Коментари - Трифонов: Подписът под промените за служебния премиер е на Христо Иванов | Днес.dir.bg

Коментари - Трифонов: Подписът под промените за служебния премиер е на Христо Иванов | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя и графологични експертизи ли е започнал да прави?

А. Христо го сцепи мигновена загуба на паметта

Толкова им е капацитетът на ПП-ДБ просто

Просто Слави. Занимава се с глупости. Истината е, че по-голяма лъжа от неговата, когато спечели изборите, а не управлява, към българския народ от години не е имало в политиката ни.

Това че е простак, не означава, че не казва истината. И на мен не ми е смпатичен Трифонов, но в случая е абсолютно прав.

Мравояда е такова нищожество, смее му се цялата гилдия, смее му се и народа, а той надува бузи и говори сложно. Даже и чугунените глави в ДБ не искат да го слушат.

Дългия иска да седне на трона обаче там веке седи Тиквата а Дебелия го е стисн'ал задкулисно за топките така че квот' нареди Дебелия - т'ва изпълнява Тиквата. За да успее Слави, требе първо да се отърве от Дебелия и от Тиквата.

плешивият чалгар се мисли за "сив кардинал" но всъщност е един идиот нагаждач който се опитва да убеди народа че грешките и некомпетентноста му са "воля Божия"а той едва ли не е проводоник на "Божият план"....който даде властта в ръцете на мутри,ибрикчии и соросоиди......

Лъжели! Ама що?! Щото сте прости! Сакън - не съм го казал аз! А кой го каза Тикво ди Тути Тикви - Аз съм прост и вие сте прости - за това се разбираме! Ето на - разбират се хората! Няма лъжа, няма измама!

Толкова злобен и неприятен човек,като Трифонов,не съм виждал.

Виж в огледалото!

Аз няма да гласувам за Славко чалгаря а за ПП- ДБ. На учиндолския морален отпадък никога няма да се доверя.

За Пеперасите и ДеБилите гласуват продажни слуги, на чужди интереси.

пак го активираха...

Славчооо, много си прозрачен. За толкова години една лоша дума не си казал за Доган и момчето, което влезе в политиката с един стар Опел, а стигна до мулти-милионер и международни почести от Магнитски.

Остави го Славчо. Кажи сега за ППДБ и Герб!

А бе Славчо, а бе мамин, колко трябва да си тъп за да си мислиш, че някой ще ти повярва. Два жокера: 1. възможно ли е да си се подписал на първо място и в същото време предложението да не е твое? 2. Има ли разлика в "Гюров нямаше да откаже, ако го бяха номинирали" и "Не съм се съгласявал..." защото никой не ме питал Прости манипулацийки...от прост човек!

Тя и твоята логика малко куца. 1. Христо Иванов може и да е забравил кой е предложил въпросния кръг от лица, от който да се избира служебен премиер, но със сигурност трябва да се съгласил щом се е подписал. И значи би тябвало да каже: Не помня кой го предложи, но аз се съгласих. 2. Според речника на българския език значението на думата съгласие е следното: Положителен отговор, разрешение, позволение при молба, искане и др. Излиза, че все пак някой е питал Гюров дали иска да стане премиер. Иначе щеше да каже, че никой не го е питал, а не че не се е съгласявал.

Там е работата, че ТЕ си говорят нещо си , а НИЕ по форумите довършваме изреченията. Проблема е когато някой с "ранг" на известност като Славчо Трифонов започва да ги довършва. Това разбиииииш ли е чиста проба манипулация от най-долния вид! Анадъмо?

Трябва да си много наивен, да не знаеш, че ПП и ДБ са не само нагли лъжци. Алчни, властолюбиви, аматьори, некадърници! Толкова хаос създадоха! "Патриоти"! Време е да си ходят от България!

Шилo

Откога невъзможността гербавата сволоч да краде се нарича "хаос"?

