Коментари - Три румънки са в болница след удар в ТИР на пътя Русе-Бяла (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно е колко много хора искат да има ред и закон ама за другите, те лично да не го спазват.

Румънците карат много зле, изпреварват рисково и не спазват правилата за движение. Това е и така защото им се позволява. Всяка кола трябва да бъде с видеорегистратор и щом някой наруши правилника /снимка и направо заминава в кат. Всяка кола трябва да бъде с джи пи ес който да праща информация в кат, щом скороста е по висока от разрешената за района , директно компютъра налага глоба. И тогава няма да има по големи мушици ит тези дето се правят на герои.

Да ти монтират и един Джи Пи Ес, на главата, та да знаеме, къде си, поне. Шофирането не е за всеки, не го ползвайте като привилегия. Който може, може, който не може, да се не напъва. Няма как да стандартизирате всичко, няма, пробвали са и други преди вас, поради простата причина, че нямаме еднакъв умствен багаж, ...

Днес имаше много полицаи и всички караха с 50 км в час при ограничение 70. Е мишки колкото щеш защото разбират само от бой по кратуната.

Джи пи ес за проследяване на нарушенията, ама първо трябва да се научиш да да четеш преди да коментираш.

През последните две години винаги познавам от 500 м разстояние, че автомобилът пред мен е румънски. Агресивно каране, висока скорост над разрешената, движение в група, неспазване на знаци и пътна маркировка.

На този път произшествията са много малко ,благодарение на това,че тираджиите познават пътя,ако тябва да се осланяш на безсмислени знаци,които не се виждат от разстителноста покрай пътя и да разчиташ на мантинели и контура на банкета които пак са покрити от храсти и дървета ,спукана тие работата.На този участък винаги има скрита патрулка,но няма нито един акт на стопанистващият пътя

Я пак прочети. Точно този участък е в челната тройка по тежки катастрофи и брой на загиналите. И така е още от преди 89 г. Чети, чети.

Чети ти,аз казах,че са толкова колкото са, благодарение на това,че хората които минават често по този път го познават,и не се осланят на пътни знаци.Иначе щяха да са в пъти повече жертвите.

Някой коментира че са биле на българското море но те не идват от морето а от посока СОФИЯ.

"Сигналът за инцидента, който е станала на "Мойсев баир", е подаден в 6.57 часа. " ДИР, от къде набирате персонал?!?

Как им дават книжки в Румъния - не знам! Знам само, че като видя румънска кола, гледам да направя всичко възможно да я пропусна, та да не е около мен. Наистина си мислят, че са хванали Господ за шлифера и той ги навигира на пътя, без значение има ли путни правила или не. И не е само у нас! Навсякъде в Европа румънците карат като камикаджета.

Стига лъга! Нито книжка имаш, нито кола.

Най вероятно ще да е от коловозите от камионите които правят през лятото от жегата,и явно на завой я е изкарала от пътя,ако е била със по голяма скорост при завой,но какво да се прави като се полага некачествен асфалт,ето ви резултата,и как смятате че е била заспала водачката,а другите две какво са правили а???

жената казала, че е заспала, ама ти не - Бойко е виновен... направо не знам, кой е толкова тъп да ви плаща за такива малоумни постове....

ако е некачествен пътя, ще друса и тя няма да може да заспи. Кажи пак нещо за "коловозите", явно са те изгонили от БДЖ.

Ех Жалко! Че уволня'ме Дарвин, но има още време да си свърши работата в случая !

На един от коментиращите. Абе тикво смачкана,ходил ли си в Румъншя та за коментираш румънските пътища. Тука хората ни завшждат за магистралите и пътищата, ама нали така му е казано ш затова му плащат, плюе серсемина му със серсемин.

ти само си чула,че в БГ има пътища, а в Румъния не. Иначе не си карала през живота си и не си пътувала много много. Е да си знаеш: Излъгали са те, както те лъжат телефонните измамници.

