17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антивакс дечурлигата са долна сган. Биха танцували на гроба ви само защото от Щатите им нареждат да го правят. Хора без сърца и без родина. Замислете се добре като дойдат да почукат на вашата врата за помощ, дали да им помагате.

Заблуждваш се доста. Не е това истината и обяснението.

"Починали са трима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция." И как точно се потвърди това - с помощта на хвърлен боб, кристална топка или астролог велик?! А за това време колко са починали от сърдечно-съдови проблеми, инсулти и цялата фармакопея със заболявания? Кой още го интересува шибания ковид? Кой ли - ами фарма-промишлеността

От Фейсбук са им казали

.

69

Ало редактора, как така починали С ковид, ОТ ковид трябва да е, иначе не върви пропагандата.

Тия, тримата, С "ковида", те от какво са починали? Казва ли някой? А?

От четене на глупави коментари като твоят.

Снощи вместо да седна и поне малко работа да свърша пак се бях разписателствала в дир-а и рапортувах как и аз, и част от близките ми вече повече от месец кихаме, кашляме, имаме хрема, не говорим а грачим и прочие. Това е защото не се пазиме кой знае колко много, да не кажа хич, донякъде подведени от това, че короната затихва. Ако короната наистина затихва, явно е отворила място за всякакви други вируси, които ние естествено как така ще пропуснем да пипнем. При чавета предучилищна възраст също има доста сополиви и грачещи, каките и батковците засега удържат фронта, само едното чичово ли беше, в неговото училище ли беше или за някакво приятелче ставаше въпрос имали някакъв стомашен вирус.

Сополя иде! Шок, ужас и мор!

Кавалите са по-трудни като ти е зле. Питай сестра ти дето ви изхранва семейството на магистралата.

ㅤ

А стига ма путко! А зАарами са ма! Аман от твоя ковид! Да пукнеш ит ковид дано! Омръзнаха ни твоите глупости!

А бе и тримата се дърпаха Ама ние с колегите си знаем работата …

То си има процедура бе, другарю - тръбата в гърлото, антибиотиците на мах...

Починали ваксинирани

А колко починаха от тромбоза?

Можехте да го напишете и по неплашещо: Трима с кашлица починаха за денонощие.

Рак,инфаркт и инсулт.

МОЖЕ И НИЩО ДА ИМ Е НЯМАЛО

Починалият под средната продължителност за живот за България е бил, познайте от три пъти, - да, сиропиран. Другите двама починали са били на възраст между 70-79 г., което е обичанйно.