знаеш ли, в една вече не съществуваща страна, малко по- на североизток казват: каквото не мога да изям ще го нахапя. та и тея така с хаоса. или пък не. по-скоро може да се каже, че в мътна вода рибата най-лесно се лови. просто 'дигаш мътилката и си ти!

Съжалете го човека не е добре очевидно и всичките милиони не могат да му помогнат Може само да пише, ако и тия постове във фейса не са генерирани от ИИ на "сценаристите"

Може да не си робот ама си кух като издънена градинска лейка!

Както викаше покойният професор: "Гледам и не вярвам на ушите си"... Не е виновен КирЕ ЛъжЕцо, виновен е президента, че не е предложил на човек, който не иска. Не е виновен Христо Иванов че е предложил, виновни са другите че са одобрили тъпото предложение. И понеже не е виновен, Ицо е забравил какво е предложил... Така като гледам, за поддръжниците на Подмяната няма никакво значение че лидерите им са лъжци от класа, те не са виновни че са такива...

Шилo

Стига сте пробутвали тоя евнух бе, бита карта е, 98 от хората не могат да го понасят.

Този е абсолютен сопол от най-лигавите, руски такива.

Австрийският канцлер свиква съвета за национална сигурност заради руските шпионски мрежи Трябва да се предотврати руските шпионски мрежи да заплашват Австрия чрез проникване, подкопаване или използване на политически партии и други мрежи“, каза Карл Нехамер.

То целият им съвет за национална сигурност на австрийците се сътои от руски шпиони..........Шефа на виенската полиция заявил на Христо Грозев, че: "Не може да му гарантира жевота във Виена..." Пък България - лаша зя шенген......Отвратителни двуличници - това са австрийците!

като цяло не виждам лошо в приетото .. дава се избор на президента от няколко отговорни човека хора които по презумция нямат голям стимул за 3 месеца да се омаскарят. сега че предложението го е подписал някой не значи че е било негово ... ако слави с тая концепция има трудности явно има по големи проблеми от това коя е предложил текста в закона.

Направи си труда и потърси Ристьо преди внасяне на промените в законодателна зала. НЕ САМО ги е подписал. А упорито трйбеше, че иска така да стане - да се отнемат права на президента.

Дон Кихот и Санчо Панса....ъъъъ Слави и Тошко, оти ги ручахме жабетата? Нали национално предателство, късаме ризи сваляме правителства, пък ваште македонски космонавти пак недоволни?

Слави, нали ти събори единственото правителство, дето беше без герп и ДпС( ако не броим итн)? Може ли да ми кажеш, какви правителства без ГЕРБ и ДпС се очертават в бъдеще?

Селяните ( хората със селски произход) в политиката Нинова- Борисов - Прокопиев - Хр. Иванов - Петков К. Атанасов - Трифонов - Йорданов - Ш.войвода- Доган - Радев Р.- И много други

Ами ние селяните сме амбициозни за разлика от меките софийски бохеми... Тая държава, от Аспарух до сега, се движи от селяните. Други просто няма...

В този случай Слави е прав 100%

В повечето случаи ИТН са прави, щото за разлика от другите внимават какво говорят и не залагат на краткосрочната памет на племето. Колкото и да звучи като клише, те наистина говорят с факти... с кратки факти.

Средносрочната памет показва, че именно слафчо събори ЕДИНСТВЕНОТО правителство в България за последните 23 години, което не беше контролирано изцяло то ДпС.

Георги Стоев (убит 2008 заради книгите си за мафията) Истинската история на Маджо Поли направи нещо друго. Свърза се с нашия стар познайник Слави Трифонов, който гледаше да е в добри отношения с всички групировки. С Трифонов се познавахме от дискотека „Алкатрас“ още от 1994 година. Тогава той често идваше там, парадираше с измислена слава. Сваляше бедни студентки, както и дианабадските курви, които търсеха поредния балама да му изпразнят джоба. Размотаваше се с един огромен мобифон, който му висеше на бедрото. Една вечер съвсем се бе отплеснал и окрилен от това, че размени няколко думи с Васил Илиев, започна да подкача танцьорката на пилона. Мая — така се казваше красивата мацка, определено не беше от неговия калибър. Тя често обслужваше Поли и Васил Илиев, които бяха съсобственици на дискотеката. Започна да й досажда, докато тя не се съгласи да се снима с него.

