Трифонов осъди атентата: Чудовищно престъпление, това е покушение срещу държавата

Беше направен демонстративен и арогантен опит за убийството на Иван Гешев, а журналистите го наричат "инцидент", възмути се лидерът на ИТН

Обратно в новината

Коментари - Трифонов осъди атентата: Чудовищно престъпление, това е покушение срещу държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изказа мумифицираното си мнение и се разтопи в мрака...

Кофти театро е "атентата". Поне ще се преброите - Слафчо, ДПС, Вгъзраждане, ПИК :)

Още един "мъченик"...

Покушение срещу държава няма как да има, защото отдавна държава няма. Иначе нямаше да има нападения срещу полицаи, горски служители, данъчни, санитарни инспектори, само за пребит пожарникар не сме чули. Казват били корумпирани - и да не взимат пари, как да си вържат работата, когато са оставяни без закрила от "държавата" да са бити, палени, заплашвани в едно с децата им. Това преглъщаме от години. И не журналистите са най-неадекватни, а Президент и Мин. Съвет - вече трябваше да тече акция срещу мафията в цялата страна. Ама как, когато всички са слели почивните дни и ядат и пият при децата си в чужбина, "случайно" седнали на маса със същите тези мафиоти, които следва да гонят. Полиция, служби, мафия в България е едно - иначе акция "чисти ръце" вече следваше да е задействана.

И палячовците от Възраждане осъждат атентата. Да се знае! :D

Едно учиндолско рамо за организираната престъпност

Това се нарича съпричастност между клоуни.

слави (и предадтелите като него ) е застрашен ерго държавата е застрашена.

Сляви, да не забравиш да цункаш за здраве пъстенчето между задните бузки на каскета като ходиш да му се отчиташ!

Славчо пак търси под вола теле.Неадекватен е за тази жалка инсценеровка.Гешев с гаранция ще бъде осъден и санкциониран , никой сега няма нужда от негово убиство, само той има изгода.

Брокер на мафията, който от диванчето препращаше нейните директиви в НС чрез Тошко Африкански. Каква жалка картинка !

Ха, ха, тия си правят ташак с некакъв бенгалски огън за елхички и го наричат “бомба”?!

малкото дпс се обади

Славчо и той много бързо излезе със заключението "атентат. Опит за убийство". Значи има 2 варианта: или да си много тъп за да повярваш на театъра или да си 'активиран" и ти в театъра. Салвчо ли е новия дудук (Бареков)?

Славчо даже вече не се крие.

природно изкривени изчадия като този от снимката, както и Костя Късопишкин могат да допуснат бомбения фейк за реалност. Санта симплицитас!

Слави! Стой си в телевизията и прави песни! Там си в свои води.

Дано умреш веднага лъжлив изроде подчовешки

Единственото чудовищно е инсценировката. Ако някой наистина искаше да го убие, щеше да намери начин. Знаковите убийства на мутри още не са разкрити, значи истинската мафия има достатъчно ефективни начини.

Даааа! Намери повод да се покажеш и изкажеш! Ами ако не беше Доган да ти налее в последния половин час, кво щеше да прайш? А иначе и тоя АТЕНТАТ като ОНЯ на Доган!

Даже вече ми е ясно и влизането на прокуратурата в президенството какъв ЦИРК е бил на аверите Борисов-Радев-Доган!

Какъв би бил смисълът в една правова държава да се убива главният прокурор?! Първо, че той самият не води оперативно никакви производства. Второ, че веднага, на секундата, ще го замести друг и всичко ще продължи, но с още по-голяма амбиция разследванията да бъдат довършени. Такъв атентат в една правова държава ще чудовищно престъпление главно по своят абсолютна безсмислена глупост и напълно безпричинно причиняване на смърт по изключително арогантен и опасен начин, без каквито и да било дори имагинерни ползи за извършителя или извършителите. Тъй че, ако разберем какъв е бил евентуално смисълът на това посегателство днес, то лесно ще се ориентираме какво ни различава от правова държава. Такъв акт, според мен, показва едно - институцията Главен прокурор в България има власт извън тази, която се предполага, че и е делегирана. Ако личността на главният ни прокурор е от значение и неговото физическо премахване има практически смисъл, то правораздавателната ни система е пробита и трябват спешни мерки, защото инак всички сме в опасност.

Ха ха ха ха ха ха ха

Не бива да се правят изявления преди разследването да е приключило и нещата не се изяснят. Може човек след това да изпадне в смешно положение.

Разбира се. Никой няма да каже друго пред камера и микрофон. И аз бих осъдил атентата, ако съм обществено лице. Но иначе, съжалявам, че не е успял и Гешев не се е гътнал. Ако изобщо е било истински атентат, а не постановка, която този нещастник ни играе. Много силно се съмнявам, че каквито и да са атентатори ще измислят нещо толкова неспокосано. Каскета с кухата хралупа се опитва да ни пързаля и тепърва има да се разбере, защо

Аман от ненормалници.

И този се включи в цирка!

Трифонов, явно завижда. Сега се гледа шоуто на Гешев. Реалити с каскади и взривове, нещо за което Трифонов не е и мечтал.

народа отдавна е измислил приказката за лъжливото овчарче. Просто "новото" е едно позабравено "старо".

