Трифонов: Защо Нова ТВ свали "Часът на Милен Цветков", заради фалшива новина за Борисов?

"Долни лъжци жълти, мръсници!", изригна преди два дни самият премиер. Телевизията обяви, че не са спазени стандартите за обективност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за това сме на тоя хал, че никой не си гледа своата работа, а се заламя да оправя бакиите на другите! И то без да разбира от това, за което приказва!Простащина!Те, така!

Никой с нищо не се залавя. Това му се вика "СОЛИДАРНОСТ"!

Абе тоя нещо спре да говори за референдума,който само от бсп не подкрепиха.И тоя си е парче комунистически олиграх.

чакам да ме погълнат дълбините на ада и да се плацикам в казана с луканов, овчаров, курнинова и сие...

Нормално е Нова да свали предаване, в което се прави евтина сензация (вероятно платена от някоя червена партийна касичка)! Подобна бълвоч руши сериозно реномето на Нова като медия, освен това е ЧАСТНА медия и има право да си сваля, качва, спира предавания както и когато си иска! Никой няма право да диктува на екипа на една свободна медия, какво да пуска и не пуска!! В случая "свободата на словото" е осъществено от ръководството на частната медия по тяхна преценка-преценили са хората, че една фалшива новина не е в техен интерес. В руската кочина всекидневно медиите бълват доказателства за това, че Путин има 200 млрд, контролира и точи всички държавни фирми и облагодетелства с милиарди долари руските олигарси за сметка на народа!! След това голяма част от тези медии биват закривани, журналистите съдени, следят им социалните профили и подслушват телефоните им.....ЕТО ТОВА Е ЦЕНЗУРА!! Ако предаването с фалшивата новина за Борисов беше пуснато от ръководството на ЧАСТНАТА медия-тогава нямаше да "свобода на словото", а чиста фалшификация и търсене на жълтини без всяко доказателство!! Така че, плешивия кратун да си набие в кухата тиква едно нещо-не си никакъв, за да се опитваш да налагаш просташкото си мнение и поведение на хората, освен това просташкото ти "предаване" всекидневно промива мозъчетата на голяма част от неграмотно и опростачено от такива като теб общество!! Ти си виновен за затъпяването на народа и очалгаряването му-затова МЛЪК! Гледай си нещата в твоята кочина и тази на агент Гоце-като негов ПР, на всички е ясно, че си платена, евтина гювендия Славчо!!!!

Смяташ че си много прав и умен,едва ли.Просто поредния нагаждач.

какво да пуща се определя от СЕМ! Дори и в онзи измеслен демократичен свят за койтотакива като теб цървули бленуват и говорят има контролен орган, вика се цензура! А всички знаят за че ако пуснат фалшива новина че ще бъдат съдени и поради това едва ли са си позволили екипа на Миленчо да не я проучи! По интересно е защо Бойко не съди гръцките журналисти за фалшивата новина? Все пак той не е кой да е?

Няма заблуда, СЕМ е орган работещ в полза на ПреЦедента Фуражко Фурадев и партията, която го направи такъв-БСП!! Затова назначава за член на СЕМ-бившата шефка на пресговорителчето си-да е удобна!! А Боко няма как да търси отговорност от някви псевдо-журналя, щото така ще се раздуха от самосебе си една фалшива новина още повече!!! Съдят се медии разпространяващи фалшиви новини, ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА СИ ПРОВЕРЯВАТ инфото, а не потърпевшия!!! АМа червените ви кратуни не ги разбират тия неща!!!

хаха какво общо има Путин с Нова тв? медията е частна обслужваща ББ

Путлер няма общо с Нова бе, каун!! Прави се паралел с действащата цензура в Раша и липсващата тук!! Ама нямаш сиво в-во в кошницата и няма как да разбереш темата!!!

Ако имаше цензора плешивия чалгар отдавна да сме го забравили.Нали виждате,че всяко предаване започва и завършва с оплюване на Борисов.

може да обижда народа ежедневно, защо чалгара да не го обижда?

Ние цензурирахме. Вие -не! Честито! Принципът е: Щом гърците твърдят че това е факт, нека представят доказателства за това. Щом нямат доказателства -не е факт. По коя логика представянето на един нефакт, като нефакт, може да бъде основание за забрана съобщението за наличие на нефакт да бъде излъчено? Цензура ли е или не? Цензура е! И то многократно по жестока от бълването на масова дезинформация от сороските медии.

ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА...

Слави, твоите коментари са вятър работа.

Много хитро! Задаваш в ефир едни въпроси, които всички си задават и си мислиш, че си на върха на свободата на словото. Слави копира президента Радев, който също само задава въпроси. Не момчета, задаването на въпроси е лесната част. Лидерите завършват изречението с удивителна, а не с въпросителна защото задават решенията!