Благодаря , че ни казахте кой лъже . Това са ПП-ДБ . Останалите партии работят в полза на хората . След като работите в полза на хората , питам : Кога ще ни измъкнете от примката на - адвокатската гилдия , от гилдията на нотариусите , от гилдията на съдиите . Кога ще заработи Търговският закон в полза на хората - Кога ще има ред в Имотният регистър ? Укриват ли данъци , адвокати и нотариуси - Кой може да даде отговори на тези въпроси ?

Чалгаря пак се опитва да прави внушения - относно Хр. Иванов , това ,че е подписал не означава че той го е предложил . За А. Гюров след като не е бил номиниран няма как да докажеш , че е отказал .

Много бързо го хванала амнезията Христо Иванов. Че за три месеца вече не си спомня какво е предлагал и какво подписвал. Като стане фал или грешат и веднага лъжат че не си спомнят. Де гиди сопа де. А ПростоКиро си го знаем. Той си лъже от самото начало. И за двойното си гражданство, и своите избиратели излъга че НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА няма да се съюзят с ГЕРБ и ДПС, а направиха сглообка. Излъга че Русия са ни обявили като неприятелска държава, след като лично той първи наложи санкции, спря газа с отказа му да плаща и изгони 70 души от руското посолство като ги обяви за агенти, без доказателства. Последно излъга, че г-жа Митрофанова го заплашвала с Путин. Тия нагли лъжци повече не трябва да помирисват власт. И да бъдат реално осъдени за нанесени вреди и щети на българския народ работейки в интерес на чужди държави.

Плюйте Трифонов, но той е прав за това , което изрекъл в този си пост! Истината винаги боли, шарлатанчета!

Славиту, българския парламент вече ще го гледаш само от към жлътите павета. Славиту и тошко мразят пепедебе щото е единствената партия с ясна европейска политика! Всички останали са по-явни или по-тайни съвецкорашки мърши. Даже депесе и преди и след вътрешнопартийния преврат си остават изчадие на раша.

Не мога да разбера защо въобще ни занимавате с този...

само така мачкаи предателите Слави

Факти: 1. Първо предлагаха да няма служебен кабинет. Ако народа свали правителство, то да остава и прави избори; 2. Предлагаха избор от 3-ма. На народното събрание, на КС и на БНБ. На КС решиха че е в конфликт, да следи себе си. На БНБ очевидно е проблем с европейската централна банка, да се занимава с политика. От 3 предложени 2 не стават. Още тогава питах, а какво ще стане ако откажат, някой е болен, да не кажем ако почине; 3. После ДПС предложи да са от тези 10. Не отменя горното, за БНБ в конфликт и за отказите. Отделно дори така можеха да се сетят, да не важи само за сегашните, но и за били някога, дори преди 20 години. така кръгът щеше да стане пъти по-голям. Дори сегашният избран от сметната палата преди е бил председател на парламента. С какво тези в миналото са по-некомпетентни? Освен че сегашните са по-близко зависими. Само това, че сами се сменят предлаганото на 3 начина, е показателно колко са го мислили; 4. ПП-ДБ постигна сега да има служебен премиер на ГЕРБ, който сам избира министри - преди президента. С какво ГЕРБ ще иска да си сваля служебното правителство? 5. Мария Габриел по нейни думи питала по посолства на САЩ и ЕС за избори тук. Те ли решават? 6. Денков как щял да Украйна, дори да вреди на България. 7. Асен Василев за одобрени от посолството; 8. Борисов как ходил сряда, петък и понеделник в посолството.

