17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че те по-малко от хрантутниците в парламента бе. Ако ще се събират толкова, да ги прибират техните да не се излагат.

Поне половината от трафика с автомобили може да се прехвърли на велосипеди. Ама искат да си разнасят г..а с кола.

едних шофьор да направят да взема заплата колко трима лекари или инженри и архитекти??? Като е скъп бензина карайте велосипеди и ходите пеша пак ще стане ефтини не се изчерпал и няма да се изчерпа скоро нито нефта, нифто газа....А пшеницата и слънчогледа пак си растът и се жинат на същите ниви от същите хора..СТИГА АЛЧНОСТ И НАААТИСК ВЪРХИ МАСАТА ХОРА

Избирателите протестират избора си, сър.

Васко е ПЕДАЛ

“И дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи.” Радой Ралин Уважаеми служители на общинските транспортни дружества, Спаси София защитава всяко независимо участие на гражданите във функционирането на институциите като коректив на порочни и корупционни практики. Ние винаги сме ценили вашата огромна роля за нормалното функциониране на живота в столицата и сме заставали зад вас и вашите права за достойни условия на труд, заплащане и почивка. Днес обаче вие не протестирате, за да защитите своите права! Протестират умели кукловоди, които са готови да ви хвърлят пред гумите на превозните средства, които управлявате, за да спечелят политически битки, от които победители няма да има. Това са същите онези хора, които обезкървиха цялата система на градския транспорт и превърнаха служителите и гражданите в заложници на техните интереси. Виновниците са ясни и се обръщаме към тях. Уважаеми синдикати-ГЕРБ: Къде бяхте 15 години и защо не протестирахте срещу системната разруха в градския транспорт, довела до спад на пътниците, опасни условия на труд и двойно повишаване на моторизацията в града? Къде бяхте 15 години, в които пътната инфраструктура на столицата се разпада и коства живота на десетки граждани? Къде в крайна сметка отидоха милиардите, които трябваше да подобрят градския транспорт и живота в София? Уважаеми служители на общинските транспортни дружества, Благодарим ви за отговорната работа, въпреки всички нечовешки условия, на които ви подлага общинската администрация! Ние заставаме зад вашите искания, но пътят, по който можем да постигнем справедливост, е друг. Спаси София призовава за незабавната оставка на всички управители на столичните транспортни дружества – Димитър Дилчев, Слав Монов, Евгений Ганчев, Стоян Братоев – и за оставката на зам.-кмета по транспорт Кристиан Кръстев. Столицата се нуждае от компетентни хора, които да работят за доброто на нейните граждани, а не да пълнят партийните каси!

Гледам някакъв от ПП по телевизията - квичи, суче - на България и трябва стабилно правителство, нормални коалиционни процеси, антиинфлационни мерки, справяне с кризите, бла-бла... Типичен протестърски толуп.

Събират се по групи всеки бранш да изрази Бурно радостта си от Усмивката на Кирчко и Коорчо !

goose

Пиши, пиши, копейките са скъпи само по държавния курс на РЦБ, никой не ги търгува извън нея ... но пък и там не продават нормална валута срещу копейки ... Кво ще ги правиш - нямам идея :)

Платените с двоен надник браншови демонстрации НЕ могат да отразяват настроенията, нагласите и вижданията на обществото, не са представителна извадка на народа! Политическите централи отварят касите и пазаруват, докато има платена демокрация, демокрация НЯМА ДА ИМА!

Това не е протест, а спонтанно събиране на щастливи от управлението граждани! Народът обича Кирчо!

Баш по време на матурите ли,бе, идиоти мръсни намерихте? И що не идете първо пред руското посолтво, смрадове, че там знаят кой ги забърка тия международни батаци с горивата.

Оставка на Американските педерасти,вън от държавата ми

goose

Еми как иначе, целта е да се пречи максимално, секнаха кранчетата с договорите под масата, трябва някак си да се настрои народа да върне ГЕРБ на власт, че умряха от глад :)

Неграмотен боклук!

С този изпит мозък не ти трябва да се явяваш на матура, нямаш шанс да изкараш.

Кирил Петков без да бъде претрепан , като куче и изхвърлен през прозореца няма да си даде оставката само с протести. Колкото и протести да се правят този е нагъл идиот ! Само трепане ще го свали !

goose

Литаско купува руски петрол на цената за урал със все отстъпката - под 60 долара, после го продава на дъщерната си фирма Лукойл на цената на Брент по пазарна котировка, след което произведеното гориво Лукойл го продава на Литаско, а те го продават на бензиностанциите и вместо да протестираме пред Лукойл за скъпите горива по стар комунистически промито мозъчен обичай чакаме някой друг да ни "оправи" - в случая Кирчо и държавата. Докато българина не се научи да не чака на месии - вечно ще сме на опашката и затънали до шия в калта.

Костадинов заяви, че с 300 процента ще скочат горивата. Благодарете на Киру и компания.

goose

Ами не, благодарете на любимата ви Тиква, която им построи за година газопровода, загробвайки ни за години напред, и направи всичко възможно да нямаме друга алтернатива - 9 години не може да направи три пъти по-къс интерконект с Гърция.

Костадинов както винаги лъже! Не му вярвайте но тези протести са от герб и дпс, особенно дпс я вижте тия двамата мургави на втората снимка как са се лъснали с жилетки и козирки Пари играят тука... костадинов се мъчи да се присламчи

Отново излъга баба Юрдана.

Schilo

Компенсацията не е изход. Нали тези пари трябва да бъдат взети от някъде. Какво се прави срещу инфлацията, това е важното!

Подлогите на чекмеждан мутрев на протест, свикнали да получават пари под масата, преди време президента предсказва ако новите не се справят с статуквото то статуквото ще се справи с тях а това започва с смяна на каскета ама надали днес

Компирката само Чистотата не е вдигнала срещу правителството и Радев. Голяма разпоретина ама одъртя.

Цвета на нацията са това! :D

Абе я у лево. Политически мероприятия.

Протеста е защото 60 милиона от Магистрала Хемус са изнесени в чували от банка в София и още стотици са откраднати от Автомагистрали за да пълнят касата на ГЕРБ с сега карат превозвачите да плащат Тол и Винетки за пътищата, които са ограбени и не разследва и от Гешев.