Коментари - Нападение с нож пред бургаска банка посред бял ден, 32-годишен е с тежки рани по тялото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все повече такива ще ги четем за черноморието. Там се очертава икономическа катастрофа и хората, включително и криминалните елементи, огладняват......

Теглил е пари ?

УкраИНци ? Гладомор?

работа. Както казват в Игри на волята-битка за територия

Какво е толкова необичайно? България е разрушена страна в която всеки прави каквото иска защото няма правосъдна система.

Направо сме във война.

сметки за разчистване... рано е за наркосезона....

Бил е с анцуг Найк...

Поредния штаслив клиент нарагъл банкерчето дето със мазна осмифка му е вдигнало лихвата по кредита и му е обеснявало как трябва да си дари парите за укрите. На народа му писна вече и ште има оште много такива случаий.

харесва ли това бе руский... ама къде обикаляш извън основните теми бе руско лайненце... ходи помагай на амбразурата...

посткомунистическа страна,която е последна ПО ВСИЧКО във ЕС. ОБЕСНЕНИЕТО ? - ДУМАТА ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА..... С настоящи управници ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ.

Абе, ти стъпвал ли си в училище??? Как успя в два реда да направиш 30 правописни грешки??!!

Башибозук от рим!

Не са роми и не са теглили пари. И нападателите и пострадалия са българи.

Пак ли бе, Лайнарджиев. Къде са ти мицифайките. Насред Бургас почнаха да се колят. А ти си играеш джобен тенис. С матракулките. От година и половина нещата се влошават драматични. Престъпниците се развихриха. По пътищата е тих ужас. По границата все едно има групи за екскурзии но летуване. А милицията се занимава с глупости. Началниците в МВР най вече. Пращат охранителна полиция по границата, а в това време бандюгите безнаказано си действат в центъра на окръжните градове. И катаджии пратиха на границата. Напълно неподготвени. Хем никаква работа не вършат, хем по пътищата е пълна анархия. Чашков започна разрухата в МВР. Лайнарджиев продължава делото. Пълен ташак.