Чакам кога Учиндолското Нищо ще изрепчи на Суджук паша и Шиши, ама няма-а-а! Нъц! Щото оттам плащат, нали,бе, проститут!!!

Ами постарайте се ПП и ДБ да не са във властта. Не е сложно, може друга конфигурация без тях, но с вас.

Само Слави ште спаси булгарика

Абсолютни боклуци ! Комплекси,, чупки и пици с кристали !

Така е, всеки който иска го чу! Сега са се покрили и следващия път като излязат пред медиите ще дрънкат съвсем различни неща.Дори и някой да реши да ги пита,те ще отговарят нещо съвсем различно.На това му казват,даже и на парапета да те хванат ще отричаш......

Сефте. Някои хора от първия си “работен” ден за България са се оплели в лъжи, някои от които си противоречат и с конституцията. Само се маже, бързо се забравя и все другите са виновни.

Само медиите забравят бързо

Слави е много назад - това отдавна го обсъдихме тук във форума

Тошко е по голям лъжец от Слави ама има време ще го настигне Славчо

Така казваме, ама ние си знаем, че ние сме на първо място по лъжи и изопачаване на нещата

Еййй, нашите са на амбразурата. Веднага са ни лепнали минус.

Този Вампир още ли е жив за да излива помия по хората, анатема!

Този "вампир" е много прав!

НА българския Народ нормалния Народ не тия от жълтите камъни е много добре ясно кой лъже и сега на изборите наказанието е неизбежно! Бумеранга с изчегъртването ще им се върне и измете от политиката!

След 20 години мъки: Слави пребори множествената склероза. Слави Трифонов почти се е излекувал от коварната болест, която го мъчи вече близо 20 години – множествена склероза. Дългия е значително по-добре, отколкото беше преди няколко лета и в момента дори се движи без помощта на бастун, издават хора от най-близкото му обкръжение. Ако се вярва на слуховете, от есента на миналата година Трифонов се е подложил на експериментална модерна терапия, която дала учудващо добри резултати. Пристъпите на скованост почти изчезнали, дори качил няколко килограма. Освен това, Слави започнал да се подлага на ежемесечен престой в барокамера, която възвърнала жизнените му сили. Всеки ден в къщата му идвал и сертифициран рехабилитатор, който му помагал в раздвижването. Слави дори намирал сили да тренира в личната и фитнес зала, която е направил в имението си. Окрилен от значителното подобрение на здравето си, шоуменът-политик планирал да се завърне и на сцената с голям концерт заедно с „Ку-ку бенд”. В момента се уточнява къде да бъде спектакъла – дали в зала „Арена София”, или дори на националния стадион „Васил Левски”, където преди няколко години бе едно от знаковите шоута на Трифонов и компания. Това щяло да бъде и пирона в предизборната кампания на партията му „Има такъв народ”. Слави дори обмислял този път да се яви в листите като депутат и дори да влезе за кратко в бъдещия парламент.

подписите за промяна на Конституцията са 1. Христо Иванов, 2. Натка Йорданова,.... чак 5. е гербер

Хора не вярвайте на шарлатаните, независимо дали са с дипломи от Харвард или от РАБФАК на български Университет. Христо Иванов е наследствена комунистическа мастия-помияр!

Намръщеният чичко от дивана в "Левски-Г" е почнал д аправи "обръщения" през ден. По-принцип мълчи и е оставил прокситата си да говорят. Какво ли му е станало? Да не би да има страх, че може да не влезе в Парламента?

Просто се гнуси да гледа безумци като вас, на който въздушното налягане между ушите е над нормата и ви пречи да мислите! За съжаление много сте такива напоследък в Държавата!

Г-н Трифонов, този лош Христо Иванов в момента с нас в стаята ли е?

При мен е, седнал ми е на ...

