Три оферти постъпиха в МЗ за строежа на Националната детска болница

Предвиденият максимален финансов ресурс на възложителя за изпълнение на обществената поръчка е 95 442 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Три оферти постъпиха в МЗ за строежа на Националната детска болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се каква ли ще да е разликата между "Главболгарстрой" АД и "Главоболгарстрой Интернешанъл" АД? Защо са им почти еднакви имената на различните участници в това ново дружество? Грешка на регистраторите ли е, на Закона ли или пък просто не са различни, а са едно и също? И кой ще държи 67 % от дяловете? Не ме корете за тъпия въпрос, моля. Аз нали си признах, че съм тъп. Ама поне питам за нещата, които не зная.

Ти знаеш ли защо има дружества като "Умен Бизнесмен 01" ЕООД, "Умен Бизнесмен 02" ЕООД и т.н. с един и същи собственик, един и същ предмет на дейност, еднакъв адрес на регистрация? Какво е холдингова структура и каква е идеята за да се създава такава? Всичко, което е минало през главата ти като въпроси е отново от сферата на конспиративните теории.

ще спечели участника "Трейс Груп Холдинг", защо ли ?

е много лоша работа според хетващите тролове на КОЙ ли?!

Ииииии ще спечели ГБС

Чакай първо да построят стадиона на ЦСКА, че е по-важен. Събирайте капачки.

Търгът ,вече е спечелен,въпросът е сега само да се обяви за по достоверно!!!!!!!!И какво като спечели този с най ниската цена, нали се сещате какво ще става след това................ремонт след ремонта и така докото свят светува..............

Дайте да откраднем едни пари, като го замаскираме със строеж на детска болница. На печелившите (всеки знае кои ще са) - честито!

Страдаш от синдрома Дънинг-Крюгер. Няма лечение.

печели този, който даде най-много суджуци на вожда

Из изявлението на шамана от племенната главна шатра: "Вождът Винету оцени обстоятелството, че съвсем леко е затлъстял и се е уял през последните години. Минава на диета, защото е възможно да не се качи на кон или на пожарникарска стълба, а м...може да се наложи. По тази причина той отказва всякакви подкупи от суджук, болно свинско, бизонско или дори годен за ядене асфалт. Приемат се тук и веднага само аспержи и пари в брой или по сметка на Кайманите." Хау, казах!

Точно такава цена с точно направена за точно определена фирма.

..Миме, какво е усещането да си малоумен..? Това е таванът на цената, която държавата ще плати. Състезанието е за цена под нея.

А на бас, че спечелилия няма да е този с най-ниската цена!