Трима кандидати ще се борят за шеф на Съвета на Европа

Бивш президент на Швейцария, ексестонски министър на културата и белгийски еврокомисар са кандидатите за поста

Обратно в новината

Коментари - Трима кандидати ще се борят за шеф на Съвета на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ни ги показват тези отрепки, дир.бг вие сте пропаднали напълно.

Берсе скапа Швейцария в полза на САЩ. Така да се каже, 'достоен' за съвета на Европа, доколкото САЩ тъкмо това правят и с Европа. А бе кога ще се усетим как САЩ ни ограбиха ЕС и държавите в него?

Берсе набоцка швейцарците с лъжа и принуда, като допусна заплахи за уволенение, наруши генерално свободите на хората, не зачете истинската медицина, а изпълни указанията на търговците на ваксини, които не само бяха незаконно одобрени, но дойде момент, в който вече не действаха. За Берсе това нямаше никакво значние. Не знам какви човещки права се имат пред вид в този Съвет на Европа, но това нещо е последното, което зачита човешки права. Машина за изпълнение на команди на САЩ, никакво съобразяване с народа и правата му!

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Едни американски ненормалници вече са решили кой да е... европейските овце им остава само да блеят...

Няма да бъде избран, както ни се внушава, а ще бъде назначен от тези, които не виждаме. За наша сметка ще е, естествено, защото ние ще пращаме огромната му заплата, но пък ще прави това, което му кажат.