Трима убити при среднощна касапница в английския град Рединг (снимки)

Британският премиер Борис Джонсън нарече случилото се "ужасяващ инцидент"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За момента нападението не се разглежда като терористичен акт." Заслужават да ги евеш с двеста!

Министърката дълбоко обезпокоена, лумпена начело на държавата и той възмутен и това е.... пародия на държавност... той ще ме коли, аз ще пея не на расизма, айде бе... я си ... майката дебили, ще ги мразя и аз....

не бях расист ама като гледам какво става по света май вече съм... Очаква ни мрачно бъдеще ...

Ми да пускат еврокенефите от Гейсъюза начело с Бабуля Меркел фередже Хабиб още милиони мигранти мюслита и джихадита и да им е сладко!!!!!

"Животът на чернокожите е от значение" Мда, след Ковид-19 се разраства пандемия на расистка основа. Светът върви към дирижирано самоунищожение...

Мюсюлманите рядко, но редовно продължават да колят неверници. И в същото време да реват, че са дискриминирани.

Когато е черен мангал никога не е терористично нападени. От мир и любов е.

Luna0102

Според мен някой от намушканите е ритнал куче и на тоя с ножа му е паднало пердето и почнал да мушка наред, а тези които са наблюдавали са си мислели " можеше да е по-зле - като в България, да дойде полицията и да прекъсне забавата". Та плюйте пак по България, престъпления има навсякъде по света, а България даже не е близо до челното място.

Шизофиничната, извратената и лицемерната толерантност има цена. и то много висока - живот на гражданите от титулната нация. Това дори не никаква толерантност, а предаване на хилядолетната история на държавата пред дивата орда.

Няма нищо по хубаво от лошите новини в UK и САЩ. Държави, които разбира и ограбиха бъдещето на милиони хора по цялата планета. На всичко отгоре, финансираха и поканиха тези диваци не само в страната си но и наводниха цяла Европа. И заклеймяваха всички, които видите ли не искат да споделят мнението и тълкуванието им за демокрация. А тези които се опълчиха открито им спретнаха по една "Цветна революция" и по живо по здраво.

Пропускате гостоприемната Мама Меркел.

Естествено, че не е терористичен акт. Това са културни и етнически особености, така че могат спокойно да го квалифицират като фолклорна проява. Направо си е било мини фестивал.

Ако са бели англичани пострадалите - няма значение

на запад имаше нормални държавни ръководители, отдавна да са издухали тъмната измет кой откъде е . Но не, всичко е за парици, а ръководителите им са кукли на конци. Само едно не знам - къде точно мислят, че ще избягат нюйоркските евреи, като заср.ха целия свят?

Мюсюлманското население на Русия стремително нараства, главно заради мигрантите от Централна Азия и арабския свят. Това заявява в интервю за "Известия" председателят на Съвета на мюфтиите на Русия Равил Гайнутдин, оглавяващ и Духовното управление на мюсюлманите в страната. Той цитира оценка на уважавани експерти и аналитици, според която до 15 години близо 30 на сто от населението на Русия - в момента 145-милионна страна, ще бъде мюсюлманско. Празничните богослужения само в Съборната джамия в Москва привличат по 130 хиляди души срещу едва 35 хиляди по съветско време, посочва мюсюлманският лидер. Според московските власти в Москва живеят днес на постоянни и временни начала 3-4 милиона души, изповядващи исляма, добавя той. Преди 10-15 години в Санкт Петербург имаше около 250 до 300 хил. мюсюлмани, а днес броят им наближава един милион. Бурно се развиват мюсюлманските общности в Калининградска област, Карелия, Коми и други региони от федерацията. Постоянно расте броят на изповядващите исляма в Приморски, Хабаровски, Алтайски край, на остров Сахалин, констатира висшият духовник. От Централна Азия идват в Русия несемейни млади хора, остават във федерацията, за да работят тук и да създават семейства. Децата на бивши гурбетчии ходят в руски училища, успешно следват в руски висши учебни заведения. Те вече са руски граждани и броят им расте с всяка година", подчертава той. "Студенти от арабски мюсюлмански страни следват у нас, женят се и остават тук. Малко ли има такива доктори у нас?", добавя Равил Гайнутдин пред руското издание.

Хе хе хе хе ... Няма да ти платят за тази важна информация, която копи-пействаш по всички теми, касаещи новите западноевропейци. Гадно е да си на смяна в неделя, а?