Коментари - Трифонов: Подписът под промените за служебния премиер е на Христо Иванов | Днес.dir.bg

Коментари - Трифонов: Подписът под промените за служебния премиер е на Христо Иванов | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя и графологични експертизи ли е започнал да прави?

А. Христо го сцепи мигновена загуба на паметта

Толкова им е капацитетът на ПП-ДБ просто

Просто Слави. Занимава се с глупости. Истината е, че по-голяма лъжа от неговата, когато спечели изборите, а не управлява, към българския народ от години не е имало в политиката ни.

Това че е простак, не означава, че не казва истината. И на мен не ми е смпатичен Трифонов, но в случая е абсолютно прав.

Мравояда е такова нищожество, смее му се цялата гилдия, смее му се и народа, а той надува бузи и говори сложно. Даже и чугунените глави в ДБ не искат да го слушат.

Дългия иска да седне на трона обаче там веке седи Тиквата а Дебелия го е стисн'ал задкулисно за топките така че квот' нареди Дебелия - т'ва изпълнява Тиквата. За да успее Слави, требе първо да се отърве от Дебелия и от Тиквата.

плешивият чалгар се мисли за "сив кардинал" но всъщност е един идиот нагаждач който се опитва да убеди народа че грешките и некомпетентноста му са "воля Божия"а той едва ли не е проводоник на "Божият план"....който даде властта в ръцете на мутри,ибрикчии и соросоиди......

Лъжели! Ама що?! Щото сте прости! Сакън - не съм го казал аз! А кой го каза Тикво ди Тути Тикви - Аз съм прост и вие сте прости - за това се разбираме! Ето на - разбират се хората! Няма лъжа, няма измама!

Толкова злобен и неприятен човек,като Трифонов,не съм виждал.

Виж в огледалото!

Аз няма да гласувам за Славко чалгаря а за ПП- ДБ. На учиндолския морален отпадък никога няма да се доверя.

За Пеперасите и ДеБилите гласуват продажни слуги, на чужди интереси.

пак го активираха...

Славчооо, много си прозрачен. За толкова години една лоша дума не си казал за Доган и момчето, което влезе в политиката с един стар Опел, а стигна до мулти-милионер и международни почести от Магнитски.

Остави го Славчо. Кажи сега за ППДБ и Герб!

А бе Славчо, а бе мамин, колко трябва да си тъп за да си мислиш, че някой ще ти повярва. Два жокера: 1. възможно ли е да си се подписал на първо място и в същото време предложението да не е твое? 2. Има ли разлика в "Гюров нямаше да откаже, ако го бяха номинирали" и "Не съм се съгласявал..." защото никой не ме питал Прости манипулацийки...от прост човек!

Тя и твоята логика малко куца. 1. Христо Иванов може и да е забравил кой е предложил въпросния кръг от лица, от който да се избира служебен премиер, но със сигурност трябва да се съгласил щом се е подписал. И значи би тябвало да каже: Не помня кой го предложи, но аз се съгласих. 2. Според речника на българския език значението на думата съгласие е следното: Положителен отговор, разрешение, позволение при молба, искане и др. Излиза, че все пак някой е питал Гюров дали иска да стане премиер. Иначе щеше да каже, че никой не го е питал, а не че не се е съгласявал.

Там е работата, че ТЕ си говорят нещо си , а НИЕ по форумите довършваме изреченията. Проблема е когато някой с "ранг" на известност като Славчо Трифонов започва да ги довършва. Това разбиииииш ли е чиста проба манипулация от най-долния вид! Анадъмо?

Трябва да си много наивен, да не знаеш, че ПП и ДБ са не само нагли лъжци. Алчни, властолюбиви, аматьори, некадърници! Толкова хаос създадоха! "Патриоти"! Време е да си ходят от България!

Шилo

Откога невъзможността гербавата сволоч да краде се нарича "хаос"?