пътищата са им много по-добри от нашите,за магистралите да не говорим,даже имат и тоалетни и то много добре подържани.Движението в населинете места е съобразено с трафика и контролът е на добро ниво-няма значение румънец или чужденец си,щом си нарушил глоба.Това е разликата,много малка,но съществена.

на всички чужденци които идват в БГ ...за какво го правят живота ли им е омръзнал ?!? НЯма нито една смислена причина да идват тук

да пресичат тази територия на път за Гърция и Турция. Те тук не идват - само пресичат.

ама така е по бг "пътищата' хората са свикнали нанормални пътища ,а тук няма такива. вече и на Луната сигурно са чули за прословутия път Русе -Бяла, То там загинаха толкова хора кокото не са загинали при инвазията на нато в Ирак! И въпреки това се дадоха едни пари за едни невидими изтребители а не з аопраявне на такива участъци в БГ. Живота в Бг не струва абсолютно нищо.

Като заспиш кой път е нормален?

Нормална магистрала , дето има предупреждение , че напускаш лента и дори да я напуснеш мантинелата ще те спре преди да срещнеш челно ТИР! Абе вие само на село лис те карали до сега ?!?

Това с румънските водачи е така...някакъв ужас. В условията на проливен дъжд,коловози по асфалта пълни с вода мамалигара тръгва да изпреварва в завой без всякаква видимост със смотаната Дачия.И по него тръгват още двама трима от неговото племе,щото се прибират към Румъния на тумби от по десетина коли в колона.И как не видях един път полицаи да са спряли румънски автомобил.Някой има ли на идея тия румънци ,като със сигурност са наснимани и от стационарни и от мобилни камери на КАТ,получават ли някава глоба,нещо притесняваме ли ги или пак си затваряме очите и пием по една студена вода...

" Лекият автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е блъснал с движещ се в обратна посока камион" значи са се движили е вдна посока. "-" * "-" = "+"

Три румънски кифлички, а сега и на мармалад.

Дано повече такива новини. Румънците карат в България с цел да убият! Всеки, който е виждал как колона от мамалиги тръгва да изпреварва на завой, с двойна непрекъсната, разбира за какво говоря. Отделно съм заковал на 140 по магистралата и освен нашенските мутри ме изпреварват масово румънци и мустакати "германци".

1) Румънците карат по нашите пътища като безсмъртни - факт! 2) Румънците не са безсмъртни - факт! Тази новина потвърждава 2) за пореден път.

Отсечката от Русе до Тръстеник е новоасфалтирана. Пътят е равен без коловози, дупки и улягания. Една от най-добрите пътни отсечки в България в момента! Казвам това съвсем отговорно и съзнателно от позицията си на шофьор с над 1,85млн км изминати по пътищата на Европа. След трагедията край Своге, тази отсечка беше вече разчертана с боя, и се сепнаха нещо и решиха наистина да я довършат както е по проект и сложиха отгоре и още един пласт от 6см! Наистина, повтарям, това е една от най-добрите пътни отсечки в България в момента! Заключението е само едно - не пътят там виновен за многото катастрофи, а липсата на опит у повечето водачи и безотговорното им отношение към живота на другите! Време е за въвеждане на опита на гръцките полицаи в България!

Вместо да ходят в Гърция или Турция ,те решиха да се къпят във фекали. Ама те са и извън водата ,карат коли и пишат коментари

Ходя в Гърция 2-3 пъти годишно. Срещам доста румънски коли. Там те карат нормално (както и повечето нашенци между другото). А у нас са абсолютни безобразници. Направо съм доволен, че рядко пътувам из Северна България. Същото е и с турците. По сръбските пътища са света вода ненапита, а като влезнат в Булгаристан леле-мале.

Румънците са същите цигани като българите.

Тук сме кенефа на Европа.нищо общо

Добре, че е срещнала камион, а не Ярис с малко дете в нея.

е Българската полиция да почне да глобява румънските граждани каращи като идиоти

Като избират България за почивка...така става.

Не е щото " Като избират България за почивка..." а защото имат няколко не изпълнени неща 1.Не са до.... и 2.Не са дояли 3.Не са доспали