Три часа отнело обработването на раните на 18-годишната Дебора

През цялото време младата жена питала "Нали няма да умра", казва лекарят, който я е приел в Спешното отделение на старозагорската окръжна болница

Обратно в новината

Коментари - Три часа отнело обработването на раните на 18-годишната Дебора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се намери обяснение как 18 годишна от 4 години работи като барманка в бар. Не оправдавам насилника, но това момиче е било яко изпуснато от родителите.

Няма нещо, което да оправдае поведението на този КЪСОПИШКО! Тя може да е правила всииички, кой е той, че да си позволи подобно нещо?

значи тя може всичко а той не? много си тъп.

Добре де нали вчера точно разправяха че е средна телесна повреда защото раните са били близо до артерии и че била в безсъзнание от комоцио. И в цялата тази история липсва едно - колко са шевовете на тези 21 рани. Защото ако са 400 то раните са средно по 20 см.

Тук има много психично болни! По ip ще стигнат до вас и ще се ви опухат в районното, мърши нещастни!

И как по ip ще го хванеш за проксито?

Те щото всичката друга работа я свършиха, че до лудите в нета опряха... Абе мислите ли с тея глави като пишете?

Защо тска , ма, Нона? Защо се боиш от това, че хората забелязват противоречия или искат да си изяснят нещо? Коя си ти? Дано чистиш клозети , а не работиш с хора.

А сигурно ли е, че са имали ... ХММ романтична връзка тези двамата? В нито един от профилите им във ФБ не фигурира никакъв намек, нямат даже и 1 снимка с другия.

Работели са в един бар. Тя като барманка (от 4 години), ток като охрана-бияч. Е ако пресата има сметка ще ги изкара и многодетно семейство без деца.

18 - 4 прави 14… Взе да става по-сложно.

Заглавието кърти мивки ,три часа я обработвал този доктор,друг може да свърши и за един час.Една и съща операция от различни оператори се прави за различно време ,както и всяка друга работа.Някой хора работят по-бързо, други-по-бавно.За три часа ,някой щеше цяла става да смени, а и време да му остане.

При това явно без да се налага обща упойка.

Как не ви е срам!!!? Ако вие лежахте там накълцан като патладжан или вашата дъщеря беше нарязана като празен кашон, дали извратеното ви чувство за хумор щеше да е в сила?! Колко часа е шил... Този лекар е шил ЖИВО същество! Това да не е тениска, че да я тропосаш за 1 час! Срам нямате!!!

След като жертвата не си спомня нищо ,а нападателят е бил с маска и никой друг не го е видял,как разбраха ,че е той?

Дилърката на дрога си го е получила. Сега трябва да намерим оня дето я е снабдявал и оня дето я е нарязал за наказание. Точка по въпроса.

Изрод си ти!

И ти си съдия като онази фльорца с червената коса. Ееей, комбинацията от липса на мозък и комунистически възгледи създава извратеняшко чудовище.

Тази упорка, че била дрогирана и не знаела какво прави я чухме, само дето в болницата на кръвния тест наркотици няма, а и да има това не е причина да те кълцат като прасе! Да ева скотовете ви, ако майка ви или дъщеря ви така я режат пак ли същите ще пишете? Мерзавци сте, не мъже!

Що за тъпаци пишете тука не става въпрос дали е морална невинна и тн..или напкозависима...щото още по зле а че това е акт на садизъм

Човекът просто може да я обичал и по този начин да е изразил любовта си (спец операция). Както Русия изразява обичта си към братска Украйна. Не бива да се месим в конфликта

Само че бъркаш същественото - Украйна е резачът с ножчето. Русия е правосъдието.

С тез активни мероприятия за истамбулската конвенция, тип на час по лъжичка Хващате го тоя, слагате му опит за убийство и го пускате в Белене да чука камънак.

Барманката е продавала дрогата в дискотеката. Имало е и за нея. Но парите явно вместо при дилъра са отишли другаде. После не се чудете що не помни и не е подала жалба в полицията. А тъпаците утре пак да ходят на митинг.

Направо е била упоена или дрогирана. Разрезите били с еднаква дълбочина, методично и последователно кълцана.... Нали човек, който е с всичкия си, ще се съпротивлява, никога не е възможно да седи без да се съпротивлява буйно. Как иначе ще чака да я "нашарят" равномерно - и всички разези "далеч от важни органи".

Била е в безсъзнание бе кретен!

С това започнах, бе, хахо. Я прочети.

Не разбирам как в болницата е била в съзнание и как при рязането е била в безсъзнание. В безсъзнание не може да си вземе косата и да иде при съседката. Явно това си е наказание в някаква мафия. Дрога или проституция или и двете. Нищо между любовници.

Някаква гласност на двете подобни деяния преди последното няма ли да има? Щом са подобни значи и преди е рязал. Що тогава не е в затвора?

Съседите глухи ли са били !? ЧУДОВИЩНО ДЕЯНИЕ със смръзяващо безразличие на околните !

Щото я е нокаутирал преди да я реже. Като се съвзема е била нарязана

Не помни кой го е направил??? Значи затова са толкова предпазливи с обвиненията, защото тя не може да свидетелства кой е извъшителят :( Дали е била надрусана или упоена ??! Просто няма как да забравиш касапина си, даже и при много голям шок.

Нямаш идея какво е шок, но коментираш. Поредния Ганю - форумен всезнайко, който разбира всичко...

В БГ убийството е по-леко престъпление от телесната повреда. Ако беше я убил със сигурност нямаше да се вдигне толкова шум. Примери мога да давам до утре.