знаеш ли, в една вече не съществуваща страна, малко по- на североизток казват: каквото не мога да изям ще го нахапя. та и тея така с хаоса. или пък не. по-скоро може да се каже, че в мътна вода рибата най-лесно се лови. просто 'дигаш мътилката и си ти!

Съжалете го човека не е добре очевидно и всичките милиони не могат да му помогнат Може само да пише, ако и тия постове във фейса не са генерирани от ИИ на "сценаристите"

Може да не си робот ама си кух като издънена градинска лейка!

Както викаше покойният професор: "Гледам и не вярвам на ушите си"... Не е виновен КирЕ ЛъжЕцо, виновен е президента, че не е предложил на човек, който не иска. Не е виновен Христо Иванов че е предложил, виновни са другите че са одобрили тъпото предложение. И понеже не е виновен, Ицо е забравил какво е предложил... Така като гледам, за поддръжниците на Подмяната няма никакво значение че лидерите им са лъжци от класа, те не са виновни че са такива...

Шилo

Стига сте пробутвали тоя евнух бе, бита карта е, 98 от хората не могат да го понасят.

Този е абсолютен сопол от най-лигавите, руски такива.

Австрийският канцлер свиква съвета за национална сигурност заради руските шпионски мрежи Трябва да се предотврати руските шпионски мрежи да заплашват Австрия чрез проникване, подкопаване или използване на политически партии и други мрежи“, каза Карл Нехамер.

То целият им съвет за национална сигурност на австрийците се сътои от руски шпиони..........Шефа на виенската полиция заявил на Христо Грозев, че: "Не може да му гарантира жевота във Виена..." Пък България - лаша зя шенген......Отвратителни двуличници - това са австрийците!

като цяло не виждам лошо в приетото .. дава се избор на президента от няколко отговорни човека хора които по презумция нямат голям стимул за 3 месеца да се омаскарят. сега че предложението го е подписал някой не значи че е било негово ... ако слави с тая концепция има трудности явно има по големи проблеми от това коя е предложил текста в закона.

Направи си труда и потърси Ристьо преди внасяне на промените в законодателна зала. НЕ САМО ги е подписал. А упорито трйбеше, че иска така да стане - да се отнемат права на президента.

Дон Кихот и Санчо Панса....ъъъъ Слави и Тошко, оти ги ручахме жабетата? Нали национално предателство, късаме ризи сваляме правителства, пък ваште македонски космонавти пак недоволни?

Слави, нали ти събори единственото правителство, дето беше без герп и ДпС( ако не броим итн)? Може ли да ми кажеш, какви правителства без ГЕРБ и ДпС се очертават в бъдеще?

Селяните ( хората със селски произход) в политиката Нинова- Борисов - Прокопиев - Хр. Иванов - Петков К. Атанасов - Трифонов - Йорданов - Ш.войвода- Доган - Радев Р.- И много други

Ами ние селяните сме амбициозни за разлика от меките софийски бохеми... Тая държава, от Аспарух до сега, се движи от селяните. Други просто няма...

В този случай Слави е прав 100%

В повечето случаи ИТН са прави, щото за разлика от другите внимават какво говорят и не залагат на краткосрочната памет на племето. Колкото и да звучи като клише, те наистина говорят с факти... с кратки факти.

Средносрочната памет показва, че именно слафчо събори ЕДИНСТВЕНОТО правителство в България за последните 23 години, което не беше контролирано изцяло то ДпС.

Георги Стоев (убит 2008 заради книгите си за мафията) Истинската история на Маджо Поли направи нещо друго. Свърза се с нашия стар познайник Слави Трифонов, който гледаше да е в добри отношения с всички групировки. С Трифонов се познавахме от дискотека „Алкатрас“ още от 1994 година. Тогава той често идваше там, парадираше с измислена слава. Сваляше бедни студентки, както и дианабадските курви, които търсеха поредния балама да му изпразнят джоба. Размотаваше се с един огромен мобифон, който му висеше на бедрото. Една вечер съвсем се бе отплеснал и окрилен от това, че размени няколко думи с Васил Илиев, започна да подкача танцьорката на пилона. Мая — така се казваше красивата мацка, определено не беше от неговия калибър. Тя често обслужваше Поли и Васил Илиев, които бяха съсобственици на дискотеката. Започна да й досажда, докато тя не се съгласи да се снима с него.

