Трифонов: Кандидатурата на Николов е избрана преди 2 седмици, другото са спекулации

"Аз ще ви кажа тайминга, защото, както се досещате, имам информация от първо лице", написа лидерът на ИТН във Facebook

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще ми даде сега пари ... да си направя и аз една телевизия ... 3/4 да си я кръстя!

КАРИКАТУРАТА Николов е избрана преди две седмици кво ми дреме

Всичко около ИТН все повече заприличва на един политически скеч.

... и от кога FB е официална платформа за изявления УЕ тъп чалгар.

слави защо в района в който си роден, ГЕРБ печелят изборите? Как мислиш, защо?

Обърнахте ли внимание снощи в "Панорама" какво каза номинираният за министър председател за намеренията - негови и на ИТН по отношение на Република Северна Македония? Имат намерение да преразгледат и преподпишат сключения между РБ и РСМ договор, защото РСМ не го изпълнявала. И позицията била - в никакъв слуай не на конфронтация. В смисъл - ще питаме северномакедонците какво искат, ще го напишем в новия договор и ще се подпишем. Няма да се конфронтираме я. Та те са наши братя. Ще им подарим езика си, историята си, идентичността си и каквото още поискат. Ето това е политика според мен. Ашколсун.( това май последното е турцизъм. Или македонизъм, незнам точно. Обърках се вече). А какво ли е мнението им за Истамбулската конвенция?..... Политкоректно, предполагам. Без конфронтация с някои посолства...

Веднага имам въпрос към Станислав Трифонов: Нека отговори, не само на мен, а на целия български народ, защо тогава преди две седмици ние не знаехме за тази кандидатура???!!! Всичко останало са спекулации.

в България е практика министри за се забърсват по бензиностанции, околовръстни, канцеларии и други всевъзможни дупки и коптори

Или ги хващат с капани на Витоша ...

Лъжеш!

А Мунчо как гледаше като връчваше мандата, като препикано мушкато :)

Долен сакат Евнух ти едно дете неможа да направиш но със цялата нация може да се подиграваш

- Смених Петър Илиев в 12 без 1, като видях хората как реагират и какъв резил щеше да стане и ви казвам, че Николов съм го избрал още преди 2 седмици, защото много обичам да се правя на оригинален и интересен. Другото е спекулации...

Черепоубиец!

По повод поста на Илиева: "На хората им писна да бъдат управлявани от некомпетенти и необразовани" се казва във въпросния пост.Е, що се отнася до некомпетентните и необразованите, казал е мъдрият българин: "Всяко стадо си има мърша". Досега ИТН с нищо не са показали повече компетентност и образованост от останалите ни политици. Ето ти го и кандидат-примиерът - "Неизпълнените ангажименти по Преспанския договор особено много ни притесняват (...) Може би ще ревизираме този договор". Направо си е прекрасен пример за политическа грамотност и обща култура на бъдещ министър-председател. Първо, не става дума за договор, а за СПОРАЗУМЕНИЕ. И второ, как така господинът се кани и ревизира нещо, по което България не е страна. Утре ще гръмнат медиите в южната ни съседка и ето ти го междудържавен проблем с Гърция. А междувременно, даже и среднограмотните и говорещи само един език у нас знаят, че документът, който сме подписали със Северна Македония, се нарича "Договор за приятелство, добросъседство и сътрудничество между Република България и Република Македония". И още нещо, което също прави не особено приятно впечатление - още не е избран, още с нищо не се е доказал на поста, за който е номиниран, а вече се хвали, мята пред журналистите шарени перца като паун: "Страната ни досега не е имала за премиер човек като мен. Аз съм човек с биография, зад мен стоят много успешни проекти. Ще прелея бизнес опита си в политиката (...) През последните няколко десетилетия управленците у нас страдат от липса на теоретична подготовка, от моя страна аз я имам, много бързо уча (...) Зад мен стоят много успешни проекти...". Е, нека за финал да припомним на г-н Николов една мисъл на Томас Джеферсън: "Действията ще те опишат и определят кой си".

