Трима подали сигнала срещу Йончева за пране на пари

Запозната съм с методите на репресии на ГЕРБ, заяви депутатката от БСП

Обратно в новината

Коментари - Трима подали сигнала срещу Йончева за пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички ги знаем - трите прасета - Боко, Цацата, Шиши.

Прокуратурата с Елена Йончева прикрива далаверите на Делян Добрев! Другите двама са малоумни, може и много да са прости, но нямат акъл да крадат като Делян Хасковски, който е национален рекордьор по източване на бюджетни пари. Те, горките, лаят само за едната заплатка...

Уважавам българското правосъдие, независимо от станалите твърде много смешни и нескопосани присъди. Човек трябва да вярва на родното правосъдие, защото иначе е отписал страната в която живее. Като гледам кои са подали сигнала срещу Йончева, започвам да се чудя, що за морал имат тези хора. И тримата! За Антон Тодоров и Тома Биков се знае, че са писали подробно за "шайката", а за кадруването на Делян Добрев в Хасково знае цяла България. Обърнете внимание, че това кадруване е потвърдено от кмета на Хасково, който е от ГЕРБ. Делян Добрев да е подал оставка след всичко това? За какъв морал говорят тримата и кой от тях е моралният коректив?

Да ходи си доказва невинността в съда.Корнелия отдавна трябваше да бъде съдена

Трагедията, пишман-истината, е в това, че после държавата ще плаща обещетения на Йончева. Йончева е образована, ерудирана и световноизвестна журналистка в сравнение примерно с Мамата на България. Йончева е стояла в лице със смърта в репортажите си от войните по света, докато тримата гербасти са набивали държавни кебапчета и източвали държавата. Заяждането с Йончева за да я спрат за тестването ва магистралите на гербастите ще струва много глави от статуквото.

Има ли нещо по-смешно? Тома Биков, Делян Добрев, Антон Тодоров? Хвани единия, удари другия! Ха-ха-ха! В тази прокуратура има ли някой с юридическо образование? Ама да не е завършено дистанционно в Каспичанския филиал на университета в Полски Тръмбеш? Ей така, юрист който може да чете и да пише. А, да, и да има и поне някакво средно образование. Че то от тия сегашните нищо не става!....

Ленчето е злобно щото нейния избра друга да живее с нея на Женевското езеро..ха.ха

От тъпите квартални бабички като теб няма по-подходящ коментар. Защото тъпотията надделява.

Тримата гербераски идиоти решили да се подмажат на ментора си че съда доказа че е лъжец - ЕДИНСТВЕНИЯТ премиер с такава присъда...

Три плъха от групировката на Баце Бойко подали сигнал и цацата Цацаров се хвърли да хваща акулата Йончева?Цаца ти в ред ли си?

Абе то КТБ, ТО КУФАРЧЕТАТА, то скъпи лекарства, ама на - Елена Йончева, един добър журналист, пречи на престъпната партия ГЕРБ.

Много трол , много нещо , но лакомията ще изяде главата на злобното Ленче.Ще види европейския парламент през крив макарон.

Да се готви Корнелия !

Ленчето вече има да взима 5000лв от клеветника Боко. А тия тримата, понеже са в престъпен сговор ще бъдат одрусани в пъти повече, сиреч може и да лежат там, където Биков щеше да праща Цветанов.

полубългарката настъпа мотиката...Колкото е да скачат на амбразурата червеног..ите тролове. Е Европарламента ще гледа пред крив макарон. А кака Кури е в цук-цванг по въпроса...

Преди да почнеш да пишеш се опитай да си изясниш, какво точно искаш да кажеш!

Трима глупаци от Герб, подчинени и задължени на Цецко Цветанов подали сигнала за Йончева.Говорителката на Цацата каза ,че вероятно е така,но ще проверим сигналите.Зощо от някои медии и Герб заедно с Цацата бутат напред Йончева ,а тримата от ,,Воля" и Герб депутата споменават под сурдинка ? Когато политиката влияе на правосъдната система, правосъдие няма и правовата държава България не съществува.Това се налагаше и се налага като стил и метод на работа на управляващите Герб и сателитите им вече 10 години и то не само в тези случаи .Включително и на децата им е ясно ,че МВР,следствие и прокуратура са под косвеното ръководство на Цецо.

Тези тримата Помияри и някой им вярва ! Нали оня с големите джуки беше подсадим за АФЕРАТА КУМ ГЕЙТ ,какво стана ? Мълчите докато ГРОБАРИТЕ са власт !