Ако това е атентат, да Слави е прав, но в Б-я нищо не е такова, каквото изглежда. Слави, ти си наивник, мой човек! Не е лошо да си идеалист, защото за велики дела се иска и доза идеализъм, но оценките нека да почакат, след като се направи задълбочен анализ. "Кратера", от взрива изглежда, като от по-голяма пиратка . Това е или пиар, или целят да ударят, набедят някой политически опонент.

щом прави глупости за пари.

този е наивник но много алчен наивник.

защо ти трябва да се правиш на луд като знаеш че тоя е най-виновен за терора дето герб си позволяват и ги пази

теб кой и като какъв те пита за мнението ти продажнико.

Слави, да ме вземеш заедно в Гешо за сценаристи, ще ти направиме предаването номер 1 в света!

Винаги когато трябва да се създава правителство с участието на пп и д в гешев се появява и разваля всичко първият път беше аферата nexo сега и сценирани атентат срещу него ние не сме държава ами разграден двор с такъв прокурор

Всеки защитаващ Гешев е ба страната ба мафията , Б.Б и ПиАрСеви

Има ли някой да се съмнява че това е постановка на самия Гешеф ?

Насе, не само не се съмнявам, знам със сигурност, че не е инсценировка. Други дебилни въпроси със свръх понижена трудност имаш ли?

ГЕНЕРАЛ АТАНАС АТАНАСОВ трябва незабавно да подаде ОСТАВКА като депутат! Заради това изказване, КОЕТО Е ПОДКРЕПА ЗА ТЕРОРИЗМА. Нека ВСИЧКИ СЕ СЪБЕРЕМ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА в жива верига, дотогава докато генералът си ПОДАДЕ ОСТАВКАТА! Такъв човек няма моралното и законово право да бъде депутат и представлява българския народ!

Щом тоа рептил изпълзя, значи е инсценировка.

тоя ни разказа играта, в пъти е по-добър от мен и сценаристите ми. Ще го взема при мен веднага щом го изхвърлят на улицата.

Селяци не разбрахте ли че това е номер на прокуратурата. Много са близо ГЕРБ и ПП под натиска на САЩ да изключат главният прокурор и прокуратурата като цяло от схемите. Крадат се годишно милиарди от ДДС и внос на наркотици които хората по висшите етажи на властта покровителстват . Таки и Ами заедно с маргините и други мутри държат огромен процент от българският бизнес чрез поставени лица и прокурори съдии и депутати ги покровителстват за да текат суми към техните банкови сметки. За прокурорите е важно гешеф да остане и да няма съдебна реформа защото така ще загубят част от пая на кражбите на европари и от далавери. Пепи еврото полиция го пази докато краде бизнеси. Всеки в бизнеса знае какъв рекет му се налага от властта и личната им гвардия от прокурори които могат да изфабрикуват какви ли не смешни обвинения и кошаревските им свидетели. Сега гешеф е мъченик, а дпс партиите - възраждане и ИТН първи скочиха като ощипани както и троловете по форумите.

обуздай фантазията си и не пиши глупости! Народът добре ви беше натикал в блатото на историята и пак ще ви върне там - цялата мафия - вашата и герберастката. Разгащиха ви парите и покровителството от Козяк, но това е до време - ще свършат. Има едни над 60 %, които не гласуват, не ви избират, но внимателно наблюдават и пишат сметката на ви. Не си губете времето да се напъвате с глупости и фейк по форумите - по-добре тренирайте полети на колесник! Селяците не забравят и не прощават.

да те еба в аспарахуховския селянин прост, Ехо, градски, да те еба в устата циганин мръсен.

Каква държава, Трифонов????Държаяата слуга и подлога на управителите на територията ли???Това ли наричаш държава

Това на снимката Велислава Дърева ли е?

по скоро на дракула

Славчо - купен, продадем, сдъвкан и изплют. Всичките ти високопарни думи отидоха на боклука. Изплува най-важното - ти си един слуга на Таки!

Сицилианската мафия, пасти да яде

Опааа рече и надриска форума. Кретен!

Смърт на злобното джудже от десебе! Да бъде удавено в нужник с редки лаййна. И ако изплува, защото той е рядко лаййно, да се източи в канализацията!

Г - н Трифоннов ние народа сме от страната на държавата но вие сте от другата страна . Никой не вярвя на вашите емоционални изяви . ВИЕ НЕ СТЕ ОТ НАС - ВИЕ РАБОТИТЕ С ПОДЗЕМНИЯТ КОНТИНГЕНТ ........................................................

ти не знаеш ли, че народът е държавата, а не чиновниците и клоуните. Щото всяка държава без управници и чиновници може, но без народа си не може да съществува. Аре сега, определи се отново кой си и на чия страна си.

И ти ли Бруте

Фейкнюз

И сега като протекат едни мазни платени дитирамби от трубадурите на мафията и велики изчегъртвачи на демокрацията....

Мутренската певица и тя в хора пее. Гнусар.

Колегите-журналисти са купени отдавна… за съжаление( е не всички), успех

То не бе засечен пистолет, не бе кратери от фойерверки. Ако е искал някой да го е отнесъл. България държавата на мафията