Аз казвах ли ви че нито Мунчо, нито Славуца ви имат за хора! То само Боко ви търпеше, но и това се свърши!

Може ли да посочите, в кое поделение Николов беше наборен войник. Набор 77 бяха военнозадължени, така,че е редно да посочите поделението на наборна задължителна военна служба.

Единствената спекулация е, че ще имате още един шанс, ако сгафите отново с тъпи кандидати за министри. А вие вече много сгафихте веднъж.....

А консултация при МУСТАФАТА,кога?тя ли ще реди КОСМОНАВТИТЕ?

А кога, според тайминга, връщате мандата?

Свърши се :)

Сплескания задник.

Кой ли е бил учителят обаче???

Qu4ek Hekoff

Едно въпросче къде тайминго: А министрите участвале ли са у кастинго?

Пиши на Български език ! Омръзна ми от Тиквени Пендали !

Защо тиквени? Това са троловете на Чери и Домуса!

Големи като на Баце На Славуца има сал една пичка И се скри

Но на гърба на Трифонов ч е татуирано за вечни времена No mercy! I am coming and hell is coming with me! Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си! Точно под масивния надпис се намира и втората татуировка на Трифонов – тя изобразява Четвъртия конник на Апокалипсиса, отъждествяван с Ада и смъртта. Това не е артистичен скеч, това са перманентни татуировки. Това е най-мрачният религиозен култ. Всеки глас за Слави Трифонов е глас за сатанизма и луциферианството. На тях се поверявадържавата и бъдещето на децата. И ти да влизаш в коалиция с такъв сатанист и да се наричаш Демократична България!

Ще излезе пророчески сериал :))

Така, така... Преди две седмици... Ми тогава още Никито беше фаворит. А тоз май го избраха преди повече от две години. Така си спомням. И сега всички учители трябва да гласуват за него, защото обеща да им утрои заплатите.

Прайда на ТИКВИТЕ е излязал да защитава Тиквения Джипко Бибитко ! ИТН спечели той ще Управлява ! Унищожи ГРОБ , Спаси България ДОЛУ ГЕРБ ! Първо действие Съкращаване на Тиквения Апарат и гонидба на Крадливите ГРОБАРИ !

Май не схващаш че боклуците на Чери, Домуса у Мунчо се плашкат от Славуца! Боко го нема в целата схема :)

Не имфираните не влизат . Стойте се у дома . Развивайте , инвестирайте в страната . Купете български .

Има Такъв Народ спечелиха парламентарните избори, и това се очакваше. На хората им писна да бъдат управлявани от некомпетенти и необразовани. Затова ИТН ще има успех, защото времето дойде!!!!!!!!

Времето дойде—- да ни информира лидера на спечелилата партия изборите през фейсбук!!!

А подлогите на Черепухата, Домуса и Мунчо да го лапкат :)

Славуци за пореден път демонстрира политическа импотентност!!!

И не само политическа ,ами и мъжка

Кандидатурата на г-н Пламен Николов беше избрана преди две седмици. Всичко останало са спекулации, измислици и журналистически догадки. Кое е останалото? кандидатурата на Николай Василев? Или кандидатурата на Петър Илиев?

Самия Слави е най голямата спекулация,но народ с 80% олигофрени какво повече може да избере,освен себеподобни.Президента направи едно свястно правителство през последните 30 години,но олигофрените не можаха да го схванат,защото са такива.А духайте сега на този дрислю,заслужихте си го.

Няма ли да кажеш кога реши да излъжеш избирателите си, че няма да правиш коалиция със БСП! Стана заложник на червената олигархия. Явно здраво те държат за топките! Едно време яде шамарите от Георги Илиев и после му целуваше ръка и беше рекламно лице на руската мафия “Топ Енерджи”. Децата и циганите можеш да ги излъжеш с концерт на стадиона или тъпото ти шоу, но нас твоите набори не можеш. Знаем, че за пари и майка си ще продадеш!