Как кой им вярва:(((та цялата цацаратура е гербераска как да не им повярва назначената от боко цаца.. Толкова очевадни престъпления не разследват ама рпиказките на тримата помияри веднага ги задействали

Когато влизаш в морето трябва да бъдеш готов да се намокриш, нали така г-жо Йончева?

Ами тя се намокри и вече осъди един друг клеветник гражданина Бойко Методиев Борисов.

Е, ако Ленчето не се намокри доброволно, нали за това са Тримата от ГЕРБ;)

Бухалката на властта. Обадиш ли се пращат те в прокуратурата. После дела и години докато докажеш че си невинен. А ивесниците като пишат веднъж че те разследват с реномето ти до там. Свиквайте. Всеки обадил се срещу строителната мафия знае какво го чака. Кметицата на Младост. Министрите казали че асфалта на ТРЕЙС е некачествен покрай катастрофата с автобуса сега и това.. класика

Тома Биков и Антон Тодоров подали сигнала :) Това са такива пудели, че е смешно човек да се занимава с нещо направено от тях. Единият щеше да вкарва Цеко и Боко в затвора (когато беше пудел на Куневица), другия чак написа книга за ГЕРБ с името "Шайка". Сега и двата мишока по цял ден са на колене пред Боко Тиквоча, със свалени гащенца и с кофа вазелин в едната ръка и ибрик в другата.

Страхотен усет има бай хой да събира помияри около себе си - антон тодоров, биков, добрев, гърневски, лъчо мозъка, главчев, баба цеца, деси свирката, черната янчева ............. ! БРАВО!

Усет ли?! Простичко е - всеки се огражда със себеподобни.

"оБгражда"

Колко ще е интересно като се обърне вятъра срещу тримата шишковци и доганя, а той винаги се обръща. Тогава ще го гледам цирка с удоволствие и ще потривам ръце, а за това няма и да чакаме дълго - липсата на идеология на партия като герП им позволява да са нагли, защото знаят, че са за малко.

ветъра срещу точно червените послушковци на боко,дето му клатят престола със хидроинженерните номера на драгалевския мангал в лицето на нинова

/по българска народна песен,не руска/.Ха кажи бе Ленче как ги Уреди тези хиляди евро ,че и аз да си спретна едно телевизионно студио.Бежду впрочем,ще покажеш ли Ленче къде си я нагласила тази телевизионна техника,щото твоята партия от 3 год. не могат да си спретнат партийната телевизия."Лече бе моме,Ленче бе душооо"-македонска народна песен.

Елена е, като една друга Елена, честна и всестранно развита и надарена личност и много широко скроена. Разбира от всичко, не само от репортажи под дъжд от куршуми от горещи точки. Също и от гранични огради, ровове, строителство на магистрали, лабораторни анализи, монтажна апаратура, вероятно и от плочки и трамвайни релси. Прокуратурата да не се заяжда с Елена и да проверява по някакви си там сигнали, а незабавно да я оневини.

Едва ли има по.честна жена в парламента, от другарката Йончева! Политиците, медийните проститутки, разните политоложки, социоложки и сексоложки са част от истинската корупция в България! Още по-страшното, е че използват Съдебната система за терор срещу всеки посмял да им поиска сметка!?? Разбира се тотално дебилизираното българско стадо може да го манипулират,както си искат да даже да го насъскат срещу подобни хора!? Срам за България!

Ами нашето Ленче си е честната Калудка със честните сини руски очи.

бе, бая покрадва "другарката" ти още от време оно, ама нейсе:) то на теб е нормално да ти се струва от честна по-честна. при вас комундрелите колкото повече гепи някой, толкова по-честен е:) цялата тая измет трябва да бъде освяткана и смачкана!

Айде, започна промиването на мозъци. Утре ще чуем че е убивала и зяждала малки дечица. О времена, о нрави.

Е, ма на тези тримцата биха могли и щат към прокуратурата да им открият;) Тъй де - ползват се доверието и на Вожда, и на "този, който си избра";)) Не се стискайте, Арнаудова - още три щата бълха ни ухапала... и без това данъкоплатците ви плащаме доволно...

снимала дупките по оградата забравила за дупката в ошфорката

....Делян Добрев, Тома Биков и Антон Тодоров....те са срам и позор за парламентарната група на ГЕРБ

....и тримата вкупом не са на нивото на Йончева !