Що си питанка? Що не си чуденка?

Новина за двама неприятници.Хвани единият,удари другият.Милен пропадна отдавна.Няма да забравя как водеше предаване на живо,с обаждания на зрителите.Темата беше ,,Защо здравеопазването е кенеф,и има ли изобщо такова'' .След маса глупаци,се обади точният човек,и започна да говори с имена дати,факти,суми и пр. Милен започна да се смее с мъжкият си фалцет,и начена да подиграва човекът в ефир.След като вече бе решил че компетентният господин е осмян и охулен,зае професионално поведение.Но господинът,изключително ерудиран/веднага се познава/,каза само. ''-Миленчо,аз си казах името си,но ти не знаеш кой съм АЗ. Аз съм човекът представляващ България в ,,Световната Здравна Организация'' към ООН за последните 25 години,и данните които чу току що,не може да ти ги изнесе нито един човек в тази държава , така че може да продължаваш да си се смееш колкото си искаш.'' И тогава мъжкарът с фалцетът като пребледня,абе направо се наака,млъкна за няколко секунди,и като се развика ,, ...-Прекъснете линята моля,операторите да прекъснат линията..'' Ебахти и нещастника страхлив,никакъв журналист не е този.Свикнал е да интервюира само граждани с ланци,скъпи колки9 часовници и много,мнооого селски манталитет.Но ако попадне на Високо образован и ерудиран човек,веднака разбира че не е от неговият ранг и съответно си бие камшиците на момента.Но когато е на живо в ефир,бягане няма,пълен нещастник.

ББ, Нова и група сценаристи си пишат сценарии, подават си топката и си вдигат рейтингите.... Ха, ха Свалят предавания като част от сценария... Ха,ха Лошото е ,че баламите вярват и независимо какъв сценарий ще им подадеш,/добре е да е неправдоподобен/ ще го разберат от просташката му страна и ще го усетят болезнено на гърба си.. Единственото хубаво за баламите е , че бандата краде изпод себе си, разбира го, но не може да се спре.

Докато има прости папуняци,идиотско българско население ще се гледат тъпи телевизии,ще се хвърлят пари пред прозорците и на народа ще му е гадно нон-стоп. А нас ни обзема оргазъм като си помислим колко му е гадно на народа отвсякъде....

И този човек, ще ни преподава морал: "Както те обичам, ще те открадна (Мйе-е-е-е-ей) Ако ми попречат, ше ги убия (Пау-пау-пау-пау-пау-пау) Ляв десен глей как съ прай" :)

Хора, хора - излезте на улицата. Огледайте се. Ама добре се огледайте. Помислете след това - харесва ли ви това което виждате? Помислете след това - това което виждате и това което ви набиват в главите по “новините” връзва ли се? И помислете пак. И пак. И пак. Какво чакате? Да ви го каже някой друг ли?

и да излязат и да се огледат, ще видят това което цял живот са виждали. бурени, потрошени тротоари, панели с разноцветни кръпки, грозотия. Но осъзнават ли че е грозотия?не мисля... нямат база за сравнение. така че забрави

Не цал живот преди София беше прекрасна със зеленина, чисти улици ,градинки спокойствие и интелигентни хора, а сега презастрояване, мръсотия ,простаци навсякъде .направо ми е жал като гледам опростащената си държава.

Попитай всеки срещнат, кой е виновен за мизерията? Освен чиновниците, които винаги са "праведни", никой няма да ти отговори "аз направих нужното, за да я няма мизерията". Всеки ще ти отговори -виновни са правителството, ЕС, лично Бойко Борисов и марсианците. А след като се разминете, ше си изплюе дъвката на тротоара, защото "всички така правят". Така си е, човекът да не е балама да чисти след другите... При такава "норма" какво очакваш? Интегрирайки примати, се превърнахме в гето.

Ти си глупак> На вас все хората са ви виновни. Да, плюят, мърлят и рушат, защото няма ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА ГИ СПРЕ. Не мисли, че швейцарците не мърсят. Но те имат пари и чужди хора, които да им изметат и много пари, за да поправят. И

Надявам се, довечера по време на някой от мачовете де не се появи тоя слави....в повече идва на хората.

На теб може да ти идва в повече, на мен ми харесва да го гледам! Ама като се замисля, явно си тъп футболист или фен на хората, които тичат 90 минути след някаква топка, та затова са ти и такива разсъжденията! Гледай си мачовете, не се замисляй за нещата, които касаят хората!

Венера,ти на простотиите на плешивия ли се кефиш?

А Бойко ли очакваш да се появи ?

оти дълбините на ада не са се разтворили и погълнали завинаги?

Хахахаха

Ти ходил ли си на училище? Не си, ясно е! Неграмотен циганин си!

