17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и нашите войничета вяха такива.Казармата правеше от младежите мъже а сегашните младежи клонят към педалчета ,наркомани или безделници. Ако утре външен враг нападне България тия го духнат у свет.

ранна възраст са възпитавани в патриотизъм,себеотрицание и храброст.За това в този подвиг нямат никакво колебание и страх.Решителни и храбри момчета.За разлика от тях франсетата са женчовци и лигльовци.Храбри са само под полите на жените.Не напразно джихадистите ги отстрелваха като патици.

респект..това е смелост..и хората от валака са имали късмет

странно спрямо законодателството в USA нямаш право на 2-но гражданство. Съответно сега ще трябва да решат какви са :)

би било добре да се информираш, преди да пишеш глупости...

Браво момчета!

И какво ни интересува това?

Интересува ни, защото са показали нещо, което ти нямаш .

Това че едни американци, добри или лоши, ще живеят тук или там не е интересно, защото с тях принадлежим към обща и разбираема ценностна среда. Въпросът е какво правят мароканци в Европа и след като са решили да се нанесат тук, защо така силно ненавиждат европейците? Какво да се прави с мароканците е въпроса, а не с американците. Друг въпрос който ме безпокои е пропагандата, която се опитва да ни убеди, че нещата с арабите са наред и че те са хора като хора. Ако бял намигне на жена, ще го съдят за посегателство, а арабите държат заключени като животни жените си по цял живот. И като ги разходят на улицата ги опаковат в чаршафи. Как се съвместяват двата подхода към женските права в едно и също общество, просто не знам.

С разкрепостяване от религиозните догми, като духовенството вън от държавното управление и след това,както е правел Ататюрк ,бой за чалмите ,бурките и чаршафите.