това не пречи да е крала като за световно:)

И какво е нивото на Ленчето? Бъркаш ниво с привилегии! Какво й IQ-то?

и големият глупак е малко по-умен от някой друг глупак:) Йончева е много близо до "нулева валенция" горката, ама ти като я сравняваш с тези 3-ма дебила или с теб самия...направо си изглежда като Конфуций:)

Защо пък позор, по скоро представителна извадка, Цвинокио да не е по-различен?

Бай Ставри ще запее: "Назад, назад, моме Елено, Напред, напред, мамин Деляне..."

Одобрявам ситуацията. В какъв смисъл. За всеки нормален и честен български депутат е въпрос на чест и национално достойнство да влезе в конфликт с тримата изброени гробаря. Тая гробарска тройка е просто срам и позор дори за Боко тиквуня и Цецо кауня. Йончева е 6 нива нагоре по интелект от тея тримата простаци взети заедно.

по-интелигентните крадат в по-големи размери!:)

Гроб и патриотаците са най-прости, но най-крадливи.

Гроб и патриотаците са най-прости, но най-крадливи.

ЕТО ПРЕСЕН ПРИМЕР КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ДЪРЖАВАТА КАТО БУХАЛКА СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ . ЗА СПРАВКА ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С КМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ . ТА В ТОЯ РЕД НА МИСЛИ ВИЖДАМ ДОСТА КАНДИДАТИ ЗА ЗАТВОРА ОТ ДНЕШНАТА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ ...... И ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА РАЗБИРА СЕ .

Тая година 111-и по свобода на словото, догодина 141-и - след Сиера Леоне. И после що няма Шенген...

Делян Добрев, Тома Биков и Антон Тодоров :))) "Малките хора големи сънища сънуват", гласи арменска мъдрост. === Елена Йончева отсега е спечелила делото.

ТОЧНО ТАКА,ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ ОБРАТНОТО НА ТОВА КОЕТО,ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!...

е казал философа,а и има време и за тях

Бойко кво стана с тия лентички ве ?! И ти ли излезна хаймана като предишните ?! Едно време режехте, режехте откривахте а ся ква стана тя ?! Ццццццц мошеници.

Йончева „знаела“ от месец АПРИЛ 2012-та, че парите на КТБ и офшорките на банката са от престъпна дейност??? Фалита на банката и данданията с “ престъпленията и“ са от 2014 г. Само да ви припомня, че тогава – 2012-та, официозът Стандарт лееше дитирамби, как КТБ на година скача с по 10-11 места в класацията ТОП 100 на банките в света.. И че от 2009 до 2012-та се е качила цели 33 места в класацията.. А Баце награждаваше Цецо Мустака за банкер на годината по същото време за N+1-ви път.

Ние с мозъчните гънки тези неща ги помним. Това го кажи на дебилите и на "независимата" прокуратура.

сам си го прави,нали др.Йончева?!

Склонена главица сабя не е сече... като твоята!

куче което лае не хапе,а тая дали си полая на воля,а излезна обикновена лакома кучка

Тя тази мъдрост най-подхожда на прокуратурата на цацаругата.

Ха,ха,ха !!! Авторът на "Шайката ......" пак прописал, но този път доноси. За него и за Биков има една много хубава поговорка която гласи, че едно куче когато клечи пред две врати, винаги остава гладно.

щели да бъдат...с южно изложение...

Елено, остави сега политическите репресии! Кажи пра ли или не пра?:)

Коментар достоен за герберуга!

тц, не позна:) мразя герберугите:) Изглежда обаче, че ти си комундрел- тях ги мразя тройно:)

Мисля, че се надяваха да не се събере кворум и да не прогласуват отнемането на имунитета. Сега да ги видим, репресии срещу опозицията, къде са Каракачанов и Симеонов с паспортите и оградата, което си е против националната сигурност, но от тях зависи правителството и могат да правят каквото си искат, след този мандат на ГЕРБ ги очаква участта на Иван Костов и неговата партия.

розови,мечти!

Е има ли дебили, които да повярват на тримата мошеници !!

Най-готино е когато крадците започват да си вадят един на друг кирливите ризи:))) Йончева извади на няколко човека....сега те извадиха нейните:) СТратегическа грешка, Еленкееее!

Явно толкова разбираш от стратегия. Сега очаквам да излезе наяве простия факт че нещастника биков е бил любовник на онази пачавра бъчварова и като такъв е бил изстрелян в парламента.