заложник... той си е продукт ?!?!? на колко годинки си... тоя ревеше на гроба на мутрите и им пееше...

Ей задръстен диктатор, така се прави в демократичните страни!. Правят се консултации!

Няма порцийки за тебе :)

Този е като Голямата Стъпка. Всички знаят, че е голямо животно и че съществува, но никой не го е виждал. Дори Абу Бакр ал-Багдади след като стана великия халиф на ИСИЛ се показваше повече.

Най ме е страх да не го внесе и приемът правителството, че ако накой се обърка и внесе мажоритарното гласуване, бая народ ше ги изцапат!

СлавчУ лъже кат разпран. Преди две седмици, друг път!

Боклук ,ти си контрапродуктивно... Скрийсе !!!!!

Наи хубавото е че чалгара станислав трифонов НЕЕ създал семейство и деца и като отиде горе при Тодор Колев на когото открадна наи нагло шоуто никои няма да го помни и да го е жал за него

Идва от "голяма" американска компания с head office в Горубляне.Вие избихте рибата с този! На обръщалото на трамваите ли го намерихте? Кой сериозен бизнесмен ще ходи на кастинг, освен ако не е със скрити заложби на балерина...от Сараите. Поредната мъжка секретарка! Тъжно е че много хора ви повярвяха!

Славке ти си един циркаджия дето не ти се занимава с нищо ама са те хванали на хорото и няма пускане сега. Освен плоските ти лъжи друго не видяхме как преди 2 седмици като Хаджигенов каза че сте ги питали в четвъртък дали одобряват онзи мултак от Дпс Илиев. Излъгахте и подхлъзнахте доста хора но всичко е овреме и се връща това не ти е да целуваш ръце на псевдо мафиоти и да се мазниш на Доган. Ти си един псевдо патриот на истината лъсва по трудният начин за хората които облъчваш от 25 години. нямаше ковид мажоритарен вот 120 депутата влизаш само да промениш изборният кодекс о политика не се интересуваше с Бсп и Дпс нямаше да правиш дослуци а ко стана само откровенни лъжи от теб

Тоя да не е научил вече английски, че от доста години го учи .Сигурно е вземал уроци при новия кандидат премиер .

А случайно дали този е от ромски произход?

Тайминг имал. Ти нали беше полиглот. В продъненото си шоу. Жалък клоун

ИНТЕРЕСНО МИ Е КОЙ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩИЯ КАНДИДАТ ПРЕМЕИЕР НА ИТН??? НЯКОЙ ИЗВЪНЗЕМЕН/А ОТ КОСМОСА ЛИ???

номерата от комсомолските вечеринки, да го беше казал преди 2 седмици, ама сигурно са щели да му откраднат идеята.

Фейсбук пророка пак ли му написаха нещо на стената?

И сега какво няма да летим до марс. :(

Славчо,айде в Понеделник по фейса да ни кажеш за следващия нов Премиер. Да не решиш за дядо-крадливия Симеон Сакскобурготски??? НАРОДА ТИ СЕ СМЕЕ,БЕ ЧАЛГА &

Ако ви спра фейсбука ,няма как да управлявате бе ,тошкоафриканчета

Аз не искам да съм премиер, нито президент, но аз искам и държа да мога да определям правилата, по които и премиер, и президент да ме управляват, и мен и държавата ми. Не ме интересуват, имена, партии и коалиции, искам да мога да обясня на всички със скъпите костюми, че аз, и вие сме ги назначили на работа, и че, ще ги уволни в момента, в който, просто си купуват нови костюми. Знам как да го направя, и да окача копринените им ризи на тръни, с които да пазя бостана

Няма как да стане това с уволнението пич, има си мандат човека, има и имунитет.

Слави, обратното броене започна ! Таймингът да предложиш правителство е точно седем дни !

Мутренско чалгаджийско мафиотско управление. Това ни чака.