Благодаря , че ни казахте кой лъже . Това са ПП-ДБ . Останалите партии работят в полза на хората . След като работите в полза на хората , питам : Кога ще ни измъкнете от примката на - адвокатската гилдия , от гилдията на нотариусите , от гилдията на съдиите . Кога ще заработи Търговският закон в полза на хората - Кога ще има ред в Имотният регистър ? Укриват ли данъци , адвокати и нотариуси - Кой може да даде отговори на тези въпроси ?

Чалгаря пак се опитва да прави внушения - относно Хр. Иванов , това ,че е подписал не означава че той го е предложил . За А. Гюров след като не е бил номиниран няма как да докажеш , че е отказал .

Много бързо го хванала амнезията Христо Иванов. Че за три месеца вече не си спомня какво е предлагал и какво подписвал. Като стане фал или грешат и веднага лъжат че не си спомнят. Де гиди сопа де. А ПростоКиро си го знаем. Той си лъже от самото начало. И за двойното си гражданство, и своите избиратели излъга че НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА няма да се съюзят с ГЕРБ и ДПС, а направиха сглообка. Излъга че Русия са ни обявили като неприятелска държава, след като лично той първи наложи санкции, спря газа с отказа му да плаща и изгони 70 души от руското посолство като ги обяви за агенти, без доказателства. Последно излъга, че г-жа Митрофанова го заплашвала с Путин. Тия нагли лъжци повече не трябва да помирисват власт. И да бъдат реално осъдени за нанесени вреди и щети на българския народ работейки в интерес на чужди държави.

Плюйте Трифонов, но той е прав за това , което изрекъл в този си пост! Истината винаги боли, шарлатанчета!

Славиту, българския парламент вече ще го гледаш само от към жлътите павета. Славиту и тошко мразят пепедебе щото е единствената партия с ясна европейска политика! Всички останали са по-явни или по-тайни съвецкорашки мърши. Даже депесе и преди и след вътрешнопартийния преврат си остават изчадие на раша.

Не мога да разбера защо въобще ни занимавате с този...

само така мачкаи предателите Слави

Факти: 1. Първо предлагаха да няма служебен кабинет. Ако народа свали правителство, то да остава и прави избори; 2. Предлагаха избор от 3-ма. На народното събрание, на КС и на БНБ. На КС решиха че е в конфликт, да следи себе си. На БНБ очевидно е проблем с европейската централна банка, да се занимава с политика. От 3 предложени 2 не стават. Още тогава питах, а какво ще стане ако откажат, някой е болен, да не кажем ако почине; 3. После ДПС предложи да са от тези 10. Не отменя горното, за БНБ в конфликт и за отказите. Отделно дори така можеха да се сетят, да не важи само за сегашните, но и за били някога, дори преди 20 години. така кръгът щеше да стане пъти по-голям. Дори сегашният избран от сметната палата преди е бил председател на парламента. С какво тези в миналото са по-некомпетентни? Освен че сегашните са по-близко зависими. Само това, че сами се сменят предлаганото на 3 начина, е показателно колко са го мислили; 4. ПП-ДБ постигна сега да има служебен премиер на ГЕРБ, който сам избира министри - преди президента. С какво ГЕРБ ще иска да си сваля служебното правителство? 5. Мария Габриел по нейни думи питала по посолства на САЩ и ЕС за избори тук. Те ли решават? 6. Денков как щял да Украйна, дори да вреди на България. 7. Асен Василев за одобрени от посолството; 8. Борисов как ходил сряда, петък и понеделник в посолството.