Понякога можеш да убиеш по непредпазливост с МПС, в състояние на афект, при самозащита... белята става за секунди... после може горчиво да съжаляваш. А тук не става само въпрос за телесна повреда... а за предумишлен садизъм продължил сигурно часове, с цел да причиниш болка, унижение, панически страх и смазване на личността.

Хайде, хайде. Грантовете, хайде. Сороси, не се подигравайте, паре давайте, паре давайте.

Защо се раздухва чак сега този случай? Какво противонародно нещо трябва да приемат или вече са приели за да отнемат вниманието на хората? Чухме за пробутване на двойното гражданство, предполагам ще има и други такива 'бисери'

Дано се оправи, и следващия път да си хване гадже от библиотеката, не от дискотеката.

Тя не знае къде е библиотеката ! Тя не е стъпвала там !

Важното е да се вдига шум...и да се истерясва.. колко повече неадекватен шум - толкова по-добре.... Вместо да ги прибират такива идиоти ( и идиотки) и да не ги пускат - ТЕ ОКВИЧАХА ВСИЧКИ МЕДИИ.... А да видим тоя кога ще излезе...след има няма месец....кога излезе нещо по интересно за защита на Истанбулската конвенция....

Не е много ясна тази история.Видях снимка на момичето-с напомпани джуки,18 годишна-би трябвало още да е ученичка,а тя била барманка и от 2,3 години имала връзка с този.Той пък казва,че имал малко дете и жена му разчитала на него.Според него също момичето било наркоманка и ревнувала.Дали пък сама не се нарязала за отмъщение, защото е знаела за подобни негови предишни прояви......Полицията би трябвало сериозно да се заеме със случая.

Явно и двамата са дебилни продукти на нашето общество...ама да кълцаш - не е добре ..

Почти не е възможно да се самонараниш така и раните да бъдат с еднаква дълбочина.

Именно при самонараняване са на еднаква дълбочина - възможно най-малката.

И аз видях снимка, мургава е, затова този си е помислил, че никой няма да се трогне за едно цигане.

Момичето не помни,не говори-много удобно ,един месец за да измисли версия.Много мирише,много!А ,версия-психичноболна със склонност към самонараняване,има ли?

Не знае кой е бил.... с маска бил... защо задържаха момчето тогава без доказателства?

Защото навън ще го линчуват, затова.

Кой кого последно е линчувал бе човек??? Е това е, да търсим утеха в господ как щял да ги накаже, или пък строгият, но справедлив бай Ставри, пандизчия със златно сърце, морален стожер на софийския централен затвор.

Тоя лекар не е ли чувал, че се вика полиция и следовател. Питам защото нито дума не споменава затова.

Полицията вече е била извикана от съседката.

Вече пресолиха манджата ! Особено след като стана ясно , че тази не е съвсем невинна девойка ! Да не се окаже , че е длъжница и наркозависима ! Някой спомена , че това обръсване се случва на некоректни платци към дилърите !

като теб най ме е гнус... каквто ще да е ... отделно светил ли си им бе тъпунгер... един психопат къвто се оказа тоя... може да бъде мнго мил и обаятелен и да замае главта нина "умно момиче, дето не е курва"...

Виж и снимките и после се прави на разбирач ! Този тъпунгер не може да омае и курва ! То си му личи , че е уникално тъп ! Типичен члагаджия ! Аз съм сигурен , че дори името не може да напише правилно , а щом тази я е омаял явно е много тъпа и проста ! Типична чалгаджийка !

тва все още не прави извършеното ок... сори...

Илиян Илиев

Аз не коментирам какво е извършил ! На всички е ясно , че това което е извършил непростимо ! Коментирам , че вече почват да излизат някои подробности от което няма нужда ! И в стремежа да покажат колко този плаче за панделата ще се стигне до момента , че жертвата не е толкова невинна колко я изкарват ! Интересното , че никъде не се говори как се справяла в училище и какво ще кажат за нея нейните съученици !

това съм съгласен... коментара ми по долу е че какви ли не се възползват кой както може от един криминален случай ...

тъпако не става въпрос дари е невинна морална и прочее че този е садист

Илиян Илиев

Тъпачка си ти !

Този изверг садист трябва да бъде подобаващо наказан. Но не мисля, че става въпрос за някакво изпълнение тип "ревност". Другаде е заровено кучето, предполагам че се касае за организирана престъпност - наркотици и/или проституция. И не знам защо говорят за домашно насилие - боклукът не живее на семейни начала с момичето.

Очевадно е, че прикриват характера на престъплението много старателно и умишлено насочват към домашно насилие и ревност. Социопатът, ако беше в афект от ревност, нямаше да се владее и да реже жертвата толкова прецизно, но далече от артерии и жизненоважни органи. Почеркът е типично мафиотски.

криминален случак се експлоатира от кой ли не... но яко показаха и корумпираната верига, за сметка на 400 шева и разсипан живот а едно МОМИЧЕ -на 18 може да е млада жена преди 200 години...

Това нещастно девойче единственото пострадали ли е в историята на България???? КАКВА Е ТАЯ ИСТЕРИЯ??? Приберете на топло малоумника и не го пускайте.....

Русофил-привърженик на Възраждане реже и коли соросоиди и джендъри. Така ще е.

Пак ви пречи Възраждане

Ами пречат, защото вгъзражданите се избират по дебилизъм. Ако са садисти и престъпници даже е бонус.

Нещо се преекспонира тая работа!!! Някой има интерес...явно

истанбулската конвенция......!?!?!? на протестите по плакатите я искаха....