Трима обвиняеми за бойния арсенал в Добрич, всички оръжия със заличени номера

Единият от престъпната група обаче е извън страната и ще бъде обявен за издирване с европейска заповед

Обратно в новината

Коментари - Трима обвиняеми за бойния арсенал в Добрич, всички оръжия със заличени номера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ox, мамаааааа.... С тея сладки "скорпиончета" какви добрини на човечеството могат да се свършат.

Явно костя копейкиния и Руци са започнали да въоръжават партЕзанете? Друго ми е интересно, какъв ще е ефекта от тази Европейска заповед за задържане като образа най-вероятно е в раша?

Абе не че нещо, ама помня, когато създваха Специализирания съд и съответно - Специализираната прокуратура, основната задача, която им поставиха е разследване и съдене на висши държавни чиновници и полититици. Не си спомням досега да е станало такова нещо - да има някой такъв осъден на всички инстанции и вкаран в затвора. Виж за няколко стар плякяла със заличени номера - там са много добри. Ама не им е работа, не за това им плащаме огромните заплати.

Изобщо не ми пука защо си се върнал. Бихте ли го разкарали от под всяка новина?

Тоя да не си е платил, та го пльоскат навсякъде. Върнал се - голяма работа. Да се връща пак.

Е те това при Бай Тошо го немаше. Немаше и пребити старци за пенсиите. И още мн -о- го работи ....

При бай ти Тошо това беше основен поминък на самата държава а пребитите старци си ги имаше, само информацията за тях се спестяваше!

като са съдени за тежки престъпления защо са на свобода???

Ха,ха...По бай Тошово време къщите не си заклчявахме!За решетки по прозорците и дума не можеше да става.Имаше престъпления,но като ги хванат ,не ги пускаха!Пребити старци?!?Алоооооо....Най-много някой лафка да разбият...... Ти представяш ли си месният прошляк да извади 100 лева в кръчмата по Бай Тошово време и кварталният да не разбере откъде той има толкова пари?!?Всияко се следеше и се взимаха мерки!

Като ударен спекулант по тошово, снабдявах балъците с долари, марки и дефицитни стоки от корекома, айде да съм пределно наясно как беше тогава а не да ти чета глупостите? Кварталните които споменаваш си прибраха лептата и си затваряха очите, виж ако не им платиш си го отнасяш и тъй.

Като са хванати да продават оръжие с заличени номера, направо ги застреляйте. Така няма опция да си намерят добър адвокат. Защо трябеа да стигат до затвор, да им плащаме издръжкас нашите данъци. Същото и за наркотици... Никакъв затвор.... разстрел

и какво да коментирам? 4,5 хилки и 400 еврака....от престъпна дейност... пари за семки и бонбонки. и след като са в "полезрението" на "органите" , как същите са допуснали тези "огромни" суми от престъпна дейност да бъдат реализирани???

Ще напишат ,че са оправдани от кривосъдието,всичко е "пунта "мара"вече и държавата ни също с това кривосъдие ,то е в основата на погубване на България и то от алчност.

Това,че си бил престъпник, изобщо не ме учудва:)Едно е "черна търговия", друго е грабеж или кражба.....Едно време като те хванат с долари/ако са дребна сума/, най-много да ти ги конфискуват, ако нямаш по-сериозни нарушения....Тук говорим за пребити старци!За обири.За углавни престъпления!

Готвили са се да хващат шумата?

за "независимият" червен съд това не са тежки престъпления

Абе тия да не са те евали, та все техният ти е в устата?!

Някой го е хванало шубето нещо, почнаха бая оръжие да хващат. Защо ли?!

при тази почти изчезнала престъпност у нас, една група хайдути така да се развие за една година...?!

Какви са тия майтапи, бе? Явно са се харчили като ,,студен леб,,!. 4БОНА И ..., ма много ,бе!

Във Варна проруски паравоенни открито парадираха въоръжени със снимков материал в мрежата.

"Претъпник" е от според зависи гледната точка. Примерно според мен основните престъпници бяха тези които подкрепяха комунягите и самите комуняги! За пребитите старци споменах по-горе! Това, че не се обявяваха в пресата, за успокоение на същите балъци чийто живот правех по-приемлив, не означава, че ги нямаше!

Абе тука всички коментиращи ли сте на тежки наркотици? Жалка картинка..