Учудваш ме колко си невеж

Ислямист?

Либийски борец за демокрация прибран на отглеждане във Великобритания. Обича да взима социалки, да хапва, пийва и да мушка хора, в по-добрите случаи с кожени предмети, когато не е в настроение - с ножове. Ще търпят англичаните, какво да правят, демокрацията иска жертви!

За тези ,които не се интересуват и не знаят някои факти от живота в англйиската столица Лондон : там средно на денонощие има по 12( ДВАНАДЕСЕТ !!!) намушкани с нож ! Дали това е стара англйиска традиция - като чая например ? или привнесена от гости наскоро екзотика -сами преценете !

Забравяте сър, че ирландците в частност са също толкова първични като арабските специалисти които се предполагаше че трябва да наемат. Тоест след третия бърбън може да налетят на бой и да вадят ножове и боксове. Има добри филмчета за бандите в Англия които са пълни с празноглави английски лекета футболни запалянковци така, че тоя номер с мушкането не е нито нов нито инцидент. Въпросът е, дали тоя чикиджия има последователи и дане започнат бомбите на частно.ИРА се поспря но на миндил последователите това не им е в кръвта..

Особено с обтегнатите отношения покрай неуспешното договаряне на сделка за брекзит. Покрай връщането на граничните пунктове с Ирландия със сигурност ще има още такива изцепки

Всяка заигравка с негри, араби и цигани води до страшни проблеми за обществото. Това лигавене напоследък с въпросните етноси води до нищо добро! И ще става по-зле, защото тези "мили" хора са приели да не работят, да не учат, да те се интегрират, да крадат и убиват, и така да съществуват безпроблемно, под грижите на разни сбъркани НПО и замаяни журналя. Така дълго няма как са продължи и ще настъпят доста тежки за обществото процеси...

НПО- са всичко друго, но не и сбъркани. На тях им плащат щедро Сорос и подобни изчадия, именно за целенасочената им антинационална дейност. Кога сте чули Хелзинският ни комитет да защитават възрастните ни хора по селата ,подложени на геноцид,или който и да е почтен, трудов човек, кога? Но когато влязох в страницата на австралийския ножар след осбобождаването му, за да видя изнесъл ли си е най-сетне този наглец, се ужасих от омразата, с която българи от това НПО пишеха срещу родината си и се гънеха като червеи пред чужденеца. Потресох се-

Те не са българи споко, вечи сме мноооо малко повечето са в чужбина

Тия, които сътвориха "Арабската пролет" са отговорни за цялата свинщина най-вече за Либия. Не съм адвокат на Кадафи, който не е сред живите, работил съм в Бенгази, на стадиона в града обеси пред всички осъдени на смърт 4 - ма от създадената вече "Ал Кайда" ( февруари 1987-ма ) !! Той в това отношение беше много добър щит и подържаше едва ли не цяла Африка от тази зараза !! Днес виждате какво се случва там...

Вземи прочети малко откъде започва "Арабската пролет". Започва.. в Тунис, където уличен продавач се самозапалва, в протест на това, че полицията му конфискува стоката, която продава на улицата. Тази му реакция предизвиква масови протести против корупцията, безработицата, цензурата и произвола на властите и високите цени на храната. В ерата на Интернет и социалните мрежи информацията се разпространява бързо и протестите обхващат цялата страна, а по-късно и останалите арабски държави. Това, че хората надигат глави и им е писнало от мюсюлмански глупости и тирания задължително ли трябва да е "сътворено" от някой?

Да не повярваш че има такива наивни хора като теб. Арабската пролет - стихиен процес?...

Много си зле, ама много. ...Това е глупост, в най-чистия си вид.

Ама, разбира се! В никакъв случай не е терористичен акт. Как може дори да си го помислите. Това е просто нелепа случайност. ещо като да се препънеш в разместена плочка на тротоара. ДЕБИЛИ!

физици са спорили за резидиумите на комплексни функции и са се поразгорещили, така казаха по ЦНН

Комплексният анализ взима поредни жертви, както при нас навремето в университета.

Той не терорист, а турист.

обогатил ги е културно

Когато приемаш хора от "мирната" религия става така !

Highly likely е руски агент на ГРУ от Либия. Да проверят камерите по летищата. Тъпите кривозъби островитяни ще разрешат случая....