Този пък на какъв се прави! Взел се е много на сериозно! От човек, възхваляващ някой, който се хвали, че в него е ножа и дели баницата, че има обръчи от фирми и той командва положението, какво искаш, само злоба и неистини.

По същата причина, поради която и ДИР трият коментари, които биха могли едва ли не да се приемат като идея за намек на отрицателно мнение по адрес на някакви имена от български произход, или наименвания на зеленчуци. Нали трябва да се борим, за да задържим 111-то място, защото както е тръгнало следващия път 150-то място ни е в кърпа вързано.

Ми естествено,че ще го спрат,бре дългуч! Или всеки може да си сипе просташки лъжи за взеки,белким хване декиш? Аааа! И ти отдавна си не само за спиране,ами с пръчката по болния задник уйчиндолски наголу!

Ми естествено,че ще го спрат,бре дългуч! Или всеки може да си сипе просташки лъжи за взеки,белким хване декиш? Аааа! И ти отдавна си не само за спиране,ами с пръчката по болния задник уйчиндолски наголу!

Стандартите на НОВА много ми напомнят на Тодоремата от Татово време .За тези които не я знаят ще я напиша .Тя гласи следното : ВСЯКА КРИВА ЛИНИЯ , УСПОРЕДНА НА ПАРТИЙНАТА ЛИНИЯ , Е ПРАВА ЛИНИЯ. В случая може да се каже че ВСЯКА ЛИНИЯ КОЯТО НЕ Е УСПОРЕДНА НА ГЕРБАРСКАТА ЛИНИЯ Е КРИВА ЛИНИЯ

Тиквата си е тиква. Народа е една празна кратуна. Ще краде още дълго.

Нали според конституцията всички сме равни пред закона Каква е тази телевизия какви са тези стандарти.Полицията като хване обикновен човек и медиите така представят новината все едно 100 процента е доказана вината.А за Бойко дори не се допуска да се обсъжда нещо което ще хвърли сънка върху името му. Ако сте българи моля ви не я гледайте тази телевизия.

Преди гледах сутришния блок но откакто махнаха Анна Цолова вече и това не гледам.Тая новата е малко грозновата.

Малко ли? Не бъди снизходителен.

Коментираме "ТИКВАТА" а вдигането на тока и парното не!

отказва коментар ? Решил е че повече няма да сгазва лука и ще пуска само шербет, локум и баклава в предаването си, което не знам кой гледа по нощите ? още когато му преместиха предаването в такъв късен час, и го приравниха към порноканалите Милен Цветков не трябваше да мълчи като мишок, а да изригне. Ма така прави истинския журналист. А той доскоро не даваше и косъм да падне от главата на тиквата.

знае какво е да си магазинер, до онзи ден си бил на екрана и си се мислил за велик, а на другия ден продаваш кренвирши! Не че го защитавам, просто явно трябва да се разпадаме като държава и да приключва третото българско господарство!

Нова го направи така ,че и Слави се хвана ,пускат -спират и то нарочно.

Не е баш остров, ами полуостров! И не е на Бойко, а с парите на Бойко!

Ами Милен Цветков като се пише милеещ за истината журналист защо отказва коментар?!! Как така ще ти спират предаване и ти ще си мълчиш. Май го е страх за насъщния. Щом го е страх, да го сменят с друг. Ние страхливи журналисти не искаме. Нова, вземете мерки ако искате да сте пак това, което бяхте.

Милен Цветков се страхува в момента за живота си, а не за работата си

Като Бареков след Костинброд ли бе? А Милен Цветков наистина трябва да се страхува за живота си, защото научно е доказано, че простотията е опасна за живота!

Да ама не!

Гърция, с това наименование започва своето съществуване от 1830 г.. Марк Твен: - Гърция е бедно, тъжно място, обитавано от жалки хора с нисък морал...

Марк Твен го е написал за Гърция най-вероятно защото не е идвал в България...

В България в момента цензурата е по-жестока от времето на комунизма!

Абсолютно вярно!

От цялата тази патардия не разбрах само едно. Има ли Борисов остров или не. Не виждам нищо лошо в това, ако островът се продава, пък той има бол пари да си го купи. На всичкото отгоре, в Гърция острови колкото щеш, все някой се продава. Борисов пък е пестелив, събирал си на влог заплатите и без проблем извадил парата. На всичкото отгоре, ако това е незаконно или неморално, Плевналиев щеше ли да си купи борун на Халкидики, докато беше действащ президент. Не, и хиляда пъти не!

Отговори си на въпросите.. Има ли Борисов ЧЕЗ????? И КОЙ КУПИ ЧЕЗ?????.. Къде отиват 70% от приходите на ВМЗ от продажбата на оръжия?????..и ще разбереш истината.

