонно духче, а Рождество Христово.

Така е като си играят с руски играчки и говорят на чужди езици.

Стига Лъгахте ! Укрите не ни интересуват и на всеки Българин от 88% му е все тая за укрите и точка ! Що си измисляте , Коледа е и Господ няма да ви прости на Лъжците ! Все си мислите поне 5% да ви повярват , ама никой не ви вярва , спрете се докато е време , пишете истината и какво се случва и на другата страна !

160000 кв.км си е България и половина, кога руснаците успяха да завладеят такава площ, че и укрите да си я върнали, че и да разминират. А те, американците уж не участват във войната с Русия, пък то излиза, че те участват повече и от укрите. Шантава работа, да се чуди човек как може да го лъжат толкова, и той няма да се усети. Изглежда много народ е търкал талончета и пилее пари в бет-овете.

Весела коледа укриии дано довечера да има заря и да я помните 1000 години

Украинците сами си минират, след това разминирват и пак минират ... И в първия, и във втория, че и във третия случай загиват хора

Така е. Хирургът може да греши стотици пъти, защото е на чужд гръб, но сапьорът за всяка грешка отговаря лично и строго !

Няма такива гадове като руснаците. Все пак на тези територии живеят цивилни граждани. Такова миниране не са правили дори и нацистите.

Ама не пише къде е било минирането, нали, да не би да е на едни по специални мяста където обикновения гражданин не може да припарва.

'В средата на ноември украинските сили отвоюваха контрола над град Херсон' я пак,че не разбрах как точно го отвоюваха?

ми като вашите избягаха заедно със крадените съдомиялни.

Перални, бре п€рко гл@мав! Една опорка не можахте да научите като хората... ;-)

Ха, ха съдомиялни, че те руснаците съдове не използват, всичко ядат сурово, направо късайки от източника, доматите с колците, месото с кожата и копитата. Недейте да си противоречите, нали все пак са диваци, кви съдове, а и за съдомиялна ток трябва, а те още нямат ноу хауто за тока.