Чакам кога Учиндолското Нищо ще изрепчи на Суджук паша и Шиши, ама няма-а-а! Нъц! Щото оттам плащат, нали,бе, проститут!!!

Ами постарайте се ПП и ДБ да не са във властта. Не е сложно, може друга конфигурация без тях, но с вас.

Само Слави ште спаси булгарика

Абсолютни боклуци ! Комплекси,, чупки и пици с кристали !

Така е, всеки който иска го чу! Сега са се покрили и следващия път като излязат пред медиите ще дрънкат съвсем различни неща.Дори и някой да реши да ги пита,те ще отговарят нещо съвсем различно.На това му казват,даже и на парапета да те хванат ще отричаш......

Сефте. Някои хора от първия си “работен” ден за България са се оплели в лъжи, някои от които си противоречат и с конституцията. Само се маже, бързо се забравя и все другите са виновни.

Само медиите забравят бързо

Слави е много назад - това отдавна го обсъдихме тук във форума

Тошко е по голям лъжец от Слави ама има време ще го настигне Славчо

Така казваме, ама ние си знаем, че ние сме на първо място по лъжи и изопачаване на нещата

Еййй, нашите са на амбразурата. Веднага са ни лепнали минус.

Този Вампир още ли е жив за да излива помия по хората, анатема!

Този "вампир" е много прав!

НА българския Народ нормалния Народ не тия от жълтите камъни е много добре ясно кой лъже и сега на изборите наказанието е неизбежно! Бумеранга с изчегъртването ще им се върне и измете от политиката!

След 20 години мъки: Слави пребори множествената склероза. Слави Трифонов почти се е излекувал от коварната болест, която го мъчи вече близо 20 години – множествена склероза. Дългия е значително по-добре, отколкото беше преди няколко лета и в момента дори се движи без помощта на бастун, издават хора от най-близкото му обкръжение. Ако се вярва на слуховете, от есента на миналата година Трифонов се е подложил на експериментална модерна терапия, която дала учудващо добри резултати. Пристъпите на скованост почти изчезнали, дори качил няколко килограма. Освен това, Слави започнал да се подлага на ежемесечен престой в барокамера, която възвърнала жизнените му сили. Всеки ден в къщата му идвал и сертифициран рехабилитатор, който му помагал в раздвижването. Слави дори намирал сили да тренира в личната и фитнес зала, която е направил в имението си. Окрилен от значителното подобрение на здравето си, шоуменът-политик планирал да се завърне и на сцената с голям концерт заедно с „Ку-ку бенд”. В момента се уточнява къде да бъде спектакъла – дали в зала „Арена София”, или дори на националния стадион „Васил Левски”, където преди няколко години бе едно от знаковите шоута на Трифонов и компания. Това щяло да бъде и пирона в предизборната кампания на партията му „Има такъв народ”. Слави дори обмислял този път да се яви в листите като депутат и дори да влезе за кратко в бъдещия парламент.

подписите за промяна на Конституцията са 1. Христо Иванов, 2. Натка Йорданова,.... чак 5. е гербер

Хора не вярвайте на шарлатаните, независимо дали са с дипломи от Харвард или от РАБФАК на български Университет. Христо Иванов е наследствена комунистическа мастия-помияр!

Намръщеният чичко от дивана в "Левски-Г" е почнал д аправи "обръщения" през ден. По-принцип мълчи и е оставил прокситата си да говорят. Какво ли му е станало? Да не би да има страх, че може да не влезе в Парламента?

Просто се гнуси да гледа безумци като вас, на който въздушното налягане между ушите е над нормата и ви пречи да мислите! За съжаление много сте такива напоследък в Държавата!

Г-н Трифонов, този лош Христо Иванов в момента с нас в стаята ли е?

При мен е, седнал ми е на ...