Фалшива новина!!! купи го много преди да стане президент,

Няма как да разбереш и не това е целта! Целта е да се подава новината на хората! Истина или лъжа - няма значение! Народа е казал - аз да кажа, че е ,,,,,,, сестра ти а ти доказвай, че нямаш сестра!

Все ми е тая за "гениалния" Трифонов. Но, защо да спрели тъпото предаване на Цветков? Чиста подмазваческа цензура от Нова!

Учиндолския,защото си тъп-затова !

Г-н Трифонов, Вие гледали ли сте това "шоу"? Абсолютно винаги в дебатите се усеща как Миленчо взема едната страна и напада другата. Не става дума само за този случай, а за всеки един дебат проведен в студиото!

Обзалагам се! Там където има пушек , ще пламне и огън. Е накрая може да се окаже,че не е баш остров и не баш на негово име.

Защо ли точно Славчо Учиндолски не ми е критерий за почтеност и обективност?!

Десетки хиляди протестираха СРЕЩУ застрояването на Пирин, а бнт спомена:-"Няколко десетки хора протестират за Пирин". Кошлука размахва средни пръсти пред камерите , но това било "гимнастика"!!!!!

Никаква разлика няма между комунизма и демокрацията, всичко просто е облякано в други дрехи.

Ама ти защо си мислиш, че сме в демокрация. Та структурите на военното разузнаване са внедрени в цивилните институции и техни хора са на високи цивилни постове в държавата, като още ползват привилегиите си както едно време. Ти сериозно ли мислиш, че с такива хора начело има РЕАЛНА демокрация? Нещо грешиш. Демокрация, ама без пълна лустрация като най-високите постове са на генерали и полковници от резерва. Те дори научни звания придобиха непочтенно.

Защо гологлавия продуцент не вземе една гъдулка и да развежда танцуваща мечка, много ще му подхожда, а се бърка в политиката? Има достатъчно популисти и без него!

Мутристан и свобода на словото?! Магаре и космос...

Ще си купи!Ама вие какво искате,къща на село?

Когато на нещо му падне рейтинга до нулата, свалят го за малко от ефир, вдигат медийна шумотевица,народа кълве като шаран и всеки си мисли Яааааа, става нещо интересно...пак ще го пусна довечера! Ако го има!

не допускате, че новината наистина да е фалшива. За купувача говоря. Защо да не е Делян Пеевски? Не вярвам ББ да купува гръцки остров. Това е унижение за него. Да живеел в Гърция. Пък като им знам островите..... чукар, камъняк, сухи храсти, червена пръст, птица няма никъде и едно красиво тъмносиньо море - зловеща красота.

защо, абе ти знаеш ли случайно, къде е Амуляни? Целият Слънчев бряг взети заедно с Абена не могат да стъпят и на малкото пръсче на това малко гръцко островче. Ако случайно отидеш там попитай за ресторанчето на Мария.... а за останалото което каза, единственото което ще направя е, да отворя прозореца.....

Да се коментират... "придобивките" на управляващите в България тюфлеци, не е обективна журналистика според критериите на Нова ТВ, но да се разпространяват подадените от тях сигнали за... планираното убийство на дебелогъз, български олигарх като новина номер едно, с цел да се фалира една от банките в България, която е собственост на негов съдружник си е... обективност отвсякъде, нали така, придворни проститутки от Нова ТВ:)))???

Основния въпрос е един:вярно ли е или не?Ако не е вярно предаването правилно е спряно и обратното:ако е вярно неправилно е спряно.

Снощи имаше предаване,Слави селянка интригант!

Прав си, ама относително и най-важното второстепенно. Защото ако информацията не е вярна, разпространителите и трябва да бъдат осъдени за ..... Ама ако е вярна...... Затова щом се е появила, не трябва да се замита под килима, а да се установи истинността и. А налагането на цензура само засилва разни подозрения.

Да не вземат да ни наложат санкции , затова , че България си е увеличила територията.

Учиндолския премиер не подбира методите за успешно влизане в политиката, а простия народец пее чалга и му вярва... Маждрамуняци, ако за Бойко имаше и минимални съмнения за корупция, Меркел щеше да го заобикаля от 10 м, а не да го гушка, като първо либе... ама това не е сладко, сладко е да се псува и да се лее чалга!

Мунчо, мутито може и с теб да се гушка, пита се обаче дали ти би позволил това:)))???

Току що започна предаването нито дума за онова спряното ето защо хората не искат да ви слушат вас и всички други уж седесарски хора нямаме ви вчее ДОВЕРИЕ....

За Робинзон не става -иска се акъл, значи става Петкан! То и Петкан е по-умен, ама да не издребняваме!

"Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?" И това щом започнаха да цензурират...