Е ти явно си страшен разбирач на стратегии:)) И кво? Да си любовник на някоя или някого престъпление ли е? Ако е, да го осъдят веднага:))

Щом гробарските свине продължават да използват мумията тодоров това е много показателно за нивото на собствената им морална нечистоплътност. Този е биков е обикновен наглец такива не свършват добре в края на краищата. Липсата на морални задръжки им вижда сметката засега не съм срещнал в живота и литературата изключения. Биков със сигурност няма са стане първото - прекалено е тъп и самоуверен.

ЩОм престъпниците от БСП маршируват под развяти чвервени знамена с портретите на пшрестъпниците Ленин, Сталин и Гошо Тарабата, това е показателно за нивото на морална нечистоплътност. Още повече че има действащ закон, с който БКП е обявена за престъпна партия. Курнела о Йончева са нагли дърти джофри, които освен от манипулации от друго не разбират А и лъжат като за световно. Но с Антон Тодоров си намериха майстора - оня вади документи. А пък Тома Биков е по-устат и от двете. И най-важното Курнела и Йончева да кажаъ прали ли са пари на КТБ? Щото стана чсно0 че Цв Вяасолев е агент на КГБ. А аз отдавна имам сериозни основания да смятам че и Елена Йончева е агент на някоя от руско-съветските спец-служби. та са намерили лесно общ език по линия на Кремъл.

Типично мислене на герберските олигофрени от боковия кучкарник. Досега умен гербер не съм срещнал по презумция всичките сте дебили начело с баце и онзи тъпак от помощното школо.

Много се пенявиш агентурчо. Може някоя мумия да възкреси и твойто досие, още преди да си гушнал букета.

Като прочетеш, кои са подали "сигнала" и ще разбереш колко е истински. Това са трите най-мразени лица в ГЕРБ, заради безпочвеното си лаене, демагогия и наглост.

ПО КОЛКО ДЕЛА БЪЛГАРИЯ Е ОСЪДЕНА В СТРАСБУРГ.....ПО ВИНА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И БОКО ТИКВАТА....ЗАЩО СЕГА НЕ СЕ САМОСЕЗИРА....ПРОКУРАТУРАТА.....ТОВА СА ВСЕ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА...

Другарко, на всички от вашето котило, като им разровят малко миналото и започват да говорят за репресии. Не знаеше ли? И говорят едно към едно същото! И даже и осъдени продължават да говорят, че са невинни и никога нищо не са правили.

ВСИЧКИ СТЕ МАСКАРИ! РАЗБЕРЕТЕ СЕ ТАМ... ВСИЧКИ СТЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!

А не, по точно герберски недоразумения. При това прости.

след нея да чакаме цацаратурата да се задейства за приватизационните сделки и след тях да започне да разследва куфарните милионери дето крият дедесе по микренските сокаци,и тия дето командват гордо параходството ни със законни фирми за лекарства и тровят де1урлигата със амфетки,и нека да провери цацаратурата дипломата на хидро инженера за какво е издадена

ТОЧНО ТАКА ДРУГАРИ,ОТВЛИЧАЙТЕ ВНИМАНИЕТО,ЧЕ СЪВСЕМ Я ЗАКЪСАХМЕ!!!...

щом сме я закъсали да си мълчим за боковите дружки и те да си ни гласят както искат и да се отчитат на драгалевския мангал ли бе седесаря,всичко или нищо под ножа тогава,кви са тия глупости с тая за някакви си 300 хилки,ние си краднем само от ддс милиони и си плащаме

и сигурно,ще се разхубави...

ще повърна!

Втори ден няма репортажи за пътуванията из страната с автобус и влак на многострадалната Мая !!! Да не е отскочила до някоя офшорна зона да си закрива съвместните фирми с братя Галеви ?

То и по телефона може...че даже и с имейл:) Освен да са й спрели телефона и нета:)

нЕма инфо и за Баце - да не е заминал за Антарктида с лабораторията?... :::))) Май само там ще може да оцелее след фъргането на 'ставката...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

ще поживеем, ще видим:) кой къде, как и за колко дълго:)

замина Деса-щяла да развява байрака...

Най-много ми харесват твърдения като "най-вероятно", "като че ли", "изглежда" и т.н. И ако на тях се гради обвинение, здраве му кажи.

твърденията сега ги остави...нека видим доказателствата... съдът ще отсъди!